63012

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• GixEr
    Jonak, jo csak a cegvezetes nem venne joneven, ha meg kene venni :) En meg probalok jofiu lenni....
  • Aldaryn
    de a gond alapvetően azzal van, hogy a különböző felületek tesszalációjában nem ugyan ott futnak az élek, meg nem ugyan annyi él fut sokszor, nem? Powa' translator jó dolog. :o)
  • nenad
    nekem elementenkent szokott kulon lenni.
    hasznad a translatort vagy mi. (maxbvan csinalj mesht)
  • nenad
    sztem ez sokszor elony, attol fugg mit csinalsz.
    maxban csak nyomj a weldet 0.001cm vagy ilyesmi.
  • GixEr
    Nenad neked a Rhinobol kiexportalt(OBJ) testek vertexei weldelve vannak beimportalas utan? Egy mesh, de feluletenkent kulon van. En kezdek tole hulyet kapni, igy nagyon maceras texturazni...
  • Aldaryn
    ...hmm, asszem kicsit rózsaszin lett mind. :) Sebaj, kis PS twek, mert ennél kicsit narancsabb kell majd a site-hoz.

kockacsutka eleve annak is készült. :o) A sonkatekercs nem ugrott be, de jó asszociáció.
  • nenad
    sarga jobb.
    :)
  • ThomasGins
    Persze hogy szebb 3d nélkül,csak 250000 laszitval bánni,vagy 8 utcát lezáratni és 30 kamerással 3napig melóztatni se olcsó:)
    De a labdaszedők azt hiszem önkéntesek voltak:)
  • ThomasGins
    Kockacsutkák, sonkatekercsel:)
  • Aldaryn
    és itt is egy...
  • Aldaryn
    Még kettő... (azaz ugye csak egy... :P de a másikat is felhoztam a színegységbe)

• Aldaryn
    Huh, nah, ez az amire at mondom, minek ide 3D? Amikor kivitelezhető midnen további nélkül a valóságban is. Ráadásul szerintem olcsóbb volt megvenni ennyi labdát, mint amennyit egy profi CG stúdió kért volna a shotért. Ráadásul szebb is, mintha CG lenne.
  • KisQbi
    eyen a bravia reklámon nagyon röhögök.. qrvajólett:D az egyik operatőr hogy behúzódik a kocsi mögé:D én is betojtam volna:D
  • inz
    erre :)
    A hazai reklámpremier előtt nem igazán értettem, hogy ezt minek csinálták :)
  • FRenkie
    Cool. Minek a karc a sárga gombócra ha úgyis csak thumb lesz?
  • grizzly21
    de pont h ez nem 3d hanem igazi labda! sztem
  • Evogordon
    Rendesen idegesít már hogy a license ablakon nem megy tovább.
    Alderyn: Meg bírtad te már oldalni?
  • Ronin666
    Én már töprengtem is egy kicsit, hogy hogy érdemes megcsinálni a reklámban a golyók árnyékát. Egyébként egy szimpla MatchMover elég a kamera lekövetéséhez, onnantól meg pár pattogó labdát rátenni fókiszváltással nem nagy kunszt, de összességében szép lett. (gondolom jó sokat fizetett a sony ezért a reklámért)
  • grizzly21
    ja én is, de nemaz, besz@rás
  • ThomasGins
    Kis off. Biztos sokan látták már az oldalt...
    Sony bravia
    Azt hittem először 3d.:)
  • Aldaryn
    hehe, jaja, ugyan ez a gondom. :| Csak keresi, keresi a licenszt, ha meg mentek el újat, azt nem hajlandó használni. fene egye meg.
  • Evogordon
    Neked is ugyan ez a problémád? Mert akkor lehet hogy később jó lessz.
  • Aldaryn
    Hmm, fura, nekem is éppen ugyan ezzel a problémával szembesült a gépem. Meg vele együtt jómagam is.
  • Evogordon
    Ja és mindig amikor megy az a kis ablak hogy license akkor mindig hibát ír ki a internet explorer
  • Aldaryn
    Csak ennyire van időm. :| meg ezek most úgy is kellenek, kirakva a galériába meg úgysem lesz,c sak kis thumb meg díszítőgrafika. :)
  • Evogordon
    Hy
    Telepítem a max 8-at és amikor feltelepűlt indítanám el és bejön a lincense ablak és csak fut a license és nem megy tovább. Ez a tűzfal vagy nod32 miatt is lehet?
  • Ronin666
    Mármint melyiket? Z4-et?
    Na szép, ha túl igényeset adsz be, akkor azért nem nyersz. Lehet nálam is ez volt a baj :D
  • youth #24583
    Azt mondta az egyik szervező, hogy nem hitték el hogy én csináltam :)
  • nenad
    a hordos, meg a szeletes tetszik, de oszinten szolva en nem vesztegetnem az idot ilyesmire a helyedben, ez tolteleknek esetleg jo.
    Nyomjad az interior/exterior akarmit, csak komolyabbat. 1-2 napnal az sem tart tovabb. Marha ilyen intenzitassal vagy rajta.
  • grizzly21
    nagyon szépek. a felső kicsit noiseos nem?
  • ThomasGins
    Nem hiszem h kell magyarázkodnod:)
    A billentyűdől meg rázd ki a morzsát:)
  • Ronin666
    5*
  • Aldaryn
    :) Újabb kiegészítő garfikák az abbys.hu -ra. zért lyen semilyeek, emrt kb 100px séles méretben kerülnek majd felanálásra, ezért az elnagyolt vonalak, foltok. icsiben ell jól mutatnia, meg még jól meg is lesznek fotoshoppolva, kcsit beledarabolva, vonalak, ívek, hogy a webdesignba illeszkedjenek. sak godoltam megmutogatom a "nagy" rendereket is.

