63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Malakai
    Glow.
  • Matyóhímzés
    Sziasztok!
    Egy kérdésem lenne, hogy lehet maxban ragyogó fényt csinálni? Speciel most arra gondolok, hogy egy nyitott ajtón árad be a fény. Annyira kéne ragyogónak lennie, hogy az ajtó kontúrjait el is mossa. Vray-t használok, ugyebár van benne ez a vray light, amivel csak az a baj, hogy attól még, hogy bepakolom az ajtóba, az ajtó körvonalai élesek maradnak, és nagyon bután néz így ki.
    Esetleg ha valaki tudna segíteni.
  • Roger6
    :) Köszi a válaszokat, akkor elkezdem keresni a Maya-t. Nehéz lesz "átszokni" rá... :)
  • fle go
    GixEr-nek igaza van...vagy vetetni kell fonokkel egy PC-t:)
  • GixEr
    nincs, de Mac-ra ott A Maya, C4D, Strata3d, blender, wings, LW .... es meg sok mas
  • Roger6
    Sziasztok!

Lehet, hogy láma a kérdés de szeretném megkérdezni, hogy a 3ds max megjelent valaha már Macintoshra? A munkahelyen is szeretnék egy kicsit grafikázni, és hát itt ugye Mac-ek vannak...
  • MrGeE #24483
    hang on
  • Matyóhímzés
    Nincs mit, én is csak onnan tudtam, mert pont tegnap nézegettem őket.
  • Aldaryn
    gyé, télleg, a grafittisen. :D Köszi az ötletet. :)
  • Matyóhímzés
    Ha jól emlékszem akkor valamelyik 3D Total Textures-ön van.
  • Malakai
    Nemvan, Googleben se túl jók, amiket láttam így gyorsan...
  • 4D
    THX. Igen tudom, de mostanában elmebeteg cartoon figurákkal van tele a fejem.
    Én sem értem...
  • Aldaryn
    Jó lesz ez, Olyan toonos. :) Nem ilyen stílusban nyomtad eddig.
  • Aldaryn
    Nincs valakinek véletlen falra fröcskölt festékről képe? Valami jó nagy felületre jó sok festék. :o)
  • 4D
    Ma volt időm, gyakorlásként összedobtam egy mikulást.
    Ha kell, privátban megbeszélhetjük.
    Santa
  • nenad
    csak a sovenyen es a "tujakon" van.
    Az epulet texturai genetica2vel lett generalozva. Meg bump map sincs rajta,
  • ThomasGins
    F*aszák, mire raktál displace-t? Tetőre, falakra, sövényekre?
    Fák miben készültek?:)
  • nenad
    persze lehetne jobb is :)
  • nenad
    sztem a texturakkal nincsen gond, inkabb azzal hogy nem tudok polygont berakni, mert megfikkan a gep. Mutatok kozelebbit a hazrol.
    illetve a kertrol, trukkosen.

Most azt csinalom hogy imapot szamoltatok aztan bekapcsolom a displacementet..
    Igy elfogadhatobban nez ki, es el is huzza a gep.

haz
    kert
  • Matyóhímzés
    Szabad kérdezni, hogy mihez készült?
  • bencsab
    Nekem ez a full szimmetria kicsit zavaró, de hát ez magánvélemény.
    Sőt, nenad, ha lehet őszinte, ez a kép még csiszolásra szorul, de csak azért írom, mert tőled sokkal szebbeket szoktunk volt látni.

Ha kellenek textúrák, csak szólj, mert ahogy látom, most ezen az szorul leginkább javításra.
  • GixEr
    Az egyikben 1GB Dual a masikban 4GB dual :) De mindegyikben leszamolta
  • nenad
    wip, lesz meg vagy 30 haz, 4-5 fele.

http://img422.imageshack.us/my.php?image=haz3xk.jpg
  • Matyóhímzés
    Azért én elengednék egy kurta kacajt.
  • putyi
    valakinek van 3d-ben mikulása?
    nem röhögni, komoly munka!
  • putyi
    neked mennyi van?
  • GixEr
    2, nem nincs eleg ram a gepben... (en scanline-ben csinaltam minap egy 10000px x4000px -es kepet)
  • grizzly21
    Studio21 Karácsonyi Kávézó

Gyere el december 13.-án délután a Studio21 Karácsonyi Kávézójába! A Nyugati téri központukban szervezett eseményen kávéval, üdítõvel és süteménnyel várunk kötetlen beszélgetésre minden 3D iránt érdeklõdõt.

