63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
nenad #28744 egy havernak kene par info, nem tudsz segiteni, hacsak nem elsz angliaban.. -
nenad #28743 kossz. -
Hááát nem merem megigérni mert eléggé sűrű az élete de írd meg mi kell hátha tudok segíteni . -
nenad #28741 Sketchup...
ingyenes szemelyes hasznalatra.... -
nenad #28740 Free, szoljal mar legyszives Fisch komadnak hogy olvasson privatot..
koszi! -
Oké :D
Kül A fényekkel még gondok vannak de nem akartam már újból renderelni. -
eddig kira csak legyen valami autó roncs a fészer alatt :c) -
Nekem meg ötletet adott a CRYSIS :)
Lessz környezet is...
-
Nem tudom postoltam e már de most találtam meg nagy rendrakás közben :c)
csak hogy legyen bent valami kép :c)
-
montressor #28735 ok koszi a helpet, tovabbi jo napot, sziasztok
a {}-es nyilas ikonnal meg varialni is tudod a kivalasztasokat... -
meshsmooth szerintem modifierkent. (amugymeg nosztalgia rulz:D En megtalaltam meg a 3.0as maxom az egyik cd-n meg a 4.0 meg 4.2 updatet... gondoltam felrakom, de inkabb nem vagyok mazohista. Marad max8) -
Köszi -
montressor #28732 egyszer kijelolod oket es fent (max 5ben) van egy {} -es nyilas ikon mellett "named selection sets" mezo, beirod a kivalasztas nevet. Legkozelebbi kijeloleskor a listboxbol kivalasztod. -
Ha van egy tárgyam és van belőle 30 itt-ott :) akkor azt hogy lehet megcsinálni hogy csak 1 kijelölésével mindet kijelölje? -
montressor #28730 polynal a sima smooth v. meshsmooth? olyan turbosmoothom nincs 5os max... -
Lowpoly modellezesnel van jelentosege, hogy pl egy 4 oldalu poligon ketto atellenes vertexet eltolod valamilyen iranyba, akkor, hogyan fog deformalodni a poligon. Remelem erthetoen irtam le. Ahol subdivide muvelet is tortenik ott _szerintem_ nincsen jelentosege ennek.
Ha szabad megjegyezzem inkabb editable polyban modellezz. 4es max ota van, es remekul hasznalhato. Ott nemkell annyit torodni a nemlathato elekkel, satobbi. Frisebb, lagyabb jobb erzes azzal dolgozni.:) Oszt ha nem, akkor majd ugyis jon valaki aki kijavit.:) -
montressor #28728 akkor kicsit at kell szabhatom at.. :( Viszont a kerdesem all ettol fuggetlenul, van egy elek elrejtese/felfedese funkcio az editable meshben, az miert is jo, hiszen elrejtve is ott maradtaz el nem? -
Nem ugy ertettem az elrejtest, hanem ugy, hogy olyan helyre tedd ahol nem lathato, vagy keves torzulas van. Pl homloknal nem annyira veszes egy haromszog, de mondjuk a szaj mellett, szem kornyeke mar tobbet mozog, ott lehet gondot okozna. -
montressor #28726 mire jo az elek elrejtese? vegul is ott van es beleszol a vegeredmenybe nem? vagy a simito mashogy mukodik ott? -
Allokep eseteben minden elfogadott, ameddig jol nez ki a modell. Ha animalni is akarod, akkor nem art torekedni a 4szogekre de par haromszog velemenyem szerint nem arthat meg. Jol kell elrejteni, elhelyezni. -
montressor #28724 az nem baj, ha nem csak 4szogekbol all, ill. ha ott tobb a haromszog ugye, merthat hogy mashogy? -
montressor #28723 ekem hatulrol is tetszik :D
-
Lehet, hogy ott nem illeszkednek jol a vertexek. Elvben toresmentes kene, hogy legyen a kapcsolodas. -
montressor #28721 a tores az arcon normalis smooth iterations 1 nel, vagy eleket kell vagni es finomitani? -
montressor #28720 jo kerdes, kovettem az utasitasokat :) elobb symmetry aztan smooth.. oke
kicsereltem mukodik
-
montressor, miert nem rakod ra kapasbol a symmetrit? Mesh, symmetri, turbosmooth. En igy tolom ha modellezek. Stack-ban meg lehet allitgatni a pilacsokat, hogy melyik modifierbol mennyit lassak. -
Zsottybobo #28718 bump= optikai tuning :) -
montressor #28717 aha, koszonom szepen, most egy fejet probalok csinalni, mesh, mesh smooth, es mirror-t irja a silabusz. A mirrornal ugye nem tudom osszeweldelni a kozepet (mindig marad itt ott pici lyuk, hiaba hozom egy pontba), csak azert van, h lassam a kb. veget, utolso faziskent remove mirror, add simmetry, es az ossze is weldeli. Jol gondolom, v. mirrornal is van vm trukk? -
GixEr #28716 Roviden: a bump shader/anyag szinten valtoztat mig a displace objektum szinten (hogy pontosak legyunk) -
nenad #28715 ja, de a kulonbseg az hogy a bump csak "ugy csinal mintha"
mig a displace "csinalja is" -
Nézd meg helpben elég jól le vannak irogatva/rajzolgatva:) -
zenoka #28713 ha jol tudom a displace megvaltoztatja a geometriajat is a targynak a bump az nem...nagyvonalakban...de majd kijavitanak a mesterek ha hulyeseget beszelek..
-
zenoka #28712 aaa megkora szivas...na akkor minden editpoly oszt obj.....franc:)
ezzek az autodeskesek igazan kitalalhatnak valami convertert mind auotocadnel...
kosz az infot.. -
montressor #28711 azt szeretnem kerdezni, h mi a kulonbseg a displace es a bump kozott? mindegyik a feluletet rucskossegere van nem? -
nenad #28710 komam, akkor tekerd korbe magad valami ragasztoszalaggal mert nem fog menni..
probalkozhatsz mas formatumokkal. pl .obj ment negyszog polyt is. -
zenoka #28709 rettenetesen lama kerdes:
hogy tudom max8 as dolgaimat atpakolni max7 esbe...egyszeruen nem nyitja meg a max .filet...szejel vett az ideg ha .3ds csinalok belole akkor meg mindent atnyom mesh-e.
PEdig csak alap modositott objektumok semmi max8 specifikus:(
jah s ha benne van a help-be akkor kovezzetek meg s szepuku lesz egy sornyitoval...:) -
NL szervere kicsit leterhelt lett... :) Most kell támadni. Muhahah -
Hehe... :D hihetetlen. :) Ha egyszer összeraknak eg rilízt, akkor mi a rákért nem rilízelik. Bugfixeket nem az utolsó előtti pillanatban szokás. :) -
-
Akkó nemtom o_O