FIFA 2003

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Buddy
Koszi, az olasz is erdekel...

Viszont ugye minden csapatnak ugymond egyeni szurkolasa van......a fradinal tudnek adni tippeket, ha lesz magyar kieg....😊

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Kánya
...majd dec.20-án...

lee86
Sok helyrõl hallottam, hogy a spanyol kommentár nagyon fasza!!!

¡Hala Madrid!

lee86
A fifa4fans.de-rõl le lehett tölteni a spanyol, francia, olasz kommentátorokat(az angol is ott van), de a németet nem találtam meg 😞((

¡Hala Madrid!

Buddy
Jo kerdes, csak engem azert nem mozgat, mert idegel a kommentator....8 eve ugyanazt nyomja

En is nemeten nyomom es nem jatszik angol kommentart

Ha vki tud nemet kommentatort, szoljon

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
Ne poenkodjunk....egy rugot nem er meg 😊

miért nem tudod megszerezni a teljes 2 CD-t??? Már nem annyira új, hogy ne lehessen.

Köszike Breki bá!
Esetleg van az Iso-hoz "nocd patch"? És ha igen, akkor hol?
THX!
Tudja valaki ,hogy lehet a Fifa 2003-ban fejelni?Mert Nekem még nem sikerült...Ugy nem megy mint a régi Fifákban,hogy benyomva tartjuk a gombot de akkor hogyan...

Nálam eredeti gameplay ini-vel World Class-on 8 perces meccseken van 1:1, de volt már 5:5 is. Szóval.....

Marcell
Volt egy jatek, a neve:
Euro 96 England

Regen megvolt, de sajna elkallodott a cdm. Hogy tudom megszerezni a progit? Tudtok segiteni? Mi van a Gremlin ceggel? A honlapjuk nem jon be.

Nekem kell ez a jatek, ha kell amerikabol rendelem meg! 😊
Csak talaljak ra.

Elore is koszi, aki tud valami infot.

egy kis fifa2k3 bug.(?)
1.szöglet, kivágja az ellen, 16 elõtt játékosom rálövi, úgy 20-ról ellenfél lábán megpattan, kapus ki akarja rúgni, hiszen hazaadásnak véli és öngól.
2. 90.perc. 40-45 méterre a kaputól kap a középpályás egy labdát, fordulásból rálövi erõböl. bemegy! áll leesik.
modnjuk ez csak egyszer sikerült. Így is 3:2-re kaptam ki.
ja, most spanyol bajnokság...Atletico Madrid.

bizkit
Sziasztok! Tudtok nekem mondani ilyen jó kis kiegészítéseket mint például labdák,pályák vagy akármi? ill. az elérhetõségeit az ilyen dolgoknak?

...úgy hogy...no comment!

össze-vissza nyomkodtad a gombokat. 😊)

na csak úgy mezeiesen. kilépek..ill kivárok....de lehet vele szívni rendesen. A kivárás jobb. Ha látod, hogy passzolna, és beindul, akkor....de az ösztön...és..😊

Nem kell állítani semmi taktikát sem. Ja, a kapussal án is így jártam vagy 4-5 meccsig, aztán szépen rájöttem a lényegére. Néha már az a baj, hogy a lesre állítással próbálkozom. Nagyon el van találva az intelligenciája. Mondjuk ezt olyan 80-90 meccs után mondom most!
Szuper a FIFA2003! Persze csakis Wolrd Classon!

Nem tudtok véletlenül Fifa 2003 rip címet, nem ftp-set (tecnikai okok miatt)?
Egyebkent a FIFA2003 full (ripelt)megtalalhato mar a neten???
Szevasztok skacok!
Tudom, ti mar regen tul vagytok a Fifa2002-n, de en ezzel kapcsolatban szeretnek erdeklodni. Az lenne a gondom, hogy letoltottem a VIPERArol a fifa2002-t, es amikor elkezdem jatszani, akkor az elso meccs utan leall a gep. Egyszeruen nem lehet a meccs utan az valasztani, hogy contineu, mert leall. Jo volna, ha valaki mondana valami megoldast.
Koszi!
FrezeR
van egy kis gondom, tesómmal játszunk hálóba és minden egyes meccs elsõ pár percébe kidog a játék és ezt irja ki "game out of sync" mit jelent ez? köszi

Üdv!
Kinek van meg ez a csodálatos játék, mert nagyon örülnék ha elküldené postán.
A részleteket mailban.
[email protected]
Buddy
2 oprendszeres megoldas, itt is az van....nekem ezt akkor kerdezte, amikor eloszor rosszul irt cd-t olvasott

lee86
velem is ue volt.két oprendszerem van:xp és win 98, win 98 alatt ennél a fájlnál lefagyott, win xp alatt pedig felajánlotta, hogy: continue , ignore , exit (mindenesetre valami ilyesmi).Ilyenkor a continue-ra kell kattintani!

