3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oryon
Nos, igen a MatchMover az kétségkívül ütõsebb szerszám ezen a téren.
Használták is pár filmben, ha jól tudom, valamint kapcsolata is van a Max-al.
Asszem az egyik program, amelyik a Zoom-ot is le tudja követni.

Oryon

oryon
Jaja, õ nem Frenkie 😊
Csodálnám is, hisz nemrég köszöntöttük fel 😄

De Relaks-nak Boldog szülinapot!

Oryon

DE miert nem a sarkokat vetted fel a campointokkal (minimum 4-5 pont kell neki) az legalabb 7 pont lenne, abbol tud szamolni FOV erteket es elmozdulast is "rendesen"
ThomasGins
Õ nem a mi Frenkink😊

\"So always look on the bright side of death\"

ThomasGins
Boldog szülit!
Rendert nekeik!😊

Hy!

Na próbálgattam az a camera matcher nevû dolgot, de enyhén szólva is egy kaki, ami a maxban be van építve. A legegyszerûbb dolgokat nem tudja követni. Anno még a D21-en csinált egy ember egy olyan videót, hogy a konyhapulton egy yoghurtosdoboz, meg egy málna integettek. Az teljesen profira sikeredett így meg is kérdeztem az emberünk, hogy mivel készítette. Az elmondása szerint RealViz MatchMovert használt hozzá. Sajnos még nem találtam meg a neten, de nagy erõkkel keresem.

Ja itt egy kép, kicsit látszik rajta, hogy össze vissza ugrált a keresõ és a végén el is vesztette a vélt, pedig a kameramozgás zajtalan volt

Evogordon
Ehe 2 születésnaposunk is van 😊
Boldog szülinapot RalakS & Frankie

oryon
Megkínálsz minket is?

Nekem tetszik. Bár a pöttyökkel érdekesen néz ki a töltelék...de mindenképpen megkockáztatnám megenni 😄DD

A csoki szélét be-be töröd majd?

Oryon

fle go
Koszi, kiserletezes folyamatban😊

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

sztem a csoki tok jo! 😊
nekem tetszik. Ehes is lettem. 😊

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

ezt a krem akarmit felfoghatod ugy mint egy csavarmenet egy csonka kupon, a tetere meg befordul...

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

a paint deformer vagy mi az editable poly legalso menujeben van.

fle go
Nenad: probalgatom csinalni a karamellcuccot is helixbol csinalok tekercseket majd booleannal osszeolvasztom, de a helix vegeit nem sikerul lezarnom es csucsossa tenni, hogy lehet azt megoldani? Es a paint deformer modositot se talaltam, 7-es max.

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

fle go
Haliho!
Hat nem nagy dolog ugy erzem, lehet meg ettol is lehetne jobb, ez a csoki vege,
velemeny?

Helyesbítek: Nem a kurzor változik, hanem a forgáspont....

Sziasztok!
Az érdekelne, hogy melyik a legnagyobb verziószámú vray, ami mûxik max5 alatt?
tudtok segíteni?

Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.

Sziasztok! Még csak most tanulgatom a Max-et. A könyvben a kurzor a módosítások közben átvált egy kombinált kurzorra..... nekem nem. Ezt valahol be kell állítani? Csatlakozom a köszöntõkhöz: Boldog szülit!

LoL!

Nem tudom, azt mondjam-e neked, hogy öreg harcos, vagy még mindíg azt, hogy kölyök... 😊

BUÉK!

jahhh... BSZN! 😄😄😄

\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs

bertino
Elég sokféle lehet 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sziasztok!
Lehet, hogy naiv a kérdésem, de láttam egyszer egy 3D-s konyhabútor tervezõ progit és nem tudom hol lehetne letölteni.Esetleg, ha Valaki tud benne segíteni azt nagyon megköszönném.
Üdv.
Free
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek :C) ma kb 100 kívántak boldog Szülinapot de a család után (anyum nõvérem) a tietek esett a legjobban.. immár a 27 évemet nyüstölöm ezen a sárgombócon :c)

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

a regi is uj is megy vele.
amelyik szimpa'tikus

melyik vrayt erdemes max7 ala felrakni? (most indult el a 7-es 😊
holnap fellokom neked.

