3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
football without ultras is nothing
SLM MSN: [email protected]
Thx Nenad-nak a 2-3 oldallal ezelötti tutoriált.

Mission Impossible 2010: PRO Class
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
a hsph tedd le 20ra, a qmcben az Adabtion by sample valuesnel a amount-ot 0.6-ra. Az alapbeallitas es e kozott, a kepeknel nem lesz kulonbseg viszont joval gyorsabban renderelodik.
Az otlet onnan jott hogy mental ray mar 250 sampleval milyan franyo kepet renderel es pedig a filtering az nem az erossege.
szoval 20 shph = 400 sample, (az alap beallitas 2500...) viszont a qmc a 0.85 el tulontul hamar "levag" es szerintem sok ido megy el a vizsgalodassal. Egy kulso scenen nem is annyira (bar ha tobb objektum van igen) de egy belso ternel mar baromira jelentos a kulobseg. 50% gyorsabb is lehet es nincsen lathato probelma a kepen se zaj se semmi.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Én az Expressionba fél éve buktam bele.
Azóta is használom, darktree vel együtt, többek közt textúrázni, és igen jól tudom használni.
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
(\__/) ( X.x) ( } . { )
avi 500kb
\"So always look on the bright side of death\"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ugy szeretném megoldani,h lemegy a nap és átvált éjszakába.
A kép
De ha ennyire itt tartunk a kérdéseknél, akkor hadd kérdezzek én is, a fõ laikus 😊
Csak hallok itt mindenféle Brazilokról, Vrayekrõl, de nem tudom, hogy ezek hol is vannak. Külön plugin? Vagy mi? Mindenféle max-al használható? Ha letölthetõ, akkor honnan?? Elõre is köszi.
UI: Mi az a final gathering (valami fenynek utvonal szamitasa, olyan mint a radiosity)? nekem mind megrogzott c4d-snek nem mond sokat igy. okitsatok...
Nagyából megtudtam csinálni amit kitûztem pár hibával, de azért COOL lett.
Egyeduli gond az AA, hogy ugy van belove hogy igazabol ott hozza a pluszt, ami pl azert rendesen be van texturazva. Bar eleg sok parameter van, nem foglalkozik kulon az objektek eleivel, hanem ugy globalisan kezeli a dolgot.Kontraszt alapu.Holnap mindenkeppen nyomok egy tutot a temarol. Szuper nagyon.
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Ha nem ezek, akkor mire gondoltál? 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
pl egy falbol vágok ki ives ablakokat..néha megcsinálja de a mindenféle belógó csücsköket látni..néha meg totál kiveszi a belsõ részt vagy hibákat hagy rajta..kézzel se lehet kijavitani..
már régóta idegesit..
persze egyszerü müveleteket megcsinálja pl kockábol egy gömböt..dehát az meg kinek kell
<#confused>#confused>
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Itt van pár video tutor, bár az oldal már nem "él"http://www.evermotion.org/gifts.htm
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha Vray-ben a legreálisabb fényeket akarom elérni üvegek, és tükrözõdõ felületekkel, akkor azt hogy kell beállítani, hogy pl. egy ilyen képnél ilyen árnyékok vetõdjenek és ha pl. egy úszómedencét csinálunk, akkor a falon megjelenjen az a fény amit a víz visszaver, VAGY ha csinálok egy tükröt és valamit rávetítek egy lámpával, akkor az a falra visszatükrözze. Na itt a kép amirõl beszéletem:
jol belehuztatok volt mit olvasnom...pedig csak 5 napig voltam tavol, majd hamarosan bedobok uj kepet a harceszkozokrol nemi modositassal.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
per aspera ad astra
Ha gondolod, vagy bárki más, akkor feltölthetem valahova.
Érdekelne a 3D modellezés, viszont teljesen beginner lennék.
Tudtok esetleg egy pár netes tutorialról (akár magyarul), amivel el lehet indulni a nulláról.
Csak hobbi szinten érdekelne, ezért a tanfolyamok kilõve.
Láttam valami tutorial szerûséget a hatos max CD-jén, jó lenne még pár hasznos tanács olyankotól is, akik kicsit jobban bennevannak a dolgokban.
Köfi.