16062
  • Istencsászár
    aki letölti megnézi milyen a fullgém milyenek a kocsik pályák nekem pl kurvára teccik megnéztem kiprobáltam mindent köv lépés hogy megveszem hogy neten tolhassam...
  • bodesz
    amúgy crackekkel óvatosan.volt olyan vírusos crackel ami a gépen majdnem minden könyvtárt átírt fuckantivirus1 ...2 ...3 ...4 ekre :D :D
  • bodesz
    úristen mijez? :D mármint hogynéz ki a tcmd-d :D fekete :D kék cuccokkal spékelve na mind1 a lényeg hogy rakd újra és menni fog sztem :P
  • HPt
    és képes voltál ezért beírni? nagyon konsruktív :d
  • bodesz
    defaszvagy...hihetetlen még léteznek ilyenek...
  • k8bal
    [az ilyen faszokat sose fogom megérteni!]
  • k8bal
    nekem már több mint 2 hete ez van és nem a crack a hibás!
    Sztem is vírus...
  • Nyiri
    Azert nem kellene ilyen drasztikusnak lenni.
  • [HUN]FaTaL
    nálam se az előző se ez a crack nem produkált ilyet:)
  • Loco
    Aki letölti megérdemli. Remélem összeb*ssza a MBR-ed is
  • Alexease
    A szokasos "jol mukodo" LFS crack:) Az elozo is hasonlo "gepgyilkos" modon mukodott:)) Persze ez nem jelenti azt, hogy biztos a crack a hibas, es nem lenne akinel "jol" mukodik... vagyis batrake a szerencse;P
  • Istencsászár
    mintha egy gyenge virusod lenne:D sacndisket futtasd le
  • Hunter of Deer
    Köszike én is kipróbáltam egy napig ment is aztán ma amikor el akartam indítani akkor egy kicsit meglepődtem a méretén mert 130GB-nak írta ki a windows egy 30 GB-s partíción!! Na mind1 ez nem is olyan lényeg mert nem foglal annyit csak idegesít hogy nem engedi törölni!! És windowst most nemnagy kedvem van telepíteni!!(mert nemrég telepítettem))
    Ja amúgy így fest a dolog!!!
  • HPt
    LOL, amikor azt hinné az ember semmin se lepődik meg, mi Bábbi? :D
  • ÁjjLe BoBBi
    és ezt 1 hsz-ben nem tudtad volna leírni?
  • jadika
    nagyon király
  • jadika
    és megvan a teljes verziós S2
  • jadika
    deh régóta jáccok a live for speed el
  • jadika
    újvagyok
  • jadika
    császtok
  • Ch_Slater
    én akkor örültem amikor megvettem. és a neten is megy
  • bodesz
    oldalamon fentvan az s2 alpha crackel eggyütt...csak sajna netem nemmegy :( pedig annyira örültem...http://simpsons.atw.hu/
  • HPt
    Te ihattál valamit :D
  • Jancker
    Oké! Köszi a segítséget.
  • Alexease
    Mindketto nagyon jo, RBR mint szim., CMR5 mint "arkad", vagy inkabb "konnyed rally":)
  • Jancker
    Oké köszi! Majd kipróbálom ;-)
    Richard Burns Rally szerintetek milyen? És a Colin McRae Rally 2005?
  • Ch_Slater
    próbáld ki az rfactor-t. csak demo van, de nemsoká itt a teljes.

rFactor

vagy a Grand Prix Legends. bhmotorsport-ról letölthető a frissített demója...
  • Jancker
    Ti még mijjjjjjen játékot ajánlotok ami közel ilyen valósághű?
  • Alexease
    Skineket biztos talalsz a meglevo autokhoz. Megjelent pl. a teljes F1 skin pack (linket nem tudok, hasznalj GOOGLE-t!!!).
    Es probalj veszzot is hasznalni, mert kicsit olvashatatlan a szoveged...
  • hm matiz
    Meg van a teljes csak az hallottam hogy lehet hozzá letöltenni még mindenesetre koszönöm.
  • HPt
  • HPt
    De!

Autókat: sehonnan
    Pályákat: sehonnan
    Skineket: letölti magától ha netre mész

• Ch_Slater
    autok+pályák nincsennek külön. a demohoz képest úgy tudsz új pályákat kocsikat szerezni, hogy megveszed a teljest...
  • hm matiz
    Sziasztok nem tudjátok honnan lehet letölteni autokat fkineket és őályákat a gaméhoz a magyarositást a magyarositas portálon fent van elöre is köszi!
  • Ch_Slater
    valahol van. de hogy hol, azt nem tudom. inkabb erdeklödj az alairasomban levö forumon, ott biztos segitenek...
  • Jancker
    Még 1 kérdés, ninc magyarositás véletlenül a játékhoz?
    Elöre is köszi
  • Jancker
    Oké akkor mostmár télleg minden megy! Köszönöm mindenkinek a segítségét!
  • HPt
    Options -> Graphics: növeld a User LOD-ot, és a Simple wheels-t tedd off-ra vagy mirror-ra.
  • Jancker
    Ja oké, akkor már ezt is tudom, felvilágosúltam! Köszi! Akkor asszem minden problémám megoldódott kivéve azt hogy az autónak nincs felnija verseny közbe csak gumija :-(
  • HPt
    Látom problémát okoz :p Az S1 nem az első rész. Tulajdonképpen az, de az van benne mint az S2-ben, ill. kevesebb. Kevesebb autó, pálya, nincs benne gumikopás, ilyenek. Szal nem hiszem látni akarod ;)