2025
Amit tudunk róla, az első FIFA 2003 képek a FIFA HUNGARY-n
-
Itsuki #2025 Valakinek nincs meccs a HSP 03? -
#2024 fifa 2003gólok -
#2023 THX!!
-
#2022 Aha. Én nem nagyon fejeltem benne, de a használati utasítás szerint a w-vel kell. -
#2021 Csak azt kell nyomni? És az írányt is?
-
#2020 Én úgy tudom, hogy a w-vel. -
#2019 Ezek szerint senki sem fejelt!
-
#2018 Nos, már elegem van! Hogyan lehet fejelni kapura, vagy egyátalán fejelni akár hogy?
THX!!
-
#2017 thx :) -
#2016 manchester united asszem :D -
#2015 Hello!
Rég játszottam már a játékkal, elfelejtettem, hogy Bartez melyik csapatnál volt.
Meg tudná valaki mondani?
Köszi. -
protection #2014 Köszönöm. Remélem segít valaki
Ez már a legutolsó esély!
-
#2013 Itt kérdezd meg -
protection #2012 Valaki help! -
protection #2011 Sziasztok.Sehogyansem tudom megoldani, hogy a fifa99-el egymás ellen játszunk.Nem aktív a join.Lehet hogy van valami amit rosszul csinálok? Ha valaki tud segíteni azt nagyon megköszönném. -
#2010 senki?? -
#2009 nem tudja valaki honnan tudnék német válogatott mezeket letölteni(mostanit)? -
#2008 khm,khm -
#2007 ja,nem tudjátok,a hsp 2003-hoz van valamilyen roster? -
#2006 Majd ha ráérsz válaszolhatnál -
#2005 fifaitaly-t nem ismerem,nem fifonline.it? -
#2004 de azt tudod hogy milyen bl patch? -
#2003 nemtudom mikori mert nem próbáltam mert kijött a 2004
azt hiszem a fifaitaly-n volt
és fecoh ajánlotta az fh-n is
amúgy nem kell szeretned ez nem a társkereső topic :-)
-
#2002 na mindegy én megyek aludni,remélem majd válaszolsz azért -
#2001 ezt nem szeretem benned,mondasz valamit és akkor nem tudod hogy honnan kell,vagy nem érsz rá,inkább ne ültess bogarat a fülembe -
#2000 vagy most miröl beszélünk melyik bl patch?(idei?az megvan) -
#1999 van ilyen hol?
-
#1998 Hát miért nem a BL patchet rakod fel ember? P -
#1997 kérdés:az fh-n van egy olasz klaszikusok patch,be is rakom,de hova rakja a csapatokat? -
#1996 egy gameplay miatt nem kell ujrarakni!
Amúgy meg azért nem válaszolok mert nincs fent a játék. -
#1995 Ha tudtam volna akkor válaszolok de nem tudok sajnos,mert ebben a játékban 16 ról is alig lehet gólt löni, közelebbről meg ha meg csavarod sem látszik,gameplay-t én töltöttem le de nem tetszett mert a lövéseket még jobban elszúrta(pl.:nagyon lapos volt az összes lövés,alig lehetett megemelni),ezért ujra raktam a fifát és most simán játszom a juvéval profin,nekem bejön. -
#1994 nekem nem tudnál esetleg válaszolni? -
#1993 Melyik a jobb?:egy különleges zokni(inkább úgy mondanám megkülönböztetett)vagy egy 2gk-s mez?Aki nem tudná miről beszélek az ne válaszoljon de remélem hogy Breki mester juve szakértő tudja mi van. -
#1992 nida hogy főhoztam a topikot! -
#1991 Meccs közben hogyan lehet csavarni a lasztit?(nem szabadrúgásnál azt má tudom)illetve melyik a legjobb gameplay????????????? -
#1990 Látom már kár ebbe a topikba írni mert nem akar senki sem válaszolni, ennyire elavult lenne a játék,hát nem tudom szerintem veri a 2004-et,de ez az én véleményem,mindenesetre lehet törölni a topikot mert már nrm látom értelmét a Fifa 2004 mellett. -
#1989 Breki légyszi ha tudsz akkor válaszolj!!
Kellene régi juventus mez a 2003-hoz(mindegy milyen,lehet 95/96,96/97,...,de ha lehet akkor 2000 elötti legyen)ja és az sem lenne rossz ha 2gk-s. -
#1988 A cd a rossz! Vki pls töltse fel nekem azt a filet! Nagyon fontos lenne, anélkül nem megy a játék! Thx előre is! -
#1987 Hali allz!
Lenne egy kérdésem! Elővettem újra a játékot, játszani vele. Nademost installnál reklamál nekem h nem tud másolni egy filet (data/video/xsell_na.mad). Már nem emlékszem, hogy ez "normális", és vmi okossággal kel megoldani v. lehet h csak a cd szart be és azért nem tudja olvasni? Visszaolvastam egy "keveset" de nem találtam semmit. Pls segítsetek! -
#1986 változik