16062
-
#874 S2-t nem tudsz S1 nélkül. -
#873 Hali!
Ha veszek egy S2 licenset, akkor az mindenképp 24 font, vagy csak akkor, ha az S1 része is kell a játéknak? Ez nem teljesen tiszta nekem. -
#872 kis 40mb lfs2 csapatás -
#871 Örüljünk annak ami van:D.Ez ugyse egy roncsderbis játék itt inább kerülni kell az ütközéseket. -
#870 Jó hát, ez ugye még csak Stage 2, és még csak alpha :] -
#869 Addigra legalabb mar gep is lesz hozza;)
Ilyen gyurodesi model mar 5 eve az Insane-ben is volt, csak jobb, mert ott le is estek a cuccok az autorol;) -
#868 Ilyet azért ne akarj, mert ez tényleg csak gyűrődés-modell :) Ez csak egy átmeneti megoldás, S3-ban lesz igazi törésmodell. -
#867 En azert most mar egy kicsit jobbat is el tudnek kepzelni:)) De az LFS-be boven jo, ez is szim, inkabb szamoljon lenyegesebb dolgokat:) -
#866 ez még csak horpadásmodell -
ilyen törésmodellt akarok minden játékba ... ;) -
#864 Köszi Alex a belinkelt hangtuningot, nekem nagyon bejön, pláne hogy ebben jobban hallom a megcsúszás határát.. Thx -
DonManó #863 ne flashgettel szedd le, ha a böngészőből...
amúgy én is leszedtem, kiprónbáltam és megy (a linket próbáltam ki..) -
RoGeR42 #862 Nem létezik Unlocker az S2-höz -szerencsére.
Azaz egy létezik, amit közel húszezren használtak már: itt találod meg a "Buy a Licence" menüpont alatt... :) -
#861 ! -
#860 -
#859 mennyéinneneeee?! -
#858 Ha most ismerkedsz akkor bőőőőven elég lesz neked egy ideig a demo verzió is. -
#857 Az Options menuben tudod allitani: No/Auto/Manual
De barmikor 1-es vagy 2-es bill. es visszajatsza/elmenti. -
Norbu #856 Olyan kérdésem lenne még hogy lehet Mulitban replay-t csinálni? -
Norbu #855 Nekem még mindig hibás amit letölt, nem hogy rosszúl töltötted fel az FTP-re?
Valaki tudna adni egy olyayn linket ahonnan az S2-höz lehet skin-eket letölteni? -
Norbu #854 Te milyen vidkarit használsz?Ha ATI-t akkor letudnád írni hogy hol is állítottad be?Mert én nem találok semmit se ahol betudnám állítani. -
#853 Majd igyekszem -
DonManó #852 link javítva
FRAPS 2.61 reggelt -
#851 Akkor szopjátok le magatokat!
Baszki tegnap jácottam vele elösször!!
Most ismerekedek a játékkal!
-
#850 Buntetek mert degeczi vagyok:)))) -
#849 nálam műkcik, vidkari driverben állítottam. videolinket azert dobhatnál:) -
#848 Alex sose' kímél -
#847 -
Norbu #846 Az S2-ben nincs élsimítás?Mert egy videót láttam amiben úgy tünt mint ha lenne.Ha igen akkor hol lehet beállítani? -
#845 -
#844 Én nem tudok róla, hogy lenne.... -
#843 ezt már biztos kitárgyaltátok...
De léci adjon vki az S2-jöz egy UNLOCKER-t!
Nagyon megköszönném! -
#842 Köszi a linket! -
#841 http://www.bhmotorsports.com/LFS/downloads
itt nézz körül -
#840 Sziasztok az lenne a kérdésem, hogy hol találok müszerfal "skineket"+ más kormányt?Régen volt egy ilyen oldal ahol le lehetett tölteni sokféle kományt az alap helyére Pl:momo racinget:D.
Bocsi ha egy kicsit értelemetlenül irtam le -
#839 köszi az infókat, megfontolom a befizetést.
lenne egy kérdésem ismét:) szóval melyik dds file ban találhatom meg a nem formula kormány külső karimáját?
igy azthiszem érthetőbb mire is gondolok és mit is akrok csinálni:) -
#838 ...vagyis igen;)
A normalis versenyekhez sok ember kell, a sok emberhez kulon dedi szerver, ahoz meg egy komplett szamitogep es havi 15-25000 forint fenttartasi koltseg.
Ingyenes szervereket, csak 6-8 fore fogsz talalni, raadasul rendszertelenul, szervezetlenul. ha folyamatosan szeretnel online autozni, versenyezni, havonta szerintem meger 250 forintot:) -
#837 a liveforspeed.hu abc magyar bajnoki szerverek, a másik kettő meg két magyar nemzetközi csapat szervere ami szintén hozzánk tartozik -
#836 mind1ik magyar szerver fizetős?
inferno
thunder
liveforspeed.hu abc -
K.András #835 Ez mind oké, de valami megoldás biztos hogy van, föleg miután láttam emberkéket akik iszonyat gyorsak kyoton, és gondoltam tudja itt valaki a szakmai titkot, mi a franctol megy az autojuk annyival jobban, mert gondolom nekik uaz a 0.5P verzio van mint nekem!