6730
-
Skyline #758 Kicsit offtopic sorry:
Valamelyik újságban írtak a True Crime címü játkoról pc-n!
Namármost úgyírtak mintha játszottak volna vele a teljes változattal....Mikorjelenik meg mert sedemo sesemmi és sztem kamuvolt mert ráadásul nemis informatikai ujság vlt az csak egy mellékrovat ... -
#757 Kinnt van a Run The gauntlet következő trailere. Tessék letölteni:) -
#756 Alexease: Nincs meg neked véletlenül az első részhez az XP-hez szükséges fix? -
#755 ha ez igaz lenne, nem lenne már 755 hozzászólás egy még meg sem jelent gameról :) -
#754 Majd fel ev mulva, ha majd megjelenik, akkor erdekel:)) -
#753 Mi az emberekennyire nem érdekel senkit az új game?=))))) -
#752 de volt egy régi cím ahol megoldották a dolgot csak az az oldal nem elérhető:( Valakinek valami ötlete? -
#751 Bugos , de rendesen.
Sajnos.
-
#750 NA nagy driver fanok:) XP-hez NOcd patch van e valahol a Driver első részéhez???? Ugynis XP alatt ha jól tudom bugos a dolog. -
#749 Bucser: Igen :)) -
Skyline #748 Azé hamár a true crime és ez a game kijön pc-re akor nyugodtszívvel kiadhatnák a Stuntman-t is azis ütős:) -
#747 Mosmán jó:) -
#746 Semo: tied se :)) -
#745 Bucser: nincs kitöltve az adatlapod :)) -
#744 Vagy esetleg fel tudna valaki tenni egy ISO-t valahova belőle? (mármint az első részből olyan jácchatnékom van:( -
#743 Nya szal vissza a játékhoz. Nekem egy ősrégi ripem van a driverből, hogyan tudom rávenni, hogy el is induljon???? XP alatt vagyok:( -
#742 Elfogadom az álláspontod:)
Főled a kettes pont tetszik
Adatlap asszem nálam is ki van töltve:) de lehet, hogy nem már nem t7udom:) Anno hirtelen felindulásból reggeltem az SG-re aztán eltűntem:) -
#741 -
#740 De a másik dolog, hogy minek töltöm ki az adatlapom (kor, nem, hobby, stb.), hát azért, hogy amikor beszélgetek/vitázok vkivel tudja(m), hogy kivel áll(ok) szemben pl. 15 éves taknyos vagy egy korombeli vagy egy 30 körüli felnőtt :)) -
#739 Azért szoktuk feltüntetni (legalábbis én), mert:
1. Ha azt mondom egy fórumon hogy nálam a far Cry mondjuk 1280x1024-ben Full detailban megy 40-50 Fps-t, akkor tudja a többi, hogy milyen konfigon van ez az érték :))
2. Csak
3. Jobb, mintha vmi. semmitmondó idézetet tennék be :)) -
#738 Én max szerződést fogok aláírni:))))) Nem elég a kukac a nevem előtt?:) Az is biztosítja, hogy én vagyok az... -
cyrus #737 jobb mintha nem lenne aláirásod :P -
#736 Én viszont nem értem miért olyan kúl dolog feltüntetni a gépedet az aláírásban:) -
#735 ne személyeskedj -
#734 micsoda ész :) -
#733 na látod :) -
#732 közben rájöttem :)) -
#731 van egy 512-es, és egy 128-as :) -
#730 Zaki : hogy van neked a gépedben 640 Mb Ram ???? -
cyrus #729 ok..megvan. :) -
#728 olvass vissza -
cyrus #727 kövi kérdésem adja magát : ésmikor ? -
#726 ja -
#725 Igen kinnt lesz:) -
#724 Igen de szerintem nagyon érződik, hogy nics vége a dolognak.. Olyan s füle se fara befejezése volt... -
cyrus #723 driver 3 kinnlesz pc-n ? -
MrTressy #722 16 rész csak az igazságosztó tudtommal legalább is eme ismertetö alapján ha jól emléxem ezeket a részeket letolták az rtlklubon -
#721 De erősen érezhető, hogy nincs vége a sorozatnak. Az ABC (ők csinálták) lelőtte a projektet, mert nem tudta felvenni a versenyt az NBC csütörtöki programjával. (Akkorra voltak időzítve az NFL közvetítések és a Friends sugárzások is) Ezért leállították a készítést és sugárzást is:( 1 sorozat(évad) készült vagy az is lehet, hogy nem fejezték be azt sem. -
#720 Nem olyan raj, mint az előző. -
MrTressy #719 Az jó sorozat de abból asszem az összes részt letolták az rtlklubon ráadásul nem is 1x....Amúgy igazságosztó volt a magyar cime kéne ha valakinek meg lenne:)