63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Aldaryn
    Ez nagyon fasza lett. :) A 2 sided nem teccik. :P
  • Aldaryn
    1.2.52 sort folytassuk?, nem is tudom, 1 2 52... mi jöhet utána...

(csekk banner...)
  • peetee76
    Tud valaki segíteni?
    Brzl 1.2.52 .......
  • fle go
    Kamihoz csak etetes meg itatas software van :))))
  • Free
    webcam xp pro és jó lenne ha néznéd a messengered.. :c)))
  • Aldaryn
    webes felületen publikálni kell a webkamera képét. :D A kamcsihoz nem adtak erre szoftvert?
  • fle go
    Kivancsi vagy mi?:))) A kameleonomat szeretnem megfigyelni, hogy napkozben mit csinal, legfokeppen azt hogy iszik-e? Es erre keresek megoldast.
    Repvez: Skype se tartja meg sokaig a meghivast sajnos most probaltam max 15 perc utana eldobja:(
  • KisQbi
    LOL:D
  • repvez
    Probáltad a SkyPe-val?Ahhoz is van video beépülö modul és teljesen ingyenes.
  • ThomasGins
    Csak a saját hülyeségemmel szivatni magam...:)
    Belevágtam egy értelmetlen ámde felesleges scene-be, csak elakadtam.:)
    Az alapötlet,h a láthatatlan festéket miben tartják,és honnan tudják h hol a festékesdoboz, ha az asszony elpakolja?:)
    Csakhogy 2-sided vagy nem 2-sided? Ez itt a kérdés:)

2-sided
  • ThomasGins
    Én egy autodesk aniator pro-val kezdetem valamikor '91 ben,486-oson 16 MHz-en (turbo gomb benyomva):)
    És annak örültem h 1MB-os ramdrájvra tudtam menteni és akkor nem gyilkolta szét a 10MB-os vinyót:)
  • Aldaryn
    hmm, én ugyan nem, de megkérdezném, mire ez az extrém helyzet? :) Figyelni akarsz valakit/valamit anélkül, hogy tudná, lesed a gépen keresztül? Mert akkor egyszerű webes felületen publikálhatod a webkamera képét. :D
  • fle go
    Egy kis off: tud-e kozuletek valaki olyan progit amivel online video kapcsolatot (webkameraval)lehet fenntertani hosszu-hosszu ideig 2 gep kozott? Az MSN erre nem alkalmas sajnos mert kb 15 perc utan eldobja a webcam inviteot es annyi. Nekem olyan kene ami legalabb egy oraig fenttartja a valaszadasra a lehetoseget mig otthonrol beerek a cegbe. Tus valaki erre megoldast?
  • Aldaryn
    Nekem 2.5 volt legelső MAX-om. :( Egyszer, 14 éves koromban láttam egy dosos 3D Studio-t működés közben. :D
  • mobiljozso
    az is rossz kérdés hogy hol van rossz topik ?
  • grizzly21
    jot kérdeztél csak rossz topikban
  • mobiljozso
    bocsi all
    most látom a banneren hogy rosszat kérdeztem
  • mobiljozso
    bocsi all
    most látom a banneren hogy rosszat kérdeztem
  • mobiljozso
    hello all!
    tud valaki tippet: cebas ScalpelMAX
    már börkeményédés nött az ujjamon mégsem találom sehol /a használható verziót :D/
  • Malakai
    Nekem megvan még vmelyik ős CD-n... :) Sajnos akkori képem már egyet se találtam, pedig lol lenne újra megnézni őket. :D
  • Free
    júúúúj Akkor te is még emlékszel a külön kis választható L szeparált részekre a Shaper meg miegymás. nekem még meg van eredetiről másólt tizen akárhéány flopyn a telepítője is :c)
  • putyi
    én a dos-os 3ds4-el kezdtem. úgyhogy jó oda az 1-es is. amúgy meg van cd-n a max 1.3, ha gondolod elküldöm.tök király.
    amúgy ami hbát írsz(írtok) azt hírből sem ismerem, de szerintem valami az op.rendszernél lehet még. .net framework, service pack ilyesmi.
  • ThomasGins
    Fújd ki:)
  • Aldaryn
    Ah, minden az, és uyge, egyek vagyunk az univerzummal mi miiiind. De csak ha eleget szívtunk. :D
  • ThomasGins
    A fiatalság relativ...:P
  • Pitbull90
    Most nem azért... de ennyi erőből téányleg az 1essel is kezdhetné.. de minél jobb annál többet tud a max.. és szentem a rendere is jobb.. mint régebben mondották a karaktermodellezésben többet tud mint az előzők és ha ő modellezni akar..???:D de ha tényleg kezdő.. akkor valóban megteszi a 7es is...
  • grizzly21
    nem teszed. mondj egy dolgot ami miatt fel akarod tenni! szebb az ikonja?
  • Aldaryn
    bezony, szokj hozzá, fiatalság...

:)
  • scorpeeon
    na, télleg szeretném feltenni a 8ast, help! ennyi erővel az 1 is elég nekem :D ha már leszedtem, minden kiegészítő cuccával együtt, fel is tenném...
  • fle go
    Udv Mindenkit!

ehhh mennyi uj arc...
  • petesilver
    Design és technika, egédz jó alany modellezéshez:Triathlon-Race-Car-Concept-MTRC A Toyota hidrogénmotoros versenyautója.
  • putyi
    gondolom;-)
  • scorpeeon
    na, én pont az vagyok :D
  • putyi
    szerintem amennyit érteszhozzá,olyan szinten tökmindegy,hohy 7-est, vagy 8-ast használsz. alapvetően a karaktermodellezéssel foglalkozó profik számára hozott jelentős újítást.
  • grizzly21
    láma:P
  • scorpeeon
    vki help a 8 installal! mert nagyon nem megy... pls
  • pauly
    Na,már semmi.Valami gubanc volt a kiterítéssel :)
  • Atika :o)
    Nem tudom hogy mar lattatok e

Ezt erdemes megnezni
  • pauly
    Pl group-ba teszed őket,és akkor már tudod állítani a tengely helyzetét.
  • Lazarus
    Mégvalami :)
    Úgy animáltam a karit hogy "Auto Key" 5 framenként megrajzoltam és rányomtam a kulcsra. de az utolsó framet hogy vezessem vissza az első framere? (futás animáció)