16062
-
#2522 TE mirol beszelsz en 250 fps-el nyomom 1280-ba!!!!!!!! -
Pitti #2521 1280x1024...
de semmit sem befolyásol LFS-ben ha a videokártya legalább középkategóriás. Próbáltam több felbontáson, tökugyanaz 640x480-ban is.
AA, AF, felbontás... illetve egyéb képminőséget javító eljárást a videókártya elintézi, ha a lassú akkor romlik a framerate, de ha gyorsabb akkor nem javít ha a proci nem képes pl30-nál több képet számolni másodpercenként.
A 7800GTX kártyával próbáltam 640x480-ban maximális teljesítmény beállításokkal kikapcsolva mindent (AA, AF...) Illetve próbáltam 1280x1024-ben full minőség beállítással (8xAA, 16xAF...)
Semmi különbség nem volt tapasztalható. Egyértelműen a processzor ennyit képet tud csak számolni..
Csak az zavar, hogy a 8ezerbe kerülő 2,5-ös celeron alig rosszabb mint a 31ezer forintos 3,2-es dualcore... LFS-ben :( -
#2520 A felbontás is fontos lenne, az nagyban befolyásolja...
-
Pitti #2519 Egy kérésem lenne még... Hogy jobban viszonyítani tudjak megnéznétek nekem néhányan, hogy milyen fps-t produkál a játék és milyen procin?
Legyen BL1 pálya XFgti autó, 10db AI és a 11. legyen a saját autó. A sikán előtti hajtűkanyarig elég nézni :)
Két gépen néztem eddig...
1 gép:
Pentium D 3,2 proc, 1G DDR2 ram, 7800GTX
33 FPS-el indul kanyarban a tömörülésnél 27-28...
2 gép
Celeron 2,5, Radeon9250, 512DDR
23-al indul, 17 a legrosszabb
Előre is köszönöm.
-
#2518 ez kb 2k, lfs s2 meg 10k
mekkora biznya :D -
Pitti #2517 A chipset driverre gondolsz? Igazából cd-ről tettem fel, mivel pont az van rajt ami a neten a legfrissebb... AsusP5LD2-SE
Az nvidia drivert a netről szedtem 93.71Forceware -
#2516 A driver szokott ilyeneket csinálni leginkább...
Nem feltételezem hogy CD-ről telepítetted, de a netről mindenképen érdemes lekapni a legújabbat.
-
Pitti #2515 Kicsit OFF
Hello mindenki...
Lecseréltem a gépemet, és LFS-el teszteltem
A régi: athlon 64 3000+ ,6800gt AGP, 1Gb DDR
ezen a konfigon 60-70 fps volt az átlag
Az új: pentium D dualcore 3,2GHz, 7800GTX PCI-E, 512DDR2/566(egyenlőre)
az átlag fps 25-30
No hát kicsit elkeserítő :(:( A grafikai beállításokat bármenyire butítom vagy maxra rakom akkor is ennyi, tehát a videokártya az sokkal többet tudna, itt a gyenge láncszem a proci lesz.
Elképzelhető, hogy a 4 éves athlon 64 3000+(754) gyorsabb lenne mint a 3,2-es dualcore?? Vagy mi van?
A 3dmark tesztek gyakorlatilag megfelelnek az ezen a konfigon várhatónak (3dmark05 8000pont)
-
#2514 nááájsz.
Egyre több magyar host van -
#2513 Cső!
Subaru Team Hungary hostra várunk mindenkit szeretettel.Nyitva:
mindennap 16-21 óráig
hétvégén:16-24 óráig(vagy még tovább).
(Technikai és családi okok miatt néha később nyit mint 16 óra)
Kösz
-
#2512 hogy máshogy? -
Dash #2511 Máshogy is lehet.. DE már megvan. -
#2510 Változtatsz a beállításain... így lehet "átírni" -
Dash #2509 Kocsi tulajdonságait át lehet írni? Ha igen, hogyan? -
koziz99 #2508 Köszi a linket!
