Maxer#24356
Hmm... hát igen, ez az egyenlet is eléggé sokváltozós... és igencsak kevés benne a konstans... én még emléxem a DOS-os 3d studio-ra, azzal csak kb csak box-okat meg spehere-ket tudtam rajzolni :) pláne, hogy pentium 75-ös gépekkel nem is nagyon lehetett komplexebb scene-ket csinálni, mint három kocka meg két golyó. Utána a 2.5-ös max-el foglalkoztam komolyabban, volt valami 500+ oldalas Aurum-féle könyv, azt többé-kevésbé kiolvastam, utána valahogy abba is maradt az egész maxozás. A legutóbb és a legkomolyabban pedig a 6-os max környékén fogtam bele ismét a munkába, és ekkorra már teljesültek sok évvel ezelőtti vágyálmaim, vagyis a külső renderprogik teljesítményének megsokszorozódása, és egyáltalán az alternatív külső rendererek megjelenése. Itt már rengeteg tutorialt csináltam meg, és sok-sok saját modellem, valamint még több félbehagyott munkám van. Nem szeretek mindent belinkelni a fórumba, mert pl egy félbehagyott nagyobb projektet nem szeretek sokaknak megmutatni (habár tudom, hogy ez a fórum egy relatíve zárt közösség, mondjuk egy prohardveres AMD vs. Intel fórumhoz képest biztosan, na meg amúgy is :), mert mire a végére érek, már sok mindent máshogy csinálnék, de újrakezdeni általában nincs kedvem. Inkább akkor egy kicsit hasonló, de mégis más témát választok.
Sokat írtam... bocsi.