3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ThomasGins
Csini nagyon!
Mennyi is volt az a pár perc render?😊

\"So always look on the bright side of death\"

Aldaryn
Pár perc alatt jött egy ötlet.Pár perc modellezés,pár perc rendertime,kcisitzajos.Mind1.

per aspera ad astra

ThomasGins
😄
kukac

Dichter
A modifier listbõl az elsõ path deformot válaszd ki (van lejjebb is egy) és legyen beikszelve a move to path is.

Lazarus
Hi megin én a spirál a spirálban hülyeséggel.

Leszedtem 3dmax7et. rányomtam a nagyrugóra hogy Create Shape. erre Editable Spline lett utána PathDeform a kicsire PickPath a nagyra és ez lett belõle <#ijedt><#rinya><#falbav><#duma><#schmoll2>

segítsetek plz!

ilyet akarok
Akkor szerintem csináld azt amit mondtam. A recéket kissebbre és az egészet szabálytalanra jobban. Így te az életben nem fogsz vajat felvakarni a dobozból. VAGY csináld azt, hogy megnézed hogy néz ki az életben és azt modellezed.
fle go
Vaj akarna lenni...

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

ThomasGins
Amennyire tudom vegyes lesz,összefüggõ matricák meg külön a szponzorok. Köszi a segitséget!!! (privi)

Akkor ezek szerint nem osszefuggo (nyomtatott) hanem vagott grafika lesz. Ha kell tudok kuldeni vektoros meretaranyos rajzokat, hogy azok felett rakd ossze. De ha masban kell segiteni szolj, vagy irj emilt (MSN?)
ThomasGins
Igen. (nem.buszmatrica beleszámit?😊
😊
Rally auto lesz szoval csok csicsa nem lesz rajta.Majd kirakom ha meglett,még pár hét..

teljes boritas lesz? (csinaltal mar ilyet???)
ThomasGins
Köszi!

Az a helyzet h egy ignist kell körbematricáznom,szinte egy darabból,csicsák csikok, miegymás. A 3d modell lenne a legjobb és annak kiteriteni a felületét de ez is nagy segitség!

bocs nem bejgli, hanem beigli 😛
nekem bejglinek tûnt elsõre 😄. Ha vajat akasz, akkor szerintem ne legyen ilyen szabályos egyrészt. Aztán gondolom a recék a kés recéi lennének, amik túl nagyok. Aztán lehet félreértettelek és ez tényleg egy bejgli 😊
fle go
Orulnek en annak nagyon ha odakeszulne, es valoszinu akkor nem is igy nezne ki.
Nenad hat ez az en se nagyon tudom eldonteni mi is ez, te hogy oldanad meg?

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Ackro
reklámfilmhez lesz?

Köszi a segítséget az áttlátszóság megoldására. Addig is itt egy kép ami már végleges. Most elkezdek tanulni valami más progit, erre meg majd a végén visszatérek. Addig is itt a legújabb variáció. Raktam bele pár buborékot is, de ez már maxban lett belerakva ugyancsak practicle megoldással.

Oh, köszi. (ugyan nekem a configure driveren belül volt végülis a kapcsoló, de így már megtaláltam!)

de reg volt amikor en autot modelleztem. fr stage 0 elso verzioi idejen.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Free
amúgy gagyi felbontásban rá lehet lelni

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Free
ugyan találtam egy 360000 polygonból álló nagyon szép modelt de blueprintet nem a modell meg 49 euró lenne annyit meg adjon érte a harapós ló. ma megyek be a városba majd beugrom egy kereskedésbe ha nem sûrgõs ott mindig van a prospektusokban blueprint hazahozom és nagyfelbontásban lescennelem neked . ha ez így megfelel :c)

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

mijez? ures beigli??? 😊
fisch, kosz szepen!

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

/customize/preference/viewport/Triangle strips/display wire..... elol ki kell szedni a pipat
vagy a kijelolt objektumon jobbklikk es ott az "edges only" legyen kipipalva.
ThomasGins
Füstölt sajtnak se rossz😊

Nem tud valaki egy suzuki ignis blueprintet vagy 3d modellt?
Nem lelek sehol😞

Egy ismerõsömnek akadt gondja a max-al, én meg nem találom a megoldást: azt mondja neki korábban, ha rajzolt például egy box-ot az csak 12 élbõl épült fel, most viszont ha nincs kiválasztva látszanak az átlók is. Korábban neki nem így volt. Hogy lehetne ezt a megjelenítésben változtatni. Gondolom valami "síkban fekvõ élek" kirajzolásának tiltás, vagy ilyesmi lehet, ha van ilyen, de nem találom. Azt mondja, csak akkor van ez a gondja, ha a tárgy éppen nincs kiválasztva.

fle go
Csak a kedvedert most eppen vajjal probalkozom nem tul nagy sikerrel eddig.

Malakai
Hahh, jó lenne. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

fle go
Talan a Te kreaciod?

\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs

Malakai
Én korábban vrayel próbáltam, de a vray a blurolt tárgyat mintha a blur elé rakná, úgy meg randa, eredeti tárgy nélül meg egy fekete pacát tesz oda, szal vrayel se jó, csak ha leveszem az AA-t, úgy elfogadható tud lenni... 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Remélem nézed tovább is és nem csak a kezdõ hozzászólást... 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ez finaldof/finalmblur 3dsmaxon, finalrenderen kivul nem megy semmivel sem? 😄
vazz megprobaltam mental rayel, de azzal sem ment.

fle go
Jo kis anim,tetszik a fizika benne

Asszem ezt erdemes megnezni 😊
Cgtalk topic
ThomasGins
Fene tudja,ahol dolgozok ott is van egy dvd kölcsönzõ,de azért lehet velünk alkudni😊 Holnap megnézem nálunk is.

ez csak kolcsonzo nem?

ThomasGins

kosz szepen! 😊

ThomasGins

melyik magyarorszag legnagyobb dvd boltja?
az operahaz fantomjat keresem (az ujabbat joel schumaher rendezeseben) es amin van magyar subtitle, - ajandek lenne.

ThomasGins
Legalább egy mûanyag golyót rendereljen valaki😊

fle go
Koszi

FRenkie
a pohár kicsit böte 😊

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

shell

fle go
7eshez van solidify vagy valami hasonlo?

ThomasGins
vray environmentbe copyzd át a háttérképed de a bitmap coordinátánál ne environ/screen legyen hanem spherical env.

fle go
Vray, de kollegano mar PS-ben agyon tuningolta😞

Ja és megtudnátok mondani, hogy ha a kancsó tükrözõdését felveszem, akkor miért látszik mögötte a háttér?
Megtetszett ez a fényképre rakósdi 😊. Kis renderidõ és érdekesebben néz ki, mintha nem lenne mögötte semmi.

Na itt egy új változat. Még nem egészen végleges, de már alakul a vizem.

ThomasGins
Vrayel csináltad? mitõl ilyen rajzfilm szerû?

A szomszéd nõje mindig zöldebb,jutott még eszembe most hirtelen😊