16062
-
#834 :)))
Biztos valtoznak a dolgok ha allitod - kell is;) - mert az mas dolgokat is befolyasol. Ha elol vagy hatul emelsz/sulyesztes, azzal valtozik pl. a "tengelytav" es a kerekdoles is. Ha mast nem is a kanyarsebesseget befolyasolja;)
De a kiirt ertekek szerint - ha nem az a nagyon alfa vagy a bug:D - a kaszni es az alsoelvezeto, leszorito es legellenalas erteke nem valtozik, pedig a dontesnel annak is kellene. Sot a kaszni elore/hatra dontesenel a szarnyak - foleg a hatsonak - ertekeinek is valtoznia kellene, de azokkal sem tortenik semmi;)
De mondjuk a felfuggesztest sem lehet (meg) asszimetrilusan allitani - bar a gumikat, kerekdoles mar igen - pedig oval palyara az sem art:)))
Vagyis legyen az, ami: Alpha;))) Magyarul publikus teszt verzio - erre van;) Aki tud ertelmesen angolul irni, irja le a banatat, a problemak, keresek eddig is meghallgattatasra talaltak, ezutan lesz igy is;) Amen:))))) -
#833 látom azért töltögettek ti is fel rendesen időket :) -
#832 -
#831 -
K.András #830 "onnan lefele tenyleg el lehet vele szorakozni:) "
Nem, onnantol lefele tényleg a játék szorakozik veled :P
Ha nem számolná akkor meg miért számitana mit állitok, de valamit számol az tuti mert változik ha állitasz, csak nem gyorsabb lesz hanem lassabb, nekem legalábbis :D -
#829 Nem felejtettem el, csak volt mas dolgom:)
Megneztem, bar csak gyors allitgatas volt, 37.X-ig gyorsan lemegy, onnan lefele tenyleg el lehet vele szorakozni:) Annyira mar nem izgatott, azt nem neztem:)
Az erdekes automagassag allitas azert furcsa, mert meg nem szamolja:) Megneztem a progiban es a kaszninak - dolestol fuggetlenul - es az also elvezetoknek egyelore fix a legellenalasa, leszorito ereje (vagyis a kszninak nincs leszorito ereje, de az most mindegy:DDD).
-
K.András #828 Na de ott van a magasság, ugye ugy tudjuk hogy az auto eleje nem lehet maximum egy magasságban a hátuljával mivel ha nem igy lenne megszünne a leszoritoerö és elszállnál mint egy papirsárkány, már FV8 teljesitményével... -
#827 nyugi, én amit setupolok, annak a nagyrésze 'félresetupolás' itt :))))
Ezért próbálom viszonylag alacsony kategóriás autókkal, hogy rájöjjek.
Mindenképpen a tapasztalatok cseréje ami közelebb visz az összefüggések megértéséhez.
Hiszem hogy tisztában vagyok a dolgokkal, de észreveszem itt, hogy keresztbe teszek egyik beállításommal a másiknak,...vagy tényleg az van amit Alex mond, hogy még nem letisztult, és alfa.
De én inkább arra gondolok, hogy keresztbe teszek még magamnak, és egymás ellen dolgoztatom az autóm beállításait.
-
K.András #826 Igen lehet ez is benne van a dologban, hogy még csak alpha. -
#825 Megnezem mar en is, ezekutan mar kivancsi lettem:))
Az esetleges problemak forrasa meg erosen lehet a program alpha mivolta (meg nem is beta, amibol esetleges korai demokat szoktak kiadni;D). Mivel ebben a verzioban jott be a kerekfizika es az aerodinamika (mas egyeb melett;D), igy meg boven lehetnek erdekessegek:). Annyi elonye van a dolognak, hogy van nehany ezer teszter, akiktol tuti hogy ozonlenek a hasznos informaciok, igy gyorsabban s jobban lehet majd osszedobni az S2 "veglegest". -
K.András #824 De hogy valami jo hir is legyen(már számomra jo hir), mintha gyorsabb lennék online ebben a játékban mint offline :P -
K.András #823 Thx, már néztem itt, érdekes itt sem értik hogyan lehet az auto eleje magasabban mint a hátulja. -
K.András #822 Azt tudom, hogy elvileg mitöl kéne hogy jobb-gyorsabb legyen, magamnak szoktam minden játékban beállitani autot, de én most arrol beszélek hogy akármit csinálok egy deka javulást nem érek el vele, oda is irtam mindent megpobáltam már, amiket leirtál két napja állitgatom és kezd idegesiteni :D, ezért gondoltam mondom megkérdem már hátha van valakinek konkrét ötlete... -
#821 itt olvasgattál már?
