16062
-
zoolee #2481 kÖSSZ. -
#2480 2. itt vannak textúrák, hangok, egyéb dolgok, ennyi amit lehet rajta alakítgatni -
#2479 hehe -
Horci #2478 Na, jó :) Osztom itt az észt, pedig rosszul tudom :)
Tényleg a 0-val kell :)
Sorry ... -
#2477 Még egy kiegészítés: sajnos vissza tekerni nem lehet a replayt :-(
Kikapcsolni az indexet a 0-val lehet asszem... de mindezt a numb padon -
#2476 Ja, csak tudod én még nem vezettem autót
( már megvan 200Ft! már csak 9800Ft kell! ) -
#2475 Hi all!
A hétvégén várok mindenkit a "www.Brandenburger-fighters.de" szerveren. (demo)
Iszonyat versenyt kéne tolni, qrvajó arcok ellen!
Üdv.: Varee [HUN] -
#2474 az igaziban nagyobb kormánymozgás után kikapcsol! ;)))) -
Horci #2473 Nyomd meg még 1x :D
Tudod, mint a valódi kocsiban is :) -
#2472 Úgyvan mester.
Még valami: THX Kaszi! most már tudok vészvillogni és indexelni...csak nem tudom kikapcsolni -
#2471 Ugye en megmondtam GTL topicba is!! :))) -
zoolee #2470 tssék.
Amúgy asszem ebben a topikban nem kéne mutogatnod mert le lesz törve az ujjad...
De szóljatok, ha tévedek... -
#2469 chat a t gomb lenyomása után.
index a 7,8,9 gombokkal
névkiirás: n gomb -
#2468 Ja és még vmi: Online versenyen hogy lehet elérni, hogy az autó fölé kiírja az illető nevét? -
#2467 Hi all
3 napja van meg az LFS, de szim játékok terén már viszonylag tapasztalt vagyok. Játszottam már GPL, NR2003, GTR, GTL, rFactor és más szimekkel de az LFS-től leesett az állam. Kövezzenek meg érte de pár hónapja azt gondoltam, hogy az LFS nem szim( tévedtem ).
Mentem is pár Online Demo versenyt a magyar szerveren, és 2. lettem.
De van egy-két láma kérdésem:
- Hogy lehet chatelni?
- Hogy lehet indexelni, ha lehet egyáltalán?
- Hogy lehet az azonnali visszajátszást visszapörgetni és hogy lehet visszalépni belőle?
Egyenlőre ennyi...most össze kell spórolnom 24 fontot -
#2466 látod cowi türelmes voltál és segítőkész. van mikor ez a módszer is bejön, de mikor agyilag hulladék egyénekkel hoz össze a sors akkor lehet hogy az én módszerem a kifizetődő...(sajnos) ;)
már 607 levelet írtam a topik házigazdaság miatt...mindegy, nem tépem a szám, majd lesz valami -
#2465 Ne haragudj hogy segíteni szerettem volna, mert nem látszott hogy tudtad... én kérek elnézést... -
#2464 Haggyad ez 1 uberlama aki agyilag nulla szinten van es meg azt irja,hogy tudta lollllllllllll -
colin5 #2463 ezt én is tudtam -
#2462 Ebben a gémben minden feloldó kódhoz egy teljes profil kapcsolódik, ami egy teljes netes statisztikát készít. Jegyzi mindenkiről hogy hány KM-t tett meg, mennyi üzemanyagot fogyasztott, hol milyen köröket futott. Össze lehet hasonlítani magad az összes licenszelt versenyzővel. Versenyek közben kiírja ha egyéni csúcsot futottál, még nemzetenkénti átlagokba is beleszámít. Szóval elég tuti licenszesnek lenni, a Bajnokságról nem is beszélve... -
colin5 #2461 ezt nekem mondtad?
-
#2460 Noje meg fiam vagy 10 evet ,aztan gyere vissza!! :)))))) -
colin5 #2459 Valaki mondjon már egy feloldó kódot -
#2458 ez volt a gond de már megoldottam köszönöm :) -
#2457 Szerintem nem ugyanaz van beállítva driverben és a játékban, ha driverben combinedre van állítva akkor a játékban eggyüttre tedd a pedálokat értelemszerüen ha nem combinedre van állítva akkor a játékban külön tengelyekre állítsd a pedálokat. -
#2456 valaki tud megioldást aproblémámra?MOMO kormányom van és nem tudok se gázt adni se fékezni és ez máshol nem probléma -
Horci #2455 Amúgymeg kinek kéne a dobozos megoldás? :)
Biztos össze is törném, ha ilyen gagyi starforce-os okosság lenne. Feltelpíted újraindítás, CD kell a futáshoz, minden indításnál, lecsekkolja, hogy tényleg eredeti-e a CD/DVD ... és még egy rakás macera.
Ígymeg, letöltöd (150 mega, pendrájvon is simán jó), felmásolod (mert telepítő nincs). Beütöd a kódódat, azon a gépen, ott és akkor amikor akarod CD nélkül, és megy a dolog.
Havonta 3 unlockot kapsz, így végülis havonta akár 3 új gépen is unlockolhatsz. Windows telepítés után, ha másik meghajtón volt az LFS megmarad a licensz ... Sokkal kényelmesebb.
-
#2454 Nem hinnem hogy fel tudjak torni az online reszet. Nem 4-5 nap alatt kell(ett) donteni, 4-5 eves a jatek! Nem lehet kapni dobozosban. -
#2453 Évek óta ellenőrzik hogy 1 kóddal egyszerre csak egy valaki legyen bent az online játékokban. -
#2452 Akkor úgylátszik a Crackereket nem nagyon érdekli ez a játék mert én már láttam olyat hogy egyszerűen ők megveszik helyetted és te meg beléphetsz a kódjukkal. Csak azt nem értem hogy mi ebben a programozási bravúr...
Egyébként aki nagyon profi csak az veszi meg a gémet mert nem hiszem hogy
valaki 4-5 nap alatt úgy belejön hogy azt mondja:
"de megvenném ezt a játékot...!" Én már ott tartok de nem nagyon szeretném hitelkártyára. 576-ban csak árulják! Majd ot megveszem! -
#2451 Sokat!! -
#2450 valaki segítsen plz
nem tudom beállítani a féket meg a gázt:S kormány is jó meg vűltó de a fék nem :S hiába nyomom beállításnál nem érzékeli pedig a krományomnak semmi baja! -
#2449 offline meg a gecit érdekli. -
#2448 azapali... -
#2447 Lehet. -
#2446 De nem is ugyvolt fogalmazva,hogy online!! :))))))))) -
zoolee #2445 dIGITÁLIS BANKKARIVAL LEHET FIZETNI???
Bakker má abba capslock ba... -
#2444 Egeszsegedre;) -
zoolee #2443 Na bakker....
Fene veszi meg...
sok baj meg minden....
Inkább tojom le nagyívből... -