2025
Amit tudunk róla, az első FIFA 2003 képek a FIFA HUNGARY-n
-
M.A.D. #1292 ok! sorry. nem voltam képben. :Ö) -
M.A.D. #1290 Eső??? Nálam mindíg van, ha a LENS stadionjában játszom.alapból -
#1286 ahogy az a readme.txt -jükbe le van írva
mezeket kit rator2-vel lehet berakni, gémpléjtnél csak felül kell írni az eredeti fájlt ...! bár azér ez furcsa kérdés volt! Na de mind1 ! -
Pace #1285 közben megleltem.
nálad is romlik a játékosok grafikája? -
Pace #1283 van rá esély, hogy feltedd sg ftp-jére? :) -
Pace #1280 Eső patch? Honnan? :) Fifa hungaryn, vagy soccergamingen, esetleg máshol? -
Nasheem #1278 Megvan a FIFA HUNGARY. -
Nasheem #1277 Breki az idézetedben szerepel hogy: INNEN. Hol is van ez?
Nektek működik a FIFA HUNGARY? Én nem találom az oldalt. -
M.A.D. #1276 :)) most már mind1.
jaja. gameplay patch-ek. -
M.A.D. #1271 ami a soccer.downloading...vagymi
ahol a letöltések vannak. -
M.A.D. #1269 Az összes patch-nél a readme-ben le van írva, hogy milyen a patch és ott van a sorszáma is (02, 03...). -
#1265 üzenetre sem érdemes! :) -
M.A.D. #1263 Na. Nekem a 02-es patch jön be. Az reális!! World Classon 6.min-be.!! :)) kurva jó, és nehéz is.
Bár....lehetne még élethűbb. A 04-es patch túl gyors. -
#1262 real madrid...már a BL-t is megnyertem vele pro-n -
#1261 Micsoda? -
#1258 Aki a FIFA HUNGARY-ról a FIFA ISKOLA-t hiányolta azt örömmel értesítem, hogy ismét elérhető. A mezkészítő tutorialnak immár az1.3-as verzióját tölthetitek le. Valamint hamarosan még több leírás jön.
-
#1254 sok sok ilyen hely van!pl a fifa2003.com download centeréből, de ahhoz először le kell tölteni a Ball Raptor2-t a socceraccess-ről! -
#1250 Breki: ezer köszönet!!!
M.A.D.: most már rajta van!!! -
M.A.D. #1248 Ne mondd már zaki, hogy Antiloop és Kosheen empéhárom nincs a gépeden. -
M.A.D. #1247 Hát az gameplay patcheket nem tudom használni, mert az a 2.CD-n van. -
#1245 tudom Breki hogy kiírja a számok címét a jobb felső sarokban, de egyszerűbb lenne a netről letülteni a listát, mint leírni egyesével a számokat papírra, mikor alig pár mpre jelenik csak meg -
#1242 császtok, nem tudjátok, hogy honnan tudnám megszerezni a számok címét, amik a játékban vannak? -
M.A.D. #1241 asszem full installra teszem a FIFA-t. Így nem tudom a patchet használni. Csak az1.CD-t nyomtam fel vinyóra a másikat mindig bemountolom (CCD).
Szerintem az FLT,IMS,RZR,DEV törések nincsenek a nyomában a CloneCD-hez képest. Rohadt stabil. -
M.A.D. #1239 ami január ötödikén jelent meg. arra a patchre gondoltam. -
M.A.D. #1231 Most töltöttem le egy patchet. 3 napja jött ki. Breki. Próbáltad már?
A régieket nem próbáltam, mert én a 2. cd-t bemountolom daemonba (clonecd), azt ott vannak a beállítások. 5let?
-
#1226 Most nem volt sok időm rá mert vizsgaidőszak ügye :))) de talán még a héten összedobom a FIFA ISKOLát :) -
#1225 stopli.rulz.hu remélem erre gondolsz! -
#1221 Szentem Hedge először kiadja a HSP Ep2-t aztán utána frissíti a Fifaiskola Rovatot!! -
#1219 Próbáljátok hexaeditoros szerkesztővel, azzal megy! -
#1218 sztem lennének leírások, ha lennének normális cselek a FIFÁban! -
#1215 koszi -
Takigabi #1214 holnap jön a hsp 2003 2 -
Takigabi #1213 a beállitásoknál van egy gomb Trought Ball ,ezt a gombot kell megnyomni amikor fejelésre kerül a sor (a játékos feje fölötti háromszög világos lesz) -
#1211 Először EAGraphal ki kell exportálni az ai.ini -t! -
#1208 Egesz jo lett ez a paccs, csak az zavar, hogy a referee strictre van rakva.....nem tudjatok veletlenul, mivel tudom ugy editalni az ini.big-et, hogy a jatek el is induljon?....valahanyszor belepiszkalok /akar csak a 2-est irom at 0-ra - pl. a referee-nel/ nem indul el a program.....otlet? -
#1207 bocsi, osszekevertem a masik 2-es szamu gameplay paccsal... -
#1206 nekem ugy tunt, hogy elhalvanyulnak es eltunnek a szamok es a betuk a jatekosok hatarol.....bedobasnal, amikor hattal van, akkor is alig lehet latni vmit, ezert nem hasznaltam meg hosszabb tavon...... -
caramon #1201 1184Húúú! Köszi mindenkinek, aki agyalt a problémámon!(1184 hozzászólás) Megoldottam a problémát. Rájöttem (mert megnéztem :))) ), hogy a GF3 Ti 200 kártyámon még az eredeti driver volt fenn. Abit Siluro volt e lelkem. Ráadásul ezt még a nagyhatalmú Windows sem írta alá!
Nos hamarjában lekaptam a netről az új Detonatort az NVIDIA-tól, és láss csodát!!
Mint a legjobb Porsche alatt a motor, úgy muzsikál!:))))
Még1x köszi az ötleteket.
-
caramon #1194 Köszi az 5leteket. Valamit majd megoldok belőlük!
-
#1185 Csak egy ötlet! Ha a legújabb videokártya drivered van installálva akkor próbálj meg egy régebbi! Nekem is hülyeségeket csinált az új driver! Én egy 2002 februárit használok és jól megy!