16062
  • Ombika
    TE mirol beszelsz en 250 fps-el nyomom 1280-ba!!!!!!!!
  • Pitti
    1280x1024...
    de semmit sem befolyásol LFS-ben ha a videokártya legalább középkategóriás. Próbáltam több felbontáson, tökugyanaz 640x480-ban is.
    AA, AF, felbontás... illetve egyéb képminőséget javító eljárást a videókártya elintézi, ha a lassú akkor romlik a framerate, de ha gyorsabb akkor nem javít ha a proci nem képes pl30-nál több képet számolni másodpercenként.
    A 7800GTX kártyával próbáltam 640x480-ban maximális teljesítmény beállításokkal kikapcsolva mindent (AA, AF...) Illetve próbáltam 1280x1024-ben full minőség beállítással (8xAA, 16xAF...)
    Semmi különbség nem volt tapasztalható. Egyértelműen a processzor ennyit képet tud csak számolni..
    Csak az zavar, hogy a 8ezerbe kerülő 2,5-ös celeron alig rosszabb mint a 31ezer forintos 3,2-es dualcore... LFS-ben :(
  • Cowek
    A felbontás is fontos lenne, az nagyban befolyásolja...
  • Pitti
    Egy kérésem lenne még... Hogy jobban viszonyítani tudjak megnéznétek nekem néhányan, hogy milyen fps-t produkál a játék és milyen procin?
    Legyen BL1 pálya XFgti autó, 10db AI és a 11. legyen a saját autó. A sikán előtti hajtűkanyarig elég nézni :)
    Két gépen néztem eddig...
    1 gép:
    Pentium D 3,2 proc, 1G DDR2 ram, 7800GTX
    33 FPS-el indul kanyarban a tömörülésnél 27-28...
    2 gép
    Celeron 2,5, Radeon9250, 512DDR
    23-al indul, 17 a legrosszabb

Előre is köszönöm.

