16062
  • Panther
    Alex, meg aki akar még: szombaton szervezek egy kis LFS-t estefelé, PH-sok, meg egyéb link alakok lesznek ott, gyere te is. nekem is most lett mega full sanzik jóvoltából, már csak a dedi szervert kell átnéznem, mit hogyan kéne bállítani, mert látom az is van a progihoz.
  • K.András
    Egyébként tényleg példaértékü ahogy a szerverekhez lehet csatlakozni!
  • K.András
    Nem nyomtam fel semmit, de most megnéztem megen és nekem is 80 fps-t csinál 32 biten ennek ellenére a kanyarokban berángat, már spectator nézetben.16bit-en szintén annyi fps-t csinál de mégsem akadozik meg, egyébként kezd nekem gyanus lenni ez a panda antivirus, lehet az szorakozgat velem a gtr alatt is, megunom aztán majd jol leirtom az anyjába mostmár!
  • Alexease
    Ez egy kicsit ertelmetlen lett, de mindenki fejtse meg ahogy tudja;))))
  • Alexease
    Nekem sincs gondom a sebesseggel. Bar ezzel meg csak offline mentem, de 8 AI-val, full max-ban, 1280x1024-ben, 32 bit-en olyan ~40-50 fps szokott lenni) ha kozvetlen elottem vannak). Ha elhuznak vagy szetszakad a mezony akkor 90 korul van. De keveset mentem meg sok AI-val - es akkor is 4-el szoktam szorakozni - vagyis igazabol nem tudom. Valszeg biztos erosebb gep kell neki mint "hinne" az ember. De megis csak korrekt dolgokat szamol, es eleve a kovetkezo 1-2 evre csinaltak. Raadasul alfa, a vegleges S2-ig meg kell egy honap biztos. Az S1 az alfa verzioja utan is, gyorsult 25-40%-ot...
  • HPt
    Jó hát nyilván nem tettem fel minden élsimítást a max-ra, mint ahogy gondolom te akarod :) De akkor úgy mondom hogy még egy szép grafikával ennyim volt. Demo-ban sose volt ennyi. Legjobban eddig a vasárnap fun futam rajtjánál esett le ahol csomóan voltak körülöttem, mindenki kereke füstölt, olyan 35-40-re.
  • K.András
    Az hogy lehet?
  • K.András
    Tegnap online volt két srác, és 36.5 alatt küldözgették a gépet, a legjobb 36.27 volt, The Very End az egyik srác neve és hihetetlen jol nyomta!Nézd meg online statisztikáját kyoto ringen 35.670 van már neki!
  • HPt
    Gépigény nagy? Előbb voltam online, és elég magas grafikával 70-80 fps-em van, 1024x768 32bit.
  • K.András
    Hát a rossz demo után nekem is más a véleményem, a kidurrant kerék valoban szenzáciosan néz ki, az auto gyürödésmodellje is fantasztikus, a gépigény viszonylag nagy, nekem csak 16bit-es modban sikerült ugy futtatnom, hogy ne szaggason multi alatt 9 emberrel bár a grafikára ugy sem lehet panasz, igaz csak egy pályán mentem pár kört, még egy kicsit gyakorolok off majd aztán meglássuk.
  • HPt
    Örülök hogy elég sok embernek bejön, nyomjátok csak :D
  • HPt
    Én sem tudom miért jó az. Nekem is csak 36.49 sikerült vele amúgy.

