63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Én is most a DVR-112 És a NEC ND-4571 Box ot nézegettem. De akkor Maradok a pio nál. Köszönöm a segítséget. remélem holnap nyitva lesz valami és tudok venni ha nem akkor marad a szerda :)
-
Nekem most egy pio dvr-111D-m van fél éves és eddig egyetlen egyet nem rontott el.Elötte egy samsung volt 3 év alatt talán 5-öt rontott el,de az nem tudta a dual layer lemezeket irni.Mondjuk én kimélem öketmert a filmeket max 2-4 az adatot max 6 sebességen irom ,soha nem irok max sebességen. -
marcee #37363 Nekem is elszállt egy 108-as nagyon hasonlóan. Most Nec-m van, 4571A és nincs vele bajom semmi, de tény, hogy a korábbi modellek nem túl megbízható olvasók, van cimbi, akinek a frissen megírt lemezt nem olvassa vissza, pedig a lemez hibátlan. Szóval én a DVR-112-es pio-t javasolnám mégis, mert azok hagyományosan jók olvasásban is. -
OFF:
Lenne egy kis problémám. milyen DVD írót érdemes venni mostanság ami stabíl és nem szúr el sok DVD t? az enyém saajna elszállt. eddig egy Pioneer DVR-108 asom volt -. nem volt rosz de az utóbbi időben 10 ből 6 ot ront ma már 5 ből 5 öt. Lézerbeállítási probléműal. nem szoftveres gond mert másik gépben is ugyen erre hivatkozva ront szvsz elszállt az örök vadászmezőkre. de most mit veygek ?
Köszönöm előre is a helpoet
OFF END: -
Nemigen... neha elkap a gepszij, de ritkan. CoD sorozatot toltam multyban, meg most neha elovszem Gothic3at. Amit kb kethetente eloveszek, jatszok vele egy delutant majd ket hetig megint nem jatszok semmit se. -
nenad #37360 jatszani szoktal? -
En masfel eve ugyan azt a drivert hasznalom... CgTalkon utananeztem, hogy Maya + Shake kombo milyen NVidia driverrel kompatibilis a 7800as kartyakkal es kesz. Majd ha lesz kovetkezo kartyam akkor talan majd ujra probalgatok, de az majd valamikor karacsony kornyeken lesz leghamarabb.:) -
nenad #37358 egyebeknet ha valakit erdekel
http://www.laptopvideo2go.com/
piszok jo driver buherator site.
az uj driverek is funtnak a nem tamogatott kartyakon (pl gf go 61000)
(tweakelt inf fileok)
van benchmark minden driver-hez.. Nehany kulonbozo kartyan/gepen.
-
nenad #37357 ez milyen szivas egyebent, tegnap vegigzongoraztam jo par video drivert, nehol annyira durva volt a szitu, mintha tv-t neztem volna kulon latva a valtottsoros fazisokat... Kesz.
Driver Cleanert erdemes hasznalni...
-
DX frissítés és némi driver cserélgetés után sajnos ugyanaz a helyzet :(((
Még megnézek pár drivert ... -
Nem mindig a legfrisebb driver kell, sot! A kartya korahoz megfelelot illik felrakni. -
Glue előtt is ilyen volt, csak ott látszik a legegyértelmübben.
De ha okozhat ilyent videodriver akkor lehet hogy az a ludas, mert nem volt mindig ilyen és nem rég raktam fel frissebbet... Megnézem , köszi ! -
nenad #37353 ez nagyon gazul hangzik, de inkabb video driver problema,
ez mindig igy volt, vagy valami utan lett igy?
neadj isten bugos a gluenak az a verzoja -
Na kérem...
Egy Win valamint egy Max reinstall után ugyanaz a helyzet:
valami nem jó: a glue tükrözve ézékeli az objektumot, az exportok mind tükörképek és pl perspektivikus nézetben távolodva nem "szűkül" az objektum hanem "tágul" , tehát nem távlati rövidülés van hanem "hosszabodás" ..
Valakinek van erre valami ötlete, mi lehet a baj, vagy ezzel együtt kell élnem? :( -
nenad #37351 nekem mind1 mikor de remelem egy jo palyazattal nyitnak! -
GixEr #37350 Az ujjperceket javitsd ki, meg barmi is lehet belole.
Keress a guglin robot karokat/kezeket.
Ja, meg a ragogumi szinekkel is kezdj valamit. -
Svan #37349 Al: jól látom RC4-el tolod ?
