3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ThomasGins
NFR lol😊
Széb bigyó!😊

\"So always look on the bright side of death\"

FRenkie
NFR:

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

a srác a cgtalk-on cloth-tal hoztalétre a gyûrõdést. ezt nem lehet a cloth extensionnal, vagy ne adj' isten asimcloth-tal megcsinálni?

Malakai
Kicsit értelmetlen mondat lett, de azért remélem érthetõ. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Ha már itt tartunk, van olyan tool, ami rendes keyekre konvertálja a reactor+transform gizmo/link controller dolgokat Euler XYZ-vé? Mert ugye azzal is gond szokott lenni, hogy a transform gizmot megmozgatom, plusz reactor számoltatott key-eket, az is bezavar néha, de inkább a link controller, amit ha át lehetne konvertálni, akkor pl ezt a procedúrát erõsen leegyszerüsítené. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Az egymás utáni töréseket csak több box-al tudtam létrehozni (igazából 5box kellett hozzá, de biztos meg lehetne könnyebben is csinálni 😄), amibõl csak kettõ maradt a végére, a két törés közt kicserélõdnek, csak a szellembox azért pattan tovább, mert nem töröltem ki a felesleges key-eket. Amúgy az a renderben nem látszódna (csak ugye max-nek 0 visibilityt is meg kell jelenítenie valahogy 😊...

És nem, nem realflow, habár ott is meg lehetne ezt csinálni, de nem igazán kísérletezgettem még realflow fill/deform emitterével. Ez itt reactor (soft<->riggid body kombózgatás).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

FRenkie
Kúl, mi az a "kísertetdoboz" a háttérben?

Aldaryn
Hehe, frankó... az egymás utáni tördelés macera a köbön. 😄

per aspera ad astra

Ez hogy? Láttam ilyet a realflowban, mint mesh deform, de ezt nem abban csináltad gondolom.
Malakai
Napi felesleges render helyett egy napi felesleges preview.. 😊
Kirenderelni nem akartam.
Amúgy a cgtalkos töréspróbálgatást próbáltam ki én is, ennyi. Mondjuk az egymás utáni töréssel szenvedtem eleget, nem is akartam már megcsinálni a padlóra. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Aldaryn
😊 Na, majd legközelebb. Azért, akármit is mondasz, legalább volt benne egy kis izgalom. Boltossal meg etesd meg... :o)

per aspera ad astra

szopas a kobnegyzetmeterediken:

megyek kb 1 kmt tettem meg kint a pusztaban, amikor a hatizsak egyik pantja elszakad. (anyad!) - na, ez biztos anyaghibas volt - beakasztom egy masikba, fasza, megyek tovabb, kb 1 km mulva, reccs, elszakad. ANYAD! Nezem az ep pantok szamat, es kikalkulaltam ha ilyen utemben szakad meg eppen hazaerek. Es eppen!
Holnap megyek a boltba es nagyon kegyetlen leszek. A Zsak meg csak nem is volt annyira sulyos, kb 20 kilo. 75 literes.
Vazz. Hiaba izzadtam! 😊

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Malakai
A search distance-on volt a hangsúly, túl nagyok voltak a pacáid. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Free
tudom igen ok :c) megkaptam a lapot köszönöm szépen üdvözlök mindnekit :c)))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

fle go
multiplier: 1
search dist: 20
max photons: 3000
max densyti: 2
ez volt

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

marmint az értékekben mekkora volt az eltérés
fle go
Lattad a kulombseget a kep amit beraktam

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Ezek szerint mákom volt 😊.
És mi volt a külömbség?
fle go
Koszi, naggyabol minden hasonlokeppen volt beallitva, de megse ment atallitottam az altalad adott ertekekre es jo lett...hmmmmm

Sonajk @:o)
Lehet, hogy valaki ezt az oldalt még nem ismeri.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

FRenkie
De ehez az objektumk méretei is kellenek.

Evogordon
Melyik most a legújabb Vray?

multiplier: 1,5
search dist: 1
max photons: 2000
max densyti: 0
Én ezt a képet viszonylag rég csináltam és szerintem egész jó lett a caustic.

Mindjárt megnézem az értétkeket amiket beütöttem. Ez is csak próba volt szóval igazán nem is tudom miért foltosodott a tiéd, de lehet hogy a photon/cm-en kellene növelned. Na mindjárt megnézem mik voltak itt a beállítások.

nekem is a logo tetszik a legjobban, a dizajnon lehetne meg faragni, de szerintem ezt mondtam mar.... 😄

persze ha kuldenel egy kepet a logorol, osszeuthetnek valamit 😄😄😄😄

\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs

fle go
Megint benazok mar reg causticsoztam, es ugyancsak nem tudok rajonni mitol lesz ilyen foltos, 1 db vray light van. Sose fogom en ezt megtanulni...ehh

fle go
erezd jol magad jovoheten hetfotol 1 hetig ugyan ezt fogom tenni en is

na, delutan-estefel elgaloppozom. 😊 Beveszem magam az abszolut termeszetbe. 😊
Jo lesz mar full nem szamitogep es egyeb kozelben lenni.
Addig is sokat alkossatok es tanuljatok!
(meg nem vegleg lepek, csak elojatek 😊

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

oryon
Kéne mi, hogy hol tart? 😄

Mostanság ritkán van 😞

Oryon

fle go
Penatesz-t elneyelte a fod?

jajj! 😊 A logo tenyleg szuper jo!! de a tobbi, sztem inkabb masolj le egy neked tetszo oldalt vmilyen szinten. Nezd le az otleketeket, nezz egy csomo oldalt. Es hatha bejon valami. Nyuzzad psben amig eleg jol ki nem nez, csak utana nyulj flashez. Vagyis egyebkent a minap eppen arra jottem ra, hogy illustratorban sokkla erdemesebb weboldalt designt kesziteni, mert egy az egybe szuperul atrakja flashbe..

