FIFA 2003
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Patch-ek megvannak a CZE oldalról. 😊
a Gothic 2 harom CD-s
De ha hétvégén elhozod megkapod cserébe
de mondmármeg milyen óra lesz
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
De, megjelent. Nforce-on fent van az nfo! 😊))
Na. most meg egy HUBon nem találok CloneCDs FIFA-t. De mást se! 😞((
Jóvan! Akkor lehúzom a tegnap megjelent International Super Soccer 3-at, vagy mit.😊
az én gamepley-em letámad mint az állat
egyszerre két ember jon rád ha megkapod a labdát
Amugy ha lehet nagy B :-)
Az elõbb kihagytam hogy 98-on es XP-n is fent van a jaték
na, lássuk azokat a patch-eket.
tudod breki, én csak kizárólag wc-n😊) nyomom.
de nem ám, holmi nagycsapatokkal. úgy könnyû nyerni.
1280*1024-ben sosem akadt.
Illetve egyszer mikor felraktam egy b.nagy aicpu-t de askkor is csak akkor ha a gép támadott.
Ja és a legjobb jelenleg a 2003-as bajnokok ligája kiegészitõkkel megp.-e
A 2004-bol egyenlore csak 2 rövidfilm látható
Tudja valaki, hogy mikor jön ki a HSP 2003 Episode 2?
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
http://66.117.1.114/dl_auth/1e22017bff6/FIFAZONE/Baelle/Nike%20Vapor%20Geo%20Merlin%20rot.zip
Én hiába rakom be ballraptorral a minták nem jók
Aki kihívást és jó védekezést akar próbálja ki az fifacz 1.7-es ini-jét a sm 5..5.2-es aicpu-jával.
Annyira jó lett a védekezés hogy mindig ketten rohannak letámadni a labdás emberemet.
Nagyon élethû, de egyben nagyon nehéz is....
Aki ez ellen nyer wc-on megemelem a kalapom.
Érdekes dolog ötlött fel bennem a mi nap. Mivel Battlefieldes vagyok így megtudtam, hogy van egy http://www.clanbase.com/ oldal ahová klánok jelentkezhetnek és egy toplistán tartják õket számon. Nos ez rendben is lenne na de van FIFA részleg is. Ekkor merült fel bennem, hogy miért ner lehetne MAGYAR FIFA klánt alapítani és benevezni erre a ranglistára. Itt te választhatod meg, hogy heti hány meccset játszol és ez 1 vs. 1 szinten megy. Szal mondjuk vannak 4-en egy klánban és azok megosztják, hogy ki és mikor játszik. Ehhez egyszerûen nem kell más mint egy honlap és pár tag. Rossz ötlet?
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Megmondom öszintén én prof-on játszom azon pont jo volt de mostanában inkább az 1.6-ossal nyomtam.
Tegnap meg az 1.7-est kevertem a Braimsterrel vagy a GAreth-el.
A Roster a Braimsterews oldalon van font anno irtam pontos cimmel.
Valamilyen Boot Raptorom van de ezernyi Boot pastch-et hasuználok ugyhogy kissé keverem õket. PPP
Zenékre van egy progi amivel lehet konvertálni mp3-bol str-be.
De anno volt két tökjó nagyméretû audio patch
Mivel egy helyen lakunk ha gondolod odaadhatom személyesen :-)
De holnap megmutatom öccsémnek,hátha õ jobban nyomja.
A Rostert honnan szedjem le?
A Boot Raptor 2.0-t haszálja valaki,szerinem rohat jó.
Valaki nem tudja hogy kell zenét berakni a játékba mp3-ból?Fenn van a BL zenéje de már kicsit uncsi.
Rosterbol meg használ a Braimster félét az sima telepitos és szvsz az egyik legjobb.
Ja es ha uj rostert raksz fel a mentett állásaid valoszinu nem jonnek be!
Ok elkuldom, a gameplay-t bar hedge azt mondta kiteszi :-)
DE ajánlok egy még jobbat
Probaljátok ki az 1.6-ost amit ajánlottam kiváncsi lennék a véleményetekre.
(FifaCz)
Oppá, most hogy latom ahogy nézem neked a a cimet ahonnan le lehet szedni:
Realistic Patch 1.7
New and updated version of our Realistic Gameplay Patch (version 1.7) for FIFA 2003 improves the AI and makes the game very difficult. Enjoy our latest release and please give us a feedback to improve the patch in its future versions. Thanks.
http://downloads.fifacz.com/pafiledb.php?lang=english&action=file&id=57
ezt teszteltem tegnap de a REalnak nem tudtam golt loni vele a Barca-val és a MU-nak is csak egyet a B. Munchen-el.
Egyenlore az 1.6-os jobbnak tunik de lehet hogy csak elsore nehezebb.
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Breki😮lvasom itt,hogy csínáltál valami gameplayt eltudnád valahogy küldeni,vagy egy címet ahonan leszedhetõ,kipróbálnám.Én a Gareth Gameplay3.0 használom,és elég jó van amikor 35m-rõl gólt rugok(ritkán)van,hagy eszméletlen jól véd az ipse.
Fejelt már valaki szögletbõl gólt?Az elmélet megvan de minig átrugja a másik oldalra vagy kifejeli a védõ.
eloszor énis át akartam cserélni de aztan rajottem, hogy csak igy lehet jol fejelni kulonben messze van a gomb, gyorsan futni ebben meg kevésszer kell, pont ez a jo benne.
2 hónapja elszállt az egyik vinyóm a FIFA-val. Mostmár kivárom a következõt.😊) Addig elvagyok az NHL2003-mal.
Minden meccs elõtt be kell állítanom a billentyûzetet, mert a futás w billentyûjét kilövi a másik e billentyûje. Ha a beállításokra nézel látszólag minden ok, de ha megerõsítem az e-t, akkor egybõl eltünik alatta kettõvel a w. Valaki tudja a megoldást, hogy mi lehet a baj?
golt meg nem lottem
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Szar Bayern, szar Bayern :)
mert nekem az a clone-s es az telepites utan egybol elindul
no crack
Kezelése amugy nagyon egyszerû kiválasztod a képen melyik kell és a jobb oldalon rákkatintva installálod.
Mi lehet a gond, mar nagyon akarok jatszani ezzel a gammel???E?!??!?!
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Lassan 1 hete jött ki. Na. Egy kis segíccség! 😊)
Leszedtem egy pár face-t,meg a Superpatchet be is rakta a Seria A,B,C,meg csínált valami Stadium Changert(ennél hogy kell berakni a stadionokat?),és most ahol a játékba ki kell választani a mezt a meccsre nincs semmi, ez mitõl lehet?Van fenn egy csómó minden de a Superpatch elött volt mez.