3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet, hogy másoknak is tetszik, de õk nem fejezik ki.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
kijelolod a objektumodat, jobbra az ablak felett van ket sor mindenfele szimbol, a folso sorbol valaszd a masodikat ami, egy kek szinu negyedkorivet abrazol, valami profillal, es ket kis szerkeszto vonal latszik meg rajta. oda klikkelve jutsz be a modifier panelhoz.lejebb ha a modifier listre klikkelve keresd meg azt hogy meshsmooth.
Ha az objektumod szornyen elvaltozik (hehe) akkor meg NURMS nel megprobalhatod a classicot, egyebkent veszett ugy.
az ilterations novelesevel lehet novelni a "simasagot" de vigyazz mert ez jelentosen noveli a poliszamot. Egyebkent en ugy szoktyam hogy miutan megvagyok mindennel teszek ra egy optimize modositot es lecsokkentem addig a polyszamot amig jol nez ki, ez nem ritkan az 1/3 a is lehet a meshsmootholt feluletnek, ami mit mondjak joval kevesebb memoriat zabal.
Egyebkent maxnak is van amolyan bevezeto leckei, azt erdemes atolvasni. Nemi angol tudas nem art hozza. Amire egyebkent is szukseged lesz.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
az ambient light multipliere, fenyerossege/szorzoja legyen kicsi, mint pl 0.2 es akkor nem fog zavarni, viszont az arnyekokat is megvilagitja valamelyest.
Egy teáskanna volt az elsõ object, amit lerendereltek ilyen jellegû szoftverben. Azóta majdnem mindegyikbe beteszik. És hogy miért? Mert azon gyakorolhatod a textúrázást, fénybeállítást, stb.
Mission Impossible 2010: PRO Class
scanline:

probald meg ugy hogy beteszel egy omnit es az ambient onlyt bekapcsolot a multipliefrt meg leveszed. Es akkor megvilagit olyan teruteleket is ami nalad teljesen fekete. szoval kiserletezzgessel sokat.
Na szóval itt tartok, mert kb 4 napja nem nyúltam hozzá, csak próbáltam különbözõ site-okon segítséget keresni, hogy legyen jobb ez a modell. Könyörgöm valaki segítsen már ebben a brazil témában, mert én olyan szinten newbie vagyok 3D-ben, hogy aztsem tudom, azt eszik-e vagy isszák, de mindenki beszél róla 😄
Elõre is köszi.
---
van itt egy brutalis tapeta site..
http://my.eisenhart.net/Default.asp
Ja és egy kérdés: poly modellezésnél van valami módszer az élek kiemelésére, tehát hogy meshsmooth után is megmaradjanak? mert én eddig csak simán divide edge, majd connect edge-el raktam még edget amellé, amit élesen akartam hagyni. de van erre valami külön módszer is a maxban?
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Ezen dolgozgatok már egy ideje:
Mi a véleményetek?
Mitõl lehet az, hogy olyan hülyén világos a sarokban az élnél,
a másik kérdésem, hogy hogyan lehetne az asztalra, a padlóra, és a bõrfotelekre reális tükrözõdést rakni. Tehát nem akarom hogy igazán tükrözzenek a felületek, csak az asztalon legyen egy nagy fényes csillogás, ahol az ablak tükrözõdik rajta, a foteleken szintén.
A texturák meg még nagyon szarok, fõleg a padlóé.
Márk
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
aztán a tallózónál a letöltést választottam, amivel bekerül ugyanúgy a letöltési ablakba, aztán ami eddig volt azt rögtön 0-ázza és kezdi elölrõl, vagyis semmiféle hibát nem jelez, hanem automatikusan töröl és kezdi elölrõl.
A weblaptallózóban beírtam, hogy ftp://xxx.xxx.xxx.xxx és a név/jelszó aztán már töltötte is, de már megint törli és kezdi elölrõl.
ha ideiglenesen leállítottam, akkor se történt már, de az a legjobb, hogyha nem akarok éjjel 3-ig fentmaradni, akkor gép kikapcs és másnap folytatnám, de sajnos a letöltött 300M-át törli és megint elölrõl megy. Nem mondom, hogy dühös vagyok, de szerintem egyszer csak megoldódik, nem igaz? Vagy éppen nem csinálok valamit jól? Mert szerintem nem lehet rossszul csinálni, mert ftp hely jelszó/név és már jön is le ha a hd-n van annyi üres, hely.
Ha mégis tudnál valami beállításról, amit kezdetben beállítottál ugyan, de nem említetted, akkor azt megköszönném, ha jeleznéd.
elõre is köszi
Ennyire nekem nem menne jól
Azért idõtöltésnek a téli hónapokra jó L foglaltság lesz
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Amikor leállítom a letöltést, mondván, hogy gép kikapcs, akkor bent van a sor amennyit eddig letöltött, de egy elindítást követõen ismét elölrõl kezdi. Ha megtudnád mondani van-e valami beállítás, ami a folytatásra utal, talán csak ezen múlik. elõre is köszi a segítséget
Trabanttal kezdem 😊
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..