FIFA 2003

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lee86
nem!

¡Hala Madrid!

Breki, átküldenéd emilben a 4.0-ást? Kiprószálnám. A fifa2003.com-on egyelõre csak a 3-as van kint.
Hello! Én 2 napja szerztem meg a FIFA 2003-at és rögtön megtetszett, mert nagyon nehéz, jó a grafika, és nem kell neki komoly 3D- kártya. Szóval a véleményem az, hogy szuper!
lee86
mér? vannak 80-as tudásszintû játékosaink?? LOL
a Gera, + a többiek + is kapták a hozzájuk illõ értékeket, nem?

¡Hala Madrid!

jugen
Arra gondoltam, hogy a legtöbb magyar csapatnál mindenki 59-es tudásszintû és csak 3-4 csapat van rendesen megcsinálva...

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Buddy
szerintem ezzel eddig sem volt gond

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

jugen
Ugye ebben már minden magyar csapat játékosainak tulajdonságai jól meg lesznek csinálva?
Már nagyon várom, hogy megjelenjen:-))

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Buddy
koszi.....egyebkent hiaba nyomok egy gombot, semmit sem csinal 😊)

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

The Hedgehog
mogul:

Mivel az új oldal már üzemel és azzal már kevesebb a munkám így újra nekifeszültem és 1-2 hét még az EP2 megjelenésig, de inkább 2 😊

Buddy:

Most hirtelen nem tudom, de ha hazamegyek megnézem és holnap megírom így ok?

Itt meg egy kis ajándék:

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Buddy
En meg azt kerdeznem, hogy pontosan melyik file-resz tartalmazza a bal font elobukkano tv-logot?

The Hedgehog
A megújult oldalon kitettem két friss képet a HSP 2003 Episode2-rõl azon belül is a magyarosításról.

www.fifahungary.on.hu

The Hedgehog
data/popups könyvtár

Goodwill
vki árulja már el hogy lehet ollózni? egyszer sikerült, tudnám hogy csináltam... 😊

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

GyaxyBoy
Próbáltam már 3 nocd crakkel, de semmi! 😞(
GyaxyBoy
Helló!
Meg van a game, de nem tudok vele nyomulni, mivel el sem akar indulni csak akkor amikor õ akrja!
Feltelepítem, semmi hiba üzi, de el már nem indul, hanem visszadob a win.be! DE MIÉRT?
Config:
PIII 1.3 Tualatin
ASUS V7100 MX 32MB (GEF.2)
256MB
Genius 5.1 Sound
Próbáltam: Win 98, Win Me, Win 200 sehol se jó!
Mit tudok vele tenni?ú
Emailt írjatok légyszíves a [email protected] címre!
Elõre is köszi!
jugen
nem igazán tudom mi az a brainster, de REALISTIC PATCH v1.4-el vegyítem.

jugen
Tud valaki valami infót, hogy mikor jön a HSP 2003 Episode 2?

Breki!
Jó a Realism Gameplay Patch Enables Cpu Special Moves:-)

cypher
Thx.
cypher
Bocsi az OFF-ért,de nem akartam elõásni,no meg ez is EA Game:
-WinMediaPlayer9 telepítés után az NHL-t az a mocsok MediaPlayer akarja elindítani(mármint a múvit az elején..)itt aztán fekete képernyõ fogad miatta...
Tippek?nem akarom újratelepíteni a Winfos-t,1 hetes...
Köcci,és bocs az OFF-ért!
Buddy
a Bl-paccsnal a bal folul megjeleno tv csatorna tetszik, nem tudod, melyik fileresz alkotja azt/azokat a logot/logokat?

Buddy
azaz, es ezeket a popup-os fileokat kombinald az rtl-es kijelzot reprezenálo static-os file-lal /ott van a Bund.Li. Popup 2. Gen folott/
Szerintem zsiraf...

