3766
-
#117 még várhatsz 2 hónapot -
#116 Na mondjad csak hol is van ? -
#115 Forever!!!! -
#114 star wars rulez -
#113 Ja! Meg aznap fent lesz a neten szal en egyaltalan nem izgulok :) -
#112 Ha valaki megszerzi rögtön tegye ki vagy szoljon!!!! -
#111 "Most ősszel ne szalaszd el a Revenge of the Sith trailerének kizárólag tagok számára elérhető online premierjét!"
Ezzel a szöveggel reklámozza a Lucasfilm a hivatalos Star Wars rajongói klubot, a Hyperspace-t a Star Wars Insider magazin külön számának hátulján, melyet a klasszikus trilógia DVD-megjelenése alkalmából adtak ki és osztanak a vásárlóknak a tengeren túli Best Buy boltokban.
Ez azt jelenti, hogy a Hyperspace-előfizetők elsőként láthatják a III. Epizód várva várt előzetesét. Hogy ez az első előzetes lesz-e, azt nem tudjuk, mint ahogy azt sem, hogy mikor számíthatunk az érkezésére.
Annyi idő még biztos van, hogy ha még nem vagytok tagok, megfontoljátok a $20-os HS-előfizetést.
-
#110 Az jó születésnapomra 1 nappal:))) -
#109 de ez már nagyon OFF úgyhogy a másik Star Wars topicban folytassuk. -
#108 hangot nem figyeltem, megy a rádió is -
#107 de a hang az nagyon mást sugall -
#106 bocs, látom már megvan -
#105 ez az oldal címe és ott, jobb oldalt lent amikor a dvd 0914 -et írja ki, akkor arra klikkelj. az oldalon négy kékes árnyalatú kép lesz, onnan a bal alsó nézd meg. elég érdekes -
#104 össze van vágva, az a rész mikor Leia-t elkábítják a New Hope elején és a THX film 1 jelenete szerintem :) -
#103 megpróbálom belinkelni : http://www.thx1138movie.com/ -
#102 mindenhol 21 volt a starwars.com szerint :)
amit mondasz azt meg nem találom :) -
#101 magyarországon 21 volt a hivatalos megjelenés, 14-én a CoD:UO jött ki :) -
#100 amit írtam már megnézted? -
#99 hát a trilógia új köntösben, ekkor jött ki, amit te most megvettél:)) -
#98 mi szeptember 14? -
#97 szeptember 14 a hivatalos megjelenés és ez gondolom világszerte értendő. ha valaki ellátogat a starwars.com-ra, és azon belül a thx1138-ra(trilogy on DVD link), akkor ott talál egy érdekes motion picture-t. valaki megmagyarázná mi ez? olyan mintha Leia-t ütnék:)) -
#96 Oksi :) -
#95 nekem 15xxx HUF volt, de Pesten valahol van talán 12999-ért is. -
#94 Ja, látom már :) -
#93 az szupi :) mennyibe kerül? -
#92 elméletileg kedd óta de nekem a postás már hétfőn kihozta :) -
#91 Köszi! :) -
#90 az 1 több mint 1 éves beta verzió. -
#89 ma biztos hogy nem, mert nem leszek otthon (nézzük a DVD-t a haverokkal), holnap másnapos leszek :), pénteken keresek valami progit amivel ki tudom szedni azt a 9 percet és akkor szombaton csinálok belőle divx-et, vagy Myth-et meggyőzöm hogy csinálja meg ma. -
#88 Nem hangzik rosszul...Remélem, az a tetű Lukács nem szúrja el... -
#87 pár napja csak, nem? -
#86 Különben mióta lehet kapni a Trilogy dvd-t? -
#85 Megtennéd? :) Köszi szépen! :) -
#84 kivágjam a lemezről? -
#83 oh :) vhogy csak felkerül majd a netre az az előzetes előbb-utóbb (remélem:)) -
#82 -
#81 a Trilogy DVD-n van belőle előzetes :) -
#80 Úgy legyen! :) Én azt várom a legjobban, hogy hogy lesz belőle Vader nagyúr :) -
#79 Szerintem ez lesz a legjobb. Technikailag is és történetben is, mivel most enged a sötét oldal csábításának Anakin: ebből csak jó kis csaták és párbajok lehetnek:)) -
#78 Kiváncsi vagyok milyen lesz ez a rész.