3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ThomasGins
Vidámabb mint az elõzõ, de a 004es jobb sztem😊
Azok ott tényleg iróasztalok?😊

\"So always look on the bright side of death\"

Aldaryn
Hmm, csak érdekesség mint egy általam szépnek vélt színvilág. itten.
Haladni nem haladok vele, mert lusta vagyok.

per aspera ad astra

Hogy a háttérkép a renderben is ott legyen, press 8=Render-enviroment, ott common parametersnél, az enviroment map kipipál, majd alatta a map slotba beteszed amit a renderben látni akarsz.
Aldaryn
Jó esz ez. 😊 Kicsit hiányzik a GI adta plasztikusság, egyelõre tényleg sötét kicsit. A megvilágítû fény marad ilyen pontszerû?

per aspera ad astra

Ez volt a kerdes 😊 (hogy melyik programmal veszik fel amelyikben ilyen funkcio van)
Dichter
Az attól függ, mivel veszik fel. Láttam olyan Photoshop tutorialt, amin nem látszik az egér pointer, csak azt látod, hogy valami történik elõtted 😄 De ott legalább egy csaj! kommentálta az eseményeket. Ami 3d maxos tutorialom van, ott látszik az egér, viszont lehangolóan csendes.

hali!
videotutoroknal neha latni, hogy amikor kattint valahol az egerrel akkor egy kis piros karikat rak az egermutato kore es beszur egy keyframe-t a videoba. Azt milyen programmal csinaljak?
Free
nekem jó a viedó turtor sõõt az még jobb is lenne ha van letõlthetõ annak a linkje jó lenne mert a szerver még mindig halott

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

egyszeru ez hidd el.
esetleg videotutort mert mostanaban megint nincsen idom.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Evogordon
Azt a fényt csak ideiglenesen raktam be míg le renderelem.

Free

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

szepen alakul a szoba.
egy kicsit meg vilagositanek a sotet reszseken.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Dichter
http://www.3dm-mc.com/tutorials/car3/ Sztem az egyik legjobb autókreálós tutor. Van video is róla. Enjoy

Evogordon
Ez a javított változat

Evogordon
Lessz rajta tetõ meg azóta már egy csomó mindent kijavítottam. Az ablakon meg azért nem ment át a fény mert szinte a ház felett volt a nap.

Evogordon
De miért nem megy át a fény az ablakon?

segitene nekem valaki egy autót csinálni?

fle go
Nem lesz rossz, egy kis GI-t meg dobjal hozza, meg feltetelezem lezarod a szoba tetejet. Egy kicsit tulzottan tukrozonek tartom a padlot.
Lehet hogy csak nekem de erdekesnek talalom hogy az ablakokon nem jut at a feny, gondolom nem direct van?

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

ThomasGins
De 😊

Evogordon
Itt egy másik kép róla.

Evogordon
Most épen ezen dolgozom, de még nincs kész! Olyan 1 hétmúlva beillesztem a kész szobát.

Malakai
Nana, azért a kockák pont egy egybecsúszástól dõltek õssze! 😉
Jó persze abszolút nem feltûnõ, szóval tényleg jó lett! 😊
Az ujjlenyomatok tetszenek, csak kicsit erõsek, nem?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Evogordon
kösz ThomasGins

Evogordon
Amikor beillesztek egy háttérképet akkor látom a szerkesztõ ablakban de amikor reder-elek akkor nincs ott a háttérkép. Ez miért van?

ThomasGins
c:\3dsmax7\help\reactor.chm
itt van help, sztem nagyon jó.
Példafájlok meg itt:
c:\3dsmax7\Reactor\Scenes\Tutorials
vagy csak a scenes-ben nemtom.
😊)

Real, sztem nincs magyaritás, itt van pár forditás.

itt

Evogordon
Ok majd veszek 😄

leszedtem a progit és nagyon bejön csak sajna nem magyar
nemtud véletlenül valaki jó kis magyarositást már ha létezik?

petesilver
Sajna link nekem sincs hozzá, viszont elõtte goto patika nyugtatóért, mert kelleni fog szerintem.

