63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Pöpec kép tényleg! -
:DDD -
De. -
nah de pont az lenne a lényeg hogy sokszorosítani és árúlni mint dekor kép. lenne rajta nyereséged minden darabért jogdíjjat kapnál. én meg egy tisztes nyereséget :c)) -
Asszem még gyúrnom kellene nagy arcra, hgy bármi iyen képemért pénzt kérjek. :) -
Culram #24564 Aldaryn: Ennyire nehúzd le a munkáidat. Én amit láttam eddig a munkáidből bármelyiket kiraknám a falamra. A korábbi egyperceseket is. Nagyon leesik tőlük az állam. Szóval nyugodtan menj bele. Max Free-nek nem lesz nyereséges a dolog. :D -
A kp címe.: "Belső szerkezet, az abbys.hu tisztelse a dvision.hu színei előtt" (Youth, nem kiröhögni) ezért a sárga, amit amúgy is nagyon komálok.
Free : eből speciel lehetne, ha nagyon kell, tudok belőle szvsz max 3000px-ig renderelni. (bár, szerintem rohadtul nem olyan nívós dolog, hogy bármilyen falra kikerüljön...) A kockákból kicsit nehezebben, de abból épp megy majd e héten egy *nagy* render, mivel apámnak lesz karácsonyi ajándék a belőle készült nyomat. Ha nem adod toább a képet, nem sokszorosítod, stb, akkor azt is szívesen odaadom. -
Ép most is azt csinálom. Válogatni kell a sok semét közül, hogy mi az, amit ki merek rakni a nagyvilág elé. Tudod, egy fórumba linkelt képet hamar elfeeltenek az emberek, de ha állandóan ott van, és lehet mutogtatni rá, az más. :D -

Még mindig fenntartom hogy szeretném ezeket a képeidet összegyűjteni és kinyomtatni. csak erre az ötzletemre nem mondtál semmit. mennyire jó lenne árúlni mint poszter. vagy mint puzle. mennyiér adod a kizárólagos jogot a????
:c)))
vér komolyan kérdezve nem lehetne kérni ebből, meg a dobozos fel kötött képből valami hiper nagy felbontsát? csak a poszter nyomtatás miatt... -
mondj már még valamit erről a képről...:D
qrvajó meg minden... egy csomót találgatok magamban hogy mire gondolsz ezzel..vagy mi lehetett az alapötlet....
ez a "nonfigurativ" elképzelés is érdekes... -
sztem pát tube-ból editpoly-val meg egy turbosmoothal gyorsan megvan....
-
Ronin666 #24558 Off: Youth nem téged hívnak Ákosnak??? -
Ronin666 #24557 Én is elkezdtem masnit csinálni spline-ból. 1-2 perc munka után rájöttem, hogy ez bonyolultabb lesz mint reméltem, ezért abbahagytam. Szerintem ha ráveszem magam, akkor max boxokból fogok valamit összeütni poly szerkesztési módban. Egy kész masni nekem is jól jönne :D -
Még régebben elkezdtem csinálni egyet, de sehogy sem sikerült masni alakúra tekernem a spline-okat. De ha esetleg van egy jó ötleted hogy is kéne, netalántán egy masnikészítő-plugined, ne tartsd vissza :) -
alakul!
Egy masnit is tehetnél rá! -
Mikor lesz már kész az abbys.hu? -
O_O -
Most így néz ki. Majd persze még feldobom pár plussz gömbbel, meg lesz rajta ps utómunka is. Esetleg ötleteket adhattok.
-
Hmm, Abbys.hu -hoz gyártok midnenféle helykitöltö nonfiguratív grafikát, egyik ilyen lett, kis 30x90-es thumbként galéria kategória linkjét fogja díszíteni. de gondoltam NFR-nek megteszi.
-
unwrapuvw vagy multisubobject mat sztem -
Nem is tudtam, hogy ilyet is lehet. Köszi a tippet :) De most csináltam PS-ben egy textúrát hozzá. -
ahhoz nem kell detach... csak kijelölni a csíkot poly szinten és ráadni a mat-ot
valamilyen átfedési problémának látszik... -
Maxer #24547 Erről a címről le tudod tölteni a trialt:
http://3daliens.com/glu3D/ -
Nem bitmapet akartam rá rakni, hanem egyenként (csíkonként) akartam színezni. Ez így gáz? Egyébként lehet rájöttem mi a hiba, majd a most futó rendernél kiderül :) -
miért is detacholtad? -
Ezt miért csinálja? Path deformolt box a szalag, detacholva színek szerint.
-
putyi #24543 a vray miért nem számol az rpf-be material id-t? -
megfelelne egy frenkie.3dmax.hu ?
ha igen akkor nyomj egy privet és kapod a helyet :c) -
Ja, azt meg keresni kell azután, hogy tudja a nevét? :D
Najó, nem gonoszkodok. :) -
Van belőle trial is, az miért warez? Egyébként privi ment. -
"Még mindig nem warez topic!"
Ahogy a banner is mondja... -
Hi!
Egy ismerősömnek keresek egy Glud 3D nevezetű plugint, de sehol nem találom.
Aki esetleg tud bármilyen donwload linket hozzá az írja meg priviben.
Köszi! -
Most nincs semmi jó tárhelyem ez meg most pont megfelel mert ingíér vaN.
Tudtok valami jó tárhelyet? -
Ronin666 #24536 Köszi a tippeket, de már Malakai tanács alapján megoldottam. -
Nyitsz egy új channel-t, arra teszel, egy fekete-fehér gradientet, legfelső csatorna kijelöl (vagyis hogy az összes aktív legyen) ctrl+klikk a gradiens channelre, ctrl+c, majd a layerek alatt ctrl+v. Ezután kidobhatod az eredeti layert, és ugyanezt csináld meg a másikkal is, értelemszerűen fordított gradienttel. -
C:\3dsMax8\maps\ArchMat
Mintha itt lenne egy... -
Pl mask-nak beteszel gradienst. -
Ronin666 #24532 Kicsit off, de lenne egy PS-os kérdésem. Fogtam egy munkám renderjét és Wire képét, majd beraktam PS-be külön layerre mindkettőt, majd azt akartam, hogy felénél egymásba átmenjenek, csak valamiért nem találtam azt az opciót, amivel me lehetett volna ezt csinálni. Külön az egész Layer alpha értékét tudom módosítani, de folyamatos átmenet nem tom merre van. Tegnap 1 órát kerestem bazz, de tuti van ilyen benne, még Flash5-be is meg tudtam csinálni. :( -
pár elnyújtott noise -
nenad #24530 eh vegulis mind1, egyszerubb csinalni egyet, ami egyebkent meg kevesbe zabalja a proci idot :D