• ThomasGins
    Kancsó forevör:)
  • Ronin666
    nagy kő esett le a szívemről. :D Túl erős vetélytár lettél volna... :) Én a konferenciaterem 3Dsign változatával indultam és elméletileg rajtam kívül még 4 embert hívtak be kategórián belül. Na pár nap múlva lesz a verseny, majd mondom mi lett a vége.

Egyébként te nem találta furcsának, hogy utolsó évedben díjaztak egy olyan művel, aminek az elkészítési ideje szinte nulla, míg tavaly emlékeim szerint Z4-es BMV-vel neveztél ami azért sokkal durvább volt és tán még CG awardos is, elötte meg ugyi azzal a discmanal. Pedig állítólag kort is nézik. Na furcsa minden esetre...
  • youth #24575
    Megtaláltam... Hát erről lekéstem. Az a gáz több ilyenen már nm indulhatok :/
  • youth #24574
    Köszi! A kancsós képet értékelték... Több képpel, animációval is indultam. Amúgy egy éves adsl előfizetést nyertem, majd megpróbálom elcserélni.

Neumann? Arról nem is tudok, tudsz linket adni? Vagy már késő? :)
  • Ronin666
    19 éven aluliaknak van hirdetve mindkettő, bár azt nemtom te mennyi vagy (csak gondolom hogy több). A másik, hogy csak tipp hogy ő nyert. Valahonnan rémlett, hogy Ákosnak hívják és a kancsós képet is láttam egyszer, így hoztam ki ezt a következtetést. CSak nehogy mellényúljak :)
  • Aldaryn
    Hmm... mikről nem tudok én itten. Ákos versenyt *nyertél*? Gratula! Hmm, én miért nem tudok semmiféle pályázatról sosem? Mind1, úgysem indulnék.
  • Ronin666
    Akkor te nyerted a C3-as versenyt ugyi? Gratulálok!
    Ismerős volt a kancsós kép, azért kérdem, bár számomra ez valamilyen szinten a zsűrit minősíti, hogy pont azzal a képpel nyertél, amikor szerintem van sokkal jobb képed is.

Esetleg most nem jösz a Neumann versenyre? Arra engem behívtak, kíváncsi leszek milyen lesz, bár nem tűnik gagyi pályázatnak. Meglátjuk, de ott is olvastam valamilyen Ákos-t, hátha. :)