3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3dsmax biblia 1? ez melyik? En ugy tudom a biblia mogotti szam az adott 3dsmax verziohoz van irja, 3dsmax1 pedig mar legalabb 10evre tekint vissza. Bar lehet rosszul tudom.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Valaki megdobna egy olyan linkel ahol még megvan a 3ds max biblia 1..vagyis ahol meg lehet rendelni..

petesilver
hamarosan érdekes dolog lát napvilágot. Gyanítom BGX nevével már találkoztatok itt páran. Elkezdett nekünk highpoly conceptbuggykat gyártani, amik nagyon jól sikerülnek is neki. Ezeket a buggykat én csinálom meg lowpolyból a játékba. Szóval érdekes lesz majd ha elkészülök az elsõvel a két rendert majd egymás mellé rakni.

Mission Impossible 2010: PRO Class

en ugy emlekszem egy csuszka volt az alapja aztan meg elojott meg mas is. Tudod az a fajta slider, ahol eloszor az ertek latszik es ha raklikklesz megjelenik a slider es ha elviszed az egeret akkor eltunik. Tehat nem potyogni hanem csak huzogatod. Okos otlet mondjuk.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Free
az adobe meg a macromédia min háborúzott???

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Malakai
Adobe-Macromediárül én is hallottam, errõl még nem.
Mondjuk én használgattam néha a TabPanelt, hatos halatt be is üzemeltem, de már jóval auzótán, miután megszoktam anélkül és végül levettem, mert az én kis alacsony felbontásomon túl sok helyet foglalt. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Aldaryn
Ejha, erre nem is gondoltam. Na ne már, hogy a programok kezelõfelületét is szerzõi jog védje ilyen szinten. 😊 Arról sem tudtam, hogy a Macromedia cuccok miért váltottak UI-t. 😊 de akkor megvan. Ez emberek itt a föld, 2005, ahol bárki bármin képes vérre menõ vitát folytatni. 😊

per aspera ad astra

egyebkent eppen valami UI haboru miatt szedtek le, persze a hivatalos info az volt hogy lassitja nagyon a rendszert 😊
annyira poen volt hogy barki a discreet forumon felemlegette a temat azonnal toroltek a postjat 😊
nem akartak egy macromedia vs adobe fele haboruba csoppeni.

ThomasGins
😄

\"So always look on the bright side of death\"

Aldaryn
Ezek szerint nem csak én nem hulaltok érte könyneket. 😊 A MAX az MAX... ne akarjon Maya UI-t. 😛

per aspera ad astra

mar max6bam is trukkosen lehetett csak elohozni, max7 bol sztem velgel kiszedtek. mondjuk en soha nem hasznaltam.

ThomasGins
Én is átböngésztem a helpet hasonló sikerrel.
Mivel láma vagyok maxhoz ezért gyorsabb volt h nem az angol szót jegyzem meg hanem az ikont. Igy jártam😊

petesilver

Aldaryn
Hát ezen most nagyot derültem. NEm lenne MAX 7-ben Tab panel? Vagy hová dugták? 😊) A vicc az egészben az, hogy én nagyon nem szeretem,( mert csak foglalja az értékes helyet, és ha kinnvan, akkor már elõáll az a helyzet, hogy nem egyértelmû az UI, mivel egyes elemek több helyrõl is elérhetõk. Iylen redundancia meg szvsz luxus ) így mindjárt install után MAX 5, 6 ban egybõl le is szedtem. De itt most én sem találom. Van Reactor, meg main toolba, és kész.
A helpben sincs benne, míg MAX 5, 6 helpjében ottvan. Lehet kivették volna? Lol... fel se tûnt.

per aspera ad astra

ThomasGins
max 5ben ott volt,7nél nincs vagy nagyon lámául nem találom.

Aldaryn
Jobbklikk az valamelyik kapcsolgatható UI elementen (pl. fõmenû...) és ott bepipálod a Tab panelt... 😊 Nem?

per aspera ad astra

ThomasGins
Megtudná valaki mondani,h max7-ben hogy tudom a tab panelt elõcsaloatni?
Hülyére idegesit h nincs meg😊

ThomasGins
Sajnálnám én is ha megszûnne az ftp, pár gigát fel tudok ajánlani a sajátombol ha esetleg...

megy

nezd meg mert megint gond van.
nemtucc ip cimet valtoztatni?

http://www.3idee.nl/3d/script_php/ms/cameranim01.ms

This script creates a new animated camera that animates along the scene cameras. Every position and rotation is stored in an animation key. It lets you render a number of cameras without making numerous network renderjobs or having to set up the video post every time. It also copies the FOV's

Free
jóhír: megy a szerver

Rosszhír: nem tudom hogy meddig

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Free
na gyerekek az ftp ami eddig nem létezett az most tényleg nem létezik már. a szerver meghalt ma este temetjük köszönhetõen hogy hajnal öt tõl folymatosan törni akarták a gép meg mikor nem bírta a sok infót mindig újraindúlt gyenge volt már szegény. na most este 10 tájékán már nem tudott újraindúlni. ez van ha esteleg valaki be akar szálni anyagilag az új alaplap provci és memória beszerzésébe az privben keressen meg pls. ksözönöm :c(

petesilver
Dejó, hogy ehez még hülye vagyok!😊 illetve annyira nem, mert lassan renderelnem kell, és idén nincs több brazil render, max7 van, meg vray. Tanulhatok ezerrel megint.

