63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
-
nenad #24649 a max unit meter/meter -
-
nenad #24647 na,
displace grass nagy feluletekre. (3d displacement)
mondjuk van egy 100m*100m-es feluleted. Ehhez 100*100-as segments kell.
200m*200m > 200*200 segments. TOm sok, de meg mindig nagysagrenddel kevesebb memot fog zabalni mint 2d displacementel.
a kepen 200m*200m 64 subdiv, qmc 0.02 (mert tetu a gepem :D) + 1 vray dome light subdivs 8 kb 2 perc 1ghz athlonon.
-
Jah... ha max 7re jó lenne...:D
De azért kössz..;) -
www.world3d.hu :) -
Hát turotial-ról csináltam. Honnan tanúltam volna meg hogy hogyan kell? -
bencsab #24643 Asszem talán én segíthetek neked ebben, mert én ezt nyomom folyamatosan.
1. Amennyit érvényesíteni tudsz (ez mindig igaz). Nagyon függ attól, hogy ki a megbízó. Ha magánember, akkor nem sokat (kivéve ha tehetős). Ha épíésziroda, akkor már picit jobb a helyzet, de még az sem az igazi. Ha ingatlanos, akkor ott eléggé lehet, viszont általában jobban kekeckednek.
2. A munka léptékétől is függ. Nem mindegy, hogy az a mondjuk 100m2-es épület micsoda. Családi ház, vagy bankfiók?
3. Fontos, hogy legyenek jó referenicáid korábbról. Ha nem tudsz neki mutatni hasonlót a témában, akkor kétkedni fog, és nem szívesen bólint rá egy nagyobb összegre.
4. Ez a virtuális körbejárás nagyon megfoghatatlan. A vége ennek az lesz, hogy akar majd 10 perc renderlt animációt (amihez nem árt, ha van mondjuk 4 géped, hogy ne 2 hónapig rendereld). Ja, és terv nélkül ne nagyon adj árat. Vagy ha mégis, akkor kalkuláj úgy, mintha barokk kastély lenne. Sohasem tudhatod.Úgyis azt fogják mondani, hogy nem bonyolult.
5. Ha abszolút nincs kiindulási alapod, akkor saccold meg, hogy kb. hány munkanapod lesz vele, majd szorozd fel a díjazásoddal. Ennél kevesebbet ne nagyonkérjél, mert saját magaddal szúrsz ki. Többet viszont lehet kérni, ha úgy ítéled meg, hogy ez még kevés érte (ld. 1.)
Sok sikert!
Ha esetleg tök tanácstalan vagy, nyomd át a rajzokat, segítek neked belőni rá egy árat. -
na csak auzért kérdezem , mert meg kell rajzolnom egy komplett épületet belső leg és külsőleg. mennyit kérhetek ezért? -
Kellene egy m2/pixel/forint árfolyam:) -
Sokat, ha megfizetik. :P -
Evo ezt elmondanád hogy mivel csináltad...? mert én is pont ilyet keresek egy filmemhez de gőzöm nincs hogy lehetne ilyet csinálni.. tutorok közül is má nagyon sokat végignéztem de még hasonlót sem találtam... -
Hi mindenki
Egy olyan kérdésem lenne hogy a MentalRay mértnem csinál DOFot... mert úgy vettem észre hogy sokkal szebb képet renderel mint a sima alap render.. így mentalt kezdtem használni /nálam a vray sehogy nem megy..:((/ de DOFot nem csinál. Mi lehet a baja nem tudja valaki...?
Előre is köszi! -
4D #24637 Mennyit kostál?
Sok időt elsősorban.
Másodsorban vasat.
Amúgy meg a munkától függ, de sokat. -
100%ig egy tutorial.. :/ -
Egy kis NFR :) TEAPOT
-
Vártam az alkalomra:) -
kira: C)
A szarvas után már nagyon hiányoltam a szőrös kannát :c) -
OFF:?
Lenne egy üzleti kérdésem. Kb mennyit kostál egy teljes épület megrajzolása bútorokkal mindennel együtt, majd úgy lerenderelni, hogy ilyen virtuális sétét lehessen benne tenni?.
OFF END -
4D #24631 Pl. itt:
http://www.suurland.com/blueprints.php?catagory=2&order=name -
MrGeE #24630 begombáztál? 
/tudom ez nállad alap/ 8) -
HoHoHo:)
-
Gyorsan tudna valaki adni egy linket ahol kocsik vannak lerajzolva elől, hátúl és oldal nézetből. ZHX -
Az miért van hogyha rányomok a reactor-preview animation-ra akkor felűl azt írja ki hogy openGL vagy ez mindekinek ígyvan? -
64 bites vray próbaverzióról nem tud valaki? -
Bend modify,vagy twist... -
Láma kérdés mivel most kezdem feléleszteni régi maxos emlékeimet:
hogyan tudok 1 tárgyat meghajlítani? pl. 1 szép hosszú boxot vagy bármi hasonlót?
előre is köszi a választ :D igérem többet nem fárasztalak titeket csak nem volt kedvem max 8-hoz leszedni a tutorokat :D de már folyamatban vannak :D -
mindenesetre nagyon tecc amit csináltál és bocs ha kellemetlenséget okoztam -
Ezért van a link:) -
Már korrigáltam az oldal szíbeihez igazítva, de szvsz felesleges feltöltögetnem őket még egyszer. :P -
lol
-
ja bocsánat
IMG]http://stopthebees.uw.hu/7050_l.jpg[/IMG]
bár ez elég alap PS tudás ugyhogy sztem meg tudja oldani a maestro:)[ -
Alnak narancssárgára kell:) -
4D #24617 A felületek gyönyörűek.
Meg az a lebegő labda... -
bocsáss meg de nem birtam ki h ne nyuljak hozzá
-
Aldaryn mennye maaaaaaaaaa a kepeiddel, he! :))))
Ezek is nagyon tetszenek! Mit mondhatnek meg, ecce agyonvaglak, mer csak zaklatsz a jobbnal jobb es hangulatosabb kepekkel.
-
mind nagyon tetszik. ilyen jellegű tuto nincs valahol neten? gondolom a 3dsma xbeépített rendere ehhez kevéske -
hehe. :) Legális kiskapu. Elvégtére tényleg nem lehet belekötni, azt meg ugye senki nem tudja bizonyitani, hogy te kitöröltél fileokat... -
nenad #24612 a demo verzio ingyenes, es legalisan meg tudod hosszabitani (csak kitorlsz ket filet, es ujrainstallalod..)
;) -
GixEr #24611 Pont ez az el dolog miatt van vele bajom.