3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crem
ekzakt tudomány nekem ez a 3ds max, ezért szívesen várjuk a munkáitokat.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Üdv!

Indítottunk egy oldalt, hogy a magyar profi és amatõr grafikusok, fotósok munkáját egybegyûjtsük. Egyenlõre még csak teszt üzemmódban, a wallpaper fõ kategóriában.
Szeretném kiemelni, hogy kizárólag magyarok által készített és publikált ingyenes hátterekrõl, késõbbiekben skin-ekrõl van szó.
ArtWall

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

petesilver
Felraktam a másik vinyóra egy SP1-es XP-t, meg a Max7-et, és azon szó nélkül egybõl elindult az új Vray. Szal az a max megmarad vrayezni.

Mission Impossible 2010: PRO Class

Ha ehez angol tudas kell akkor inkabb kapcsold ki a geped!! Csak a parametereket kell lelesni a kepekrol.
baromi jo a... az😊
nekem, csak mapot engedett. Lehet regi verzio, asszem valami 1.5x

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

KisQbi
Pyocluster 3

pyrcluster test

KisQbi
Nenad!
Szerintem materialt is tehetsz Dirtbe... legalábbis én úgy emlékszem... megnézem.. vagy rosszul értelmezem a problémát!

KisQbi
Evogordon!
Ebben a tutorialban elég kevés a szöveg és a képek elég beszédesek.. szerintem azok alapján is végig lehet csinálni. Meg csak jó hogyha szívsz egy picit vele mert többet tanulsz...
És ha van kérédsed "tutorkalandjaid" során itt nyugodtan kérdezhetsz...

Evogordon
Füvet akarok megtanúlni készíteni. Van egy olyan oldal ahol magyarúl levan írva hogy hogyan kell?? Ezen az oldalon angol az a baj http://67.15.36.49/team/Tutorials/grass_tut/grass_tut.asp

blend shader nem ismeri a felulet normalvektorait...
egyebkent jo lenne 😊

hat ha minden igaz most megis szereznek hires bitmapokat

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Aldaryn
Despeckle, smart blur, gaussian blur, meg hasonló okosságokkal egész jól fel lehet javítani PS-ben a lowres képeket. 😊
(...)
Amúgy Quickdirt-el mi a gond? egy blend shader nem teszi meg? Dirthreyest simerem még, de az tetû. 😄

Az oszlopcsarnokos képre lesz még egy raklap apróság, az asztalok is más alakot kapnak majd, de elsõnek a világítást akartam jól belõni. Majd ezután jönnek a részletek. 😊 A textúra a falakon és a poadlón pedig még olyannyira nyers fotó, hogy nem is tileolható még. 😊 egyelõre csak egy kis tisztítást és színkorrekciót kapott PS-ben, meg elkezdtem belõle depthmapot gyártani. Az egész jelenet amúgy egy textúrázó ygakorlatnak készül. Úgy terveztem, hogy minden felülethez készítek egyedi texmapokat.
...amúgy egy futurisztikus épület egy szintje több száz emelet magassában a város felett, ahol a társadalom elitje dolgozik tökéletes hatékonyságot biztosító kockarendben. 😊

per aspera ad astra

petesilver
Evermotion-ról tud valaki valamit? nem jön be az oldal. Új cím esetleg?

te mivel rendereletel?
valtsal at vrayre...

Evogordon
A házat nefojtatom tovább mert túl részletesre csináltam mindent és nagyon sok idõ a renderezés. 😞

petesilver
lehet volt már, akkor sorry:texturák

En meg itthon 6-ost hasznalok a mh. pedig 4.29 <#szomoru1>
at,
van olyan koszolo plugin mint a quickdirt csak eppen materilat is tehetek a dirtbe, nemcsak mapot ?