Aldaryn
Nem, a másodikban nem. 😊 ez egyelõre bug.

per aspera ad astra

dehat en nem azert mondtam mert ilyet gondoltam, csak az okat szerettem volna fellebenteni.

petesilver
akkómost a másodikban nemdirekte fehér? vagy mi van? 😊

ThomasGins
Nem is fikázni akartam a vray-t csak érdekesnek találtam...

jo hangulata van! 😊

a gond ezzel csak az hogy a qmc ertekei megvaltoztak, azaz ez nem ervenyes, az egesz scenet a materialktol kedve ujra kell epiteni es ugy megnezni, es mellesleg 46.10 glossyban joval 45.20 elott van.

ThomasGins
max6, az max7 akart lenni😊

ThomasGins
Az elõbbi tutort kiprobaltam.
max5, vray1.45.20
max6, vray1.46.10
Az idõ sztem nem számit,mert a 2.nál futott több progi is mellette.

sss.max
mondjuk ez mar olyan majdnem production ready, ugyhogy ne csodalkozz a nagy 50s subdiven, egyebkent meg tedd le 8-12 re.
meg mas is van meg amivel lehetne jatszani, pl a glossy ertekkel es akkor simabb lenne kisebb subdivsel, az aa van stb.
de gondoltam neked tesztelni kell, igy hat had izzadjanak a gepek 😉

ez egy trukk, hehe> es ezekben a buildokban eppen lehet hogy nem fog jol kinezni, mert a fogrendszer bugos

ThomasGins
http://www.richardrosenman.com/vray_absorption.htm
nézd meg itt

Kövezzetek meg, de én nem jöttem rá, hogy hogyan lehet vray-ben sss-t generálni. (jól jönne egy 1.0-snál újabb manual asszem)

Jó az a csarnok. Tetszenek a fények. A feeling, mint a HL2 eleje pályaudvar.
winxp cd recovery console, file megkeres, delete.

Free
mindenki átált a MAX 7 re?
egy kis off ....

mostanában terjed egty vírus fõlleg a download oldalakon. a neve Win32/StartPage.NBS1
nem nagyon találni infót róla egyenlõre csak annyit hogy a NOD32 felismeri de nem tudta nekem leszedni.
A Vírus egy Troján nak ismeri fel. amit csinál az az, hogy átírja az explorrerben az indítólapot egy system32.dll re és nem enged ki más címre csak egy kis cég troján eltávolító programjához amit ingyenesen le lehet szedni. na az az egyetlen progi ami rendessen le tudná szedni ha 48 dollárért regisztrálod.
Jó Busines...
Szóval mindenki figyeljen.
még annyi hogy én megúsztam volna mert a NOD 32 nem engedte volna be de mellényúltam és onnantól vége. de Norton és Mecafe alatt símán becsúszik a gépre.

amugy tenyleg gyorsabb lett a rendereles foleg a lightmap filteringnel.(ha fixedet hasznalsz)

ThomasGins
Ezt csak ugy gonoszkodásbol....

"Raktárépület elõtt hatalmas kamion, oldalán döglött fóka rajzával. Mellette
két ember vitatkozik.
- Na de uram, honnan tudhattam volna az Ön emailjébõl, hogy amit rendeltek
az nem fókabél, hanem fõkábel?"

http://s19.yousendit.com/d.aspx?id=3OREXS1VI8KLI03J0CY591NCKK
pause render for 3dsmax.
total le lehet allitani vele maxot ha esetleg van valami gond,
volt nehany false virus warning, nem kell vele foglalkozni, tiszta.

ma, nagyreszt szabad vagyok ugyhogy folyatatom a tutot, es hogy ne legyen olyan szaraz, beiktatok egy ket masmilyet is.

lattam egy animaciot (mozgo targyal) chaostol, csak lightmappal szamoltatva es csak 500 subdivsel.
nem flickerelt..
a filter 0.5n volt.

ThomasGins
Kösz a vrayt!

petesilver
Felraktam a könyvtáramba egy 1.46.10.70-es vrayt, amihez van vrayserver is+instrukció. Remélem mûkszik majd.

ditcher tedd be max7 be, hatha megy. elmeletileg mennie kene.

Aldaryn
Fogod a turbosmooth modifiert, és lecseréled egy Meshsmoothra. Ennyi. És problémák egyszerre eltûnének vala. 😊

per aspera ad astra

nálam, a pluginok között
Dichter
Launch 3ds max - version 4, 5 or 6

:C

No mindegy, megoldom másképp. Próbáltam meshként, de mégis használtam 7-esre jellemzõ toolt, a turbo smoothot, és így igen érdekes képet mutat az 5-ösben.

Aldaryn
Egy kis hangulatkép az elmúlt 10 percbõl. Lehet csinálok belõle valami komolyat is.

per aspera ad astra