16062
-
#2562 Igen, lesz majd S3, talan jovo nyaron. -
A Pitu #2561 Mi lesz azután, ha elfogy az ABC? Esetleg S3? Tud erről valaki valami? -
#2560 LFS S2 Alpha W -
#2559 Én csak örömömben javítottalak ki :-)
Hihetetlen mekkora Racer :-) -
zoolee #2558 SRY, csak a végére a lessításra értem oda, annak is a végére... -
#2557 a gázt meg a féket invert1-re állítsd, a többi maradjon invert0-n :) -
Marki.. #2556 A Windows-ban a kormány beállításainál és LFS-ben a controls menüben is állítsd be, hogy a gáz és fék külön tengelyen legyen. -
#2555 hi
Szeretnék segitséget kérni, ujra elővettem ezt a játékot, de nemtom
a gázt meg a féket bekalibrálni.
A kormányt azt elsőre felismeri, de pedáloknál, vagy fék van vagy gáz.
pls help
-
#2554 ja igy mar ertem. :D
bar a VB eleg kezenfekvo volt :) -
#2553 Jobb mint a WC-t -
#2552 WB???
mint wilágbajnoki? :D -
#2551 Off:
14 es rajtszáma is :D És igen ezred volt. :P Remélem megnyeri a WB címet
ON:
Audi001
ezen gondolkoznom kell.
Így fejből:
IP-t automatára (asszem)
ÖÖ a net beállítás alatt mit értessz?
Azt kérdezi a játék ,hogy milyen a neted ,de csak azért ,hogy szóljon ha túl sokat "vállalsz" azaz a játék számolja ,hogy kb hány kb/ s es feltöltés kell pl 5 játékoshoz ,vagy 12 játékoshoz és így tovább és ha zet túlléped akkor kiírja a játék ,hogy biztos engeded ennyi embernek ,hogy fellépjen akkor ott vagy igen vagy nem.
Ennyi... szal a nettel kapcsolatban nem kell beállítani semmit asszem.
-
#2550 ezred vazze :-) 14 ezred :-) -
audi001 #2549 ok, köszi
öö ip-cimet azt be kell irni?
és 1mb-ás netem van akkor h állítsam be a dolgokat?
előre is kössz ismét:) -
zoolee #2548 jaja...az a 14 század....GTFO -
#2547 cső
Van erre egy progi, ha dedicated hostot akarsz (te nem játszol)
ha te is akarsz rajta játszani akkor vagy elindítod a progit és aztán belépsz az lfsen keresztül ,vagy közvetlenül lfsen kereszül hostolsz. De ebben az esetben ha kilész a hostból a host megszűnik.
Többjátékos mód/ kiválasztod a neked megfelelőt (gondolom DEMO) aztén Start new game , vagy v.mi ilyesmi azaz új játék indítása. Ott beállítod a paramétereket és elindítod. Ennyi.
Nem mindenkinek látszik a hostja, és nem árt ha gyors a feltöltésed.
Nekem 30 kb / s
Elbírok kb 4 embert lagmentesen.
http://www.liveforspeed.net/?page=addons
"LFS S2 ALPHA V Dedicated Host " ez a progi.
Remélem tudtam segíteni.
Láttátok a MotoGP-t?
qurva nagy volt!!!!
GRAT TALMÁCSINAK, hihetetlen mit művelt!!! -
audi001 #2546 Hali
Elmondaná vki h szervert h tudok csinálni, vagy egyáltalán ingyenes -e?
Előre is kösz. -
#2545 -
#2544 Pitti>>> Nekem az van méghozzá nem a legjobb fajta (Penti D Dual Core 1,86GHZ) de hozzá van cuki 4gb ramom :) és SLI-be összekötöt videókártyám (7600GS) 1280x1024 ben max graffon elpörög 110-130 fps között, aikkal 80-90 re csökken, minden filter videókártyadriveren maxra állítva az már igénybe veszi és 50-60fps el tolja aikkal az lemegy 30-40 re....:( -
dashed_ #2543 szedd le a legujabb drivert. nekem ment vistan is -
zolee76 #2542 Hi! Lenne egy lámer kérdésem: nem bírom kéttengelyüvé tenni a pedálomat. Vista hun., logimomo a rendszerem. Aszem hogy driver bajom van, mert XP alá felment a logi driver de a Vista-nak inkompatibilis. Valaki talákozott már hasomló problémával? Van rá javaslat? Esetleg Vistakompatible logimomo driver? -
#2541 szivesen :) -
#2540 jaja :) arra gondoltam :)
-
Pitti #2539 Hoppszassza.. :):)
A peccs megoldotta a problémet..1000 köszönet!!! :D
-
Pitti #2538 ööö nemtom mire gondolsz.. a régi gépemre tán? :)
Mert az sajna már elkelt..:(
-
#2537 mennyit kérsz érte? -
#2536 van dual corehoz xp patch is ... az sem ártana szvsz, mert nekem a64 x2 van és semmi gond az lfsben a sebességgel :)
WindowsXP-KB896256-v4-x86-ENU.exe - ez kell neked (angol winxp esetén) -
Pitti #2535 Ez igaz, már bánom, hogy nem X2 mellett döntöttem, viszont a core2duo még drága nekem... -
#2534 Lasabbnak nem lasabb viszont nem is gyorsabb egyetlen előnye a két mag de szvsz. egy X2-vel vagy egy core duoval sokkal jobban jártál volna. -
Pitti #2533 Asszem megkaptam a megoldást lfsforum-on :)
LFS process hozzárendelése az egyik procihoz(maghoz), és futtatás magas prioritáson... Amint hazaérek ki is próbálom :)
-
Pitti #2532 core2duo...ehhh :) nincs is több kérdésem :)
a vsync-et kipróbálom -
#2531 Core2Duo es vync kapcsold ki!! -
Pitti #2530 #2525-ben... :) -
Pitti #2529 Írtam #2523-ban "teljesen friss oprendszer és driverek" -
Pitti #2528 Athlon 64 3000+ (2000MHz) socket754-es ...4 éves processzor... már nem kapni sehol, 1-2 helyen 10eFt az árlistán... nemá, hogy gyorsabb mint a 3,2-es dualcore.
-
#2527 Mondjuk szvsz. elég nagy blődség volt lecserélni az AMD64-et egy jóval lassabb p4-re, de ez nem magyarázza meg miért ilyen lassú. Talán próbáld meg lecserélni az összes driver frissebre, illetve ha az új gépeden régi win van akkor sürgősen pucold ki belőle a régi cuccait vagy húzd újra. -
Pitti #2526 Nincs valakinek Pentium D dualcore-ja? -
Pitti #2525 Naja, de mi?....
A régi athlon64 3000+ proccal nekem is 80-100 között volt az fps.
Aztán jött ez a 3x drágább proci meg a 2x drágább alaplap és tessék 30 fps-el kell szenvednem...
Hozzáteszem 3dmark jó eredményeket ad.
rFactor-ban 100fps-em van "Ultra" grafikával 8xAA 16xAF 22autóval az orrom előtt... szóval baromira nem értem az egészet.
Teljesen friss oprendszer, driverek... stb
-
Pitti #2524 hát pontosan erről beszélek :( hogy baromira nem értem miért ilyen nálam..
megtudhatnám milyen proc-od van? -
#2523 Valami nagyon el van kefélve nálad. Nekem lényegesen rosszabb konfigom van, de 1280-ban végig 80 fps körül van. (amugy AMD Sempron 3000+ 1G ram X800pro)