FIFA 2003

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Buddy
az aicpu a szamitogep feladatait tartalmazza, hogy mikor, hogy tamadjon, vedekezzen.....stb
az ini.big altalanos dolgokat tartalmaz, pl mekkora legyen a palya, hogy pattogjon a labda, valoszinusegeket, szabadrugas--cuccokat, becsuszasi valoszinusegeket, tavolsagokat, ilyesmiket

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Hát igen a haverokat elég nehéz lenne összezavarni különbözõ pecsekkel.
Igaz!
De Hálón jó!!
De lehet, csak nem érdemes. A játékosok furán mozognak, a labda is összevissza pattog.
Ezek -és az összes gameplay patch- két filet változtanak: aicpu.big , ini.big. ,letöltés után a tömörített file ezek módosított változatát tartalmazza.
Nem lehet vele játcani!
Lehet sokat variálni a 2 file-al(aicpu,ini), de ha sûrûn cserélgetjuk õket plussz még peccsel-jük is a gamét,nos akkor kinéz egy uninst.
Buddy
max ugy, hogy az egyikbol az aicpu.big-et hasznalod fol, a masikbol pedig az ini.big-et

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
ez elofordul nemely paccsnal....fene se tudja

http://www.fifakulte.com/downloads.php?cat=Patches Innen le lehet tölteni, azóta már a 3.0 is fent van. Próbáld ki!
MlpGameplay v2: ezt honnan lehet letölteni?
Ezt próbáljátok ki:Aibreamster2, MlpGameplay v2 együtt, szuper szinte egy uj játékot kaptok,és elég nehéz is.
lee86
és kapsz egy ollózós gólt, ha minden jól megy!

¡Hala Madrid!

lee86
nyomogasd az A gombot, és eközben irányítsáll a nyilakkal a kapuk irányába!
A "célzóbigyót" pedig a játékos mögé tedd egy picivel! (az a játékos, amelyik pont a kapuval szemben van! Remélem érthetõ...!

¡Hala Madrid!

Buddy
ez jobb lett, mint a buheralas 😊

Buddy
oke, tisztitom a kepet :
NEW REALISM GAMEPLAY PATCH 2 --> aicpu
MLP Gameplay Patch v 3 --> ini.big

szerintem eddig ez igy eleg zsiraf

Buddy
Szerintem eddig ez a legjobb megoldas :
ini.big - fifakulte-n a 3-as paccs
aicpu - gameplay 2-es paccs

bolt

nem

lee86
még sehonnan, nem készültek el!...

¡Hala Madrid!

Buddy
honnan lehetne megszerezni a fradi-hangokat?

lee86
nektek mûködik a Fifahungary fóruma??
www.fifaforum.on.hu ...

¡Hala Madrid!

ez a 25,6MB-os pack?

55-45 ide szokott lenni.
bár, van mikor fordíott.

én world classon nyomom mindíg.
mazopista vagyok.😊

Húú.😊) Nyami. Ez nekem való.

Breki. Ez azon az oldalon van, amit lentebb leírtál?

jugen
Mondja már meg valaki, hogy a HSP-ben szereplõ magyar csapatok játékosainak, hogyan lehet megváltoztatni a tulajdonságait?
Mikor jö ki a HSP2? Tud valaki valamit?

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Buddy
akkor most melyik a legjobb paccs? - lehessen tavolrol golt loni, csuszkaljon be az ellenfel es rohadt nehez legyen a jatek.....melyik ezek alapjan a nekem valo paccs?

Buddy
nekem ue volt a kashif 2-es verziojanal...

http://fifahungary.uw.hu/
Buddy
ez tenyleg jo paccs egyebkent, tudom ajanlani en is, de min. professional fokozaton
A masik, ami jo, az a gameplay 2-es, de az meg halb-profi szinten is jo nehez

most epp ezen agyalok, hogy melyiket erdemesebb hasznalni...

lee86
a fifakulte-ön Referee javítás???
Nem hiszem!

¡Hala Madrid!

EZ:
a fifakulte.com -on van egy mlp gameplay patch 3!
+ egy referee javitás.

én 40-45-rõl, ha pont eltalálom a zölcs csíkot, nem csavarom, épphogy ellövõm, azt suhan is a sarokba. ha egy picit is elb...sztad, akkor fõlé 1000L. 😊
de ez az új patch..nem semmi. pl:az ellen kicselezte a kapusom az alapvonal és a 16 találkozásánál, igaz ez nem sûrûn van.

Istenem mekkora gólt lõttem!!! 😊

37 méterrõl szabadrúgásból eltekerve a sorfal fölött. Rivaldo rulez! 😊

Seaman csak nézte, el sem vetõdött! 😊

Ez az új szabadrúgásrendszer az egyetlen komoly pozitívum a korábbi részekhez képest, ez viszont nagyon ott van.
húúúúú ez rohadt jó patch! 😊))

Nem áldana meg valaki a Fifa 2003-mal?
Sajnos most nem tudom letölteni. Nagyon kéne!
jaja. van ott még egy patch hozzá.
most patch02-n playezek,és sikerült szögletbõl-beadás kábé 11-es pont-félfordulat-kapásgól!! Hogy. hogyan??? Nem tudom. World Class-Svájci bajnokság-Yomg Boys

Buddy
az nem baj, ha nehez

lee86
a fifakulte.com -on van egy mlp gameplay patch 3! nekem bejön!
ini.big - mlp3
aicpu.big- gante05+breamster

Így nehéz, de élvezhetõ a játék

¡Hala Madrid!

Buddy
na probald, azt utana otletet kerek melyik a legjobb paccs, amivel tavolrol is jol lehet golt loni /utoljara a kashif-fele cucc volt ilyen, de ott a kapus allandoan vaga ele-fole csapta a labdat - ez felidegesitett/

Buddy
akkor gurits vmi mejlcimet

Buddy
Osszemasoltam a gantee-fele paccs kapus reszet ezzel az ujjal /vmi. 2-es gameplay/, es leszedtem normal strictre a birot, igy jol bejon a jatek

Buddy
Van benne kitartas 😊)

én sem látom a ködöt, meg az esõt, csak az FPS-t, meg hogy szarabbul megy 😊
de nekem már a másik idõjárás patch sem ment, ahol havas, sáros talaj lett volna...
majd én is, de akkor elszáll pár game.regedit.

30??? ja.mert te XPn nyomulsz.

jugen
Tudja valaki, hogy mikor lesz kész a második HSP? Már rég elmúlt január 5, frissíteni kellene a dátumot!

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

22.30-as mi? 😊
nem. amúgy 42.01-es detonator driverrel, de ma úgy is késõn megyek haza, mert este 8-kor barátságos meccsem van egy svéddel a Hattrickben.

😊) jó. most épp a codec-ekekkel szórakozom már három napja. meg az új driverrel, meg a dx9-el. szóval, szép az élet. 😞