3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"So always look on the bright side of death\"
Van valakinek egyébként tapasztalata a RealFlow-al? Én még a 2,5-el bénáztam egy napot és abban emlékszek, hogy nem volt elég a Action gombot megyomni, mert azzal elkezd számolni, fizikát modellezni, de az animációt nem jegyzi meg és utánna hiába huzogatom az idõsávot, nem marad meg. Nekem úgy rémlik, hogy még valamit be kellett kapcsolni, vagy nem is tudodm, de furcsa.
Oryon
Nekem csak azért kéne picit jobb kamera, mert a miénknek elég kicsi a felbontása ami nagyon zavar és kicsi a színtartomány is. Ha lesz nagyobb, lesz ha nem akkor ezzel kell beérnem és majd nektek is egy ivszafogottabb minõségû animal.
Felraktam a RealFlowot és megnéztem pár tutorialt is. Mit ne mondjak, ez a program valami iszonyat könnyû. Örültem is neki, hogy nem voltam úgy elakadva, mint a ZBrusban, mert már azt is nézegettem. Hát számomra az valami iszonyat. Ahogy össze van keverve a 2d meg 3d és az egész kezelõfelület merõben más mint az eddig megszokott... Teljesen kész vagyok már tõlle, de nem adom fel.
Huh, kicsit belemerültem. Csak sok sikert kívánok a 3CCD-s megoldáshoz 😄
Oryon
ráindítok 2 vadászrotátort ,a megarender már megy 1 órája
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
mékell iylenkó ilyet hallgatnom????????????
ez azé haladás az nem emberiségnek
de hogy valami értelmeset is nyomjak majd valamelyik hóóónapban feltöcsök egy szép kis "értelmet-hl-en-beth-lehem"pikcsört amit énjómagam rendereltem puszta kézzzel meg fejbeszámóltam az egésssszet,sokáigtartott véréjlogaritmusosssal de majdnemszéplett vó'na ha nyomok rá több sample inget meg a szorongásaimat is leveszem 0,000000001 re
de tényleg bocs és del *.MrGeE-s postolást /de ha mered törpölni akkor veled gyûlik meg a bajod/ és mi lesz velem nélkülem?
Ja tényleg bocsi hogy itt belerondÍtok ez nagyon szép és jó gondolatWORLDbe<#alien>#alien>
Ténylegegesen az 1/2EDE is elég lesz azt már ott is vagyol!
Már énis voltam ilyesmiben azt TÚÚÚÚRÓS lett a háta :S
De legyen nékid/i dzsászt váná ték it/ igazad azt vigyed végig amiket ittt begondolóóóó!!!
Én Veled vagyok azt szurkolok meg minden csak sokat ittam megin'😛PP
Yah ha én csaolock/Oryon MÁSTÁ akkó ez Remélhem NENADESZ-reis #20215 rávonatkoztatod/ FOREVER+ja ténylegesen sikerát berongálnom eme nemes és hazafi agysejtyejimet úhhhhhhhhhhhh nemisirokmár ilyen sokat mert a végén még tikteket is agyonüt a párlat:S /de tényleg dúúúúrva rendeltem és megött az abszinth a anno csehbõõõõõõ és adja magát rendesen de nemszeretnék rájaszokni mert akkor mi lesz a membarinemmmel az fehérüröm??????
1 Szóval most mivan itt Flamerkedek vagy mi ? AI??!!! ezt törõjjed de gyorsan remélem +érted aggodalmam uhh CSÕÕÕÕÕ de mééényomok itten Mehet! et????<#law>#law>meg skizo is voltam tavaj elött de az már más történet nem apróóóóóknak valllhalla............
Végül õk jönnek számításba:
max7,vray,realflow3,zbrush,matchmover,flash5
Ennyi programot tervezek hozzá és már a kevésbõ ismertek tanulását is elkezdtem.
(\__/) ( X.x) ( } . { )

Kitalalod, megmodelellezed, es befejezed. Maskent nem sokat er az egesz.
szvsz
.
Bár tavaji sem volt egy gagyi cucc, de ahogy észrevettem inkább azt díjazák, hogy mit csinálsz, nem hogy milyen szinten. Szóval ha megrajzolom nekik a legrészletesebb legélethûbb mondjuk nappalit, vagy egy embert azt lesz*rják, de ha csinálok valamit ami szól is valamirõl, mint pl. egy pár perces rajzfilm, akkor azt már értékelik is valamire. Na majd meglátjuk...
Köszönöm a BSzN-eket 😊
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Szabadfogású Számítógép vagy valami ilyesmi a neve. NA?!
\"So always look on the bright side of death\"
Nem szeretnék nagyon profit. Egy kézikamerával lesz felvéve a szobámban az aszal és oda fogok készíteni egy jópofa figurát ahogyan szerencsétlenkedik. A lényeg pont azon van, hogy úgy tûnjön, hogy tényleg ott van és mintha mi amatõrök felvettük volna frankón, így az sem gáz, hogy minõségre kézikamerás lesz és a kezem is mozogni fog. Szerintem pont ez fogja megadni az életszerûségét, szóval nem stúdió minõségû kivitelû filmet szeretnék és nem is tudnék, mert nincs hozzá megfelelõ kamera.
Így is csak egy viszonylag kis felbontású otthoni kamera áll rendelkezésemre, de lehet majd szerzek egy nagyobb felbontású 3 CCD-s kamerát.
Akkor én is:
Elõre is Boldog Szülinapot akinek Holnap, Holnapután illetve következõ pár évben lesz 😄
Oryon
Akárhogyan csinálom, ezek a kis pontok mindig szétcsúszkálnak.
Egyébként a maxban lévõ kamerakövetésnél nagy baj, ha elveszt mondjuk 7 bõl 2-3 pontot? Valahogy nem nagyon sikeredik neki. Vagy elmaradnak a pontok, vagy elcsúszik az egész.
Vagy legalábbis hanyagold...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
De megnézem ez a 2d3 boujou-t is, ha nem lesz meg a másik. Én is hallottam rólla, biztos jobban megy az is, mint a maxba épített.