2025
Amit tudunk róla, az első FIFA 2003 képek a FIFA HUNGARY-n
-
OPM #1659 hali! láttam oldalakat, ahonnan lehet tölteni francia meg spanyol kommentárt a játékhoz.
Nem tudjátok honnan lehetne leszedni a NÉMET kommentátort? Nagyon megköszönném! thnx -
#1657 És hol találsz te ilyeneket? -
Lada #1654 Két dolog nem akar menni:
1. Valahogy nem jöttem még rá a szabadrúgás nyitjára. Próbálom mindig a zöld kis sávban megállítani a pöcköt, és sokszor sikerül is, de gólt még soha nem tudtam lőni. Lehet, hogy valamit rosszul csinálok? Persze próbálok csavargatni is a labdánál, de a kaput talán egyszer ha eltaláltam, akkor is védett a kapus.
2. Fejelni tudok, de szögletnél nem tudom hogyan lehetne erősen megfejelni a lasztit.
Help me!
-
#1648 beszarás királyul néz ki -
#1647 www.fifahungary.on.hu -
#1646 Hát ez egész jó lett:) -
#1645 És ezt hogy sikerült elérned? -
Rudee #1644 Breki, a jobb sarokban van a képen is :)))))))) -
#1643 valami magyar fifas oldalt mondjatok mar legyszives:) -
#1641 oh és emberek! készül az mtv és m2 logó az új magyar kiegészítőhoz, HSP 2003 EPISODE2:
-
#1640 Brekusz válaszoltam a kérdéseidre a FIFA HUNGARY-n! -
Hay #1638 Breki: valahogy úgy tűnt, hogy "Fifás" honlapod van... -
#1634 http://www.gamecopyworld.com
Azért így jobb, megtanulhatnék már gépelni. -
#1633 http://www.gamecopywolrd.com -
Rudee #1632 Kazaa-n láttam. -
ollo #1631 szuasztok!No cd patch kéne,valaki tudja honnan lehet letőteni?
-
Hay #1629 Hi!
Breki, mi a honlapod címe? -
#1628 na leszedtem ezeket, de csak a static egybe van
remélem ha rárakom az RTL a névkijelzés marad -
#1626 Szia HEdge úrfi
még mindig BReki :-)
Csak azért kérdezem mert senki sem válaszol.
Meg tudnád nekem mondani a rosteros dolgot pluszt azt hogy a jatekoskijelzo es az also eredményjelző+ az átfutó anim melyik filében van?
Már csak ezeket kell beraknom, hogy tökéletes legyen a FIfa-m :-) -
#1625 Hát ebben van még Towerebb PPP
Nagyon jó mert az távolabbról mutatja a pályát és jobban lehet taktikázni a széleket járatni igy sokkal élethübb is a másiknál pedig TV-s szemszögből játszhatsz , igaz, hogy nehezebb, de élvezetesebb -
#1624 Bárhová megyek Braki mindenhol ugyanazt kérdezi! :) Csak írok, hogy nehogy a második oldalra ugorjon a topik! Most ilyen hülye napom van.
Ja srácok majd ma dobok még 1-2 képet a HSP EP2-ről :) -
Rudee #1623 Az nem nagyon "érdekel", nekem jó a Tower :))) -
#1622 nevégre
a kamerat is......... -
Rudee #1621 Én a füveket "tesztelem", nagyon jóóóóóóók :))))
Mondhatni megvan a hatásuk :)))))))))) -
#1620 :-) -
#1618 Amugy a szuper uj gyepeket es a camera patch-et nem használja senki?
Ja és a ROsterokat?
FElraktam egyet amiben végre bent van Camoranesi a JUve-ban de BAtistutasom még mindig nincs ha van valakinek ilyen rosterrol tudomása szivesen venném........... -
#1617 hát az elég régi patch azt hiszem a GAnte is legalább 5-ösnél jár, de a soccergamingosok szerint a munat féle a legjobb illetve szerintem a Gareth féle ami szerintem a Bramster alapot használja.
Viszont fontos enis tegnap vettem észre ehhez a soccer.ini-t ki kell szedni, hogy jól működjön.
Amugy ha az ujban is ezt csinálja irjatok a készitőnek oda van irva a cime! -
#1616 kipróbáltam xar csak azt javitja, hogy minden szabadrugásod gól........ -
#1615 szerintem az RTL-es kijelző jobb ezeknél
viszont a középsőnél a névkijelzés nagyon tetsik nemtudod az melyik file?
ármint csak az a rész.....
hogy lehet képet kiszedni es felrakni ide, mert mutatnék pár képet.......
-
#1614 Ja szerintem is az RTL-es a legjobb kijelző
a club callenge az amiben harom fajta kijelző lehet alul?
sima
bundesliga
bajnokok ligája
mert akkor énis ezt használom s szerintem is az az egyik legjobb -
wizso #1613 hi,
gamepaddal játszok mostanában, csak azt nem tudom hogy hogy lehet cselezni! (melyik a space) 8 gombos a kicsike és kellene az a rohadt csel gomb... főleg mert igy szabadrugasokat se tudok loni csak bele a sorfalba ugy meg nem jo :)
SZOVAL gamepadon melyik a cselgomb? -
M.A.D. #1612 viszont, ha új oprendszert telepítesz, akkor nincs savegame. egy sem. :) win98-winxp -
Rudee #1611 Ja, és a file-nak nincs kiterjesztése :) -
Rudee #1610 Az elmentett meccsekről a Dokumentumok/FIFA 2003/user/Fifa2003 nevű file-ban vannak infók a játéknak, de én még nem hallottam, hogy ki lehetne törölni.... -
#1609 jo kerdes, en sem tudtam elintezni ezt a problemat -
Gbr #1608 Bocsánat lehet,hogy nagyon láma lesz a kérdésem,de nemtom,hogy kell az elmentett játékot kitörölni?Az elmentett gólókat ki tudom,de ott nincs a "delete saves".
Valaki segítsen! -
#1607 Nah, én a gante gameplay 3.0-át használom, eddíg tetszett, de most kezd az lenni, hogy rúgok egy gólt, többet semmiképpen sem tudok, erre az ellenfél a 80. percben 30-ról rúg egy gólt. Baszki, én sokszor 20 nem találom el a kaput, ha el is találom, akkor a kapus kivédi, ezek meg a 60 skilles csakárokkal meg 30 ról rúgják a gólt. Eszméletlen idegesító. Van valami gameplay, amivel én si tudok kicsit messzebről nagy gólokat lőni, mert ez nagyon hiányzik! -
#1606 na ha most tv-mania van, akkor leirom, en a club challenge-es paccsot /vmi bundesliga nevu/ kombinalom az rtl-es kijelzovel -
Rudee #1605 A FIFA Mexiko-n van 3 TV-popup, nem maiak, de én csak most találtam rájuk.
Ha minden igaz (és sikerült jól beillesztenem őket) akkor itt van róluk 1-1 kép:
-
#1600 és milyen?