63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Nekem meg 30 evesen volt eloszor PCm a feszkes fene a generacios elonyotokbe!!:) -
O_o ez sem százas... -
:DDDDD -
nenad #28861 szakertelem :
as the topic say. I´m rendering an animation on two separet farms and woul like one of them to render in reversed order so that they can meet halfway. Is there a way doing this. I´v tried to type in like: 300-0 but it dont work
....
-
Kész! A durranást hosszabbra terveztem, de mostmár nem fogom újrarenderelni :(
Download
-
Ronin666 #28859 Látom, hogy nincs rajta anti. Direkt, vagy nem renderrelte le a szemét? Anno még én is kerestem egy hasonló szintű effektet a glow-ra, de maxban ennyire szépet nem találtam. Külön plugin viszont volt valami. -
Ronin666 #28858 Aldaryn akkor most ez maxwell? Vrayben is elő lehet csalni ilyen effektet? -
Ronin666 #28857 Ez baromi jó!!! -
megis van^^ -
ok. köszi -
jah, jobb alsó sarokban valemyik ikon
+ lehet hogy nem ismered ezeket:
középső egérklikk : csúszkálás a viewporton
középsőklikk + ctrl : forgatás
középsőklikk + ctrl + alt : közelítés
Ezekre érdemes rászokni, sokkal könyebben lehet dolgozni -
lazarus, nem az kell hogy melyikell lehet behozni, hanem az hogy csak azt mutasa és nagyban -
p, f, t, l -
Valaki elmondani nekem azt hogy melyik 2 billentyű parancsal lehet azt meg csinánli, hogy csak 1 képet mutason. például a Perspecitce-t? -
Sikerült, láthatatlanná állítottam a részecskéket és egy bizonyos távolság után megsemmisülnek + kilőnek egy új részecskét ami már látható és find targettel visszaindul a középpont felé
Felnyomtam 640*480-ra + area shadow és antialiasing... holnap reggelre remélem kész lesz -_- -
nenad #28849 lassan kozelit a 11 kb-hoz a code...
:D -
nenad #28848 waa, volt meg egy bugom az exporterbe amit nem vettem eszre, a texturakat fejjel lefele exportalta :D tipikus obj formatum, y-up. szopas
mig rajottem... :D
egyebkent lesz egy meg1 uj gi method redqueenbe, a sok kis geci emetteres problemara.. -
csak max al nem . design elemeket persze hogy lehet de már lassan mindennel lehet. -
Zsottybobo #28846 Star Wars feeling!:)
Teepot admirális eligazítást tart... -
Hey. Amugy az igaz, hogy 3D studió max-al lehet honlapot is csinálna? ( desingre gondoltam ) -
GixEr #28844 Valoszinuleg a GeforceFX- generacio is, de nem hinnem, hogy ez itt a lenyeg ki milyen DX shadert es postprocess programot tud irni, hanem az otlet... -
És ez nem egyszerű render, hanem REALTIME RENDER! Radeon9700 már tudja :) -
GixEr #28842 Hozzaszolva a generacios kulombsegekhez: Nalunk van egy epiteszmernok akinek eny nyomtatok 1:10-es logokat (HVB, K&H stb...) es ezeket kivagja majd raragasztja a fenymasolat epulet tervrajzra amit ismet lefenymasol hogy kesobb feliratozni tudjon (kezzel!!!) hogy ismet lefenymasolja... Nesze neked EU!
Es ha elb...a nincs UNDO :) -
Hehe. :D laza...
nah, teapotok felturbózva. It's boogie time...
-
igen ritka esetek egyike :c) -
hehe ez a svájci néger :c) -
Na de ö se most kezdte:Swarci 
Ez se NFR volt. -
nenad #28837 fiatal generacioi ilyen keson kezdte?
9 even koromban, primo - magyar gepen! :D az uttorohaznak volt 1. :)
-
Megelőztél. :P -
keress rá a helben, vagy neten a volume lightra. Azzal ksézült. (vagyis, azzal lehet ilyet elkövetni) -
Google 0,006 mp keresési idő és nem kell hozzá angol sem.
Én hirhedten Lusta vagyok ezt itt bárki megmondhatja.. de csak akkor kérdezek ha végképp tele van a f.. om
http://www.world3d.hu/leckek.php?id=63 -
Ha kell én neked csinálok AK-t is, vagy colt-ot is -
Free alapokat tudom. Golyót is tudok simán csinálni ( olyat ami tükröződik ) még asteroidat is tudok csinálni. -
elöbb tanúlj meg járni és futni csak utánna akarj repűlni..
a Házat sem a tetőnél kezdik. elöbb tanúld meg az alapokat és az sajna ott kezdődik hogy kocka gömb meg egy csapágy majd pohár majd asztal végűl épület és utánna lehet csicsázni fényes golyókkal :c) -
:d
hihetettlen hogy mindenki sír pedig mindenki pofátlanúl fiatal :d
Képzeljétek el azt a látványtervezpőt aki világ életében 60 db ceruzával meg ecsettel dolgozott és volt hogy hónapokig dolgozott egy épület látványtervén és ha L b.t valamit akkor kezdhette előről. erre jön egy fiatal 30 as generáció és szinte napok alatt megcsinálja összemérhetettlenűl jobban és élethűbben mint amit ő tud. na ez a generációs hátrány... amúgy nekem 16 éves korom óta van gépem :c) ZX Spektrum és dat kazetta rules :c) -
Nenadesz, kérlek szépen keresek ezerel. De ilyet sehol sem találtam. Csak olyanokat hogy hogy csináljunk kocsit, gumit, textet meg ilyen alap dolgokat:P -
nenad #28828 kismillio tutorial van a neten, keress, es tanulj ha erdekel a tema, ne mast nyagass infoert.. Legalabbis ne tutorialert.. -
Hát de honnan tudjam hogy ők meg birják-e csinálni azt a fény gömböt ( vagy mi lenne az ) -
Nekem meg 26 éves koromban volt először pc-m... a fene a generációs előnyötökbe! :-) -
Én miről? Itt Nenad és a többiek az ügyeletes profik.