Oktatótermünkben ingyenes bemutató órát tartunk, ahol oktatóink segítségével Te is kipróbálhatod a vezetõ 3D szoftverek legújabb verzióit.

A program:
    15.15 - 15.30 Megnyitó
    15.30 - 16.30 Digitális látványtervezés bemutató óra
    17.00 - 18.00 3ds max és Combustion bemutató óra
    18.30 - 19.30 Maya bemutató óra

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de a limitált férõhely miatt regisztrációhoz kötött.

További információ és regisztráció a kavezo.studio21.hu oldalon.
  • putyi
    1. próbálta már valaki a véréjt field renderrel? kicsit furcsa. kettéosztja a képet, s a felső részén csak minden második sor van kiszámolva, míg az alsó felében rendesen meg van az egyik sorban a félkockás eltolás.
    2. mi a f@sz van akkor, amikor azt írja ki a max, hogy error creating bitmap? ez akkor van, amikor bazi nagy felbontásban kell valamit számolni, s rögtön a render gomb benyomása után írja ki.
  • ThomasGins
    Kösz az infókat!
  • spongya
    Elkészítettem az oldalamat. Nézzétek meg. Még elég béna, meg a 3dsmax-os képek se túl jók, de csak 3 hónapja ismerem a programot.
    Az oldal B-Made.
    Írjátok a [email protected] avéleményeteket, vagy ide.
  • putyi
    a cs(ill.cs2)-ben filter/ blur/ lens blur/ depth map/ source/ layermask. más esetben pedig, ahogy kisqbi írta
  • KisQbi
    PSben?
    hát kimentet a Z-t.. az ugye egy szürkeárnyalatos képet ad..
    photoshopba behozod az eredetit.. duplicálod és az egyiket jól elmosod... aztán a Z-képet masknak használod....
  • Maxer
    Ez mikor és hol?
  • Maxer
    Tényleg naon faszák a képek, minden elismerésem. Kicsit késő van már, digitális technika II zh holnap, learning ezerrel, és kevés hozzá a tutorial :) most éppen csak felnéztem...
  • grizzly21
    A program:
    15.15 - 15.30 Megnyitó
    15.30 - 16.30 Digitális látványtervezés bemutató óra
    17.00 - 18.00 3ds max és Combustion bemutató óra
    18.30 - 19.30 Maya bemutató óra

anyone?
  • Free
    két dolog.
    1, a gépeden a vraynek a localhost ot vagy a 127.0.0.1 et ad meg a licensz szerver lérhetőségének.
    2, ha ezzel minden rendben( sztem rendben) akkor meg nézd meg úgy hogy lehúzod a hálózatról a gépet rgo megszakítod a router és a géped közötti kapcsolatot és hogy úgy megy e.
    amúgy mivel a vray a gépeden fut és nem a hálózat másik gépén e módon a routernek nincs beleszólása csak akkor ha lokális ip d megváltozik. ellenkező esetben még lehet gond egy a routerrel összekötést követően feltelepített program. de maga a router nem szólhat bele hisz az a gépedtől különálló szerkezet ami csak annyit csinál hogy egy lokális és egy klülsö hálózat közötti biztosnágos adatátvitelt valósít meg
  • FRenkie
    Annyi, hogy amíg nem volt, ment.
  • Free
    miköze ennek a routerhez?
  • FRenkie
    Sziasztok!

Zúzza a vray 1.47-et valaki router mögül? Ha igen, hogyan sikerült bizzítani a liszensz szervert?