16062
  • kigyi
    Próbáltad már úgy is, hogy a kormányod gyári controllerjében nem állítasz semmit?
    Mert én így csinálom, soha semmit sem állítok be külsőleg, mert minek.
    Igaz nem Micr kormányom van.
  • Panther
    Sajnos Microsoft kormányhoz a legújabb driver a 4.0-ás. Ezt ahsználom én is, a Microsoft amúgy sem támogatja már régóta a Sidewindert.

Az RSC fórumán olvastam, hogy a gondom nem egyedi, sajnos Microsoft kormányokkal az LFS produkál hasonló jelenségeket.

Még egyszer arra kérném az embereket, akinek MS kormánya van, írja már le, neki a gamen belül milyen beállításokkal működik jól a kormány és mit állított be a Sidewinder Game Controllerben.
  • kigyi
    Megteheted, minden hónapban kapsz egy bónusz unlockot, de egyszerre max 2 lehet belőle. A hiba egyébként valszeg nálad van, próbálj meg újabb drivert keresni a kormányodhoz.
  • Panther
    Még egy kérdés: azt megtehetem-e, hogy egy másik oprendszerre (kettő van a gépemen) feletszem az LFS-t és ott is unlockolom a kapott kódommal (tehát két példányt unlcokolok)? Vagy így már nem működik a dolog? Mert ezt még kipróbálnám....
  • Panther
    Kipróbáltam, de akkor meg nem kanyarodott az autó. Lehet, újrarakom az egészet....
  • Panther
    Akkor a beállítáoskat is elárulod? :)
  • Tomo15
    Nekem sincs semmi féle gondom és ugyan ilyen kormányom van...
  • ÁjjLe BoBBi
    nekem is ilyen kormányom van és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. minden szimnél tökéletesen műxik (kopp kopp)
    nem tudom mi lehet a baj a tieddel :\
  • Alexease
    - Van a beallitasai kozott valami calibration Lock. Nem tudom mit csinal pontosan, de ha meg nem probaltad ki (ketlem:D), akkor teszt:)
    - LFS-ben amugy eleg jol erezni az autok es a beallitasok kozotti kulonbsegeket az FFB-n. Egy kozepesebb Camber-, de foleg Caster-allitas erosen befolyasolja a kormanyt!
  • Panther
    Köszönöm a tippeket emberek, de az LFS úgy tűnik nincs kibékülve a Microsoft Sidewinder FFb kormánnyal (USB-s). A kormány minden szim alatt jól működik (GTR, F1 Ch és modjai, Nascar Racing és modjai), de LFS alatt nem.

Egy ideig jó, amíg egy adott autóra ki nem dolgozok egy setupot. De amikor autót váltok, akkor jön a nemulass. Az egyik kocsinál 200-as FFB mellett is alig érzek valamit, a másiknál 30-as FFB-nél is olyan, mint a megkötött beton a kormány. Az irányításról ne is beszéljünk így. Az autó "lifeg-fityeg" az egyenesekben, egyszerűen nem értem...Ha újrakalibrálom, akkor jó egy ideig....

Ha valakinek hasonló kormánya van LFS berkekben. árulja már el hogyan állította be...
  • HPt
    A szöget úgy állítsd be amennyit a kormányod ténylegesen fordul. Asszem MOMO esetében ez 240 fok, és így tovább.

Amire még érdemes figyelni az az eggyel alatta lévő szet, a wheel turn compensation. Ezt próbálgasd, én 0.20-n használom.

