16062
  • Alexease
    Persze...
  • grebber
    Wazeg láttam ma reggel egyik torrenten crackel LFS 2-öt de nem találom most elvesztem a torrentrengetegben :(

• Alexease
    Igen, gyari hibasak:( Driverekkel, utilokkal es szetszedessel lehet orvosolni;)
  • vass17
    azokat honnan lehet leszedni? amúgy nincsenek.
    Mindegyik Momo-nak van ilyen baja?
  • HPt
    Centerfix és pedalfix fent van?
  • vass17
    nem tudjátok véletlenül hogy a Logitech Momo Force kormány miért nem megy jól vele. (nem lehet teljes gázt adni).
    Hogy lehet megcsinálni hogy minden jó legyen?
  • kigyi
    Hát ja ilyet még én semm láttam, hogy gyárilag támogatva lett volna :)
  • arty
    nagyon korrekt szvsz! ritka az ilyen ...
  • Marki..
    Az LFS oldalról:

3. Unlock Rules and Regulations
    3.1 You may install S1 or S2 on 2 computers for your own use or to race a friend on a Local Network.

"Installálhatod S1-et, vagy S2-t két gépen saját használatra, vagy hogy egy barátoddal tudjál játszani LAN-ban."
  • arty
    naigen, ha csak azért nem ... ;) de vajh ellenőrzi? ;)
  • K.András
    "miért is ne menne ?"

Pl azért mert amikor a két gépet összekötöd látni fogja, hogy ua az kod mint a másik gépen...
  • arty
    lfs 1. példány unlockol, gép leszed a netről ...

lfs 2. példány unlockol, gép leszed a netről ...

két gép lanban mehet fullossal ... sztem ... miért is ne menne ? :)
  • HPt
    :O Nem tom, vki téved :D Nekem visszavált demo-ba ha unlockolom a másikat. De most nem próbálnám ki mert elfogytak :D
  • Istencsászár
    őőő hát láma kérdés tudom de valahogy nemsikerül a kormányt beállitanom ehez a gémhez pedálok nemmennek meg ileyne aproságok??
  • Kaszi46
    Panther
    2005. júl. 02. 09:28 | Privát | Válasz | #791
    Még egy kérdés: azt megtehetem-e, hogy egy másik oprendszerre (kettő van a gépemen) feletszem az LFS-t és ott is unlockolom a kapott kódommal (tehát két példányt unlcokolok)? Vagy így már nem működik a dolog? Mert ezt még kipróbálnám....

© kigyi 2005. júl. 02. 10:12 | Privát | Galéria | Válasz | #792
    Megteheted, minden hónapban kapsz egy bónusz unlockot, de egyszerre max 2 lehet belőle. A hiba egyébként valszeg nálad van, próbálj meg újabb drivert keresni a kormányodhoz.
    Válasz 'Panther' üzenetére (#791)

akkor ezt félreértelmeztem vagy nemjól tudja kigyi?
  • HPt
    Egy kóddal nem tudsz kettőt unlockolni. Próbáld ki hogy felraksz két LFS-t, egyiket unlockolod akkor a másik visszavált demo-ba.
  • Kaszi46
    srácok itt van haverom és szeretnénk lfs fullaL lanba játszani. nekem meg van a teljes, és valahol ugy olvastam hogy 2 játékot is lehet unlockolni. azt szeretném megtudni hogy ezt pontosn hogyan tudom megtenni!
  • arty
    csak mert s1nél igyvolt? talán inkább próbáld ki, utána lehet okosakat irni ;) :P
  • Latency
    Nem a képre kellene kattogtatni, hanem meg kellene próbálni a játékban regisztrálni!
  • arty

nincs s2 unlocker, a "kép" nem virus, annyit csinál, h kattintasz és elmegy az lfs szájtra, a buy részre ... :D tehát "müxik", lehet vele unlockolni ;)

amugy még én sem vettem meg, abban reményked(t)em, h egyben az egész olcsob lesz :)
  • racing
    hát nekem sajna csak a demo van! :(
  • kigyi
    Csinálhatnánk, nekem jó a full is (S2)
  • racing
    hogy beindult a totyik :D
    Akkor csinálunk valamikor 1 versenyt?
  • tom..
    azért értelme van, egész jó versenyeket lehet menni egérrel is :)
  • tygryss
    igazabol ott a firewall, ami nem a gepemen fut... es most elso korben a GTR-t akarom megvenni... de lfs is rajta van a listan, a majdani rfactor-al, es talan a toca rd 3 is rakerul majd :)a GTR-t szerintem meg a heten megveszem ...
  • K.András
    Ha jo erösen keresed még az is lehet hogy megtalálod, bár azt tényleg naiv dolog lenne gondolni, hogy egy "bünözönek" nem jelentenek csemegét ezek az unlockerek, gyakorlatilag most egy olyan programot keresel ami használata után kulcs a gépedhez, hiszen le akarod szedni és futtatni akarod egy valszeg orosz hacker programját, igen ö biztos csak a játékot akarta feltörni nem pedig emberek gépeit :P
  • tygryss
    igazad van ... es ezert kell az unlocker ... gyakorolni... aztan ha raszokik az ember ugy rendeli meg mint a sicc ... max 1 honapig csak vajas kenyeret eszik :)
    de arra nagyon jo, hogy haverral baromkodjak erre kell az unlocker ... csak en meg sehol sem talaltam :)
  • K.András
    Tökmind1 hogy müxik e(bár tuti müxik), a lényeg az, hogy ha használja és "rászokik" ugyis megveszi mert hiányolni fogja a lényeget vagyis a multit(ugyanis arra nincsen unlocker :P), ha meg nem szokik rá, esetleg egy kört nem tud vele megtenni, akkor ugyis letörli és majd azt mondja hát ez tök szar egy kört nem lehet vele megtenni!:D
    Szerintem ebben a játkban ez a két véglet van.Nem tudom elképzelni, hogy valaki folyamatosan nyomja ezt a játékot internet nélkül, az olyan mintha lánc nélküli biciklire ülnél és hajtanád jo erösen :P
  • Alexease
    Valami frissen regisztralt puhapocsu hulyegyerek, nem kell vele foglalkozni. Meg ha mukodne is, ugy sem tudja normalisan hasznalni, az ilyen hamar megunjak...
  • Alexease
    Ez is virusos mint az elozo?!
  • ÁjjLe BoBBi
    te meg egy tahó seggagy. pusztulj innen azt verd akkor a faszod rá
  • misirulez
    © RoGeR42 2005. júl. 09. 16:23 | Privát | Válasz | #862
    Nem létezik Unlocker az S2-höz -szerencsére.

okosgyerekvagy
  • misirulez
  • Alexease
    Lehet vele menni, de sok ertelmet nem latom. Mint autos jatekhoz alapveto egy kormany, foleg hogy ez mar inkabb szimulator.
  • bazze
    élvezhető a stuff kormány nélkül?
  • racing
    LFS.HU DEMO 10-1PIT ez a neve, de jelszavas! Ha jöttök akkor mondom a jelszót is :D
  • b-type
    most már sztem leragadok a U2 koncert előtt a tv1-en..
    majd csütörtökön..
  • b-type
    az melyik az?
    milyen nicken fut a gyakszerver? :)
  • racing
    A gyakorló serverre tudunk menni!
  • b-type
    ma jó vagyok..de nekem nincs jogosultságom az LFS.hu-ra hétközben, csak versenyen..