3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Free
ismerõs azzal készítettem egy jóõár logot ide az sg re :c))) csak az enyámben nem volt egérke :c(

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

ThomasGins
(codec hozzá itt )

\"So always look on the bright side of death\"

ThomasGins
😊 Volt pár default particle, és a sok tûz,füst mellett ott volt õ is😊
Lehet egéresõt csinálni😊

😄
Mi ez a maszkalo eger???? 😊))

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

ThomasGins
Leltem egy particleillusion nevû 2d-s progit,megmentett egy félnapos rendertõl.
avi 300kb
Ez kb 20mp-es render volt.

ja, az eredeti osztas 30*30, 900 qpoly.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

28,000 poly. Noise modositoval vannak a finom reszletek osszehozva.

chaosgroup simcloth 3 v1.51 - ingyenes plug

Kipróbálnám az a videós vackot, de sajnos nincs Help a maxomban. a 160 megás válltozat van fent. Ehhez külön kell helpet rakni?

Ha rájövök csinálok valami fasza animációt 😊
hopp kicsit nagy lett. Bár nem értem, hogy miért nem jó ha szép nagy képeket használunk.
Just fun! 😄

nagyon jó lett a tutoriál. Már csináltam is egy mûködõ darabot. Most viszont azzal veszõdöm, hogy mogyan kellene azt megcsinálni, hogy a környezet tükrözõdjön a behelyezett tárgyról és ne csak az asztallap. Van valami beállítás, ahol azt kapcsolom be, hogy a testek tükrözzék a behelyezett hátteret? Úgy mint amikor HDRIt használtok.
Vagy ezt kellene HDRIként használni, ezt a hátteret? Mit ajánlotok? A lényeg, hogy a testek legalább tükrözzenek valamit, tutom hogy nem a helyes lesz, mert mások a szögek, de legalább van rajtuk valami
Evogordon
Ez a demó, ide milyen kódot írjak be?

kép

Evogordon
PracticalGuide_A = Ez különben mi? Mire lehet használni?

Evogordon
Különben nagyon érdekes lehet ez a reactor cloth, ezt a fizika csinálja hogy így van a terítû azon a box-on?

ez cloth fx?

Evogordon
Van z brush 2 triall verzió? Mert nagyoon érdekel az a progi azóta mióta megnéztem azt a tutorial videót róla. Ha van triall verzió pls linket. THX

oryon
WOW. Egész ütõsen néz ki.
Mekkora részletességgel rendelkezik?

Oryon

updated, egyebkent csak geometria, nincs bump, displacement egyeb.

napi ertelmetlen. Cloth okorkodes

passz. nezd meg 😄
amirol beszelek felhasznalok konkret tesztjei. Nehany ujgazdag amerikanus

Ez a prohardver-es teszt? Abban hol van xeon proci?

meretaranyok??
ha kicsi a kamera es a cel kozotti ter akkor is lehet ilyen,

FRenkie
De nemtom mért ilyen fura, minden méretarányos, csak be van dobva egy kamera, dof bekapcs, get from kamera kipipál.

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

ThomasGins
maxban: help/tutorials,ott meg More Animation and effects/using camera match😊
Asszem az avi-val van...

ThomasGins
Nekem is fura kicsit,nem photoshoppal raktad rá?😊

hatter legyen csak dof szvsz, ez igy lehet erdekes vhol de nagyon fura.

Tetszik ez a képrehelyezõs dolog és jó lett a tutoriál videó is!

Ha ezt videóval akarod megcsinálni, akkor oda már program kell ugye?! Tehát ott gondolom ki kell rakni jelzõpontokat és a program azok követésével fogja a kamera mozgását megcsinálni. Tudtok ilyen programról?
FRenkie

nezegettem render benchmarkot.
dual xeon 2.8-t lever a AMD 4400x2 (ketmagos procc)
nem rossz. Sztem arban is megeri tekintve a teljesitmenyt.

FRenkie
Sztem az alsó jobb, de zavaró ez az erõs dof.

Ackro
AEC extended meg cinema 4d, a tree factoryval most nem kínlódtam bár skálázhatóbb de lassabb is.

fageneratorral 😄

ThomasGins
Az alson nekem kicsinek tünik a fejhalgató,vagy a dof miatt,vagy a mintázat miatt😊

a felso nekem jobban bejon.Az elegge hiheto. Sztem laikus tutko nem veszi eszre 😄

ThomasGins
A fákat mivel készitetted?

Mayer
Üdv emberek,

Még egy kis composit, aztán asszem én befejeztem ezt a projectet.

Vrayel rendereltem azért teszem ebbe a topicba. A modell mayás. Kiváncsi lennék a véleményekre.

www.gaborhertelendy.com

az aranyozast nem ilyen simara csinalnam, regyen rucskosebb az arany, a szelei stb, amugy baro jol nez ki!!

Ackro
igen, a bevilágítás is még hátra van, egyelõre egy directional light próbál világot gyújtani a fekete pixelek közt. jó lenne gi is, hogy szép legyen vagy legalább egy skylight 15-20 samplinges árnyékkal, de sajna a renderidõ így is több mint 400 óra lenne egy gépen számoltatva, annyi idõ meg nincs rá. ez eddig valamivel több mint 2.8M lap + 27 részecskerendszer a szökõkúthoz + motion blur. De ehhez még jönnek épületek meg fák és ráadásul két verzió lesz belõle. Ilyenkor eszembe jut, hogy jó-jó ez a vray meg a többi ilyen motor amíg az ember nem akar animációt csinálni, de egy ilyen esetben még mindig a scanline viszí a pálmát. Próbáltam mental ray-t, közel hasonló sebességgel számolt GI nélkül mint a scanline de az árnyékokat elcseszte nemtommér...

ThomasGins
Photoshop image/adjusments/shadow...😛

Sadist
Nagyon jól néz ki rajta a textúra <#eljen>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Evogordon
Belelehetne rakni azt a kis ló szobrot a te parkodba 😉 jól nézne ki

FRenkie
Természetesen displacement. A park jó lesz, de túl,sötét, a fatörzsek kop feketék.

Ackro
Nagyon király! Jó a textúrázás. A minták map rajta, vagy kimodellezted?
én most épp látványtervezek egyelõre itt tartok (ez egy parkrekonstrukció látványterve lesz, ha a gépem is így akarja):

ThomasGins
Jól néz ki nagyon!
Kis dof lehet h még mehetne rá...de ez csak szvsz

Gladiator
fasza

FRenkie
Most ezen dolgozgattam, ez egy kis ló szobor, a zöldes részei bronznak néznek ki, de aranyozott foltok is vannak rajta. Nem én találtam ki 😊

FRenkie
Nektek az image sampleren belül van color treshold opciótok? Vray.

KisQbi
Sziasztok!

Nemtudom ki válaszolt az AI import problémámra... tegnap még megtaláltam..
Szóval próbálkoztam én is régebbibe menteni de nem gondoltam volna hogy 3as verzió lesz csak a nyerõ.. ezenkívül nem értem mert DXFbe és DWGbe is knovertáltam AIból é azt sem vette be ugyanazzal a problémával... (még egy négyzetet sem)
Mindenesetre köszönöm a segitséget!

Mayer
Nem baj ha egyszínûek. Szeirintem illik is egy ágyhoz ha nem piszosak repedtek etc. Jó ez így, talán ha megpróbálnád sötétebb színekkel amit már írtam is, és azt a feketét lecserélnéd valami elmosott láttérre jobb lenne. Te tudod de szerintem egy próbát megér nem?

www.gaborhertelendy.com

FRenkie
nagyon frankó! Szerintem igen.