Free
ez csak amolyan teszt dolog lett. egy designer mindig jól jönne csak nem tudom megfizetni :c) az a baj hogy amikor nekiállok valaminek vagy nincs ötletem vagy van de L kezdem készíteni és a felénél már nem tetszik és törlöm :c) ez a verzió is úgy született, hogy a logót azt kitaláltam hogyan nézzen ki meg volt egy pár 3d s elképzelésem amihez nem kaptam infót úgy mint CAD os tervek az éplülõ dolgokról meg hasonló, és így maradt ez a sivár "szar" megoldás. meg nem is fizettek érte szóval ez egy ingyenes lapnak tök jó :c)

most kell készítenem egy lkapot munkagép lízingel foglalkozó cégnek ahoz készítek egy 1 ldalon üvegfalas csarnok irodát ahol ben t a csarnokban lesz egy két targonca meg az udvaron egy két munkagép. nem kis feladat lesz lemodellezni de amit tudok úgyis ingyenes modelt fogok használni :c) (lusta vagyok) :c))

Amúgy nekem is csak a logo tetszik semmi más nem :c)))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Aldaryn
Jó lett a logo! Felesleges ide vektoros output. A legfrankób flash siteokon is sokszor inkább egyszerûen pixeles grafikákat alkalmaznak, nem kis sikerrel. 😊
Az biztos, hogy az egész oldalból a logó lett a legjobb. Nem kell véletlen designer? 😄

per aspera ad astra

Aldaryn
Próbáltam megrajzolni a lámpát, de nem jött össze. Szal, visszaraktam. 😊

per aspera ad astra

Teccik!! Már csak gyártót kell rá találni....😊

audi szalon...

Free
az volt az érdekes, hogy próbáltam Swish el illustrátorral és m ind a kettõvel 7 mega fölötti volt az swf file és 1 képkocka 3,5 perrcig tartott. ez natur scanline ami png be mentette le a dolgokat swf be importálva se volt nagyobb 400k nál. és az egész 100 frémet mintegy 30 másodperc alatt renderelte le a gép.
És sztem a felbontás is eléggé L viselhetõ lett..

ThomasGins
Nekem tetszik!
Ha jól látom akkor képekbõl raktad ki össze és nem vektorosan,nagyobb volt ugy a file méret?

Sziasztok!

Az a helyzet, hogy csavart szeretnék modellezni ("apacsavart" 😊), pont olyat, mint amilyen a szgépház oldalait fogja. Nahh, az elsõ probléma ott kezdõdik, h nem tudom hogyan kéne megoldani a csavar-spirálokat, h normálisan is nézzen ki. És a fejrész is igencsak bonyolult. Nem tudtok vmi jó kis tutorialt erre?

A másik pedig, h a legújabb Audi A8L-t szeretném modellezni, de a neten elég gyenge minõségû blueprinteket találtam, a legjobb egy orosz oldalról is épp hogy elmegy szint. Az Audi honlapon pedig nem találtam erre vonatkozó doksikat. Nem tudtok vmi ötletet? Esetleg ha van vkinek CLS mercirõl vagy a fentebb említett A8L-rõl blueprintje, de full HQ, lécci nyomjon egy privát üzit.
Köcce!

galéria: tempmaxer.uw.hu

Free
a sok kérdésem sorsa :c)) bal felsõ logo
link

ThomasGins
Olyan jegesmedvés szört akartam,és keveset szórakozni vele.Ebbõl az egyik látszik is.😊

FRenkie
Hm ebbõl nem sok látszik 😊 A "jégszõrökhöz" szvsz felesleegs sss.

ThomasGins
Amugy teapot/ornatrix/sss 😊

ThomasGins
Na, tõlem meg egy napi felesleges csunyaság...
Õ Hók Anna😊

FRenkie
Khm, leszedted aMAXet? 😊

Nagyon faja lett! 😉
oryon
Al, a lámpa gyártó kisiparos 😊

Nagyon szép és ötletes. Hangulatvilágításra én is elviselném a szobámba. 😄
Grats.

Oryon

Free
mennyit kérsz a licencért? L kezdem gyártani :c)))

Baromi YÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!
Hol lehet iet venni? 8)

Aldaryn
olyan 3. Az SSS-en pl. -3,-2 -es alulsamplerelés van, és kb 10mp alatt végigfut rajta. A GI egy szétfilterelt lightcache,egyedül az arealight árnyékának simaságához kellett a sok idõ.

per aspera ad astra