16062
  • Norbu
    én most töltöm, nekem tetszett az S1, remélem ebben sem kell majd csalódnom. :)
  • Istencsászár
    fő a változatosság:D akko nemszedem le
  • Alexease
    Szokasos autok, szokasos palya:)
  • Istencsászár
    milyen kocsik vannak a demoba? a szokásos vagy valami uj is?
  • Alexease
    Gyorsan kiprobaltam az S2-ot, nekem tetszik:) 5 uj auto van, plusz 5 uj valtozat (regi+uj). 3 palya, azon belul nehany kombinacio, plusz oda-vissza. Van 1 oval is, es az egyik palyan "csak" egy szakasz van (plusz visszafele). A motorhangok maradtak a szokasos "generalt" hangok, nem olyan rossz, de mindig azt mondom, egy jo, cserelheto WAV file jobb lett volna. A Training resz tetszik (DEMO, S1, S2), osszesen - ha jol szamoltam - 90 darab van belole, el lehet vele szorakozni. Uj autok az F3000, az F1, a Mini, ket sport SZERU autok, es ebbol haromnak GT valtozata.

Hogy megeri-e a jatek (S1-S2) a 10-12000 forintot, az mas kerdes... Aki komolyan gondolja, annak igen! De aki a inkabb latvanyosabb, hangulatosabb, modolhato, dogos eredeti motorhangu, valodi palyas dolgot szereti annak nem biztos. De ez nehez kerdes... En nem jatszom ezzel rendszeresen online, de nekem meg igy is megeri. Aki megszalott, es evek ota versenyez vele, annak kiralysag:)
  • Alexease
    140 Mbyte es ez a FULL! Bar csak a demo resze hasznalhato, a tobbihez meg kell venni:)
  • Jancker
    Oké, köszi, és az amugy kb. hány MB?
  • [HUN]FaTaL
    az S1 Full érdekében nézegess Torrenten. ANno leszedtem egy crackeltet és működött is.
  • Jancker
    Azt én sem tudom :(
    De örülnék ha full lenne..
    Valaki?
  • [HUN]FaTaL
    ez az alpha ez demo vagy full game?
  • Jancker
    Na ezért kapok majd, de hol tudnám megszerezni a teljes játékot?
  • Alexease
    LFS S2 ALPHA 0.5P released
    --------------------------------------------------------------------------------
    Hello racers!
    I don't think today's topic requires further explanation. The first public S2 is there for you to download!
    This S2 download will act like the S2 demo, for which no license is required. But if you want to be able to access the entire content of S2, you will need an S2 license. For more information see the 'Read before you buy' and 'Buy a license' pages.
    You can download the S2 ALPHA 0.5P version from the special S2 download page which you've probably already met :)
    Have fun!

http://www.liveforspeed.net/
  • Goliath
    Az s2 tulajoknak jár. Az s1 tulajoknak az s1 autók és a tuningolt fizika jár csak, tehát nem jár a 10 új kocsi és a 3 új pálya.
    És már kevesebb mint 24 óra!!!!!!
  • arty
    mit jelent ez a full alfa?

az s1 tulajoknak jár csak vagy ez "mindenkié" lesz ??
  • Goliath
    Hát ja, jobb lenne délután, mert akkor nyolcra már lenyúztam volna az új kocsik fényét.. :-)
  • ÁjjLe BoBBi
    pont péntek este...ezek marhák.
  • Goliath
    Jövő hét péntek, 20.00 a hivatalos alpha full kiadása!!!!!!!!!

• tHoMaSmAn
    Asszem ez a tipus az ami gondokkal küzd a pedálok miatt, de nekem nincs semmi baj vele, ki van kímélve, talán ha 30 óra játék lehet benne!
    Július végéig még garanciás!
    Dobozban, minden cuccával együtt adom, mert sajna nekem nincs időm vele játszani.
  • Ch_Slater
    a racing az amivel mindig gond van, vagy a profi? soha nem tudom megjegyezni... a szeged az stimmelne :)
  • tHoMaSmAn
    Off

ELADÓ LOGITECH MOMO Racing Kormány!
    Szegeden
    Érdeklődni priviben

On
  • ÁjjLe BoBBi
    rosszul láttad. olyan nincs.
  • kissl
    lejjeb láttam olyat hogy unlocker.exe hol lehet megszerezni?
  • RoGeR42
    Hi!