-
Szerintem a Duke Nukem Forever project vezetője kordinálhatja ezt a munkát is. -
vaczak #37347 design21-ék nem kapkodják el. a "hamarosan" vajon mit jelenthet?? -
Igaz ... Akkor marad a szöszölés ;)Persze hülye agyammal arra nem gondoltam, hogy ID alapján válasszak elementset mikor visszarakom a map-et :))))) -
zenoka #37345 marmiert kenne megjegyeznie a koordinatakat a materialnak...
szoval van egy objected ami televan IDkel (valszeg minden idnek mas uwmapjavan) mivel multimaterial van hozza..
ha a multimaterialbol kimasolod az egyik materialt s azt ravagod az idzet objectre akkor szvsz tok logikus hogy nem ugyanazt kapod... -
zenoka #37344 nekem furcsa..ranezesre olyan mintha tenyerrel felfele allna de jobban megnezve tennyerel lefele all (legalabbis a "bugykokbol" erre kovetkeztetetek)..de megnem tudom mondani miert erzem igy mivel az anatomiaban teljesen jaratlan vagyok:D -
Dehogynem lehet ;) Csak mint mondtam nagyon nincs időm, és elég tekintélyes mennyiségű map van az autón . De ha egyszerűen kimásolom az adott anyagot a többi közül akor nem kellene megőrizni a kordinátákat is ?
Vagy rosszul gondolom ? -
BIZ0906 #37342 oks thx -
zenoka #37341 nem lehet hogy az uwmapot be kellene alitani ha a textura ossze vissza all!!!
BIZ0906: jo lesz az de szerintem kezd az elejen..bannerolvasassal pl...ha azt szeretned hogy a kesobbiekben segitsunk.. -
Gondoltam, ha kimásolom a multiból valamely materialt egy új ablakba, majd ezt ráhúzom az eredeti objektumra(mint mondtam, nincsenek id-k) akkor jó lesz, de nem ......teljesen lehetetlenül feszíti rá, pedig azt hittem, hogy egy sima másolásnál megőrzi az anyag minden tulajdonságát ...
Persze meg tudnám oldani , hogy újratexturázom, de sajna nagyon nincs időm ennyit szöszölni vele, pedig nagyon megigértem, hogy segítek :( -
BIZ0906 #37339 Hy.
A 9-es verzió az jó vagy melyiket ajánjátok melyiket használjam?
Új vagyok ebben de belejövök.
na? -
Udv!
Hatt valami ilzesmi lesy de ey meg enm vegleges es ha van valami otletetek mit javitsk rajta akkor ne kimeljetek. Megjegyzem nem kell tul extranak lennie mar lehet ez is sok:)
-
köszi a privit -
Nem lesz anim csak külömbözö állóképek es igy pár perc alatt beállítom ugy a kezet,ahogy kérik.
Ne érts félre ezzel nem azt akarom mondani, hogy amit javasolnál nem lenne jobb a jelenlegi megoldástól! -
nenad #37335 Szep dolog megosztani a jot a sorstarsakkal....
(masik topic)
:D -
zenoka #37334 akkor lesz halis ha materialnal vrayedgetex-t vagy mit adsz meg...ott van a materialoknal meglatod no..
-
dradge #37333 Helló!
Nem tudná valaki megmondani hogy V-ray-nél hol kell beállítani hogy renderelésnél benthagyja a edge-t!Tehét ilyen hálós lesz a modell!
Köszi -
Es animalni nem akarod? Mer ugy szvsz eleg nehez lesz... bar ez olyan, mintha FK-t hasznalnal. Ami sok esetben jo, de nem igazan kenyelmes es gyors megoldas. -
Úgy akartam mondani igen :) de csontok nem kellenek csak pivot igazgatás és likelés, legalább is nekem ezzel megoldódott -
Uh, erről a "ha kimásolom,már nem jó" részről van bővebb infód? :) -
Jó reggelt!
Egy barátomnak szeretnék segíteni, de nem sikerül összehozni a dolgot ...
Egy autó modellt kéne feltexturáznom, sokat nem tudok foglalkozni vele, így nem igen akarok nulláról neki állni, eredetileg multimaterial van hozzá, viszont azt nem viszi a barátom által írt, saját játékmotor .
Hogyan tudnám ezt a multit szétbontani a lehető legegyszerűbben? Az anyagok nem id-hez hanem objektekhez vannak rendelve, azt hittem egyszerű lesz de mégsem sikerül ...
ha a multiból kimásolok egy materialt az már semmire nem jó, nem úgy működik mint eredetileg hiába rakom ugyanarra az objektumra .... -
vaczak #37328 akarod mondni az ujjpercek pivot pontját kell jó helyre és jó irányba tenni. és így linkelni egymáshoz avagy csontokhoz vagy a biped kezéhez. -
Rájöttem végre...csontozni se kell csak jól kell összelinkkelni az objekteket
-
Akkor kisérletezgetek...