63012

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• nenad
    nagyon jo a Pohar! :)

BUEK!
  • ThomasGins
    BÚÉK!

Erre futotta időből és tehetségből,jövőre kijavitom:)
    Nem látszanak a kanna alakú bubik:(

Ezt meg csak úgy :)
  • Evogordon
    BUÉK--->B udapest Ú jra É hezni K ezd
  • Free
    Bóldog új évet mindenkinek!
  • Malakai
    A múlt évi befejezetlent elő kéne rángatni. :D

Addig is BúJéK! :)
  • Aldaryn
    Nem jutottam MAX közelbe mostansg. Vizsgák. :(
  • repvez
    Mindenkinek B.U.É.K!
    Senki nem készült egy kis szilveszteri NFR-el?Pezsgösüveg, konfetti miegymás(petárda robbanás)
  • Evogordon
    Jaja :D én is már felrobantanám a szomszéd macskáját :D nemigaz.
  • Aldaryn
    Nektek is nagy Buék! Várom már az estét itt üldöglek majd 10 kiló pirotech cucc mellett, és viszket már a tenyerem. :D
  • oryon
    Boldog és Sikerekben Gazdag Új Évet Kívánok Mindenkinek!
  • Aldaryn
    Sajnos nincsen nete az év 99,9%-ban, nem tud fórumolni :(
  • Laca85
    Sziasztok!Megkérhetnék valakit hogy magyarázza el nekem hogy kell használni a camera trackert?Köszike
  • Maxer
    ez kell neked így egyenesből:

komplett autó modellezési tutorial

Egykoron itt fórumozó kollega írta (bár lehet, h még mindig itt van, csak más néven, én akkor még csak néha-néha kacsingattam erre a fórumra, szóval kéretik nem megkövezni :), nagyon jó cucc, érdemes végigmenni rajta, habár egy kis jártasságot már feltételez.
  • repvez
    Bocsi egy kicsit offolnék.
    Aki egy kicsit jártasabb a rhino-ban tudna pár jo tanácsot adni a saját topicjában feltett problémámra?
    köszi.
    ON
  • KisQbi
    ALT+X vagy valami ilyesmi... vagy a preference-ben valahol a "SHOW Transform Gizmo"...
  • repvez
    3dtotal.com,word3d.hu, pixel2life.com,3dbuzz.com,mediagate.hu/studiomax/index.html
    csak hogy párat emlitsek
    a linkelés már a te feladatod lesz
  • SZilaJMaGGoT
    Ne haragudjatok hogy nem google-el kezdek, de nem is nagyon tudom hogy pontosan mi is kell nekem. Lehet hogy egyből akarok belerohanni az egészbe, de modelezni szeretnék autókat.. Szóval kellene valami részletes tutorial, hogy hogyan is dolgozzak.. Nagyjából tisztában vagyok a dolgokkal hogy blueprint meg ilyenek, de abszolút kezdő vagyok. 3ds max 4-em van, de szerintem elég ez nekem mivel nem akarok, és nem is kell ágyúval galambra lőni. Egyszer volt egy videóm az autó modelinghez, de nekem az túl gyors volt... Legyetek szívesek nem leordítani a goole miatt, és ha valaki tud legyen szíves segíteni.. Mégegyszer elnézést a Google-ért, és előre is köszönöm a segítséget. segíség email-ben is jó lesz: [email protected]
  • youth #25357
    Ment priviben
  • Luigi28
    Sziasztok!

Én csak most ismerkedem a 3d max-al

valamit megnyomhattam, mert az objektum xyz irányjelző nyila tök picire összement.
    Ha tudnátok segiteni hogy hogy lehet visszaállítani azt megköszönném.
  • Aldaryn
    nem kaptam mailt...
  • youth #25354
    Nem tudok frissíteni, mert nincs olyan külső izém, amibe a kártyát kell tenni. És úgy kezdődik hogy tegyem fel rá, mondom bazz nemtudom... na majd bemegyek valami bótba

e-mailre igazán reagálhatnál :)
  • Aldaryn
    szerintem ha körülnézel, biztos találsz olyan frmet, amiben ez benne van. Tipikus programozási problémamegoldási menet, hogy mindegy, mit találsz ki, valaki azt a világ valamelyik pontján már úgyis megírta, és open source publikálta is. :D
  • Boba
    Hmm... ez faja! Vajon a Nikonokkal is meglehet csinalni ezt a geprol vezerlest? En eddig csak ugy csinaltam, hogy magam allitgattam be, es lovoldoztem le a krom gombot. Sajna a kromgomb nem 100%osan karcolas mentes, de lehet megtenne a feladatra.
  • youth #25351
    Hali!

