3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dichter
köszi szépen, ki is próbálom

A csripspot.com on letezik egy script amit BOBO irt a lenyege: sajat formatumba ment amit masik verzioban meg lehet nyitni BFF - bobo fileformat probald ki, hatha segit (viszi a max osszes anyagjellemzojet, proceduralis mapjait stb...) BoboFileFormat
Dichter
Egy gyors kérdés, nagyon fontos lenne, ha valaki segítene. Csináltam valamit 7-es MAX-ban, de ahol meg akarom mutatni, ott csak 5-ös van. Van rá valami mód, hogy visszamentsem 5-ös verzióba? Semmi olyat nem használtam, ami a 7-esre lenne jellemzõ.

Aldaryn
Ja, amúgy tök jó, hogy végre valakinek szemetszúrt, hogy mekkora királyság is lenne, ha lenne VP feedback egy VRay shader átlátszóságát ileltõen. 😊 Egyszer talán "target" opciót is kap a VRay light. Addig meg marad a saját scriptelt VRay light+ object. 😊)

per aspera ad astra

Aldaryn
Jee. Glossy refraction esetén is van vele valami gáz. De amúgy jó lenne, ah megmaradna iylen szépen kezelhetõen. Lehet várni a következõ buildre... 😄

per aspera ad astra

fog mode hibasan mukodik 1.46 tol asszem, kovetkezo buildban javitva lesz.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Aldaryn
Elõzõ hozzászólásom kicsit javítva,... valamivel összeségében gáz van, mert minden a "zselében" lévõ anyag "fehérnek" renderelõdik. Gondolom az aodtt pixel egyszerûen felveszi a "zyelében" lévõ pixelek fényértékét, és azt továbbítja megszûrve a fog colorral.

Azt hiszem, most már nyilvánvaló, hogy ez a jelenség inkább csak egy mellékhatás jelenség. Sajnos. Igazán elkellene már egy shadermodell, ami lehet valóban iylen jellegû.

per aspera ad astra

ThomasGins
Kinél van fent ez a vray verzio?
Nem találom sehol😞

\"So always look on the bright side of death\"

ThomasGins
...persze szines és többrétegû😊

petesilver
nagyon jó! akkor most ezt az objectet hagyd a fenébe, és kéretik ide ugyanebbõl a színbõl az asztalon egy mécsesgyertya. thx!

Mission Impossible 2010: PRO Class

ThomasGins
Süti lett!
Vagymi, zselé..😊

Aldaryn
Egy kis játszadozás shaderekkel. VRay Adv 1.46.10... mintha az SSS kicsit állatosabb lenne. 😊 A transparency és SSS kapcsolatát szvsz elég korrektül eltalálták.
Semmi komoly shader tweakelés nincs ezek mögött a képek mögött. Csak egy pár kattintás. Nem interpoláltak, ott még valami apró gond jelentkezik, de remélem kiküszöbölhetõ.

per aspera ad astra

Na, én mé nem kaptam meghívót erre az ftp-re. :-]

Nikásze peeri menó

Aldaryn
Szarvashiba. 😊

per aspera ad astra

Dichter
Tegye fel a kezét, aki csinálta <#vigyor3>

Free
anno amikor indult te is kaptál meghívót privben csak nem reagáltál rá

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

(Úgy tudom nem annyira public, mint inkább meghívásos sajnos)

Aldaryn
Lehetne valami "hide advanced controlls" gomb. 😊

Help: Volt szó itt publikus 3D ftp-rõl, ezt merre lehet elérni, és hogyan? mert sürgõsen kellene néhány cucc MAX7-hez, ami nélkül nem tudok belekezdeni egy melóba. Thx.

per aspera ad astra

beszeltek valami material editor bugrol es sikerult is belebotlanom 😊
ha nem jelenik meg a vraymaterial a material/map browserben akkor csak tolts be 1 scenet amiben van vray mat es elojon.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

egyebkent meg kell hogy mondjam en csalodtam aa tekinteteben az uj vrayben, merf jo ez a qmc de nem kelett volna eltavolitani a jo kis adaptive aa beallito plusz dolgokat mint color tershold, szinte lathatatlanul lehet vele jelentosen gyorsitani, foleg animacional jon jol. Csakhat ugy latom itt mar mindenki a tobb gepes felhasznalok fele mozdul el.

