3766
-
#317 jó öreg Ford bácsi elvállalta :) -
#316 Abban ki lesz a főszereplő? :) -
#315 Jah mostanában eléggé sok az ilyen. -
#314 bár szerintem nem fogja megcsinálni, a köv nagy dobásuk az Indy 4 lesz, és még arra is várhatunk jó pár évet + a HD-DVD-s verzióhoz is sokat kell melózni. -
#313 érdekes teória, hiszen a régi szereplőkkel nem tudja megcsinálni a 7-8-9-et, de a 4-5-6 újraforgatása új színészekkel viszont tuti bukás lenne a régi rajongók között. -
#312 Szerintem egyiket sem akarta rosszra, mégis felemás lett a végeredmény.
Minden esély megvan rá, hogy sokaknak nem fog tetszeni a 3. rész. -
#311 Isten mentsen meg attól minket...
Csak nem lesz hozzá kedve, ideje, ereje a vénpöcsnak -
VGQ #310 Emlékeim szerint ,most a 4-5-6 ujraforhatása jön. -
#309 Dehogynem. :) -
#308 Volt ilyen pletyka, de nem lesz. -
#307 utolsó?
nem lesz még olyan ami a 6után fog játszódni? -
#306 Ne feledjétek emberek: ez a Star Wars! :D
Csak nem kúrják el.... Lucas utolsó SW filmjét nem hiszem, hogy rosszra akarja elkészíteni. :) -
GAAMMEER #305 Nekem a SW 2.része van meg csak DVD-n angolul.Sokkal jobb mint a szinkronizált változat.A 4,5,6 kazin van meg úgyhogy az magyar de annak a szinkronja is jó. -
GAAMMEER #304 Ezzel teljesen 1et értek.Elég sok olyan filmet láttam már hogy jajj de jó lesz a trailerből ítélve de mégse.Én még hoznám példának a Harry Potter 3.részét.A trailerben lelőttek minden jót a film pedig nem is olyan jó mint a könyv.Nade maradjunk a SW-nál -
#303 nem igazán ezért. Hanem mert a trailerekben mindig összeválogatják a jó részeket, s az jön le belőle, hogy mekkora király film. A moziban meg megy a pofára esés.pl.:Pókember, Matrix 2,3. Hát ezért :) -
#302 erre valaszoljon man valaki -
#301 hat nekem most feliratosan van meg de szerintem vader eredeti angol hangja irto szar -
#300 a másik fele ha rossz a szinkronizálás(magyarítás) + hangszín :(( -
#299 Szerintem bármilyen filmet nézni szinkronnal felér egy fél öngyilkossággal:)) -
#298 a régi szinkron jó volt, csak az újjat szúrták el nagyon :( -
Aspyrin #297 szinkronnal nézni sw-t felér egy öngyilkosággal -
#296 DVD-n úgyse lesz szinkron :) -
#295 Én meg nem is szedek hozzá feliratot. :) -
#294 Az a rész amire gondolsz csak Anakin kezétől van, mert egyszerűen elkapja a torkát és fojtogatja. Először Én is bedőltem neki:)
Összeségében a Darth Vader-es rész a legjobb és a már sokszor emlegetett párbeszéd. Remélem nem a Rudolf Peti kapja a Császár szinkronizálását...mondjuk Én úgy is feliratosan nézem/szerzem meg. -
GAAMMEER #293 Rég vártam már ennyire filmet!A trailerben egyszer Obi-Wan olyan fejet vág mint akibe beleállítanak egy fénykardot.Pedig nem ekkor hal meg.Ez a képsor pedig erre utal. -
#292 van már HIRES ? -
a képen min 3 hajó van. -
#290 igen van tűzoltóhajó -
#289 Legkeményebb a tűzoltó űrnaszád, ami 2 habsugárral oltja a fémig izzó cirkálót! Sztem ez a Lucas néha rosszul alszik és azért rak bele ilyeneket. Jól láttam tényleg, hogy egy tűzoltó-hajó nyomatja az oltást? -
#288 neh a teaseren felbozdulva, megyek meglesem az elso reszt:)
amugy leszedtem a 3 reszt a netrol ( ha olcsobb lesz akkor kikuldettetem valakivel) de a msodik resz aszem 2 es cd jen a 28 as rar file hibadzik.. valaki tud egy cimet ahonnan le lehetne azt toleni? -
#287 lehet mas teasert lattam??? mert en 8 szopr lestem meg.. visszatekergetve, megallitgatva es az osszes kard teljesen a helyen van! -
#286 azt masteres forgas okossagot nem ertem.. mi a baj hol? mert szerintem az osszes kard vilagitasa a helyen van, szal nemvagom -
#285 mer vannak emberek akik nem szeretik ha egy kepkockat is lelonek a filmbol.. ilyen vagyok en is.. pl az alienbol direkt nem neztem meg interjukat meg igy keszult cuccost mer altalaban a fel filmet lelovik benne.. valaki meg a trailereket se szereti meglesni
pl en is inkabb szeretem a lenyugozo teasereket.. pl godzilla, alien 4 teaserek -
#284 Mert? -
#283 basszus megint egy trailer amit nem szabad letöltenem :(( -
VGQ #282 2 dolgot vettem észre igy 3x-ra kockánként végigmenve:))
1.jo.Mikor Samu-ka meglenditi a kerdját körforgásbol akkor egy piros kard hatására teszi ezt.Kérdés ki lehet az.
2.rosz.
Sajna a végén el van szarva ,mert az emperror kardja nem világit mikor kellene.Sajna 2 képkocka is tartalmazza ezt a "hibát" de a pörgés miatt a szem nem veszi észre,hogy ott kellene lennie:((
Igazábol nem ez volt a célom,hogy kiszurjam a 2-est,de ha már igy sikerült ez van.
Érdekes részeket kerestem.
Pl c3po arcárol vissztükrözödik valami piros izé,de nemtom megállapitani,hogy mi az:((
és elég jol meg van oldva a hajok lézerháboruja is,mert ahova csapodik a lézer ott robban nagy valoszinüséggel:)) -
#281 Tőcsed boncsad -
#280 Vazzzzeg -
Drizzthsz #279 HELP HELP HELP!!!
Mi a file neve? -
Drizzthsz #278 Faszom... Nem jön le sehonnan! Help! A hardwireden valami krikszkraszok jönnek, a gamestaron meg semmi!
HELP!