Hoppa' , Free Hapy Birthday! 😊

Malakai
Heppi börszdéj! 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

piktor
Boldog szülinapot! Feel free! :-)

oryon
Boldog Szülinapot Kívánok Neked! 😊

Oryon

Egy loft objektum (sajat scale modositojaval a vegen leszukitve)utana feltoltve reszecskekkel amiknel metaballreszecskeket allitasz be.(ettol osszeolvad, de sokkal, hogy sima legyen a felulet) utana csak anyag es render kerdese.
oryon
Huh, nem is láttam, hogy válaszoltál 😊

Ezt hol találom, mert az oldalról eltûnt 😞
Megy R7.5-el?

Oryon

piktor
Amúgy mi a véleményetek a Maxwellrõl?

piktor
A pilacs az az emitter material? :-)
Megpróbálom...
Kösz Nenad, köszi Malakai!

Malakai
Geometriákra kell tenni emitter materialt és de, mindenhol használj maxwell materialt, legtöbbnek meg olyan kevés a beállítása, hogy sok belövögetés nem kell. Ami meg kell, az meg hát, rendering. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

slot fekete,
pilacsra, pilacs materialt kell alkalmazni.
😊

piktor
Sziasztok! Próbálgatom a Maxwell renderert Maxban. A material slotok mindenkinél feketék? Hogyan lehet akkor belõni a maxwell shadereket? Sehogy? :-) Vagy nem muszály azokat használni? És mi a helyzet a fényforrásokkal? A skylighton kívül nekem nem világít semmi - néhány (kevés) próbálkozás után... Szívesen veném ha valamelyikõtök segíytene ezekben az alapkérdésekben! :-)

ujrahasznaltam az imapot mar parszor, vmi lehet tulzottan megvaltoztott es nem teccet neki.

Evogordon
Ja megvan csak bele a plugin-ba simán 😄. Különben max 6 plugint lehet max 7-be tenni??

Evogordon
Lenne egy kérdésem!
Szedtem le pluginokat pl Fire.dlr stb... ezeket hova rakjam a max-ba?

youth
Olyan mintha alulról kapna fényt.

Youth

Free
ha van egy generált objektumom , amit mondjuk a loft al generáltam de önmagába is beleér. nincs rá mód hogy egyszerûen az önmagában lévõ polygonokat törölje? egyszóval csak a külsõ polígonok legyenek meg ? nem tudom érthetõ e a kérdésem mert én már kellõképp belezavarodtam

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

ThomasGins
Amugy egy homogén háttér elõtt az üveg és a fém szinte teljesen egyformán néz ki.

osszeboolenolsz par tekercset, a tetejet bezarod, es paint deformal modositod ahol kell.

fle go
Erre is kernek otleteket hogy tudnam megvalositani, lemodellezni, a bevilagitas az egyenlore nem mervado, csak maga a csavarodott karamell forma.
Ilyesmit kene csinalnom:

majd este renderelem hdrivel es akkor latni fogod hogy miert van igy.
a kornyezet alapjan teljesen jo, hetkoznapi eletben ilyen kornyezet nincs ezert igy tapasztalni is nehezebb, azonban ha megfigyeled, akkor latszik csak sokkal gazdagabb a szinezes ezert nehezebb felismerni a format.
egy lepessel kozelebb a kep amit belinkeltem.
EGyebkent meg igy sztem is szebb, mert egyszerubb. Es a lenyeg nem a realizmuson volt egyebkent sem, ha nem tunt fel.

Tegyük fel, hogy így van, akkor valami már bibi van a képen. Lehet hogy csak én nem látom hogy mi, de tuti valami el lett tolva. Az elsõ verziót 1 percig lestem mire rájöttem mi is az. Elõsször úgy láttam, mintha egy félbevágott valami lenne alul, felül pedig egy ívelt krómcsõ. Testvérem is furcsálta a képet amikor rápillantott. De ha szerinted rendben van, akkor hagyd úgy.
fle go
Koszi ez a funkcio kellett!

fle go
Idulhat a csoki project😊)) Gyartson mindenki csokit.

Evogordon
Leszedtem a ZBrushDemo_155b-t és amikor indítom kér egy kódot, holl találom meg azt a kódot?

Free
he he beindúlhat a csoki projekt 😊)))
Ez tetszik de közelsem lett olyan jó mint Flego -é