2025
Amit tudunk róla, az első FIFA 2003 képek a FIFA HUNGARY-n
-
Cobra11 #1405 MlpGameplay v2: ezt honnan lehet letölteni? -
Fred001 #1404 Ezt próbáljátok ki:Aibreamster2, MlpGameplay v2 együtt, szuper szinte egy uj játékot kaptok,és elég nehéz is. -
#1402 és kapsz egy ollózós gólt, ha minden jól megy! -
#1401 nyomogasd az A gombot, és eközben irányítsáll a nyilakkal a kapuk irányába!
A "célzóbigyót" pedig a játékos mögé tedd egy picivel! (az a játékos, amelyik pont a kapuval szemben van! Remélem érthető...! -
#1398 ez jobb lett, mint a buheralas :) -
#1396 oke, tisztitom a kepet :
NEW REALISM GAMEPLAY PATCH 2 --> aicpu
MLP Gameplay Patch v 3 --> ini.big
szerintem eddig ez igy eleg zsiraf
-
#1391 Szerintem eddig ez a legjobb megoldas :
ini.big - fifakulte-n a 3-as paccs
aicpu - gameplay 2-es paccs -
Takigabi #1384 bolt -
Takigabi #1382 nem -
#1377 még sehonnan, nem készültek el!... -
#1376 honnan lehetne megszerezni a fradi-hangokat? -
#1373 nektek működik a Fifahungary fóruma??
www.fifaforum.on.hu ... -
M.A.D. #1361 ez a 25,6MB-os pack? -
M.A.D. #1354 55-45 ide szokott lenni.
bár, van mikor fordíott. -
M.A.D. #1352 én world classon nyomom mindíg.
mazopista vagyok.:) -
M.A.D. #1351 Húú.:)) Nyami. Ez nekem való.
Breki. Ez azon az oldalon van, amit lentebb leírtál? -
#1348 Mondja már meg valaki, hogy a HSP-ben szereplő magyar csapatok játékosainak, hogyan lehet megváltoztatni a tulajdonságait?
Mikor jö ki a HSP2? Tud valaki valamit? -
#1343 akkor most melyik a legjobb paccs? - lehessen tavolrol golt loni, csuszkaljon be az ellenfel es rohadt nehez legyen a jatek.....melyik ezek alapjan a nekem valo paccs? -
#1342 nekem ue volt a kashif 2-es verziojanal... -
kraszi #1341 http://fifahungary.uw.hu/ -
#1325 ez tenyleg jo paccs egyebkent, tudom ajanlani en is, de min. professional fokozaton
A masik, ami jo, az a gameplay 2-es, de az meg halb-profi szinten is jo nehez
most epp ezen agyalok, hogy melyiket erdemesebb hasznalni... -
#1323 a fifakulte-ön Referee javítás???
Nem hiszem! -
M.A.D. #1322 EZ:
a fifakulte.com -on van egy mlp gameplay patch 3!
+ egy referee javitás. -
M.A.D. #1320 én 40-45-ről, ha pont eltalálom a zölcs csíkot, nem csavarom, épphogy ellövőm, azt suhan is a sarokba. ha egy picit is elb...sztad, akkor főlé 1000L. :)
de ez az új patch..nem semmi. pl:az ellen kicselezte a kapusom az alapvonal és a 16 találkozásánál, igaz ez nem sűrűn van. -
donpedro25 #1317 Istenem mekkora gólt lőttem!!! :)
37 méterről szabadrúgásból eltekerve a sorfal fölött. Rivaldo rulez! :)
Seaman csak nézte, el sem vetődött! :)
Ez az új szabadrúgásrendszer az egyetlen komoly pozitívum a korábbi részekhez képest, ez viszont nagyon ott van. -
M.A.D. #1315 húúúúú ez rohadt jó patch! :))) -
Lada #1314 Nem áldana meg valaki a Fifa 2003-mal?
Sajnos most nem tudom letölteni. Nagyon kéne! -
M.A.D. #1313 jaja. van ott még egy patch hozzá.
most patch02-n playezek,és sikerült szögletből-beadás kábé 11-es pont-félfordulat-kapásgól!! Hogy. hogyan??? Nem tudom. World Class-Svájci bajnokság-Yomg Boys
-
#1311 az nem baj, ha nehez -
#1310 a fifakulte.com -on van egy mlp gameplay patch 3! nekem bejön!
ini.big - mlp3
aicpu.big- gante05+breamster
Így nehéz, de élvezhető a játék -
#1309 na probald, azt utana otletet kerek melyik a legjobb paccs, amivel tavolrol is jol lehet golt loni /utoljara a kashif-fele cucc volt ilyen, de ott a kapus allandoan vaga ele-fole csapta a labdat - ez felidegesitett/ -
#1307 akkor gurits vmi mejlcimet -
#1305 Osszemasoltam a gantee-fele paccs kapus reszet ezzel az ujjal /vmi. 2-es gameplay/, es leszedtem normal strictre a birot, igy jol bejon a jatek -
#1304 Van benne kitartas :)) -
Pace #1302 én sem látom a ködöt, meg az esőt, csak az FPS-t, meg hogy szarabbul megy :)
de nekem már a másik időjárás patch sem ment, ahol havas, sáros talaj lett volna... -
M.A.D. #1301 majd én is, de akkor elszáll pár game.regedit. -
M.A.D. #1299 30??? ja.mert te XPn nyomulsz. -
#1297 Tudja valaki, hogy mikor lesz kész a második HSP? Már rég elmúlt január 5, frissíteni kellene a dátumot! -
M.A.D. #1296 22.30-as mi? :)
nem. amúgy 42.01-es detonator driverrel, de ma úgy is későn megyek haza, mert este 8-kor barátságos meccsem van egy svéddel a Hattrickben. -
M.A.D. #1294 :)) jó. most épp a codec-ekekkel szórakozom már három napja. meg az új driverrel, meg a dx9-el. szóval, szép az élet. :(