3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
antidot.no-ip.org:411
Mission Impossible 2010: PRO Class
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
per aspera ad astra
Az idegesitõ az ilyen emberekben,h ott ülnek a világ legnagyobb "könyvtára" elõtt, és nem képes beirni gugliba, h max és donloád.😊
Sztem sokkal macerásabb egy max fórumt megtalálni,mint egy letölthetõ maxot.😊
Meg h egy hét és már nincs is a gépén a max, mert elõbb futni szeretne,mint járni megtanulni... 😊
PS, engem is érdekelne az a tutor😊
\"So always look on the bright side of death\"
per aspera ad astra
Meg lehet vele hatékonyan növelni a megosztható megák számát.
per aspera ad astra
A La teverne-ben csak reggelve lehet bent lenni? 😊 Mert én uyagn még nem reggeltem.... amúgy tök jól eldumálgatunk. ennyi erõvel mehetne ICQ-n is. 😄
per aspera ad astra
Amit mondtam, hogy ha túl extrémek a méretek, akkor könynen elõjön ez. 😊
per aspera ad astra
Nekem amúgy el van mentve minden UI settings, a coloroktól a menüsorokig, a quad menü beállításain át egy biztos helyre, és csak lecserélem vele a MAXStart UI fileokat egy új installkor. 😉
per aspera ad astra
per aspera ad astra
xelag: Ez mind szép és nemes, meg gartulálok, hogy 16 éves fejjel AfterFX-be meg MAX-ba akarsz belekóstolgatni, csak nyugodj meg egy cseppet. Elõször is, nem fog egyik napról a másikra menni. És nincs semmiylen egységes forrás, ahonnan letölthetsz egy olyan hepet, vagy how-to-t, amivel gyorsan tapasztalt felhasználóvá válhatsz. Az angoltudás itten alap. Ha tényleg komolyan akarsz ezzel foglalkozni, akkor mindenképpen. És ha egyszer fenn van a MAX a gépeden, akkor a legelsõ dolgod az legyen, hogy megnyitod a helpet, és végigböngészed. Nagyon szépen rendszerezve ott van minden téma alaposan körbejárva, példákkal is alátámasztva ami az alapokat ilelti. Minden ami ezen felül van, azt hosszú hónapok gyakorlásával, tapasztalással, keresgéléssel, és türelmes, csendes olvasgatással lehet összeszedni hatékonyan. 😊 A többit majd késõbb. ha fejlõdni akarsz, itt jó helyen vagy.
De kérlek, ha lehet, kicsit összeszedettebb hozzászólásokat! Okés, hogy felpörgeted a fórumot, és a mayásokat eszi a méreg, hogy mennyire megy a MAX-os topic, de azért ne ennyire. 😛 Denksz.
ThomasGins: Tényleg türelmes vagy! Itt az ideje, hogy próbáratedd a határaid, nézz 1 éves(!!!) performance videót itten.
per aspera ad astra
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
a végefele az tökre élethû amikor a földrõl felveszi a terminátor fejet.
Filmet nem töltöm le nem érdekel ,itt találsz t2-t:
http://www.btinternet.com/~tobor/meshes.htm
Én ebben nem tudok segiteni, mert amatõr vagyok. Ha felraktad a maxot, akkor elõbb olvasd át a helpjét ha kérdésed van ott keresd, vagy gooogle-ben, aztán itt...
😊
ezen az oldalon letudzs egy filmet tölteni amiben a 3ds maxot is használták,nézd meg van benne terminátor.....nézd meg most
1. 3dsmax_7.rar <89265 KB>89265 KB>
2. 3dsmax_7_AddMapsMat.rar <68284 KB>68284 KB>
3. 3dsmax_7_Archmat.rar <135235 KB>135235 KB>
4. 3dsmax_7_Reference.rar <130706 KB>130706 KB>
5. Character_animation_professional_tutorials.rar <68601 KB>68601 KB>
6. Design_visualization_professional_tutorials.rar <86959 KB>86959 KB>
7. Directx9c.rar ❤️6321 KB>36321 KB>
8. Film_Video_professional_tutorials.rar <74367 KB>74367 KB>
9. Games_professional_tutorials.rar <24547 KB>24547 KB>
10. Introductory_tutorials.rar <85865 KB>85865 KB>
11. mental_ray_tutorials.rar <13999 KB>13999 KB>
12. reactor_tutorials.rar <52798 KB>52798 KB>
13. shockwave3d_tutorials.rar <256 KB>256 KB>
ezek vannak
Amúgy hogyan kezdjek neki a programnak?
Ja és le het több dolgot is letölteni hozzá 13 dolgot
Leltem is egy fénykardot neked. Nem tudom, h max-e de lehet vele ilyet csinálni.
Itt van pár kép is h mit tud... meg sok helyen még...
Ezzel a progival is lehet fénykardot csinálni?
Igen #14724
Igen #14723
www4.discreet.com/3dsmax #14722
😉