¡Hala Madrid!

lee86
emmeg hogy kerül ide?

¡Hala Madrid!

Buddy
Nekem az nem tetszik ebben a 2003-ban, ahogy a labda viszonyul a halohoz......a halo szinte alig mozog, a labda meg egyszeruen hozzaer es leesik, nem gurulgat ott bent meg....a hangja is erdekes, mikor hozzaer, olyan vizcsobbanasszeru

ezt kene vhogy megreparalni

lee86
ezek nem a fifa 2002-höz vannak????

¡Hala Madrid!

Breki33
megint teljesen igazad van :-)
nekem clone cd-s van, és atomstabil (lekopogom)

te, meg túl erõsen lövöd meg a labdát.

Hela!
Mi van ezzel a jatekkal. Kurvara tetszik a labdakezeles de nem hiszem el hogy beviszel total a kapu ele (11 vonal) SHOOOOOT es melle lovi
13-12szer
MIERT???? A 2002-ben ha mar ki volt jatszva a kapus mar tuti gol...

lee86
devi-ance-rule-zf79(ez csak akkor mûxik, ha deviance iso-d van!)

¡Hala Madrid!

Es minek lep ki SYNC OUT hibaval multiplayben
Total alap a game semmi extra sincs rajta.
De nem csak nekem csinalja ezt...

a régebbieknél volt, itt az indításnál automatikus. sajnos. vagy nem sajnos?

Igen, mert mindíg maximumra állítja a felbontást.
Tehát pl:ha azt adod meg képernyõnek, hogy SVGA 800*600, akkor csak annyi lesz.

Breki33
erre nem válaszolok csakazertse kérlek egy kicsit olvass vissza.........
Breki33
tudtommal besz@@-t a server
Breki33
ezt most igy nem tudom fejbol de a regebbieknel volt 3Dsetup ott lehetett beállitani

a billentyuzetet meg sztem nem kell átállitani akkor fejelni nem tudsz mejd ha w-vel akarsz gyorsan futni.
Ebben a Fifa-ban nem kell annyit futni :-)
Ha meg igen arra ott a space azzal is megtolja
mármint a labdát :-)
Breki33
szerintem itt már nem a driveren mulik, jo az igaz, hogy az ujabb drivereket mar geforce-ra optimalizaljak regota

Sztem ne csodalkozz, hogy TNT2-vel nem szép a grafika.....
Megérett m,ár egy kártyacsere
egy GEforce2MX-et mar egy 10-esert utannad dobnak
Az mitol lehet hogy ha jatszunk haloban akkor egy ido utan (meg az elso felidoben) SYNC OUT-l megszakad a kapcsolat...
Myth RIP minden alap a cucc

Buddy
Nekem meg a bacsikad terkepe...😊

Mas HSP 2003 National Edition-t nem lehet letolteni a fifahungary.on.hu-rol mert error 404

Hela!

Oriasi problemam van. Nemtudok felbontast valtni. Mindig 1280*1024 full grafikara rakja a jatek magat. Ha atvaltom es visszamegyek a settingsbe ujra 1280*1024en van

A masik prolblema az hogy a billentyuket beallitom es az ugy is marad, de a jatekban teljesen mas a kombinacio. pl osszekereri a w-t az e-vel es nem ugy mukodnek ahogy kellene. A Settingsben a W a SPRINT, de a jatekban mar E !!!!

Mi lehet a problema????

mivel TNT 2 kártyám van, ezér 28.32-es driver kell hozzá, hogy szép legyen a garfja a Fifának...
a legújabbal iszaonyat ronda...

A legújabb driverek is már lassan 3 hetesek. Még a WHQL-esek is. Igaz. Azok a legújabbak. 😊

😊) ez viccnek jó volt.
Nem a 40.72-es drivert akartad írni?
Persze, ha XP-d van akkor a 41.03-as a legújabb.

Felteszem a 28.32 -es drivert és láss csodát...
...EL SE INDUL A JÁTÉK!!! 😞(
Feketeség jön be, majd visszalép a windowsba... 😞(

annyira ideges vagyok most... lehet maradok a wc-nál, mer olyan gyenge garikájú 2003 nekem nem kell... 😞

Breki33
Na ez jo igy
talán egy friss drivert is felrakhatnál de elotte puculd le rendesen a régit
Ramore
Nekem c64-re kéne a fifa2004!
Buddy
Nana....en tudom, mi az a C64....a gep ugyan a szekrenyben van, de emulatorral egyutt a jatekok font vannak a vinyon...😊

Buddy
Legalabb visszaadod a magyar bajnokik hangulatat 😊