2025
Amit tudunk róla, az első FIFA 2003 képek a FIFA HUNGARY-n
-
Maya #1122 Sziasztok!
Mindenkinek Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok!!! -
jah,végül is "csak"14 oldal van bazzeg... -
Hell.
Keresem a 2.Cd-t,mert kiíráskor az egyes cd-t copy-ztam le kétszer...DEVIANCE-verzsön-öm van.
Köszönöm. -
Szedjétek le a HSP 2003 SERVICE PACKet is mert anélkül nem fog működni :) -
De ma lesz! :)))
Most töltöm! Jelen pillanatban 80%-nál járok, modemmel. 8mb lesz.
Ennyi! kb 15 perc még ha jól számolom! -
:) Akkor tudhatnád, hogy nem tanácsos velem kikezdeni! -
Szoval te ilyen okos gyerek vagy :) -
Direct Connect= DC Olyan, mint a Kaaza, csak ennél biztosítanod kell xy mennyiségű anyagot, amihez bárki hozzáférhet. -
Lehet, hogy buta vagyok, de mi az a DC?
Hogy lehet elerni? -
Lehet, hogy késik egy napot a HSP 2003 Ep1 mert nem tudtam időben befejezni egy-két kellemetlen bug miatt. Holnap mindenképpen fent lesz. :) (lehet még ma de erre nem esküszöm) -
Dolgozom még rajta. Elvileg megoldható, de nem tudom, hogy nekem sikerül-e. :)
Je!!
Még nem tudom. Ma este rakom össze és holnap délelőtt feltöltöm. A szurkolások külön installban lesznek csapatokra bontva (VIDI, KISPEST stb.) ezek nagysága 2-3mb között van. Ezek letöltése nem kötelező a patch futásához. Csak opcionális extrák. :) -
MEDIC! #1090 Köszi -
ha nem fekszel rá a D-re, talán menni fog :)
van 1 csúszka lent amikor nyomod az nem mehet végig, mer akkor tuti mellémegy -
MEDIC! #1088 Sziasztok!
Nagyon szép meg nagyon jó a játék, de elárulná valaki, hogyan lehet gólt szerezni? Arzenállal próbálkozom, de a tizanhatos környékéről, akár belülről is, Henry mindig mellédurrant. Nyomogatom a nyilakat lövés közben, hiába. Van valami trükk? -
Hedge! Asszem a fifaforumon olvastam, hogy megpróbálsz Király Gabinak hozzá illő gatyát csinálni! Nos, ezt sikerült kivitelezni? -
vikbdh:
Nézd meg a a FIFA HUNGARY Fórumát vagy várj egy kicsit és 1-2 napon belül újra megnyitom a FIFA ISKOLA részt az oldalon, ott majd lesz tutorial bőven.
Breki:
A menedzser progiből kiszálltam mert keine zeit. :( De úgy tudom készül.
Hajdu B-t nem tudom hol lehetne elérni. A srác aki ismerte szőrén-szálán eltűnt. De most amúgy se tudnám elvállalni. Esetleg ha összehoznál eghy kisebb csapatot. Segítek embereket gyűjteni, vagy ha itt valakit érdekel... -
Ismerosod Crazy Jeno?? :) -
A fradinal tudom ajanlani a "Ha megolnek egy lilat..." rigmust.....erdemes berakni vhogy, ugyanis teljesen mindegy kivel jatszik a fradi, mindig mukodik /ugymond joker szurkolas/ :) -
Látom sok kérdés volt a HSP 2003-mal kapcsolatban. A patch még nem jelent meg, azonban kitűztem a hivatalos kiadfási dátumot, ami DECEMBER 20-a, vagyis PÉNTEK. Nézzük az első magyar patch, névszerint a HSP 2003 Episode1 tartamát:
- a Borsodi Liga öszi idényének pontos adatbázisa
- 12 csapat valós játékoskeretei, formációi, taktikái és riválisai (pl. ha az FTC agresszívabban játszik majd ha az Újpesttel állunk ki ellene)
- a játékosok valós mezszámai és adatai (magasság, súly, kor stb.)
- a magyar válogatott, 24 fõs kerettel és valós adatokkal
- hazai, vendég és kapusmezek mindegyik csapathoz (plusz valahol tartalék mez is szerepel)
- MLL (Magyar Labdarúgó Liga) emblémás játékvezetõ mez
- zászlók és transzparensgrafikák az összes magyar csapathoz
- magyar reklámtáblák és teljesen új menügrafikák
- a csapatok színeihez igazodó közönség és nagyobb görögtüzek (valósághûen a csapatokhoz igazodva)
- magyar szurkolóhangok némely csapathoz (Fradi, Kispest stb.)
