FIFA 2003

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ok! sorry. nem voltam képben. :Ö)

Esõ??? Nálam mindíg van, ha a LENS stadionjában játszom.alapból

lee86
ahogy az a readme.txt -jükbe le van írva
mezeket kit rator2-vel lehet berakni, gémpléjtnél csak felül kell írni az eredeti fájlt ...! bár azér ez furcsa kérdés volt! Na de mind1 !

¡Hala Madrid!

közben megleltem.
nálad is romlik a játékosok grafikája?
van rá esély, hogy feltedd sg ftp-jére? 😊
Esõ patch? Honnan? 😊 Fifa hungaryn, vagy soccergamingen, esetleg máshol?
Megvan a FIFA HUNGARY.
Breki az idézetedben szerepel hogy: INNEN. Hol is van ez?

Nektek mûködik a FIFA HUNGARY? Én nem találom az oldalt.
😊) most már mind1.

jaja. gameplay patch-ek.

ami a soccer.downloading...vagymi
ahol a letöltések vannak.

Az összes patch-nél a readme-ben le van írva, hogy milyen a patch és ott van a sorszáma is (02, 03...).

lee86
üzenetre sem érdemes! 😊

¡Hala Madrid!

Na. Nekem a 02-es patch jön be. Az reális!! World Classon 6.min-be.!! 😊) kurva jó, és nehéz is.
Bár....lehetne még élethûbb. A 04-es patch túl gyors.

mohus
real madrid...már a BL-t is megnyertem vele pro-n

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Buddy
Micsoda?

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

The Hedgehog
Aki a FIFA HUNGARY-ról a FIFA ISKOLA-t hiányolta azt örömmel értesítem, hogy ismét elérhetõ. A mezkészítõ tutorialnak immár az1.3-as verzióját tölthetitek le. Valamint hamarosan még több leírás jön.

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

lee86
sok sok ilyen hely van!pl a fifa2003.com download centerébõl, de ahhoz elõször le kell tölteni a Ball Raptor2-t a socceraccess-rõl!

¡Hala Madrid!

zaki
Breki: ezer köszönet!!!
M.A.D.: most már rajta van!!!

Ne mondd már zaki, hogy Antiloop és Kosheen empéhárom nincs a gépeden.

Hát az gameplay patcheket nem tudom használni, mert az a 2.CD-n van.

zaki
tudom Breki hogy kiírja a számok címét a jobb felsõ sarokban, de egyszerûbb lenne a netrõl letülteni a listát, mint leírni egyesével a számokat papírra, mikor alig pár mpre jelenik csak meg

zaki
császtok, nem tudjátok, hogy honnan tudnám megszerezni a számok címét, amik a játékban vannak?

asszem full installra teszem a FIFA-t. Így nem tudom a patchet használni. Csak az1.CD-t nyomtam fel vinyóra a másikat mindig bemountolom (CCD).
Szerintem az FLT,IMS,RZR,DEV törések nincsenek a nyomában a CloneCD-hez képest. Rohadt stabil.

ami január ötödikén jelent meg. arra a patchre gondoltam.

Most töltöttem le egy patchet. 3 napja jött ki. Breki. Próbáltad már?
A régieket nem próbáltam, mert én a 2. cd-t bemountolom daemonba (clonecd), azt ott vannak a beállítások. 5let?

The Hedgehog
Most nem volt sok idõm rá mert vizsgaidõszak ügye 😊)) de talán még a héten összedobom a FIFA ISKOLát 😊

lee86
stopli.rulz.hu remélem erre gondolsz!

¡Hala Madrid!

lee86
Szentem Hedge elõször kiadja a HSP Ep2-t aztán utána frissíti a Fifaiskola Rovatot!!

¡Hala Madrid!

Joke
Próbáljátok hexaeditoros szerkesztõvel, azzal megy!

lee86
sztem lennének leírások, ha lennének normális cselek a FIFÁban!

¡Hala Madrid!