Evogordon
JAJA én ezzel a prigival kezdtem

Free
mindenki áttért a max 7 re?
De ezt már kérdeztem csak senki nem válaszolt

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

ja, ez egy orok jatek a szinek eletenek visszanyereseert, a vegere megis azt mondom, lehet hsv vel is szep szines hangulatos kepet csinalni.

nyert 😊

petesilver
Vágó úr rákérdeznék: plafonra régi típusú lámpastukkó?

hat ja, ma sikerult atlepnem azt a vonalat amiben hittem, pl azt hogy kibaszott rakos szar lores kepbol hogyan lehet -elfogadhato- minosegu displaced objektumot varazsolni (egy projekthez kell,az egesz cucc tele ornamentel mindennel, egyetlen elemet 1 nap lenne lemodellezni (tulzasok nelkul)) es TE'E'E'E'E' A JOISTEN ALDJA MEG A GAUSSIAN(BLUR) baratunkat. Regen egyszer mert kihuzott a bajbol de most megint 😊
itt egy kis kep, egyebkent 15pixeles blur van rajta meg maxban is...
😊

petesilver
Egyébként ebben a képben ez a legjobb! Annyira el van találva, hogy jó, és kész. A funkciója sehogy nem ugrik be, de erre csak akkor jössz rá, ha már azon filózol, hogy mit csinálnál benne másként, és közben felmerül a kérdés, hogy mi is ez eredetileg. alapból meg megnézed, és csak simán kurvajó!

ThomasGins
Épp ez az, elgondolkodtató h mi a ráknak oda az asztal. Sztem a 3d-nek ez lenne az egyik lényege,h olyan dolgokat csinálni amit nem lehet az életbõl lemásolni, lefényképezni.
De ez csak az én hülyeségem...😊

\"So always look on the bright side of death\"

Lewy_
kössz a szkínt Nenad!Minnyá neki is látunk levonni a tanulságot hogy az elöbbinél mit nem sikerült a V-rayben beállítani.

fasza, de azokat az asztalokat meg szekeket kicserelnem nemtom mi akar lenni maga a csarnok rendeltetese

ThomasGins
Sztem igy süti ahogy van,nyugodt és nem tulzsufolt.
Nem értem nektek egy kõépitményrõl vagy piramisrol miért egy ürhajó jut eszetekbe?😊))

Nem sotet. Csak egy ket eszrevetel:
- Az oszlopok texturaja mintha tok ugyanaz lenne 😊
- A az oszlopok kozott kilatni a semmire. Hegyek? gigantikus urhajo(ala Stargate?)
- A terem belsejet meg kene torni valamivel, tul lapos a padlo. egy 2-3 fokos lepcso mint szinttores, esetleg belogatott zaszlo?
petesilver
Én azt mondanám, hogy sokkal hangulatosabb, nem sötét. Rakj valami ûrhajót párat a háttérbe lécci, vagy lebegõ bárpulthajót. Vagy egy holdat ilyen sárgás beütéssel!

petesilver
Már én is pedzegettem neki privátban, hogy mennék, ha lehetne! 😊 Valamit csak szeret, ha mást nem, akkor pénzt! 😊

Hali! Egy kis kompatibilitási problémám van a xpsp2 és a max 5-tel. Ugyanis valami miatt az sp2 nem engedi feltelepíteni minden összetevõjét a maxnak. Kipróbáltam ugyan azt a maxot sp1 alatt és ott tökéletesen mûködött. Van e rá valami mód, hogy használni tudjam? Nem akarok max6 és 7-et. Mert az én tudásomhoz felesleges lenne.

Nyugalom a hosszú élet ritka!

ThomasGins
Bal oldalrol mintha jönne még be fény,sztem ha ott lezárnád kontrasztosabb lenne. Vagy raksz fekete lámpát😄
De nem értek hozzá annyira mint ti...

Aldaryn
nagyon sötét ez így? Ezek a színek nekem bejönnek, de ha nem akarom, hogy elvesszen a kontraszt. Elvégtére egy bazinagy épületbelsõ, jelenleg belsõ világítás nélkül.

