63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Glow. -
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, hogy lehet maxban ragyogó fényt csinálni? Speciel most arra gondolok, hogy egy nyitott ajtón árad be a fény. Annyira kéne ragyogónak lennie, hogy az ajtó kontúrjait el is mossa. Vray-t használok, ugyebár van benne ez a vray light, amivel csak az a baj, hogy attól még, hogy bepakolom az ajtóba, az ajtó körvonalai élesek maradnak, és nagyon bután néz így ki.
Esetleg ha valaki tudna segíteni. -
:) Köszi a válaszokat, akkor elkezdem keresni a Maya-t. Nehéz lesz "átszokni" rá... :) -
GixEr-nek igaza van...vagy vetetni kell fonokkel egy PC-t:) -
GixEr #24485 nincs, de Mac-ra ott A Maya, C4D, Strata3d, blender, wings, LW .... es meg sok mas -
Sziasztok!
Lehet, hogy láma a kérdés de szeretném megkérdezni, hogy a 3ds max megjelent valaha már Macintoshra? A munkahelyen is szeretnék egy kicsit grafikázni, és hát itt ugye Mac-ek vannak... -
MrGeE #24483 hang on
-
Nincs mit, én is csak onnan tudtam, mert pont tegnap nézegettem őket.
-
gyé, télleg, a grafittisen. :D Köszi az ötletet. :) -
Ha jól emlékszem akkor valamelyik 3D Total Textures-ön van. -
Nemvan, Googleben se túl jók, amiket láttam így gyorsan... -
4D #24478 THX. Igen tudom, de mostanában elmebeteg cartoon figurákkal van tele a fejem.
Én sem értem... -
Jó lesz ez, Olyan toonos. :) Nem ilyen stílusban nyomtad eddig. -
Nincs valakinek véletlen falra fröcskölt festékről képe? Valami jó nagy felületre jó sok festék. :o) -
4D #24475 Ma volt időm, gyakorlásként összedobtam egy mikulást.
Ha kell, privátban megbeszélhetjük.
Santa -
nenad #24474 csak a sovenyen es a "tujakon" van.
Az epulet texturai genetica2vel lett generalozva. Meg bump map sincs rajta,
-
F*aszák, mire raktál displace-t? Tetőre, falakra, sövényekre?
Fák miben készültek?:) -
nenad #24472 persze lehetne jobb is :) -
nenad #24471 sztem a texturakkal nincsen gond, inkabb azzal hogy nem tudok polygont berakni, mert megfikkan a gep. Mutatok kozelebbit a hazrol.
illetve a kertrol, trukkosen.
Most azt csinalom hogy imapot szamoltatok aztan bekapcsolom a displacementet..
Igy elfogadhatobban nez ki, es el is huzza a gep.
haz
kert -
Szabad kérdezni, hogy mihez készült? -
bencsab #24469 Nekem ez a full szimmetria kicsit zavaró, de hát ez magánvélemény.
Sőt, nenad, ha lehet őszinte, ez a kép még csiszolásra szorul, de csak azért írom, mert tőled sokkal szebbeket szoktunk volt látni.
Ha kellenek textúrák, csak szólj, mert ahogy látom, most ezen az szorul leginkább javításra. -
GixEr #24468 Az egyikben 1GB Dual a masikban 4GB dual :) De mindegyikben leszamolta -
nenad #24467 wip, lesz meg vagy 30 haz, 4-5 fele.
http://img422.imageshack.us/my.php?image=haz3xk.jpg -
Azért én elengednék egy kurta kacajt.
-
putyi #24465 valakinek van 3d-ben mikulása?
nem röhögni, komoly munka! -
putyi #24464 neked mennyi van? -
GixEr #24463 2, nem nincs eleg ram a gepben... (en scanline-ben csinaltam minap egy 10000px x4000px -es kepet) -
Studio21 Karácsonyi Kávézó
Gyere el december 13.-án délután a Studio21 Karácsonyi Kávézójába! A Nyugati téri központukban szervezett eseményen kávéval, üdítõvel és süteménnyel várunk kötetlen beszélgetésre minden 3D iránt érdeklõdõt.
Oktatótermünkben ingyenes bemutató órát tartunk, ahol oktatóink segítségével Te is kipróbálhatod a vezetõ 3D szoftverek legújabb verzióit.
A program:
15.15 - 15.30 Megnyitó
15.30 - 16.30 Digitális látványtervezés bemutató óra
17.00 - 18.00 3ds max és Combustion bemutató óra
18.30 - 19.30 Maya bemutató óra
A rendezvényen a részvétel ingyenes, de a limitált férõhely miatt regisztrációhoz kötött.
További információ és regisztráció a kavezo.studio21.hu oldalon. -
putyi #24461 1. próbálta már valaki a véréjt field renderrel? kicsit furcsa. kettéosztja a képet, s a felső részén csak minden második sor van kiszámolva, míg az alsó felében rendesen meg van az egyik sorban a félkockás eltolás.
2. mi a f@sz van akkor, amikor azt írja ki a max, hogy error creating bitmap? ez akkor van, amikor bazi nagy felbontásban kell valamit számolni, s rögtön a render gomb benyomása után írja ki. -
Kösz az infókat! -
Elkészítettem az oldalamat. Nézzétek meg. Még elég béna, meg a 3dsmax-os képek se túl jók, de csak 3 hónapja ismerem a programot.
Az oldal B-Made.
Írjátok a [email protected] avéleményeteket, vagy ide. -
putyi #24458 a cs(ill.cs2)-ben filter/ blur/ lens blur/ depth map/ source/ layermask. más esetben pedig, ahogy kisqbi írta -
PSben?
hát kimentet a Z-t.. az ugye egy szürkeárnyalatos képet ad..
photoshopba behozod az eredetit.. duplicálod és az egyiket jól elmosod... aztán a Z-képet masknak használod.... -
Maxer #24456 Ez mikor és hol? -
Maxer #24455 Tényleg naon faszák a képek, minden elismerésem. Kicsit késő van már, digitális technika II zh holnap, learning ezerrel, és kevés hozzá a tutorial :) most éppen csak felnéztem... -
A program:
15.15 - 15.30 Megnyitó
15.30 - 16.30 Digitális látványtervezés bemutató óra
17.00 - 18.00 3ds max és Combustion bemutató óra
18.30 - 19.30 Maya bemutató óra
anyone? -
két dolog.
1, a gépeden a vraynek a localhost ot vagy a 127.0.0.1 et ad meg a licensz szerver lérhetőségének.
2, ha ezzel minden rendben( sztem rendben) akkor meg nézd meg úgy hogy lehúzod a hálózatról a gépet rgo megszakítod a router és a géped közötti kapcsolatot és hogy úgy megy e.
amúgy mivel a vray a gépeden fut és nem a hálózat másik gépén e módon a routernek nincs beleszólása csak akkor ha lokális ip d megváltozik. ellenkező esetben még lehet gond egy a routerrel összekötést követően feltelepített program. de maga a router nem szólhat bele hisz az a gépedtől különálló szerkezet ami csak annyit csinál hogy egy lokális és egy klülsö hálózat közötti biztosnágos adatátvitelt valósít meg -
Annyi, hogy amíg nem volt, ment. -
miköze ennek a routerhez?
-
Sziasztok!
Zúzza a vray 1.47-et valaki router mögül? Ha igen, hogyan sikerült bizzítani a liszensz szervert?