ThomasGins
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=936218688&

Suny
3d warez? Linket adsz? vagy az itt egy fórum?

Törpe-Rogue 60

nezz at a 3dwrzba

a 6-os max-hoz mi az utolso vray?
Dehogynem, just home. Nyugiban, ahogy kell.
nenad: nincs valami gyûjtõ lap ahonnan elérhetõk a tutor-jaid?

más: cskapi elküldte a 1.46.10-es vray-t (örök hála neki), ami egyrészt megoldotta a .8-as rendszerdátumos nyavajáját, de ami fonosabb, néhány egyszerûbb jelenetet, újraszámoltam vele azonos beállításokkal és kb 10-15%-os sebességnövekedést tapasztaltam. Persze nem teljesen pontosak a mérések, nem készültem rá, hogy méregessek, és dolgoztam is közben, de szignifikáns! Nagyon meglepõdtem.

petesilver
Nenad tutorjai tökéletesek! tutor után! 😊vagy elõtt!😊vagy helyett! 😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

ThomasGins
Nem tudjátok véletlenül az ilyen kristály ökörségeket milyen progival lézerezik bele?
Vmi "3d engraving"-ot láttam egy helyen,de ez nem bizti h a progi neve, guglin meg nem lelek semmi hasznosat róla.
Valószinû pár hónap mulva ilyeneket fogok gyártani.😊

inkabb tedd fel nekem a... mi is a cime, bourne indentity 2t 😊
vagyis bourne rejtely2-t
ugy nez ki nekem is lazabb napom van eddig.

ThomasGins
Akkor ha nagyon ráérsz nézd át ezeket 😊

Free
Sajna én munkanélküli vagyok már ppár hónapja :c(
van idõm ilyen hülyeségekre :c)

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

ThomasGins
😄DDDD

LOLLER 😊
Vazzezz, ti nem dogoztok!? 😊

Na de az ékezet hiánynak van vidám oldala is!
Amikor belenéztem az egyik elejébe, az ékezet hiány miatt 10 percig vinnyogtam a röhögéstõl, íme:

"PeetSilver keresere, nemi shader infot adnek kozre"

Elsõre nem értettem, hogy mikor került a maxba nemi-shader.
És majdnem agyaltam azon, hogy ez mit tudhat.
Nemi shader!!=100 pont
De hát v.ki csinál tutorialokat,És ez a lényeg! Nem?
ThomasGins
😊))
Szoval Nenadhoz is kell tutor.😊
Aztán egy magyaritás az ékezetekhez😊

Free
:C)))

milyen igaz mert lassan Nenad turtorjain sem lehet kiigazodni :c) és a tutor uttorja biztos segítene csak nehogy ahoz is tutor keljen majd :c)

ThomasGins
kéne egy tutor a tutorokhoz😊

Free
mindenhez kell tutor :c)))

ThomasGins
öööö izé, nem nagyon néztem bele csak 10 percet foglalkoztam az üggyel😊
majd akkor ujra😊

mihaaaaaat, xdof szuper, gyors, megyüzöööö 😊
vazze nehogyma ahhoz is tutor kelljen 😉

ThomasGins
Hááát asszem photoshop marad😊

ThomasGins
Tankok!😊

MEG 😉 nezd meg cskapinal. a szabad ftpn

ThomasGins
Ez az xdof megvan nekünk?😉

xdof, photoshop.

ThomasGins
Ti mit használtok DOF-ra? A beépitett elég sz*r, a vray-é meg nagyon lassú.
Marad a photoshop?😊

egyebkent lehet... (eleg hulyen van megcsinalva, elobb engedelyezni kell a globalt, es utana localban is mukodik, ill, ha valtoztatsz localban barmit akkor azt mar tenyleg localisan veszi 😊 ) de eleg gany szegenykem, en akkor mar inkabb a reflect/refract mappal rendereltetnek neki mapot, es azt bluroznam. Es 1/3 annyi ido alatt meglenne.

Aldaryn
A Ray defocussal uygebár csak az a baj, hogy globális, nem lehet shaderenként állítani.

per aspera ad astra

Malakai
Bocsesz, nem nagyon szoktam nézni a warez fórumot utóbbi idõben...

(\__/) ( X.x) ( } . { )