2025
Amit tudunk róla, az első FIFA 2003 képek a FIFA HUNGARY-n
  • M.A.D.
    ok! sorry. nem voltam képben. :Ö)
  • M.A.D.
    Eső??? Nálam mindíg van, ha a LENS stadionjában játszom.alapból
  • lee86
    ahogy az a readme.txt -jükbe le van írva
    mezeket kit rator2-vel lehet berakni, gémpléjtnél csak felül kell írni az eredeti fájlt ...! bár azér ez furcsa kérdés volt! Na de mind1 !
  • Pace
    közben megleltem.
    nálad is romlik a játékosok grafikája?
  • Pace
    van rá esély, hogy feltedd sg ftp-jére? :)
  • Pace
    Eső patch? Honnan? :) Fifa hungaryn, vagy soccergamingen, esetleg máshol?
  • Nasheem
    Megvan a FIFA HUNGARY.
  • Nasheem
    Breki az idézetedben szerepel hogy: INNEN. Hol is van ez?

Nektek működik a FIFA HUNGARY? Én nem találom az oldalt.
  • M.A.D.
    :)) most már mind1.

jaja. gameplay patch-ek.
  • M.A.D.
    ami a soccer.downloading...vagymi
    ahol a letöltések vannak.
  • M.A.D.
    Az összes patch-nél a readme-ben le van írva, hogy milyen a patch és ott van a sorszáma is (02, 03...).
  • lee86
    üzenetre sem érdemes! :)
  • M.A.D.
    Na. Nekem a 02-es patch jön be. Az reális!! World Classon 6.min-be.!! :)) kurva jó, és nehéz is.
    Bár....lehetne még élethűbb. A 04-es patch túl gyors.
  • mohus
    real madrid...már a BL-t is megnyertem vele pro-n
  • Buddy
    Micsoda?
  • The Hedgehog
    Aki a FIFA HUNGARY-ról a FIFA ISKOLA-t hiányolta azt örömmel értesítem, hogy ismét elérhető. A mezkészítő tutorialnak immár az1.3-as verzióját tölthetitek le. Valamint hamarosan még több leírás jön.

• lee86
    sok sok ilyen hely van!pl a fifa2003.com download centeréből, de ahhoz először le kell tölteni a Ball Raptor2-t a socceraccess-ről!
  • zaki
    Breki: ezer köszönet!!!
    M.A.D.: most már rajta van!!!
  • M.A.D.
    Ne mondd már zaki, hogy Antiloop és Kosheen empéhárom nincs a gépeden.
  • M.A.D.
    Hát az gameplay patcheket nem tudom használni, mert az a 2.CD-n van.
  • zaki
    tudom Breki hogy kiírja a számok címét a jobb felső sarokban, de egyszerűbb lenne a netről letülteni a listát, mint leírni egyesével a számokat papírra, mikor alig pár mpre jelenik csak meg
  • zaki
    császtok, nem tudjátok, hogy honnan tudnám megszerezni a számok címét, amik a játékban vannak?
  • M.A.D.
    asszem full installra teszem a FIFA-t. Így nem tudom a patchet használni. Csak az1.CD-t nyomtam fel vinyóra a másikat mindig bemountolom (CCD).
    Szerintem az FLT,IMS,RZR,DEV törések nincsenek a nyomában a CloneCD-hez képest. Rohadt stabil.
  • M.A.D.
    ami január ötödikén jelent meg. arra a patchre gondoltam.
  • M.A.D.
    Most töltöttem le egy patchet. 3 napja jött ki. Breki. Próbáltad már?
    A régieket nem próbáltam, mert én a 2. cd-t bemountolom daemonba (clonecd), azt ott vannak a beállítások. 5let?
  • The Hedgehog
    Most nem volt sok időm rá mert vizsgaidőszak ügye :))) de talán még a héten összedobom a FIFA ISKOLát :)
  • lee86
    stopli.rulz.hu remélem erre gondolsz!
  • lee86
    Szentem Hedge először kiadja a HSP Ep2-t aztán utána frissíti a Fifaiskola Rovatot!!
  • Joke
    Próbáljátok hexaeditoros szerkesztővel, azzal megy!
  • lee86
    sztem lennének leírások, ha lennének normális cselek a FIFÁban!
  • Buddy
    koszi
  • Takigabi
    holnap jön a hsp 2003 2
  • Takigabi
    a beállitásoknál van egy gomb Trought Ball ,ezt a gombot kell megnyomni amikor fejelésre kerül a sor (a játékos feje fölötti háromszög világos lesz)
  • lee86
    Először EAGraphal ki kell exportálni az ai.ini -t!
  • Buddy
    Egesz jo lett ez a paccs, csak az zavar, hogy a referee strictre van rakva.....nem tudjatok veletlenul, mivel tudom ugy editalni az ini.big-et, hogy a jatek el is induljon?....valahanyszor belepiszkalok /akar csak a 2-est irom at 0-ra - pl. a referee-nel/ nem indul el a program.....otlet?
  • Buddy
    bocsi, osszekevertem a masik 2-es szamu gameplay paccsal...
  • Buddy
    nekem ugy tunt, hogy elhalvanyulnak es eltunnek a szamok es a betuk a jatekosok hatarol.....bedobasnal, amikor hattal van, akkor is alig lehet latni vmit, ezert nem hasznaltam meg hosszabb tavon......
  • caramon
    1184Húúú! Köszi mindenkinek, aki agyalt a problémámon!(1184 hozzászólás) Megoldottam a problémát. Rájöttem (mert megnéztem :))) ), hogy a GF3 Ti 200 kártyámon még az eredeti driver volt fenn. Abit Siluro volt e lelkem. Ráadásul ezt még a nagyhatalmú Windows sem írta alá!
    Nos hamarjában lekaptam a netről az új Detonatort az NVIDIA-tól, és láss csodát!!

Mint a legjobb Porsche alatt a motor, úgy muzsikál!:))))

Még1x köszi az ötleteket.
  • caramon
    Köszi az 5leteket. Valamit majd megoldok belőlük!
  • bizkit
    Csak egy ötlet! Ha a legújabb videokártya drivered van installálva akkor próbálj meg egy régebbi! Nekem is hülyeségeket csinált az új driver! Én egy 2002 februárit használok és jól megy!