63012

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• SaintSavin
    Valóban érdekes program, főleg az elemek imbolygása tetszik. :)
    Mondjuk vannak képkimenetei. Néha az sem rossz.
  • GixEr
    Eztetszik. Csak meg nincs kimenete a sajat formatuman kivul.
  • 4D
    Bodypaint. Ha kell az alap szólj. Kicsit off-ok a modellek, mert a gombákat, meg a csutkát Zbrush-al követtem el.
  • ThomasGins
    Aranyos,jó az a gombatextura:)
  • 4D
    Unom.
    Mindegy itt egy link
    Mushrooms
  • 4D
    Látom szépen halad a banner project!!
    Én meg csináltam egy NFR-t, enyhe rajzfilm stílusban.
    Hátha most elsőre be sikerül rakni.

• ThomasGins
    Nem:)
  • grizzly21
    Hogyha nem haragszol PSsel egy kicsit kibővítettem egy háttéré:
    kép
    Bár még nincs karácsony..
  • norbre
    kipróbáltam és gömbnél működik, de igazából kockánál szeretném használni, és ott nem látom a hatását.
    Ha oldalnézetben kéne felvázolnom mit szeretnék az valami ilyesmi?

a piros lenne a kocka ami minden irányban kifelé egy adott távolságtól folyamatosam átlátszó lesz
    köszi
  • ThomasGins
    Kis rénszarvas update :)
  • pauly
    Üdv

Nem tudja valaki,hogy most a vray az most működik a max render to texture-ával,vagy nem?Mert mintha nem mukodne rendesen.
    Pl az mitől lehet,hogy hiába állítok be shadow map-et,vagy bármni mást,mindig a diffuse map-et rendereli ki.
    Shadow map-nél gondolom egy fekete fehér árnyalatú képet kellene kirenderelni,nem?Valaki használta már? elvileg jól kell működni?
    Max7-et használok,és 1.46-os vray-t.
    Előre is kösz!
  • KisQbi
    Raytrace anyaggal.... a denzitását gradienssel lehet álllítani ami a felület "mélységéhez" van kötve...
  • norbre
    hali!

sajna az egyszerűbb mat.-okkal boldogulok egyenlőre, uh azt szeretném megkérdezni, hogy lehet-e olyan materialt valahogy csinálni, ami a tárgy felületén teljesen átlátszó, a targy belseje felé x távolságra átmenetesen lecsökken az átlátszósága 0-ra (a tárgy belseje meg már innentől persze nem látszik).
    nemtom mennyire érthető
    köszi
  • Free
    köszönöm kira vagy :c)
  • MrGeE #24396
    szeretnék renderelni,hogyan kezdjem?
    mennyi időm van még hátra?
    eltévedtem?
  • KisQbi
    szerintem hagyd a GI-t..
  • Aldaryn
    hehe, az meglehet, de erre vannak titkos ráolvasások, varázskörök, és mindenféle vulgármágikus praktika.
  • ThomasGins
    Out of memory,mondta ő és joggal:)
  • Aldaryn
    Miért ne? Nekem eddig a max lerenderelt polyszámom 27 milla, abba belefér ennyi szőr. :P
  • ThomasGins
    Persze,100400 szál szőrt:)
  • Aldaryn
    PS... jááááj. Konvertáld geometriába, és úgy render. :O)
  • ThomasGins
    Hm, villogó kinaipiacos égősorral a fején se lenne rossz:)
  • ThomasGins
    Amiatt ilyen,hogy PS-ben tettem rá külön egy árnyékos szőrt,meg arra egy GI-s szőr,amugy az alapszine gradienttel piros-fehér-barna sávos,de a testen árnyék tényleg nincs.Nem is szép csupaszon:)
  • Malakai
    Jaja, a vigyor a legtutibb, meg azok az őrült, kidülledt szemek! :D
    Aszittem világító, vörös orra lesz... :P
  • Aldaryn
    Esetleg lehetne árnyéka aszőrnek is. :o) vagy valami más alapszíne a szarvasnak, nem pedig lila (vagy kék, sorry, ha rosszul látom...) így kcsiit fura, hogy átlátszik a szőrszálak közt. Ezt leszámítva nagyon frankó, főleg a mosolya. :)
  • ThomasGins
    Hirdetésbe lesz, azért nincs kanna.De ötletem van már karácsonyi kannára:D
    rénsz*rvas 1024:)
  • Free
    nagyon süti bár egy kicsit csalódott vagyok :(
    Azt hitem legalább egy teáskanna formájú Dísz azért lesz az agancsán :c) vagy valahol a háttérben vagy lehet hogy az van a zsákban ? :)))
    Viccet félretéve nagyon tuti lett. nővérem rögtön berakta a laptopján háttérképnek innen is a kérés részéről , hogy nem lenne egy 1024*768 as képed róla ? :c))
  • 4D
    Jó az állatka.
    Nem ivott túl sok forralt bort?
  • KisQbi
    http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/kongkiss/
  • Dichter
    És van valami tuti hely ahonnan szeditek a képeket, vagy csináljátok őket?
    És egy utsó kérdés :D
    Hogy lehet bekonfigurálni?
  • Dichter
    Köszi, kipróba. ;)
  • ThomasGins
    Igen
  • Dichter
    Vagyis amin fekszik a tárgy, arra tegyem a matte materialt, ami miatt ő maga nem fog látszani, de az árnyék rajta igen?
  • ThomasGins
    Matte/shadow materialt keress
  • Dichter
    Bocsi a kezdő kérdésért:

az lenne a problémám, hogy csináltam egy képet, aminek HDR a háttere. Van rá valami mód, hogy arra vessen árnyékot a tárgyam? Vagy Ti ezt hogy oldjátok meg? Ja, visszaolvastam, és a google-ban is kerestem, de erre nem találtam megoldást. Köszi
  • grizzly21
    pl ez a rénszarvas nagyon jó! mozoghatna a banneren:)))
  • ThomasGins
  • grizzly21
    Akkor én felajánlom, ha valaki csinál egy olyan 20 körüli képkockából álló szép kis havas interaktív tájat, akkor összerakom flashben. Aztán le lehet szavazni ha nem jó, nem kötelező, de szerintem nagyon jó lenne.
  • norbre
    Ezzel kapcsolatban valakinek ötlete?:
  • fle go
    Udv a tarsasagot!
    Reg jartam erre es megregebben modelleztem:( Szemernyi idom nincs ami kisse elkeserit, mert kezdem felejteni a dolgokat meg azt a keveset is amit eddig tudtam.
    nenad visszatert? :)
    Sok szep munkat lattam itt, van ami alakuloban es ami mar kesz irigyelek benneteket kicsit.
    Na minden jot mindenkinek! Ha munkat nem is rakok fel merthogy nincs azert nem tuntem el teljesen es figyelemmel kiserlek benneteket.

flegos