• ÁjjLe BoBBi
    ez kb 2k, lfs s2 meg 10k
    mekkora biznya :D
  • Pitti
    A chipset driverre gondolsz? Igazából cd-ről tettem fel, mivel pont az van rajt ami a neten a legfrissebb... AsusP5LD2-SE
    Az nvidia drivert a netről szedtem 93.71Forceware
  • Cowek
    A driver szokott ilyeneket csinálni leginkább...
    Nem feltételezem hogy CD-ről telepítetted, de a netről mindenképen érdemes lekapni a legújabbat.
  • Pitti
    Kicsit OFF
    Hello mindenki...
    Lecseréltem a gépemet, és LFS-el teszteltem
    A régi: athlon 64 3000+ ,6800gt AGP, 1Gb DDR
    ezen a konfigon 60-70 fps volt az átlag
    Az új: pentium D dualcore 3,2GHz, 7800GTX PCI-E, 512DDR2/566(egyenlőre)
    az átlag fps 25-30
    No hát kicsit elkeserítő :(:( A grafikai beállításokat bármenyire butítom vagy maxra rakom akkor is ennyi, tehát a videokártya az sokkal többet tudna, itt a gyenge láncszem a proci lesz.
    Elképzelhető, hogy a 4 éves athlon 64 3000+(754) gyorsabb lenne mint a 3,2-es dualcore?? Vagy mi van?
    A 3dmark tesztek gyakorlatilag megfelelnek az ezen a konfigon várhatónak (3dmark05 8000pont)
  • r4f1
    nááájsz.
    Egyre több magyar host van
  • Leo 1991
    Cső!
    Subaru Team Hungary hostra várunk mindenkit szeretettel.Nyitva:
    mindennap 16-21 óráig
    hétvégén:16-24 óráig(vagy még tovább).
    (Technikai és családi okok miatt néha később nyit mint 16 óra)
    Kösz
  • r4f1
    hogy máshogy?
  • Dash
    Máshogy is lehet.. DE már megvan.
  • Cowek
    Változtatsz a beállításain... így lehet "átírni"
  • Dash
    Kocsi tulajdonságait át lehet írni? Ha igen, hogyan?
  • koziz99
    Köszi a linket!
  • Kaszi46
    http://setupfield.teaminferno.hu/
  • koziz99
    Sziasztok! 1 kis segítség kellene! Autókhoz hol tudok setupokat letölteni? Egyszerűen nem boldogulok vele! Elsősorban DRIFT-hez kellene! Előre is köszi!
  • JohnnieWalkerX
    Aki részt akar venni egy LFS bajnokságban és még nincs meg a játék az vegyen fel MSN-en:[email protected]
  • Alexease
    Jatekot ritkan vesznek az emberek, foleg bankkartyas-atutalos cuccot, raadasul ez szimulator, ilyet tenyleg csak megszalott vesz. Raadasul nem tudom hogy a CS 1.6 meg er-e ~10000-ert?!
  • dotkom
    szerintem ez siman lehetne jo uzlet valakinek.
  • Horci
    Nemfogsz sok ilyen embert találni ... de mint tudjuk a remény hal meg utoljára :)
  • Naxos
    olyas valakit keresek akinek jó üzlet...
  • r4f1
    Ha valamelyik moderátor erre jár kérem törölje a #2495 hozászólást.
    Kicsit ingerült voltam. Mostmár máshogy fogalmaznám meg :) . :lol:
  • r4f1
    CS 1.6 (cs1.6, Day of Defeat, Half Life, Opposing Force, Deathmatch Classic, Half Life: Blue Shift, Richocet, Team Fortress Classic)
    lol ezt elkezdtem olvasni :D de egészen eddig nem értettem belőle semmit :). (Deathmatch-et értettem :) (COD2))Aztán az utolsó pár szó megvilágosodást jelentett :D
    De ez nem jó üzlet szvsz.(nekem)
  • Cowek
  • Naxos
    CS 1.6 (cs1.6, Day of Defeat, Half Life, Opposing Force, Deathmatch Classic, Half Life: Blue Shift, Richocet, Team Fortress Classic)accomat cserélném LFS S2 accra.
  • r4f1
    hát bakker ez a mai időmérő (liveforspeed.hu) szervezésében kész röhej.
    Nem a szervezők hibája , hanem a versenyzőké.
    A host : bemegyek (késtem kb 10 percet nem az én hibámból.)
    Erre kidobnak hogy én nem oda vagyok kiírva. Amikor sikerül bemennem. A host elnézést kér hogy kidobott. Erre 1 f@sz mert mást nem tudom mondani rá elindítja a szavazást. Végre sikerül mennem. Elengedem a többieket ( lemegyek a fűre). Sikerül mennem 3 kört kezdem az utolsót nagyon jól indultam neki erre ASR csapatból Simon kimászik elém...
    Ennyit a mai időmérőről...
  • Marki..
    Benne van a V verzióban.
  • Szolnokboy
    hol találok magyarítást a V verzióhoz ?
  • Prézli
    Texture base - Miscellanious Packs és ott felülről a második.
  • Leo 1991
    és innen hol lehet letölteni
  • r4f1
    ?????
  • Kaszi46
    lfs database
  • Leo 1991
    Hello!
    Vki ismeri a SMOKE modot LfS-ben?
    Aki igen pls mondja meg h honnan lehetne letölteni!
    THX
  • Endre
    Köszi, tényleg
    Így jár aki nem olvas híreket.
  • r4f1
    hm 1x nekem is volt ilyen de az aznap volt: "added mon, Jan. 29th, 2007 16:45 >MASTER SERVER has been moved - IP changed"
    És azóta nem.
    én is a V-t ajánlom.
    LFS S2 FULL
  • Tices
    Endre:

frissíteni kell V-re! Úgy mennie kell!
  • Tices
    Sziasztok!

Nálam sem megy a főszerver...A LiveForSpeed.net címen olvastam valami ip cím és a főszerver kapcsolatáról (gyenge az angol tudásom) ott azt is írja frissíts régi verzióról V-re. Na én upgrade-tem, de így meg "Could not load font" hibaüzenettel kiakad. Most mit kellene tennem nem tudom...szedem azóta a V-s full verziót, azzal megpróbálkozom, de hogy a beállításokat, hogy viszem át, azt nem tudom még...

Üdv Tices
  • Endre
    A főszerver nálatok sem megy?
  • Prézli
    OFF:

Eladó nagyon jó állapotú, megkímélt, imádott Logitech MOMO kormányom. Az ok amiért eladom az, hogy a helyére beköltözött egy G25 és már csak a helyet foglalja.

Irányár: 22K
    Helye: Pécs
    (Ha érdekel, küldök róla fotót, videót)

ON