16062
-
#1034 aki letölti megnézi milyen a fullgém milyenek a kocsik pályák nekem pl kurvára teccik megnéztem kiprobáltam mindent köv lépés hogy megveszem hogy neten tolhassam... -
#1033 amúgy crackekkel óvatosan.volt olyan vírusos crackel ami a gépen majdnem minden könyvtárt átírt fuckantivirus1 ...2 ...3 ...4 ekre :D :D -
#1032 úristen mijez? :D mármint hogynéz ki a tcmd-d :D fekete :D kék cuccokkal spékelve na mind1 a lényeg hogy rakd újra és menni fog sztem :P -
#1031 és képes voltál ezért beírni? nagyon konsruktív :d -
#1030 defaszvagy...hihetetlen még léteznek ilyenek... -
#1029 [az ilyen faszokat sose fogom megérteni!] -
#1028 nekem már több mint 2 hete ez van és nem a crack a hibás!
Sztem is vírus... -
Nyiri #1027 Azert nem kellene ilyen drasztikusnak lenni. -
#1026 nálam se az előző se ez a crack nem produkált ilyet:) -
Loco #1025 Aki letölti megérdemli. Remélem összeb*ssza a MBR-ed is -
#1024 A szokasos "jol mukodo" LFS crack:) Az elozo is hasonlo "gepgyilkos" modon mukodott:)) Persze ez nem jelenti azt, hogy biztos a crack a hibas, es nem lenne akinel "jol" mukodik... vagyis batrake a szerencse;P -
#1023 mintha egy gyenge virusod lenne:D sacndisket futtasd le -
#1022 Köszike én is kipróbáltam egy napig ment is aztán ma amikor el akartam indítani akkor egy kicsit meglepődtem a méretén mert 130GB-nak írta ki a windows egy 30 GB-s partíción!! Na mind1 ez nem is olyan lényeg mert nem foglal annyit csak idegesít hogy nem engedi törölni!! És windowst most nemnagy kedvem van telepíteni!!(mert nemrég telepítettem))
Ja amúgy így fest a dolog!!! -
#1021 LOL, amikor azt hinné az ember semmin se lepődik meg, mi Bábbi? :D -
#1020 és ezt 1 hsz-ben nem tudtad volna leírni? -
#1019 nagyon király
-
#1018 és megvan a teljes verziós S2
-
#1017 deh régóta jáccok a live for speed el
-
#1016 újvagyok
-
#1015 császtok
-
#1014 én akkor örültem amikor megvettem. és a neten is megy -
#1013 oldalamon fentvan az s2 alpha crackel eggyütt...csak sajna netem nemmegy :( pedig annyira örültem...http://simpsons.atw.hu/ -
#1012 Te ihattál valamit :D -
#1011 Oké! Köszi a segítséget. -
#1010 Mindketto nagyon jo, RBR mint szim., CMR5 mint "arkad", vagy inkabb "konnyed rally":) -
#1009 Oké köszi! Majd kipróbálom ;-)
Richard Burns Rally szerintetek milyen? És a Colin McRae Rally 2005? -
#1008 próbáld ki az rfactor-t. csak demo van, de nemsoká itt a teljes.
rFactor
vagy a Grand Prix Legends. bhmotorsport-ról letölthető a frissített demója... -
#1007 Ti még mijjjjjjen játékot ajánlotok ami közel ilyen valósághű? -
#1006 Skineket biztos talalsz a meglevo autokhoz. Megjelent pl. a teljes F1 skin pack (linket nem tudok, hasznalj GOOGLE-t!!!).
Es probalj veszzot is hasznalni, mert kicsit olvashatatlan a szoveged... -
hm matiz #1005 Meg van a teljes csak az hallottam hogy lehet hozzá letöltenni még mindenesetre koszönöm. -
#1004 -
#1003 De!
Autókat: sehonnan
Pályákat: sehonnan
Skineket: letölti magától ha netre mész
-
#1002 autok+pályák nincsennek külön. a demohoz képest úgy tudsz új pályákat kocsikat szerezni, hogy megveszed a teljest... -
hm matiz #1001 Sziasztok nem tudjátok honnan lehet letölteni autokat fkineket és őályákat a gaméhoz a magyarositást a magyarositas portálon fent van elöre is köszi! -
#1000 valahol van. de hogy hol, azt nem tudom. inkabb erdeklödj az alairasomban levö forumon, ott biztos segitenek... -
#999 Még 1 kérdés, ninc magyarositás véletlenül a játékhoz?
Elöre is köszi -
#998 Oké akkor mostmár télleg minden megy! Köszönöm mindenkinek a segítségét! -
#997 Options -> Graphics: növeld a User LOD-ot, és a Simple wheels-t tedd off-ra vagy mirror-ra. -
#996 Ja oké, akkor már ezt is tudom, felvilágosúltam! Köszi! Akkor asszem minden problémám megoldódott kivéve azt hogy az autónak nincs felnija verseny közbe csak gumija :-( -
#995 Látom problémát okoz :p Az S1 nem az első rész. Tulajdonképpen az, de az van benne mint az S2-ben, ill. kevesebb. Kevesebb autó, pálya, nincs benne gumikopás, ilyenek. Szal nem hiszem látni akarod ;)