- néhány újfajta betûstílus a mezeken látható számokhoz, nevekhez
- teljes Multiplayer kompatibilitás
- egyszerûen vezérelhetõ keretprogram, amivel ki/be kapcsolhatjuk majd a patchet és engedélyezhetünk néhány extra dolgot
Mindez letölthető majd pénteken a www.fifahungary.on.hu-ról. Néhány kép:

És egy extra dolog. Gera Zoli szaltós gólöröme (jó inkább cigánykerék):
-
M.A.D. #1075 Qrva nagy. Lens-ban játszottam bajnokit azt esett az eső! -
Koszi, az olasz is erdekel...
Viszont ugye minden csapatnak ugymond egyeni szurkolasa van......a fradinal tudnek adni tippeket, ha lesz magyar kieg....:) -
...majd dec.20-án... -
Sok helyről hallottam, hogy a spanyol kommentár nagyon fasza!!! -
A fifa4fans.de-ről le lehett tölteni a spanyol, francia, olasz kommentátorokat(az angol is ott van), de a németet nem találtam meg :((( -
Jo kerdes, csak engem azert nem mozgat, mert idegel a kommentator....8 eve ugyanazt nyomja
En is nemeten nyomom es nem jatszik angol kommentart
Ha vki tud nemet kommentatort, szoljon -
Ne poenkodjunk....egy rugot nem er meg :) -
M.A.D. #1059 miért nem tudod megszerezni a teljes 2 CD-t??? Már nem annyira új, hogy ne lehessen. -
Lada #1052 Köszike Breki bá!
-
Lada #1050 Esetleg van az Iso-hoz "nocd patch"? És ha igen, akkor hol?
THX! -
CzKaresz22 #1043 Tudja valaki ,hogy lehet a Fifa 2003-ban fejelni?Mert Nekem még nem sikerült...Ugy nem megy mint a régi Fifákban,hogy benyomva tartjuk a gombot de akkor hogyan... -
M.A.D. #1040 Nálam eredeti gameplay ini-vel World Class-on 8 perces meccseken van 1:1, de volt már 5:5 is. Szóval..... -
Volt egy jatek, a neve:
Euro 96 England
Regen megvolt, de sajna elkallodott a cdm. Hogy tudom megszerezni a progit? Tudtok segiteni? Mi van a Gremlin ceggel? A honlapjuk nem jon be.
Nekem kell ez a jatek, ha kell amerikabol rendelem meg! :)
Csak talaljak ra.
Elore is koszi, aki tud valami infot. -
M.A.D. #1036 egy kis fifa2k3 bug.(?)
1.szöglet, kivágja az ellen, 16 előtt játékosom rálövi, úgy 20-ról ellenfél lábán megpattan, kapus ki akarja rúgni, hiszen hazaadásnak véli és öngól.
2. 90.perc. 40-45 méterre a kaputól kap a középpályás egy labdát, fordulásból rálövi erőböl. bemegy! áll leesik.
modnjuk ez csak egyszer sikerült. Így is 3:2-re kaptam ki.
ja, most spanyol bajnokság...Atletico Madrid. -
Sziasztok! Tudtok nekem mondani ilyen jó kis kiegészítéseket mint például labdák,pályák vagy akármi? ill. az elérhetőségeit az ilyen dolgoknak? -
M.A.D. #1027 össze-vissza nyomkodtad a gombokat. :)) -
M.A.D. #1025 na csak úgy mezeiesen. kilépek..ill kivárok....de lehet vele szívni rendesen. A kivárás jobb. Ha látod, hogy passzolna, és beindul, akkor....de az ösztön...és..:) -
M.A.D. #1022 Nem kell állítani semmi taktikát sem. Ja, a kapussal án is így jártam vagy 4-5 meccsig, aztán szépen rájöttem a lényegére. Néha már az a baj, hogy a lesre állítással próbálkozom. Nagyon el van találva az intelligenciája. Mondjuk ezt olyan 80-90 meccs után mondom most!
Szuper a FIFA2003! Persze csakis Wolrd Classon! -
Lada #1017 Nem tudtok véletlenül Fifa 2003 rip címet, nem ftp-set (tecnikai okok miatt)?
-
vcsabika #1014 Egyebkent a FIFA2003 full (ripelt)megtalalhato mar a neten??? -
vcsabika #1013 Szevasztok skacok!
Tudom, ti mar regen tul vagytok a Fifa2002-n, de en ezzel kapcsolatban szeretnek erdeklodni. Az lenne a gondom, hogy letoltottem a VIPERArol a fifa2002-t, es amikor elkezdem jatszani, akkor az elso meccs utan leall a gep. Egyszeruen nem lehet a meccs utan az valasztani, hogy contineu, mert leall. Jo volna, ha valaki mondana valami megoldast.
Koszi!