Buddy
koszi a fifazone oldalt, legalabb normal nyelven fut, egyebkent onnan a Bundesliga & Club Champ popupot tudom ajanlani mindenkinek, nagyon szep lett

Buddy
es azt a plusz egy pixeloszlopot hogy fuzted hozza? 😊))

weather patcher még én sem raktam fel. vazz. 6 fajta gameplay patch sorakozik az alkönyvártban. azt se tudom lassan, mi melyik.

Amit a rendszer és a hardwer is optimálisan támogat. amúgy 800*600. viszont a kezdõképernyõ beugrik 640*480 120Hz-re. na, kicsit orvosoltam a problémát. felnyomtam a másik acemcp packot az XPpro-t.

lee86
elküldve!

¡Hala Madrid!

G. Joe
a pár nap eltelt, az oldal még elég élettelen. Mikor lesz ebböl valami?

http://deathfellows.hu/

kivágdos desktopra. XP pro Dx9 42.81-es (vagy 86-os) driver. szerintem a 100 Hz-es frissítés a bûnös.

lee86
nekem a legújabb realistic patch jön be 3.3 ! a socceraccessen is fönn van!

¡Hala Madrid!

on: na kipróbáltam az új gameplay patchet. nem rossz! 😊)

HT = Hattrick (online focimanager)

lee86
mlyen "ht"

¡Hala Madrid!

még az évben. 😊)) vesztésre állok a HT-n.😞((

Tudja valaki, hogy kb. mikor jön ki a HSP 2003 Episode 2?
Buddy
es ezek az 1453-on melyik oldalon talalhatoak?

kösssz vazzz! 😊)) tudod, hogy végigolvasom! 😊
én a tapasztalatokra lettem volna kíváncsi.

milyen a patch? én ma azért kipróbálom.

jugen
Köszi!
Az jobb?:-)

jugen
Breki!
Nekem ez a http://www.fifaCZ.com nem él...
REALISTIC PATCH v1.4 FOR FIFA 2003 honnan tudom letölteni?

jugen
Tudja valaki, hogy mikorra várható a HSP 2003 Episode 2?

The Hedgehog
Sziasztok! Jelentem már csak pár nap és beindul az új teljes mértékben és minden porcikájában átalakított és modernizált FIFA HUNGARY. Ezentúl már nem csak én egyedül készítem a lapot, lesznek segítõim is. Tervezünk online Borsodi Liga-t és állandó gólszépségversenyt. Az új Letöltés Center-ben nem csak a FIFA 2003-hoz lesz naponta friss cucc, hanem a régebbi FIFA-hoz is felkerülnek a legjobb kiegészítõk.

Amint kész az oldal szólok ígérem...

UI: a fórum már megy...

lee86
nektek se jelenik meg a fifahungary fóruma???

¡Hala Madrid!

Valami jó oldal a javításokra-lehetõleg magyarul?
Meggymag
Ugye senkinél se megy az ONLINE MATCH mód? Akinek hivatalos játéka van(LÉTEZIK ILYEN?) annál se kapcsolódik az EA serverre??

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

na. most már nagyon tuti. néha 60 40 oda a labdabirtoklás.

valami új patch?

xp-n nyomom már a gammát.

Buddy
new realism gameplay patch 2 - bol, de ez annyira nem lenyeges

lee86
#1428:
a fifahungary fórumán valamelyik topicban elmagyaráztam, h nem is olyan 1Xû, mer az ini.big-ben kell valahol valamilyen értéket megváltoztatni!
#1429:
Nekem még nem sikerült ollózáson kívül más gólt szerezni! Max úgx, h kisszögletbõl kényszerítõzök, megnyomom a Q-t, beadom, és ha mákom van, akkor valamelyik csapattárs fején landol a labda!

¡Hala Madrid!

Buddy
most nemreg kuldtem el, arrol beszeltem 😊

Buddy
en most osszekavartam ket ilyen szart es megpiszkaltam, eddig ez a legjobb szerintem