Buddy
koszi

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

holnap jön a hsp 2003 2

a beállitásoknál van egy gomb Trought Ball ,ezt a gombot kell megnyomni amikor fejelésre kerül a sor (a játékos feje fölötti háromszög világos lesz)

lee86
Elõször EAGraphal ki kell exportálni az ai.ini -t!

¡Hala Madrid!

Buddy
Egesz jo lett ez a paccs, csak az zavar, hogy a referee strictre van rakva.....nem tudjatok veletlenul, mivel tudom ugy editalni az ini.big-et, hogy a jatek el is induljon?....valahanyszor belepiszkalok /akar csak a 2-est irom at 0-ra - pl. a referee-nel/ nem indul el a program.....otlet?

Buddy
bocsi, osszekevertem a masik 2-es szamu gameplay paccsal...

Buddy
nekem ugy tunt, hogy elhalvanyulnak es eltunnek a szamok es a betuk a jatekosok hatarol.....bedobasnal, amikor hattal van, akkor is alig lehet latni vmit, ezert nem hasznaltam meg hosszabb tavon......

1184Húúú! Köszi mindenkinek, aki agyalt a problémámon!(1184 hozzászólás) Megoldottam a problémát. Rájöttem (mert megnéztem 😊)) ), hogy a GF3 Ti 200 kártyámon még az eredeti driver volt fenn. Abit Siluro volt e lelkem. Ráadásul ezt még a nagyhatalmú Windows sem írta alá!
Nos hamarjában lekaptam a netrõl az új Detonatort az NVIDIA-tól, és láss csodát!!

Mint a legjobb Porsche alatt a motor, úgy muzsikál!😊)))

Még1x köszi az ötleteket.
Köszi az 5leteket. Valamit majd megoldok belõlük!
bizkit
Csak egy ötlet! Ha a legújabb videokártya drivered van installálva akkor próbálj meg egy régebbi! Nekem is hülyeségeket csinált az új driver! Én egy 2002 februárit használok és jól megy!

...úgy hogy...no comment!

Hi all! És Boldog új Évet!

Heeeelp me!

Nagy nehezen rászántam magam, és megvettem eredetiben a FIFA 2003. Reméltem, hogy nem játssza el azt, amit a demo csinált. Tévedtem!😞(
Azt csinálja, hogy a játék indítását követõen (miután bekonfiguráltam a csapatot és playt nyomok) azonnal kilép. De nem ám akárhogyan, hanem újraindítja a rendszert!! Több variációt kipróbáltam (pl. az összes háttérben futó felesleges alkalmazást bezártam), de semmi!!

Segítsen valaki plz, mert 13 rongy nem kevés. Nem örülnék, ha potyára dobtam volna ki!

Ja, a rendszerem: Celeron 1,2 GB, Geforce 3 Ti 200, Win Xp, Dx8.1,

Elõre is köszike!
Buddy
Milyen gameplay paccsot hasznaltok? Melyik a legjobb?

lee86
shift+irány! csak ez az 1 megoldás van!

¡Hala Madrid!

Sziasztok,

Jó a javítás, köszi az infót!

Mindenkinek jó egészséget és boldog új esztendõt kívánok!!!
Buddy
Lesz benne hanacsek is? 😊

The Hedgehog
Benne lesznek 😊

The Hedgehog
Go jaja, de elõbb nekiesek a könyvnek...vizsgaidõszaki hajtás pfehhhhh...

De azért az Episode2 sem lesz hanyagolva ám 😊)))

Én csak nemrég kezdtem nyomni a gamát, de már kezdek hülyét kapni a kapustól szögleteknél. Ugye az új gameplay-ek javítják ezt a hibát?

Más. Leszedtem a gamecopyworld-rõl a NOCD-t, de nem müxik. Feltelepítés után egybõl ezt a fájlt kell használni, vagyis egy másik crack-kel nem indíthatom el a játékot elõtte? Vagy mi lehet a baj?
Buddy
Go süni, go !!! 😊)

Buddy
ne is mondd....most fejeztem be a 20. kozgaz tetelemet.....es meg a felenel sem vagyok....mert itt egy sundiszno mindenfele paccsokat kreal, amik elsobbseget elveznek 😊))