21229
-
#3397 Na, a vegigjatszas fent van.
Most asszem elmegyek, mert lefordulok a szekröl, ugyanis tegnap ota nem aludtam :-) -
#3396 Az Angolon , ugye muxik a magyaritas ?
Bar ketlem ha a honlapon meg az van irva, hogy csak az 1.3as patchel muxik.
Vagy kezzel szedjem ki a telepitobol a fajlokat ? -
#3395 Köszi az FTP-t! Hálám az "Upload"-ban!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.
-
#3394 Aki nyomatta már mindkét vert., az hasonlitson létszi. Jobb, szebb, stabilabb, gyorsabb? Vagy csak a feliratok meg a szinkronok változtak? -
#3393 Most proszaltam a gamezt, es tokeletesen muxik, es nagyon coolos, egy szo mint szaz, erdemes volt ra varni... -
drakeX #3392 Haggyad, mindjárt lejön a Dreamweaver és akkor megcsinálom, addig linkeld mellé a másikat. -
#3390 Bazeg elkezdtem a walkthrought formatalni...ennek sose lesz vege? -
drakeX #3389 már kértem itt az embereket, hogy teszteljék le, de sajna mindenki a fülén ült, vagy csak annyira lefoglalja őket a játék, hogy nincs rá idejük
Holnapra leszedem én is, és akkor meg tudom mondani. -
drakeX #3388 A két formázatlan lapot felraktam ide:
http://palinkas.ehc.hu/guide.htm
http://palinkas.ehc.hu/walkthrough.htm
amíg megoldom a Dreamweaver-es problémát, addig belinkelheted őket, ha akarod. -
drakeX #3386 Lassan készen lesz.
Elkezdtem lehúzni egy Dreamweaver MX trialt, de nem tudom, hogy benne van-e minden, mert ez csak 50 mega (törést szerzek hozzá semmi perc alatt).
DSL-em van, de éppen az angol G2 jön rajta:)
ICQ-t nem nagyon szoktam bekapcsolni, mert egy ideje nem nagyon lehet rajta file-t küldeni.
DC++ nem működik rendesen a routeremen keresztül, még passzív módban sem. -
#3385 Haggyad, majd megoldom. De ma nem, mert meg tenyleg össze kell buheralnom az uj szövegeket, aztan elküldöm konvertre.
Te hogy allsz? -
#3384 Csak 60 MB :-)
ICQ-n atnyomom neked egy ejszaka alatt!
Milyen csatlakozasod van?
DC++ -on körbenezhetnel.
Megnezem mit tehetek erted :-) -
drakeX #3383 Ha kell én is ki tudom rakni, de akkor kellenének a képek, és be kellene linkelni a két lapot hozzád. -
drakeX #3382 Nem azt akartam mondani, hogy nem tudom, hogyan próbálnád meg, hanem azt, hogy nem tudnád véghezvinni -
drakeX #3381 Adj egy Dreamweavert, mert valahol elhagytam az enyémet :)
Fel tudod rakni addig ezt, amíg nincs Dreamweaverem? -
#3380 Azt nem, (giccseskedni tudunk word nelkül is), hanem belerakott ketkilometernyi fölösleges kodot, meg atformatalta a betüket szepen unikódra, meg hasonlo finomsagok.
Nem azt mondom, hogy a dreamweaver a vilag legtisztabb kodjat irja, na de ez?! -
#3379 Nekem az I. már nem, a II. még nincs meg... :/ -
#3378 Mit csinált? frankón kiszinezte csicsásra? :DD -
Zizzencs #3377 Valamivel fenyegetozni kell, nem? :-)
Az IP-cimedet nem nehez lenyomozni, foleg ha FTPztel tolem. Aztan parszaz megabitnyi pinget, udp csomagokat, hasonlokat dolgoztatok fel a gepeddel pl. DoS, ugy hivjak :-p -
#3376 Fu bazeg, inkabb haggyuk! Ez a word a HTML szoszerinti meggyalázása!