-
#820 "... elso-hatso automagassag kulonbseg ..." -
#819 Vegattetel allitas, guminyomasok, szarnyak allitasa, kanyarsebesseg miatt esetleg kerekdoles, utanfutas, osszetartas, automagassag, esetleg elso-hatso automagassag eseten a szarnyakkal is lehet jatszani... hirtelen ennyi ami szamithat meg az atteteleken kivul;) -
K.András #818 Gyerekek mi a gedvát kéne csinálni ezzel a beállitással, hogy gyorsabb legyen a verda?Már mindent kiprobáltam, kyoto oválon probálkoznék megen de egyszerüen nem tudom levinni 36.500 alá(FV8), miközben látom hogy vannak emberkék akik még átlagban is tudnak 36.5 alatt menni!Ha a 6. sebesség áttételén változtatok akkor egyenesben gyorsabb lesz viszont a kanyarban lassab, ha másik irányban változtatok akkor meg kanyarban lesz gyorsabb viszont igy meg egyenesben kevés!Kezdek ideges lenni töle :P -
#817 Valaki itt ngyon vicces akar lenni -
Marco #816 Írd át a rar-t html-re és klikkelj rá. ;) -
#815 őrült jó ez a játék srácok! nagyon örülök hogy megvettem!!! -
#814 Hibát ir ki amikor ki akarom tömöriteni...
de azért köszi hogy begyomtad:)
AZt mondja,hogy ismeretlen formátum vagy a fájl sérült...
-
DonManó #813 FRAPS 2.61 reggelt -
#812 Az s2 licence az 24font,ha van esetleg s1-es licenced és azt akarod upgradelni s2-re akkor az pedig aszzem 14font. -
#811 És mennyibe is kerül?? -
emberke #810 Ha S2 licenszed van megkapsz minden pályát, autót. A szerver kereső részben pedig ki tudod választani melyik szerveket listázza ki demo/s1/s2, szóval kérésedre a válasz igen. -
DonManó #809 is...
de attól függetlenül kicsomagolt párat, és azok azért jók...
-
#808 megtörpént! akkor szervusztok sziasztok:))
-s1 et is tudom unlockolni ezzel a kóddal?
-ha csak a demo szervereken vannak akkor tudok ott is játszani a teljessel? -
#807 Nem tudja valaki mi van a szerverrel? -
#806 Bankkartyarol utalsz PayPal-ra, onnan LFS-nek. De ha mar van bankkartyad, akkor inkabb kozvetlenul kuldj arrol LFS-nek;) -
#805 Felhomályosítana valaki hogyan működik ez a PayPal dolog? szeretném megvenni a játékot! -
#804 Sajnos a motorhangokat nem:( Azokat software-bol generalja... -
#803 Marha jók ezek a hangokGratula!
A motorhangokat esetleg nem lehet megváltoztatni?
-
#802 Mivel probaltad kicsomagolni?! WinRAR 3.0, TotalCommaner stb. -
DonManó #801 nekem vmi lemezolvasási hibát ír ki amikor ki akarom csomagolni
párat kicsomagol sztán kiírja
mi a baja?? -
#800 LFS S2 Alexease uthangok:D
Sajnos a program gyarilag hianyosan kezeli a hangokat (nincs valtohang, kerekveto, hianyoznak az uthangok - pl. fu, homok csak csuszas van - stb.), de legalabb az aszfalt-csuszas hangok reszletesek:)
Kicsereltem par hangot, talan jobb, vagy csak mas:) Izles kerdese;) Elotte az eredeti ARCHIVALANDO!
LFS S2 Alexease Uthangok (RAR, 1,9Mbyte)
A ..\data\snd\ konyvtarba kell oket masolni! Elotte archivaljatok!!! -
#799 :\ azért szólj ha van vmi -
#798 Még nem tudom. Ha nem tudom beállítani a kormányt, akkor részemről csak kínlódás lenne a dologból, meg senkit sem tudok elérni, ugyanis a PH fórum/lap teljersen lerohadt....:( Nem tudom mi van vele. -
#797 na akkor ma mikor lehetne menni a serverre ? -
#796 nem állítok semmit. felnyomtam a driverét, aon belül csak annyit állítottam hogy ne combineden legyenek a pedálok, meg egy kicsit finomítottam a szenzin és ment is minden faszául -
#795 Nekem most nincs is fent a Drivere és tök jól müküdik minden a játékban.Pedig csak a gombokat álitottam be+ az ffb erösséget ami nálam: 35% ennyi.