63013

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• GixEr
    Amugy BUÉK mindenkinek...
  • GixEr
    Az Xnview is :)
  • ThomasGins
    nfr még...
  • ThomasGins
    NFR...
  • TheCables
    hm hm... az igazat megvallva nem all szandekomban valosaghu kepet csinalni:) a forgatasosdik kiprobalom.. nahmeg a pihentetest is:) Mindenfelekeppen csinalok ejszakai verziot is, ott az altalad (4D) emlitett vilagitasokat akartam pont megcsinalni.
  • nenad
    A legujabb InfranView megnyitja a HDRI formatumot..
    konnyu es elegans modszer a megfelelo megkeresesere (ha sok van) :)
  • InfectedMann
    Nekem tetszik...
    De a megvilágítással télleg kéne valamit csinálni...
  • SZilaJMaGGoT
    Hát én nem vagyok egy max szakértő, csak próbálgatom a 4et hogy majd lesz valahogy, most is véletlen lestem be ide mer szét unom magam, persze kicsit lentebb már kérdezgettem tutorial ügyben de mindegy.. Na nekem az a véleményem a képről hogy szép meg midnden, de az egész megvilágítás nem valami reális..
  • 4D
    "Hangulatos... Half-life2 jut errol eszembe"
    Na ezaz, te montad ki, ami nem jutott eszembe.
  • Boba
    TheCables : csak egy javaslat... nekem pl rajztanarom mondta mindig, hogy forgassam ide oda a kepet. Tedd be PS-be a rendered, es forgasd fejjel levele, vagy tukrozd balrol jobbra. Mivel belenezted magad a kepbe, igy mas szemszogbol egeszen erdekes dolgokat fogsz felfedezni. Jo moka, szerintem hasznos. Probald meg, hatha bevalik! Amugy a kep jo, nekem tetszik. Hangulatos... Half-life2 jut errol eszembe. :D
  • 4D
    Pihentesd egy kicsit pár napot, akkor mindig jobban megy, ha tiszta fejjel néz rá az ember megint.
    Talán pl. vedd az eget sötétebbre, ez nem nagy munka, de lehet hogy sokat dobna.
    Vagy szürkületre, és pár ablakba/utcai lámpába fényt, netán a Car-parts ra egy félig világító neonfényt.
    Igazából én sem tudom még, de nekem túl homogén a világítás.
    Amúgy meg a te képed, ha neked O.K. akkor ne nyúlj bele.
  • TheCables
    #25401: most allok neki folytatni, az igazat megvallva, addig nem akartam, mig ez a kep el nem keszul. Egyebkent a site fotozast festeszetet es 3d grafikat fog magaban foglalni. A vilagitast kicsit konkretabban? Mert probalgattam mas verziokban, de nem volt jo. Igyhat nem tudom mi lenne az elkepzeles.
  • nenad
    na de nem a tilegenerator, az meg nem is product, csak codename project :D
    a masik nem igazan erdekel.
  • nenad
    nemtom de ha megvan akkor ne habozz feltenni... :D
  • 4D
    Szerintem, már csak az egész megvilágításán kéne változtatni.
    Amúgy rendben van.
    Arra nem jöttem rá, hogy mi az

http://7thave.uw.hu/index.html- oldal célja, ami amúgy szintén rendben van.
  • Aldaryn
    Hmm, régen mielőtt a Luxo megvette volna, freeware volt ez a progi, nem? :)
  • nenad
    ezt erdemes megnezni>

http://www.allegorithmic.com/v2/data/imageSynth_Glimpse.mov
  • Evogordon
    Ja szerintem ha 5 olyan kis csillag össze gyűlik akkor kapsz egy nagy csillagot és így továbbb.
  • Malakai
    Úgytűnik sok csillag helyett más csillag van. :P
  • Evogordon
  • TheCables
    Nyuf, kesz vagyok (ugy hiszem) a keppel, sok sok nezegetes, meg poszmotoles utan mar eszre sem veszem, ha valami gaz van vele:) marmint.. ha lenne valami szembetuno szamomra... azon korrigalnek:)
  • Rob2117
    Sziasztok!
    A gépemen nemrég telepítettem a MAX8-at, de indőnként gondol egyet, és teljesen kifagy. Elmegy a RAM használat 1-1,5 GB-ig, aztán Task Managerrel ki kell lőni. Szintén nemrég tettem új RAM-ot a gépbe, lehet, hogy ezzel függ össze a fagyás. Van valakinek hasonló MAX8-as tapasztalata? Egy egyszerű objektum kijelölésre hajlandó lefagyni!
  • Aldaryn
    tudom, nincs kedvem megbütykölni.
  • grizzly21
    viszont az átmenet a vip csík meg a logod között nem tökéletes:P
  • Aldaryn
    Exkluzíve. :D Gondolom, azt jelenti.: "Aldaryn nagyon nem Noob"
  • ThomasGins
    Hát ez kész:)
    link
  • Evogordon
    Milyen csillag ez a neved mellet? :)
  • 4D
    LOL
  • FRenkie
    MAXimálisan boldog új évet!
  • Pitbull90
    Megkell filmesíteni....:D Szilveszter War.. hasonlót mint a világok háborúja.. szép látvány lenne..;)
  • ThomasGins
    LOL:)

Pót buék
    Majd év végén befejezem:)
    Addigra lesz talán uj vray is:)
  • Aldaryn
    Ha épp a Föld lerohanását terevzném, mint idegen faj, vamikorra ide időzítenék. :D
  • 4D
    Egy egész bolygó másnapos többé kevésbé.
    Azért ez milyen?
    BUÉK gyerekek, éljen az alka seltzer....
  • Aldaryn
    Nah, én is itthon. :) Ez egy emlékezetes szilveszter volt. Kitomboltam magam erre az évre előre. A szilveszteri szinte kötelező jellegű éves emlékeztető, hogy mindent csak módjával, mert különben fáj. :o)

Remélem ti is jól éreztétek magatokat.
  • Malakai
    Nah, már itthon is vagyok.
    Nem volt rossz itt se, bár pirotech nálunk nem volt, nem is akartuk, kutya a háznál, kutyabarát emberek, pirománia senkinél nem figyel be, szóval nem kell... :)

Ja és a banneren meg világosodik, de itt nálunk még tök sötét minden. :D
  • grizzly21
    jövőre hívj el engem is. ez se volt rossz de amit leírtál hm:D
  • Evogordon
    Sok sikert
  • Aldaryn
    Hopp, hopp, BULIIIII!!! Mekkora buliii van itt! Meztelen csajok, meg pia, meg minden, vazzzeeeeg. :D

Na jó, még nem meztelenek, de már rajta vagyok az ügyön. Pirotech ellőve, ez itt az újév. Jeeeee. BUÉÉÉÉKKK Minden igaz MAX hvőnek, meg a sok tévelygőnek is!
  • youth #25377
    hopp hopp bajok vannak 10-re bejelentkeztem és újrairtam a szovegem :)))))
    buék
  • KisQbi
    buék...