FIFA 2003
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont ugye minden csapatnak ugymond egyeni szurkolasa van......a fradinal tudnek adni tippeket, ha lesz magyar kieg....😊
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
¡Hala Madrid!
En is nemeten nyomom es nem jatszik angol kommentart
Ha vki tud nemet kommentatort, szoljon
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

THX!
Euro 96 England
Regen megvolt, de sajna elkallodott a cdm. Hogy tudom megszerezni a progit? Tudtok segiteni? Mi van a Gremlin ceggel? A honlapjuk nem jon be.
Nekem kell ez a jatek, ha kell amerikabol rendelem meg! 😊
Csak talaljak ra.
Elore is koszi, aki tud valami infot.
1.szöglet, kivágja az ellen, 16 elõtt játékosom rálövi, úgy 20-ról ellenfél lábán megpattan, kapus ki akarja rúgni, hiszen hazaadásnak véli és öngól.
2. 90.perc. 40-45 méterre a kaputól kap a középpályás egy labdát, fordulásból rálövi erõböl. bemegy! áll leesik.
modnjuk ez csak egyszer sikerült. Így is 3:2-re kaptam ki.
ja, most spanyol bajnokság...Atletico Madrid.
...úgy hogy...no comment!
Szuper a FIFA2003! Persze csakis Wolrd Classon!

Tudom, ti mar regen tul vagytok a Fifa2002-n, de en ezzel kapcsolatban szeretnek erdeklodni. Az lenne a gondom, hogy letoltottem a VIPERArol a fifa2002-t, es amikor elkezdem jatszani, akkor az elso meccs utan leall a gep. Egyszeruen nem lehet a meccs utan az valasztani, hogy contineu, mert leall. Jo volna, ha valaki mondana valami megoldast.
Koszi!
Kinek van meg ez a csodálatos játék, mert nagyon örülnék ha elküldené postán.
A részleteket mailban.
[email protected]
¡Hala Madrid!
ezt kene vhogy megreparalni
te, meg túl erõsen lövöd meg a labdát.
Mi van ezzel a jatekkal. Kurvara tetszik a labdakezeles de nem hiszem el hogy beviszel total a kapu ele (11 vonal) SHOOOOOT es melle lovi
13-12szer
MIERT???? A 2002-ben ha mar ki volt jatszva a kapus mar tuti gol...
Total alap a game semmi extra sincs rajta.
De nem csak nekem csinalja ezt...
Tehát pl:ha azt adod meg képernyõnek, hogy SVGA 800*600, akkor csak annyi lesz.
a billentyuzetet meg sztem nem kell átállitani akkor fejelni nem tudsz mejd ha w-vel akarsz gyorsan futni.
Ebben a Fifa-ban nem kell annyit futni :-)
Ha meg igen arra ott a space azzal is megtolja
mármint a labdát :-)
Sztem ne csodalkozz, hogy TNT2-vel nem szép a grafika.....
Megérett m,ár egy kártyacsere
egy GEforce2MX-et mar egy 10-esert utannad dobnak
Myth RIP minden alap a cucc
Oriasi problemam van. Nemtudok felbontast valtni. Mindig 1280*1024 full grafikara rakja a jatek magat. Ha atvaltom es visszamegyek a settingsbe ujra 1280*1024en van
A masik prolblema az hogy a billentyuket beallitom es az ugy is marad, de a jatekban teljesen mas a kombinacio. pl osszekereri a w-t az e-vel es nem ugy mukodnek ahogy kellene. A Settingsben a W a SPRINT, de a jatekban mar E !!!!
Mi lehet a problema????
a legújabbal iszaonyat ronda...
Nem a 40.72-es drivert akartad írni?
Persze, ha XP-d van akkor a 41.03-as a legújabb.
...EL SE INDUL A JÁTÉK!!! 😞(
Feketeség jön be, majd visszalép a windowsba... 😞(
annyira ideges vagyok most... lehet maradok a wc-nál, mer olyan gyenge garikájú 2003 nekem nem kell... 😞