Ezt az orr megemelős dolgot külföldi srácok replay-éből lestem el.
  • b-type
    most lett meg a full, holnap megvesézem, de már most látom, ez AZ a kategória..
  • tom..
    nem jó
  • Kaszi46
    igen ha mükszik akkor, csak single-be, illetve neten keresztül battlelannal vagy mi a szösszel elvileg lehet vele játszani, természetesen nem public szervereken.
  • ÁjjLe BoBBi
    na erre kíváncsi vagyok. szerintem kizárt hogy S2 menjen vele...
    meg ha lesz is hozzá valaha unlocker akkor netre fel nem mész vele...a játék lelke meg pont az.
    fél percet nem játszottam még AI-k ellen
  • Kaszi46
    LFS.S1.S2.Unlocker.rar nemtom műkcik-e , e-donkey on találtam.
  • ÁjjLe BoBBi
    ja izé mondtam már hogy ISTEN AZ S2 ? :)))) LEGJOBB!!
  • ÁjjLe BoBBi
    hát a bajnokság részéről működnek szerverek de azok passwordosek...azt nem tudom hogy más magyar server van e...legalábbis fullba nincs...talán demo
  • ÁjjLe BoBBi
    megnyomod az 1-est és menti az spr-t és abból automatikusan a leggyorsabb számít
  • ÁjjLe BoBBi
    vedd meg!
  • Norbu
    nincs véletlen magyar server az S2-höz?
  • Alexease
    - Az LFS es az LFSWorld oldala mostanaban neha haldoklik - szerintem ertheto modon:) De a rohamok ellenere, azert jol mukodik. Pl. a megjelenes napjan, talan meg az elso 1-2 oraban toltottem le onnan a progit es nem volt gond.:)

- A keszito(k) szinhte csak a progival foglalkoznak, az egyebb kisebb plusz progikat kulon "fejlesztik". "Hivatalosan" kiadtak minden infot, abbol mindenki tud dolgozni. Vagyis, ha akarsz pl. Replay Analisert, Telemetria software-t, LFS TV-t, Movie Maker-t, es meg egy tucat hasznos progit, erdemes korulnezni a jobb LFS oldalakon.
  • K.András
    36.600-nál nem tudom lejjebb tornászni, pedig csak 170 ezredre van a WR-töl de elég soknak tünik!
  • K.András
    No, hát KY Ovált probálgattam H.Peti beállitásával, de több dolgot nem értek, pl hogyan lehet ennyire magasan az auto orra?Elvileg nem lehet magasabban elöl mint hátul, mert abban az esetben nincsen leszoritoerö, elviekben...
    Egyébként nem rossz, 36.660-at sikerült vele futni, holnap még megprobálom lejjebb vinni!Volna még kérdésem, hogyan tudok elmenteni egy bizonyos kört, mondjuk a leggyorsabbat az 5 közül?
  • K.András
    Na megvan, nemrossz ez a desktop, lehet itt setupot is szedni(?), mert azt nem találtam, persze itt!
  • K.András
    Hu bazz, a netük ilyen szar?Már egy orája nem tudok se az oldalra lépni se a world-re, amikor igen akkor meg nem tudok bejelentkezni a world-be mert kurva lassan elkezd valamit aztán 404...
  • K.András
    Meg LFS-WORLD miért nem jön be, le van halva?
  • K.András
    S2 full
  • K.András
    Azt hol lehet megnézni milyen idöket mentem idáig?Mert a pályáknál nem találom, igaz máshol sem!
  • b-type
    Vegas 5-ös. :)
  • Loco
    Nézz a saját aláírásodra!!!

Nincs meg az S2?
    Vedd meg!

Vagy ha nem értesz egyet, elég képmutató vagy.
  • DonManó
    milyen progival csináltad??
  • DonManó
    még sztem nincs
  • kissl
    Tod vallaki S2 unlockert?
  • b-type
    készítettem én is egy LFS2demo videót :)
    -nem vgyok nagy LFS guru, csak csapattam..
  • Alexease
    Utolso;D
    Aston Cadet, UF GTR (Mini Style:D) (AVI, DivX, 4,7 Mbyte)
  • Alexease
    Na meg egy rovid "reszlet":)
    Aston Club, Formula V8 (AVI, DivX, 5,1 Mbyte)
  • Alexease
    Elkezdtem lecserelgetni a hangokat;)) Sajnos a motorhangokat nem lehet, de hat ez van:)) Nehany gyors csere eredmenye: XF GTR-rel probaltam csuszkalni nehany kanyart Westhill-en, de nem akart osszejonni:))
    LFS S2 Uj Uthangok (AVI, DivX, 7,5 Mbyte)
  • Alexease
    Itt sincs nagy elet:)) Akkor itt egy szuper rovid video egy borulasrol;) Semmi extra, csak teszteltem hogy tudok felvenni belole:))
    LFS S2 (AVI, DivX, 1,5 Mbyte)