Indul az 5. LFS Magyar Bajnokság

Versenynaptár:
    2005.05.22. BL gp - GTI
    2005.06.05. BL gp - GT
    2005.06.26. BL gp - GTT
    2005.07.10. BL rallyx - GTI
    2005.07.24. BL rev - GT
    2005.08.14. BL rallyx rev- GT
    2005.08.28. BL rev - GTI

A versenyek 20:00.kor kezdődnek Vasárnap.
    Időmérő: 1 körös, hasonlóan mint a F1-ben.

Versenytáv:
    GP - 150 km (1 pit-stop kötelező)
    Rallyx - 100 km

A legrosszabb futam kiesik a pontszámításból.

A szerverdíj befizetésével kapcsolatos tudnivalókat a fórumban megtudhatod.

5. LFS Magyar Bajnokság promo videó
  • kigyi
    NEM
  • VRSDM
    szerintetek megoldhato hogy a 2 alpha demojába, házilag beillesszem az 1full-ban lévő kocsikat és pályákat? csak ilyen mosolgatás egyszerű átírkálással??? azaz kompatibilis e a kettő egymáűssal?
  • Tomo15
    Hello Bocsi a kicsi Off ért.
    Az lenne a kérdésem ,hogy hol találok infot ha esetleg kuplungot szeretnék csinálni a kormányomhoz. Van + ba még pedálom...
    köszi a segitséget
    ON
  • Ch_Slater
    nézz el a liveforspeed.hu fórumba. ott asszem le van irva a szerver topikban
  • Shongi
    Hi, a magyar S2 HUB-nak nem tudjátok a kódját, ami elméletileg OPEN?
  • Shongi
    remélem méág le lehet szedni
  • karikusz
    Már tőlem is szedhetitek:

>> Autósjátékok.hu <<
  • Alexease
    Megjelent az LFS S2 ALPHA DEMO TEST! (THX Mohus)!)
    http://www.liveforspeed.net/?page=s2demo
  • Vlala #683
    inkább nem szólok, úgyis mindenki tudja már, mit akarok mondani.

De. Ha már itt vagyok, szólok. Állatira tetszik az irányítás és a fizika. Még mindig. Van, amikor nem is versenyzek, (csak a demó van meg - még) csak mászkálok ide-oda a pályán, próbálgatom az autót, és megpróbálok hátramenetben parkolni :-) A turbó meg egy vadállat, teli négy kerékkel lehet bevenni a kanyarokat, de mennyire irányítható marad a hátulja... eszméletlen.
  • Istencsászár
    privibe irde le hogy holvan meg ilyenek thx
  • Istencsászár
    kérek egy inlockert vagy akármit:P
  • Ombika
    Akkor orulj neki es hajra!!! :P
  • bld
    van crack, sőt unlocker progi is:)
    bár neten még nm nyomtam, de itthon jól elvagyok vele, én sajna nm tehetem meg h ennyit kiadjak rá, sőt másra se nagyon:(
  • Ombika
    Akkor nalad komoly problemak vannak affelol ha ezt NFS 3-hoz hasonlitod menj arcadezni de tustent es vissza se gyere ide!!!
  • Felfedező
    Én is játszottam vele, valóságos szimulátornak nem nevezném, a grafikája meg még a NFS3-nak is jobb volt mint ez
  • tom..
    ez az "ultragagyi" játék az egyik legvalóságosabb szimulátor, attól hogy még neked nem jön be attól még nem gagyi...
  • Felfedező
    Csak tudnám mi a szart esztek ezen az ultragagyi játékon...