2025
Amit tudunk róla, az első FIFA 2003 képek a FIFA HUNGARY-n
-
#1495 azaz, es ezeket a popup-os fileokat kombinald az rtl-es kijelzot reprezenálo static-os file-lal /ott van a Bund.Li. Popup 2. Gen folott/
Szerintem zsiraf... -
#1491 koszi a fifazone oldalt, legalabb normal nyelven fut, egyebkent onnan a Bundesliga & Club Champ popupot tudom ajanlani mindenkinek, nagyon szep lett -
#1490 es azt a plusz egy pixeloszlopot hogy fuzted hozza? :))) -
M.A.D. #1486 weather patcher még én sem raktam fel. vazz. 6 fajta gameplay patch sorakozik az alkönyvártban. azt se tudom lassan, mi melyik. -
M.A.D. #1484 Amit a rendszer és a hardwer is optimálisan támogat. amúgy 800*600. viszont a kezdőképernyő beugrik 640*480 120Hz-re. na, kicsit orvosoltam a problémát. felnyomtam a másik acemcp packot az XPpro-t. -
#1481 elküldve! -
#1478 a pár nap eltelt, az oldal még elég élettelen. Mikor lesz ebböl valami? -
M.A.D. #1477 kivágdos desktopra. XP pro Dx9 42.81-es (vagy 86-os) driver. szerintem a 100 Hz-es frissítés a bűnös. -
#1474 nekem a legújabb realistic patch jön be 3.3 ! a socceraccessen is fönn van! -
M.A.D. #1472 on: na kipróbáltam az új gameplay patchet. nem rossz! :)) -
M.A.D. #1471 HT = Hattrick (online focimanager) -
#1469 mlyen "ht" -
M.A.D. #1468 még az évben. :))) vesztésre állok a HT-n.:((( -
Cobra11 #1467 Tudja valaki, hogy kb. mikor jön ki a HSP 2003 Episode 2? -
#1466 es ezek az 1453-on melyik oldalon talalhatoak? -
M.A.D. #1465 kösssz vazzz! :))) tudod, hogy végigolvasom! :)
én a tapasztalatokra lettem volna kíváncsi.
-
M.A.D. #1462 milyen a patch? én ma azért kipróbálom. -
#1460 Köszi!
Az jobb?:-) -
#1457 Breki!
Nekem ez a http://www.fifaCZ.com nem él...
REALISTIC PATCH v1.4 FOR FIFA 2003 honnan tudom letölteni? -
#1455 Tudja valaki, hogy mikorra várható a HSP 2003 Episode 2? -
#1446 Sziasztok! Jelentem már csak pár nap és beindul az új teljes mértékben és minden porcikájában átalakított és modernizált FIFA HUNGARY. Ezentúl már nem csak én egyedül készítem a lapot, lesznek segítőim is. Tervezünk online Borsodi Liga-t és állandó gólszépségversenyt. Az új Letöltés Center-ben nem csak a FIFA 2003-hoz lesz naponta friss cucc, hanem a régebbi FIFA-hoz is felkerülnek a legjobb kiegészítők.
Amint kész az oldal szólok ígérem...
UI: a fórum már megy... -
#1444 nektek se jelenik meg a fifahungary fóruma??? -
Kras #1443 Valami jó oldal a javításokra-lehetőleg magyarul? -
#1441 Ugye senkinél se megy az ONLINE MATCH mód? Akinek hivatalos játéka van(LÉTEZIK ILYEN?) annál se kapcsolódik az EA serverre?? -
M.A.D. #1440 na. most már nagyon tuti. néha 60 40 oda a labdabirtoklás. -
M.A.D. #1439 valami új patch?
xp-n nyomom már a gammát. -
#1434 new realism gameplay patch 2 - bol, de ez annyira nem lenyeges -
#1430 #1428:
a fifahungary fórumán valamelyik topicban elmagyaráztam, h nem is olyan 1Xű, mer az ini.big-ben kell valahol valamilyen értéket megváltoztatni!
#1429:
Nekem még nem sikerült ollózáson kívül más gólt szerezni! Max úgx, h kisszögletből kényszerítőzök, megnyomom a Q-t, beadom, és ha mákom van, akkor valamelyik csapattárs fején landol a labda! -
#1426 most nemreg kuldtem el, arrol beszeltem :) -
#1423 en most osszekavartam ket ilyen szart es megpiszkaltam, eddig ez a legjobb szerintem -
#1422 az aicpu a szamitogep feladatait tartalmazza, hogy mikor, hogy tamadjon, vedekezzen.....stb
az ini.big altalanos dolgokat tartalmaz, pl mekkora legyen a palya, hogy pattogjon a labda, valoszinusegeket, szabadrugas--cuccokat, becsuszasi valoszinusegeket, tavolsagokat, ilyesmiket -
Fred001 #1421 Hát igen a haverokat elég nehéz lenne összezavarni különböző pecsekkel. -
Ion5 #1420 Igaz!
De Hálón jó!! -
Fred001 #1419 De lehet, csak nem érdemes. A játékosok furán mozognak, a labda is összevissza pattog. -
Fred001 #1418 Ezek -és az összes gameplay patch- két filet változtanak: aicpu.big , ini.big. ,letöltés után a tömörített file ezek módosított változatát tartalmazza. -
Ion5 #1417 Nem lehet vele játcani! -
Fred001 #1416 Lehet sokat variálni a 2 file-al(aicpu,ini), de ha sűrűn cserélgetjuk őket plussz még peccsel-jük is a gamét,nos akkor kinéz egy uninst. -
#1413 max ugy, hogy az egyikbol az aicpu.big-et hasznalod fol, a masikbol pedig az ini.big-et -
#1412 ez elofordul nemely paccsnal....fene se tudja -
Fred001 #1407 http://www.fifakulte.com/downloads.php?cat=Patches Innen le lehet tölteni, azóta már a 3.0 is fent van. Próbáld ki!