A rajtrács pedig könnyen szerkeszthető, nem egy GTR :) Felcsatlakozunk teljesen mindegy milyen sorrendben, majd sorrend szerint kell az embereknek Join Race-t nyomnia, így alakul ki a rajtrács.
  • ÁjjLe BoBBi
    hát ligában úgy van hogy miután megvolt a qual a verseny előtt, azt feltöltik oldalra, és onnan mindenki megnézi hanyadik lett, majd felmegyünk serverre és olyan sorrendbe joinolunk és a rajtrács úgy is fog kinézni
  • ÁjjLe BoBBi
    köszi!
    az az igazság hogy én a setuphoz nem nagyon értek. vagyis amit kapok azzal megyek és 1-2 dolgot átállítok aztán ha gyorsabb lettem jól állítottam :)
    nekem a controlson belül minden alap és valami 270 fokon áll a kormány
  • Ch_Slater
    hát szerintem csak ugy, hogy a verseny elött olyan sorrendben join-olnak, ahogy sorban vannak, és akkor ugy leszenek a rajtrácson...
    bár a dedi-t meg egyáltalán nem ismerem, szal lehet lehet máskép is...
  • Panther
    Még volna egy olyan kérdésem, hogy meg lehet-e csinálni a következőt: mindenki offban megy kvalit és fel tudom-e állítani a versenyzőket a "rajtrácsra"? van valamilyen rajtrács szerkesztő a programban? Vagy a dedikált szerverben (akár parancssorból is)?
  • Panther
    Én se vagyok kezdő a szimes szakmában, de ezt az LFS-t még szokni kell. Láttam milyen időket mész, gratulálok. Én még csaka beállításokat tapasztalom ki. Tudnál valamilyen okosságot mondani például a kormánybeállításokra? Mire kell figyelni? Ugye 180 foktól egészen 900-ig lehet a kormány forgási szögét állítani. Melyik beállítás az igazán jó? Kormányfüggő a dolog? stb....
  • Tomo15
    Ugyse tudna vele a neten játszani...
  • ÁjjLe BoBBi
    remélem soha
  • ÁjjLe BoBBi
    óóó simán még 15öt is! :)
  • Norbu
    hát én nem állítottam semmit se a kerekeken, de nálam ez már a DEMO-ban az az a régebbi verzióban is előfordult.
  • K.András
    Hát vazze átmentem haverhoz, és ott is ugyanezt csinálja, lehet csak én vagyok ennyire szerencsétlen meg balfasz, de már nem is érdekel.
  • Panther
    Én McAfee Security Centert, nagyon jó. Nem kell a tűzfalat kikapcsolni, meg a vírusirtót sem, csak be kell konfigolni, meg az explorert. Engedélyezd a Javascriptet és a Sun oldaláról töltsd le a PC-re szánt Java csomagot, szerintem menni fog.
  • b-type
    engem keményen osztanak a szolgáltatóm helyi hálóján keringő minden sz@r, szal én sem kapcsolom ki (10-20mp és dőlnek a rákok a gépemre, egyszer lemértem egy lestrapált oprendszeren)
    szal nekem F-Secure 2005 van, ezzel semmi bajom, a frissítéseit, és az alkalmazásvezérlését kell konfigolni, egyébként szögegyszerű, és a tapasztalataim szerint csak jót mondhatok rá.
  • K.András
    És a vicc az, hogy két gépem van itthon két különállo internetvonallal, és mindkettön ezt csinálja...
  • K.András
    Gyerekek, akármi másra nyomok egyböl ugy megy mint az ágybaszarás, csak ez az oldal nem.Tüzfalat ki sem merem kapcsolni, alig egy hete rakhattam ujra a winfost, tehát nekem valami virusirto is kell meg tüzfal is, mert ha lekapcsolom és utána visza máris irja, hogy ilyen olyan virus jött!Ti mit használtok?
  • DonManó
    vmi beállítási problémad van, egyszerű kerék van beáálítva nálad
  • Norbu
    nálatok sincs alufelni a kocsin?
  • HPt
    4:00 és 5:00 között majd' 20 hotlapot töltöttek fel :) De nekem 1,5-2 mp tényleg amíg bejön, és ahogy látom mindenkinek. Próbáld kikapcsolni a tűzfalat, ha van, vagy esetleg próbálj más böngészőt.
  • Panther
    Nem lehetséges, hogy a vírusirtódban van valamilyen script blokkoló, ami lefogja az oldalt? Vagy az explorer biztonsági beállításai túl magasak?
  • Panther
    Persze, hogy lehet. Gondolom 10 főt elbír a 3072/512-es kapcsolatom.
  • kigyi
    Valami nagyon nagy gáz lehet nálad, mert én elég gyakran használom ezt az oldalt a boltból és itthonról is, de mindig bejön és sohasincs vele gond. A hiba az ön készülékében van.
  • Marco
    Mi ez a VirtualDup?
    Vagy VirtualDub akart lenni?

Milyen kodekpakkot használsz Alex?
  • b-type
    nem. Vmi gond lehet Andris, mert nagyon korrektül müxik.
    amíg nem reggeltem addig is, és most is, akárhányszor megyek..
    sztem vmi nem engedi neked.
  • Hunter of Deer
    Az S2-höz mikor lesz unloker nem tudjátok??
    Állat ez a gém!!
  • K.András
    És még azt sem lehet mondani, hogy pont "föidöben" akarok menni, mert legyünk öszinték hány idiota van rajtam kivül, aki hajnal 4 orakor akar idöket összehasonlitani?:P Annyi biztos nincsen, hogy ennyire leterheljen egy szervert!
  • K.András
    Én tényleg nem szidni akarom, de ez az LFS-World használhatatlan, azért az tényleg nonszensz, hogy hajnal 1-töl 4-ig sem tudok belépni (meg akarok nézni egy idöt legyen mihez viszonyitani), feladom ez a szolgáltatás ugy szar ahogy van, mondhat nekem bárki bármit...A játék viszont jo, és mostmár biztos nem fogom megbánni, ettöl függetlenül nekem a nagy kedvenc akkor is a GTR marad, ez a prg nem tudja nekem azt az érzést megadni, hogy az FIA GT bajnokságban megyek, ellenben ad egy csomo mást ami miatt feltétlen itt a helye a gépemen!
  • ÁjjLe BoBBi
    lehet hogy el tudok menni :) ha lehet persze...:)
  • K.András
    Milyen uj fraps?Ide vele pls!THX!:D
  • Alexease
    LFS teszt filmecske. Semmi extra, csak gondoltam beteszem. Amugy nem "ide" keszult, csak az uj Fraps-ot es a VirtualDup-ot teszteltem:))
    LFS Teszt Movie (AVI, DivX, 3 Mbyte, 38 sec - vagyis tenyleg semmi:D)
  • Alexease
    Sajnos nem tudom meg mi lesz hetvegen, lehet hogy dolgozom:( HNR talalkozio is lesz gokart versenynyel egybe kotve - berelve van mar a palya;) - de lehet hogy azt is kihagyom:(

A dedi szerver (is) profi!! No install csak masol, megy mint a gep;))