Maradtam a lineáris color mappolásnál, mert nekem az exponenciális kimenet továbbra is egy szürke maszlag. Biztos bennem van a hiba. 😄 HSV exponettel pedig elég érdekes dolgokat produkál. Csak most épp elkapott az életérzés, hogy valami olyat kellene csinálni, ami nemcsak renderidõ bravúrkodás, shadermesterkedés, ilyenek.

per aspera ad astra

ThomasGins
Projektor,helység bérlés,oktatás...😊 (sör)

hetfoig melozom ejjel nappal utana...

rafaznal... nem pialok 😊

ThomasGins
...vagy beállitunk egy rekesz sörrel hozzád és kivallatunk😊

Hat a Vray-rol mindig eszembe jut: a QMC parameterei nem fernek a fejembe (mivel mit allitok). Nenad nincs kedved nyilvanosan okitani picit(Vray halado kepzes?? esetleg videotut kommentarral??)?
a keppel semmilyen utolagos korrekcio nem tortent.

scene
ha kell mas modszerrel is megcsinalhatom de sztem ez a leghatasosabb kombo..

oryon
Ha nem lesz anim, akár egy revolve -s felület is megteszi.
Vagy akár csak egy körlap.
Esetleg sok subdiv a polyban és akkor még hullámozhat is.
Aztán egy szép material és kész a kávénak látszó tárgy, melyet nem félsz majd használni 😄

Oryon

fle go
Szoval van valami otletetek, hogy a csezebe hogy varazsoljak kavenak latszo folyadekot?

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

mingya csinalok egy ilyen maxos csudat.

petesilver
Ez a problémám. ahogy picit mozgatom az objectet a viewportban úgy tûnnek el az él részei. Olyan beállopció kéne, ahol megadhatom, hogy minden körülmény között létszódjon az él rendesen, már ha van ilyen, mert én nem találtam😞

Lewy_
Akkor azért nem stimmelnek a kapcsolók sem benne. Én is 1.46.10-et használok WinXp Sp2-vel és max7-el.Eddig jól fut a kicsike.Szal ott tartottunk, hogy van néked hasonszõrû scene-ed?

petesilver
Hol tudom állítani az edgek minõségét? Átállítottam mindent ahogy a 6-osban volt, de max7 ben akkor is maradt röhely. szerkesztés közben line szinten mozgatva a viwportban az objectet a lineok, összevissza jelennek meg, néha több mint a fele eltûnik, és edg cutnál is van, hogy a vágott élt csak sacra vágom bele, mert csak kizoomoláskor látom, közelebbrõl megint eltûnik. Na szerkessz így! 😞 zavaró baromira, pedig 6-ban tök jó volt😞

petesilver
jujj😞

Free
Jah teljessen igazad van . nkem bejött az élet. Nincs munkám nincs pénzem a szervert amire 3kilót költöttem eddig na az elszál táp helo és vite az alaplapot procit. Jah és hogy ne legyen ennyire egyszerû az élet mellesleg karácsony óta tudom hogy anyukám mellrákos. õt 12. én mûtötték és most hála az égnek már itthon van ugyan de 6 hónap garantált elfoglaltság minden nap bevinni sugárkezelésre meg hetente egyszer kemoterápiára. most itthon én fõzök és mososgatok takarítok a géphez leûlni max 5 percem van. És marad nekem az éjjel pontosabban hajnal amikor anyum ellaszik én meg felmehetek egy kedves barátomhoz aki szabin lévõ sztriptíztáncoslány és vele iszogatom, hogy reggel felkelve mindent kezdhessek elõrõl. :c))))) De vidám az élet :c)))

Szóval valamit tényleg rosszúl csinálsz!!! :c))))))))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

petesilver
Élni tudni kell! Munkája az nincs, de tökre issza magát tequilával! Jee! Ilyenkor érzem azt, hogy valamit nagyon rosszul csinálok! 😊

erdekes kep lehet belole meg.