16062
  • HPt
    S2-t nem tudsz S1 nélkül.
  • Tomievo
    Hali!

Ha veszek egy S2 licenset, akkor az mindenképp 24 font, vagy csak akkor, ha az S1 része is kell a játéknak? Ez nem teljesen tiszta nekem.
  • b-type
    kis 40mb lfs2 csapatás
  • Tomo15
    Örüljünk annak ami van:D.Ez ugyse egy roncsderbis játék itt inább kerülni kell az ütközéseket.
  • HPt
    Jó hát, ez ugye még csak Stage 2, és még csak alpha :]
  • Alexease
    Addigra legalabb mar gep is lesz hozza;)
    Ilyen gyurodesi model mar 5 eve az Insane-ben is volt, csak jobb, mert ott le is estek a cuccok az autorol;)
  • HPt
    Ilyet azért ne akarj, mert ez tényleg csak gyűrődés-modell :) Ez csak egy átmeneti megoldás, S3-ban lesz igazi törésmodell.
  • Alexease
    En azert most mar egy kicsit jobbat is el tudnek kepzelni:)) De az LFS-be boven jo, ez is szim, inkabb szamoljon lenyegesebb dolgokat:)
  • ÁjjLe BoBBi
    ez még csak horpadásmodell
  • arty

ilyen törésmodellt akarok minden játékba ... ;)
  • Goliath
    Köszi Alex a belinkelt hangtuningot, nekem nagyon bejön, pláne hogy ebben jobban hallom a megcsúszás határát.. Thx
  • DonManó
    ne flashgettel szedd le, ha a böngészőből...
    amúgy én is leszedtem, kiprónbáltam és megy (a linket próbáltam ki..)
  • RoGeR42
    Nem létezik Unlocker az S2-höz -szerencsére.
    Azaz egy létezik, amit közel húszezren használtak már: itt találod meg a "Buy a Licence" menüpont alatt... :)
  • ÁjjLe BoBBi
    !
  • ÁjjLe BoBBi
  • ÁjjLe BoBBi
    mennyéinneneeee?!
  • HPt
    Ha most ismerkedsz akkor bőőőőven elég lesz neked egy ideig a demo verzió is.
  • Alexease
    Az Options menuben tudod allitani: No/Auto/Manual
    De barmikor 1-es vagy 2-es bill. es visszajatsza/elmenti.
  • Norbu
    Olyan kérdésem lenne még hogy lehet Mulitban replay-t csinálni?
  • Norbu
    Nekem még mindig hibás amit letölt, nem hogy rosszúl töltötted fel az FTP-re?
    Valaki tudna adni egy olyayn linket ahonnan az S2-höz lehet skin-eket letölteni?
  • Norbu
    Te milyen vidkarit használsz?Ha ATI-t akkor letudnád írni hogy hol is állítottad be?Mert én nem találok semmit se ahol betudnám állítani.
  • Tomo15
    Majd igyekszem
  • DonManó
    link javítva
    FRAPS 2.61 reggelt
  • k8bal
    Akkor szopjátok le magatokat!

Baszki tegnap jácottam vele elösször!!
    Most ismerekedek a játékkal!
  • Alexease
    Buntetek mert degeczi vagyok:))))
  • Kaszi46
    nálam műkcik, vidkari driverben állítottam. videolinket azert dobhatnál:)
  • HPt
    Alex sose' kímél
  • Alexease
  • Norbu
    Az S2-ben nincs élsimítás?Mert egy videót láttam amiben úgy tünt mint ha lenne.Ha igen akkor hol lehet beállítani?
  • HPt
  • Tomo15
    Én nem tudok róla, hogy lenne....
  • k8bal
    ezt már biztos kitárgyaltátok...
    De léci adjon vki az S2-jöz egy UNLOCKER-t!

Nagyon megköszönném!
  • Tomo15
    Köszi a linket!
  • tom..
    http://www.bhmotorsports.com/LFS/downloads

itt nézz körül
  • Tomo15
    Sziasztok az lenne a kérdésem, hogy hol találok müszerfal "skineket"+ más kormányt?Régen volt egy ilyen oldal ahol le lehetett tölteni sokféle kományt az alap helyére Pl:momo racinget:D.
    Bocsi ha egy kicsit értelemetlenül irtam le
  • Kaszi46
    köszi az infókat, megfontolom a befizetést.

lenne egy kérdésem ismét:) szóval melyik dds file ban találhatom meg a nem formula kormány külső karimáját?

igy azthiszem érthetőbb mire is gondolok és mit is akrok csinálni:)
  • Alexease
    ...vagyis igen;)

A normalis versenyekhez sok ember kell, a sok emberhez kulon dedi szerver, ahoz meg egy komplett szamitogep es havi 15-25000 forint fenttartasi koltseg.

Ingyenes szervereket, csak 6-8 fore fogsz talalni, raadasul rendszertelenul, szervezetlenul. ha folyamatosan szeretnel online autozni, versenyezni, havonta szerintem meger 250 forintot:)
  • ÁjjLe BoBBi
    a liveforspeed.hu abc magyar bajnoki szerverek, a másik kettő meg két magyar nemzetközi csapat szervere ami szintén hozzánk tartozik
  • Kaszi46
    mind1ik magyar szerver fizetős?
    inferno
    thunder
    liveforspeed.hu abc
  • K.András
    Ez mind oké, de valami megoldás biztos hogy van, föleg miután láttam emberkéket akik iszonyat gyorsak kyoton, és gondoltam tudja itt valaki a szakmai titkot, mi a franctol megy az autojuk annyival jobban, mert gondolom nekik uaz a 0.5P verzio van mint nekem!