Mission Impossible 2010: PRO Class

Free
nenad
majd csinálnál egy reaktoros tutort?? nekem az a része nagyon magas a dolgoknak meg mondjuk mostanában nem volt idõm foglalkozni vele. de ez a kockás dolog nagyon bejött 2 órán átt csak azt néztem hogy hol lehet benne valami hiba de nem találtam de nagyon jól néz ki olyan megnyugtató :C)

Evogordon
Valaki tudna adni egy linket ahonnan megtanúlhatnám hogy hogyan lehet a fizikát csinálni?

fle go
Szuntessuk meg a sterilitast hajra!!😊

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Tök jó, és igazad van, elég a sterilitásból! Koszoljunk!
ThomasGins
Milyen csik?😊
A pohár belsejére gondoltam,h nem tûnik élethûnek a tükrözõdés, sima hengereknél jól csinálja,de ha kicsit kúpos akkor nem valami szép.
Bár gõzömsincs h kellene tükrözõdnie.😊

marcee. semmi extra nincs benne, kerestem egy ujjlenyomatot és reflect mapnak beraktam, fehér tükrözõdik, a fekete nem. Üvegnél ugyanez, és/vagy refracttal.😊
Csak olyan sok poharat láttam már és eszembejutott h se egy ujjlenyomat se egy rúzsfolt😊

sztem inkabb a enviroment mappal lesz gond, vagy ahogy mappolva van azert latszik az a csik.

(Kicsit kellemetlenül érzem magam, mert félek, hogy nagyon hülye kérdés: de melyik weboldalról tudnám lehúzni a vray 1.5 beta helpet html-ben? Chaosgroup-hoz nincs reg-em, gonolom csak "elõfizetõknek" jár)

ThomasGins: Errõl az újlenyomatos textúrázásról tudnál írni pár szót? (melyik csatornákra, mit, hogyan állítottál be)

Aldaryn
Hát ez poén. 😊 Igen, valahol itt kezdõdik a folyamat, ami eltünteti a sterilitást a mikrós képekrõl. A sok makulátlanul tiszta tükrözõdõ felület helyett jöhetnek a zsírfoltok, az ujjlenyomatok, a rászáradt muslicák. 😊

per aspera ad astra

ThomasGins
Ott valami hiba van sztem,lerendereltem ujra több szögbõl mindig ilyen lett.

petesilver
nagyon jó lett! az a pohár kész idegbaj, nézi az ember, és belebolondul, hogy mi hol merre!

oryon
Great! Az ujjlenyomat nagyon szuper ötlet volt! 😊))

Oryon

ThomasGins
Ilyet még nem láttam sehol,gondoltam kiprobálom, bár nem lett a legszebb csak próbának szántam.

Aldaryn
hehe... 😄 Szobabelsõket meg ritkán skinnel az ember.

per aspera ad astra

Dichter
nurbs only? 😊

nincs, felszinesek az imsereteim egy biped tutorhoz.
(egyebkent ki nem allhatom ezt az egesz karakteranimacios rendszert, elkezded aztan belemesz, majd meg melyebben... stb, azonkivul egy jo karakterhez mindenkeppen polymodellezesell keszult cucc kell amit nem szeretek, ezert vannak az fentebb emlitett dolgok...)

Dichter
Nenad bipedrõl nincs véletlen tutorod? Tudom, hogy keresnem kéne az interneten, de nekem Nenad tutor kell

Eeegen, nem lesz az rossz, csak akkor át kell majd a max7 re állnom..
Aldaryn
Bárcsak így lenne. 😄 Én minél elõbb akarok 2.0-át...

per aspera ad astra

És mire mindenkinek minden meglessz a véréjhez, és megtanulja,kijön a 2.0.És mindent kezdhetünk elõlrõl....jutott eszembe.
Idáig ilyen tipusu cipõre még nem volt szükségem 😄
De köszönöm 😉

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

petesilver
én fel tudnám, ha ismernék public címet. anélkül marad Aldaryn megoldása, goto webpage, és download a végtelenségig, és azon is túl.

Ezt a vray 1.5 manual/help cuccot nem tudná valaki felrakni egy publicba? (p2p nekem nem játszik sajnos)