Ami az asztalomon készül így nyomtam, de a másik szobába nem akartam átvinni a gépet ezért letettem az asztalra és ahogy hozzányúltam hogy csavarjak a záridőn be is mozdulhatott. Tehát igen ez az út a követendő hogy gépre rá és Remote shooting.
    De a legjobb az lenne ha lehetne a firmwarehez írni egy progit, hogy ezt a funkciót ha beállítom akkor egy gombnyomásra lőjjön egy mindegyik záridővel vagy megadott 5-tel... Na ezen még dolgozom és akkor nem kéne laptopra se gyűjteni ha szabadban akarok fényképezni. De kitaláltam egy másik megoldást is. A prtrémarkolatot tanulmányoztam és arra jöttem rá, hogy át lehetne alakítani úgy hogy a záridőt állító tekercset kiszerelem belőle, stb... akkor spórolnék a laptopon :) de nem merek nekiugrani a 30 ezres portrémarkolatnak. Na majd átviszem egy híradástechnikus ismerősnek...
    De ez még jóval odébb van. :)

Nenad: köszi! az árnyék szerintem azért nem olyan erős mert nagyon világos a szoba. Gondolom a falakból is generálja a megvilágítást

Relaks: olvass vissza. de dióhéjban annyi, hogy több fényképből lesz egy. minimum 3 darabból.
  • RelakS
    ezeket a hdri képeket hogy is csináljátok?
  • Aldaryn
    Még valami.: Az EOS 250-et már rá tudod elvileg dugni a gépedre, és onnan vezérelni minden paramétert, plusz exponálgatni, nem? Vagy ha alapból nem tudja, firm hekkel megoldható, az tuti. Így megoldódna a (szobádban való fényképezgetéskor) a bemozdulgatás kérdése. Ha most is így nyomod, akkor sorry.
  • nenad
    nezz utana, egyebkent a logitechek mind nagyobbak.
  • fle go
    Koszi skacok a tippeket, de meg mindig nem tudom melyik lehet a felsoroltak kozul a legnagyobb?:) Nekem az a lenyeg!
    Kulomben meg B.Ú.É.K mindenkinek!!!!!!!!!!
  • peetee76
    A hátterem egy szimpla kép amit egy plane-re tettem
    + adtam csak neki egy kis fényt.
  • nenad
    sztem ez az eddigi legjobb hdri-d. Bar a shadow itt nem olyan egyertelmu mint a pilacsnal, a vilagosaag ertek 1.0 hozza amit hoznia kell :)

• MrGeE #25344
    eljött az az idő a G7el , én is azt nyúzom 3 hónapja/az első fuvarbol csíptem meg 1et/ COD-ban eddig is halálos voltam ,mostmár nemis tudnám +nevezni mit mívelek G7 el 8)
  • Malakai
    Ezt akartam mondani, hogy erről, hogy vetted, hogy max? :D
    Amúgy material editorban bizonyos dolgokat persze meg lehet csinálni, pl a képen látható dolog is szerintem proc cucc.
    Textúra festő rész nincs benne.
  • KisQbi
    ehh:D
    ez lightwave...
  • Evogordon
    A textura editor az alapból benne van a max-ba vagy az egy külön plugin?
    erre gondolok:
  • youth #25340
    Na ma se bírtam ki: vajon mi lehet? :))
    ISO 800-on készült. A karácsonyfánál látszik, hogy valami gebasz van, biztos elmozdult az egyik képnél a fényképez...
  • Malakai
    A legtöbb gamer egér nem wireless, ahogy a szóban forgó pár mojuzé sem. ^_^

Wacom egérnek se kell semmi enerdzsi... :)
  • Evogordon
    Bátyámnak olyan van hogy nincs se aksi se vezeték hanem az egér alatt van egy mágneses egyérpad ami adja az egérnek az áramot nagyon király...
  • youth #25337
    csakkolj e-mailt...
  • Free
    nekem most egy Logitech G7 Es egerem van. 2000 dpi ben tud dolgozni nagyon precíz. 2db aku van hozzá amit az adó tud tölteni usb ről. nem nehéz az egér ugyan olyan súllya van mint egy vezetékesnek. igaz hogy most kb olyan 23 26 ezer ft de messzemenőkig megérte a dolog

• Aldaryn
    Vezeték jó dolog. :o)