Küldd inkabb textben, vagy hasznald a Dreamweavert. :-))
Ahogy jonak látod.
Ha textben küldöd, akkor viszont csak azokat a reszeked küldd, amit valoban ujitottal!
Ha ugy nem megy, akkor lehet, hogy a vegleges verzioig lemondok a szines feliratokrol es a diszcsikokrol. :-)) -
drakeX #3375 Bocsi,én nem fogok sem tőled letölteni, de már csak kiváncsiságból is megnézném, hogyan nyírod ki a gépemet a neten -
Zizzencs #3374 http://ural2.hszk.bme.hu/~mz269/ftp.png
Itt lathato, hogy hogy toltsetek ki a wincmd-t. Kreativitas, sracok, kreativitas :-) -
Zizzencs #3373 Rendbekaptam az FTP-t, bocs, hogy eltartott egy darabig.
Tehat:
ftp://jane.sch.bme.hu:10021
Username: sgforum
Password: bela12
Max 16 user, egy userre max 2 kapcsolat, savszelesseg, amit hasznalhattok max 10 Mbyte/sec.
Gothic 1-2, Arx Fatalis kirakva.
Uploadba irhattok. Gothichoz, Arx fatalishoz kapcsolodo crackeket, patcheket, forditasokat, kimenteseket tehettek fel, aki nem igy tesz, arra haragudni fogok nagyon es ertek hozza, hogy hogy nyirjam ki a gepet neten.
Keresre adhatok szemelyenkent accot is, de az eltart egy ideig, ha nem vagyok gepkozelben eppen. -
drakeX #3372 Hunnenkoenig! Elküldtem a tiéd alapján a frissítést, megnézed, hogy jó-e? -
#3371 Én tettem volna neked, de hát elérési hiba üzi Total Commander FTP alatt... :)(
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::. -
#3370 este 8 :CCC
Ugyis megorulok addig... ;DDD -
Zizzencs #3368 Siman jo, koszi szepen. -
#3367 Ezt nekik mondjad.
Inkabb azt mond , hogy jo lett e a 3. CD is , mert 5 perc es kezdodik az F1 es nem leszek mindjart. -
Zizzencs #3366 Paran maris toltik, oket elkeseritem azzal, hogy elobb bekonfigolom az FTP-t... Sorry ha valakit kozben kidobok estetol igerem, hogy lesz. Este=8 ora mondjuk. -
#3365 Na urak, akkor mindenkinek.
Felert mind a 3 CD.
Ha valakinek kell a gama meg, mert valami oknal kifolyolag nem dudta megszerezni, keresse Zizzencset es o majd megadja az elerest.
Persze ha csak nem vesi ide a forumba. -
Zizzencs #3364 Kettes is oke... -
Zizzencs #3363 Meglesz, estetol fenn lesz egy darabig, csak elotte bekonfigolom rendesen az FTp szervert... -
Zizzencs #3362 1-es CD oke... -
#3361 NM.
A tobbi artatlan baranykanak meg tedd kozze akkor a neten egy hetre a gamat.
Amugy mar neked se kell sokat varnod, mert mar lassan a 2. CD is feler. -
Zizzencs #3360 Para: mondtam windowsos gep, amin fut az ftp server... :-( Ugyhogy megnezni nem fogom, ellenben megprobalom elinditani a gamet :-) FXP meg menni fog, nincs kipipalva az a checkbox, hogy tiltsam legalabbis. Koszi szepen. -
#3359 Hol ?
Csajok is vannak ? :))))) -
#3358 FTP-to-FTP.
-
#3357 Elindult .
Ha felert akkor, ha van SSH eleresed akkor ellenorizd le oket, hogy nem serultek e meg atvitel kozben. -
#3356 Micsoda fertö.... -
Zizzencs #3355 Haaat, ha elarulod, hogy mi az az FXP :-) Windowsban nem vagyok otthon, csak siman felraktam egy serv-u ftpd-t...