63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• fle go
    Nekem meg 30 evesen volt eloszor PCm a feszkes fene a generacios elonyotokbe!!:)
  • Aldaryn
    O_o ez sem százas...
  • Lazarus
    :DDDDD
  • nenad
    szakertelem :

as the topic say. I´m rendering an animation on two separet farms and woul like one of them to render in reversed order so that they can meet halfway. Is there a way doing this. I´v tried to type in like: 300-0 but it dont work
    ....
  • Lazarus
    Kész! A durranást hosszabbra terveztem, de mostmár nem fogom újrarenderelni :(
    Download

• Ronin666
    Látom, hogy nincs rajta anti. Direkt, vagy nem renderrelte le a szemét? Anno még én is kerestem egy hasonló szintű effektet a glow-ra, de maxban ennyire szépet nem találtam. Külön plugin viszont volt valami.
  • Ronin666
    Aldaryn akkor most ez maxwell? Vrayben is elő lehet csalni ilyen effektet?
  • Ronin666
    Ez baromi jó!!!
  • vafeN
    megis van^^
  • vafeN
    ok. köszi
  • Lazarus
    jah, jobb alsó sarokban valemyik ikon

+ lehet hogy nem ismered ezeket:
    középső egérklikk : csúszkálás a viewporton
    középsőklikk + ctrl : forgatás
    középsőklikk + ctrl + alt : közelítés

Ezekre érdemes rászokni, sokkal könyebben lehet dolgozni
  • vafeN
    lazarus, nem az kell hogy melyikell lehet behozni, hanem az hogy csak azt mutasa és nagyban
  • Lazarus
    p, f, t, l
  • vafeN
    Valaki elmondani nekem azt hogy melyik 2 billentyű parancsal lehet azt meg csinánli, hogy csak 1 képet mutason. például a Perspecitce-t?
  • Lazarus
    Sikerült, láthatatlanná állítottam a részecskéket és egy bizonyos távolság után megsemmisülnek + kilőnek egy új részecskét ami már látható és find targettel visszaindul a középpont felé

Felnyomtam 640*480-ra + area shadow és antialiasing... holnap reggelre remélem kész lesz -_-
  • nenad
    lassan kozelit a 11 kb-hoz a code...
    :D
  • nenad
    waa, volt meg egy bugom az exporterbe amit nem vettem eszre, a texturakat fejjel lefele exportalta :D tipikus obj formatum, y-up. szopas
    mig rajottem... :D

egyebkent lesz egy meg1 uj gi method redqueenbe, a sok kis geci emetteres problemara..
  • Free
    csak max al nem . design elemeket persze hogy lehet de már lassan mindennel lehet.
  • Zsottybobo
    Star Wars feeling!:)
    Teepot admirális eligazítást tart...
  • vafeN
    Hey. Amugy az igaz, hogy 3D studió max-al lehet honlapot is csinálna? ( desingre gondoltam )
  • GixEr
    Valoszinuleg a GeforceFX- generacio is, de nem hinnem, hogy ez itt a lenyeg ki milyen DX shadert es postprocess programot tud irni, hanem az otlet...
  • RelakSfromhome
    És ez nem egyszerű render, hanem REALTIME RENDER! Radeon9700 már tudja :)
  • GixEr
    Hozzaszolva a generacios kulombsegekhez: Nalunk van egy epiteszmernok akinek eny nyomtatok 1:10-es logokat (HVB, K&H stb...) es ezeket kivagja majd raragasztja a fenymasolat epulet tervrajzra amit ismet lefenymasol hogy kesobb feliratozni tudjon (kezzel!!!) hogy ismet lefenymasolja... Nesze neked EU!
    Es ha elb...a nincs UNDO :)
  • Aldaryn
    Hehe. :D laza...

nah, teapotok felturbózva. It's boogie time...

• Free
    igen ritka esetek egyike :c)
  • Free
    hehe ez a svájci néger :c)
  • repvez
    Na de ö se most kezdte:Swarci
    Ez se NFR volt.
  • nenad
    fiatal generacioi ilyen keson kezdte?
    9 even koromban, primo - magyar gepen! :D az uttorohaznak volt 1. :)
  • Aldaryn
    Megelőztél. :P
  • Aldaryn
    keress rá a helben, vagy neten a volume lightra. Azzal ksézült. (vagyis, azzal lehet ilyet elkövetni)
  • Free
    Google 0,006 mp keresési idő és nem kell hozzá angol sem.
    Én hirhedten Lusta vagyok ezt itt bárki megmondhatja.. de csak akkor kérdezek ha végképp tele van a f.. om

http://www.world3d.hu/leckek.php?id=63
  • vafeN
    Ha kell én neked csinálok AK-t is, vagy colt-ot is
  • vafeN
    Free alapokat tudom. Golyót is tudok simán csinálni ( olyat ami tükröződik ) még asteroidat is tudok csinálni.
  • Free
    elöbb tanúlj meg járni és futni csak utánna akarj repűlni..
    a Házat sem a tetőnél kezdik. elöbb tanúld meg az alapokat és az sajna ott kezdődik hogy kocka gömb meg egy csapágy majd pohár majd asztal végűl épület és utánna lehet csicsázni fényes golyókkal :c)
  • Free
    :d
    hihetettlen hogy mindenki sír pedig mindenki pofátlanúl fiatal :d
    Képzeljétek el azt a látványtervezpőt aki világ életében 60 db ceruzával meg ecsettel dolgozott és volt hogy hónapokig dolgozott egy épület látványtervén és ha L b.t valamit akkor kezdhette előről. erre jön egy fiatal 30 as generáció és szinte napok alatt megcsinálja összemérhetettlenűl jobban és élethűbben mint amit ő tud. na ez a generációs hátrány... amúgy nekem 16 éves korom óta van gépem :c) ZX Spektrum és dat kazetta rules :c)
  • vafeN
    Nenadesz, kérlek szépen keresek ezerel. De ilyet sehol sem találtam. Csak olyanokat hogy hogy csináljunk kocsit, gumit, textet meg ilyen alap dolgokat:P
  • nenad
    kismillio tutorial van a neten, keress, es tanulj ha erdekel a tema, ne mast nyagass infoert.. Legalabbis ne tutorialert..
  • vafeN
    Hát de honnan tudjam hogy ők meg birják-e csinálni azt a fény gömböt ( vagy mi lenne az )
  • piktor
    Nekem meg 26 éves koromban volt először pc-m... a fene a generációs előnyötökbe! :-)
  • Aldaryn
    Én miről? Itt Nenad és a többiek az ügyeletes profik.