-
#2507 http://setupfield.teaminferno.hu/ -
koziz99 #2506 Sziasztok! 1 kis segítség kellene! Autókhoz hol tudok setupokat letölteni? Egyszerűen nem boldogulok vele! Elsősorban DRIFT-hez kellene! Előre is köszi! -
JohnnieWalkerX #2505 Aki részt akar venni egy LFS bajnokságban és még nincs meg a játék az vegyen fel MSN-en:[email protected] -
#2504 Jatekot ritkan vesznek az emberek, foleg bankkartyas-atutalos cuccot, raadasul ez szimulator, ilyet tenyleg csak megszalott vesz. Raadasul nem tudom hogy a CS 1.6 meg er-e ~10000-ert?! -
#2503 szerintem ez siman lehetne jo uzlet valakinek. -
Horci #2502 Nemfogsz sok ilyen embert találni ... de mint tudjuk a remény hal meg utoljára :) -
#2501 olyas valakit keresek akinek jó üzlet... -
#2500 Ha valamelyik moderátor erre jár kérem törölje a #2495 hozászólást.
Kicsit ingerült voltam. Mostmár máshogy fogalmaznám meg :) . :lol: -
#2498 CS 1.6 (cs1.6, Day of Defeat, Half Life, Opposing Force, Deathmatch Classic, Half Life: Blue Shift, Richocet, Team Fortress Classic)
lol ezt elkezdtem olvasni :D de egészen eddig nem értettem belőle semmit :). (Deathmatch-et értettem :) (COD2))Aztán az utolsó pár szó megvilágosodást jelentett :D
De ez nem jó üzlet szvsz.(nekem)
-
#2497 -
#2496 CS 1.6 (cs1.6, Day of Defeat, Half Life, Opposing Force, Deathmatch Classic, Half Life: Blue Shift, Richocet, Team Fortress Classic)accomat cserélném LFS S2 accra. -
#2495 hát bakker ez a mai időmérő (liveforspeed.hu) szervezésében kész röhej.
Nem a szervezők hibája , hanem a versenyzőké.
A host : bemegyek (késtem kb 10 percet nem az én hibámból.)
Erre kidobnak hogy én nem oda vagyok kiírva. Amikor sikerül bemennem. A host elnézést kér hogy kidobott. Erre 1 f@sz mert mást nem tudom mondani rá elindítja a szavazást. Végre sikerül mennem. Elengedem a többieket ( lemegyek a fűre). Sikerül mennem 3 kört kezdem az utolsót nagyon jól indultam neki erre ASR csapatból Simon kimászik elém...
Ennyit a mai időmérőről...
-
Marki.. #2494 Benne van a V verzióban. -
Szolnokboy #2493 hol találok magyarítást a V verzióhoz ? -
#2492 Texture base - Miscellanious Packs és ott felülről a második. -
#2491 és innen hol lehet letölteni
-
#2490 ?????
-
#2489 lfs database -
#2488 Hello!
Vki ismeri a SMOKE modot LfS-ben?
Aki igen pls mondja meg h honnan lehetne letölteni!
THX -
#2487 Köszi, tényleg
Így jár aki nem olvas híreket. -
#2486 hm 1x nekem is volt ilyen de az aznap volt: "added mon, Jan. 29th, 2007 16:45 >MASTER SERVER has been moved - IP changed"
És azóta nem.
én is a V-t ajánlom.
LFS S2 FULL -
Tices #2485 Endre:
frissíteni kell V-re! Úgy mennie kell! -
Tices #2484 Sziasztok!
Nálam sem megy a főszerver...A LiveForSpeed.net címen olvastam valami ip cím és a főszerver kapcsolatáról (gyenge az angol tudásom) ott azt is írja frissíts régi verzióról V-re. Na én upgrade-tem, de így meg "Could not load font" hibaüzenettel kiakad. Most mit kellene tennem nem tudom...szedem azóta a V-s full verziót, azzal megpróbálkozom, de hogy a beállításokat, hogy viszem át, azt nem tudom még...
Üdv Tices -
#2483 A főszerver nálatok sem megy? -
#2482 OFF:
Eladó nagyon jó állapotú, megkímélt, imádott Logitech MOMO kormányom. Az ok amiért eladom az, hogy a helyére beköltözött egy G25 és már csak a helyet foglalja.
Irányár: 22K
Helye: Pécs
(Ha érdekel, küldök róla fotót, videót)
ON