3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

irtam privatot, olvasd el legyszives.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Igen.Azért, mert a Vue Eco-system-e 1 növény modellbõl (aminek a szétszórási/méret/szín/stb. paraméterei gazdagon állíthatóak), csinálja a többit. Az összes aljnövényzet u.így készült. A kívánt növényt akár magad modellezheted, (más prg-vel)ha akarod, és azt is integrálhatod az Eco-ba.
Itt:http://www.e-frontier.com/article/articleview/1663/
Az "Environment Creation"-nál az Eco rendszert nálam jobban elmagyarázzák.
A textúrák is procedurálisak amúgy, ehhez van neki egy combos kötögetõs textúra modulja.
Ez az Eco-momentán a legcombosabb furmáció, amit az eddig megoldatlan klassic-maxos-vegetációs gondokra valaha kínáltak. Ráadásul hogy mennyi polyt bír!!!
A kép össz polyszáma:261 Millió!! Rendertime 1,54 óra.

ez a fu ez proceduralis?

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Ne felejtsd el belinkelni, ha megvagy vele!
oryon
Hehe... én a Sword of Darkness-t csináltam meg e gyûjteménybõl ... de még nincs kész, de szándékozom befejezni 😊

Oryon

SD456
Sziasztok!

Nem tudtok olyan oldalt ahol Animció-hoz tutorial van? Mert Animálni nem nagyon tudok és most egy hangfalat akarok csinálni ami persze mozog is.

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

Ja igen. És ezen a linken van egy rakat kard képe modellezni mintának.
http://www.swordsdirect.com/collectible.html
Na végre volt idõm csak úgy NFR-ezni.
Csak egy hangulat, a szokásos Vue+maxmodeling

És itt nagyobban
Bigpict
Ackro
nem, a max mindig pontatlan ez nem a snap hibája. de ha csökkented a tizedes jegyek számát akkor felkerekíti neked, amitõl ugyan nem feltétlenül lesz pontosabb, legfeljebb nem látod. 😊

berlinboy6329
Hát át állni nem biztos,hogy átállni akarok,mert nem tom mire képes.Animációkat akarnák csinálni,de azért masszív gyakorlás meg tudás is klell,ami meg pár év,addig megtanulnám a modellezést meg 1éb dolgokat.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Ackro
sokban, de ha ismered a mayát akkor könnyen át fogsz állni.

berlinboy6329
Hi all!

Megszeretném kérdezni,hogy a 3D Studio Max funkciói mennyiben különböznek a Mayáétól?Mert nekem Mayám van,de megszeretném próbálni a 3DSM-ot is.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Nagyon köszi.

BaliBoy
Nézz körül ezeken az oldalakon:
World 3D
Design21
Mindentbele 3D
Magyar 3d Studio Max honlap

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Sziasztok!

Most kezdtem a modellezést, és máris alapszintû problémákba ütköztem (sík hülye vagyok). A kérdésem az, hogy nem tudtok egy jó MAGYAR tutorialt a 3Ds Max-hoz?

piktor
Köszi Nenad! Ennél egyszerûbben valószínûleg tényleg nem lehet... Sikerült! :-)

ha alulra a keresõbe beírod, hogy backburner, egy csomó hozzászólást fogsz találni

quicktime ossze tudja rakni az image sequencet..

piktor
Segítsetek, plíz.
Rendereltem különálló frame-ket Maxban. Ezeket szeretném összefûzni quicktime mov-ba. Hogyan lehet ezt legegyszerûbben megtenni? (Nem értek a videoeditáláshoz - sem.)

ThomasGins
Be lehet azt állitani a snaps-nél hogy a grid pointokra tett vertexek egész számok legyenek és ne pár tizeddel mellé pakolja?

\"So always look on the bright side of death\"

ThomasGins
Kicsit még agyaltam.

Amugy mudbox-bankészült...

KisQbi
ez nagyon érdekes! tényleg csinálja ezt a lassulást...
(lehet ez a normális?)

van valakinek tapasztalata, v-ray és a backburner viszonyáról?

BaliBoy
Szóval a video.

BaliBoy
Sziasztok.
Reactorhoz szeretnék segítséget kérni. Azt szeretném elérni, hogy dominók egymást eldöntve dõljenek el. De az a gond, hogy nem egyenletesn történik mind ez. Video

maxosat, max frambufferrel.
vagy cebas akarmit, finalflares vagy mi.

youth
Üdv!

Hogy lehet v-rayel glowot renderelni? Össze szeretnék hozni egy képet amibe nem nyúlok bele utólag...
Van egyáltalán v-rayben glow, vagy a maxosét kéne használnom?

Youth

ThomasGins
😄DD

OFF:

LOLLLLLLLLLLL

\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs

Aldaryn
Szerintem a deviantart hemzseg velük. Meg googli is...

per aspera ad astra

teckdeck
Hy all!

Tudnátok adni nekem oylan linket ahol sok abstract tutorial van?
elõre is köszy

Aldaryn
Bakonyi betyárkodásomnak 25km legyaloglása után véget vetett az a tény, hogy gyak. nulla az állóképességem... 😞 De sétáltam egy jó nagyot legalább.

per aspera ad astra

ThomasGins
Betexturázom még,de a beépitett mapokkal nem sikerült eddig.
Te nem a bakonyban betyárkodsz?😊

Aldaryn
Nagyon fincsi! 😊 Csak a hártyát teleszövõ hajszálerek hiányoznak. 😊)

per aspera ad astra

ThomasGins
részecskéket át tudod konvertálni testekké,mozgással együtt,a jól emléxem.

használnám, de nem tudom, hogy hogyan kell hozzárendelni. Sima testeket hozzá tudok, de részecskerendszert nem valamiért.
FRenkie
Gusztustalan 😊

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

FRenkie
Ha maxes particle systemet használsz, akkor használhatsz maxes gravitációt és egyéb spacw warpokat.

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

utolsó kérdésemre már találtam is leírást
Még valami. Megvan a vizem, de nem tudom textúrázni. Hogyan kell rendes testé konvertálni?
Skacok próbálgatom a reactor vízrendszerét és azt kell hogy mondjam, hogy elég baró! Egy dolog, amire nem nagyon jövök rá, mégpedig hogy a particle cumókat össze lehet-e hozni a reactorral? Gravitációt adni a részecskék hollásának, illetve hogy azzal számolja a vízbe csapódásokat.
hello nekem abban kellene segitség hogy a pz2 kiterjesztésû filét hogy tudnám a maxal beolvastatni. kerestem már a neten de lehet rosszul megnéztem ezt a pluginos oldalt nagyon jó de nem találtam hozzá plugint. elõrre is kösz ha vki tudna segiteni.

the world is mine

youth
Ez jó 😊

Youth

ThomasGins
Egy hideg õszi hajnalon a patológián...

ThomasGins
3dtotal.com -on volt sok ugyemléxem.

Evogordon
A használatáról stb...

Evogordon
Tudna valaki adni egy linket ahol az unwrap UVW-rõl van tutor?

Free
ehh 3dmax a gyakorlatban :c)))

Topbagger Kft.

ha lejebb lapoztok ott egy banner. kisit off a dolog de hogyan lehetne még jobban optimalizálni? most 486 k

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

vafeN
kösz szépen mind a kettõtöknek

[O_O] (.)(.)

www.maxplugins.de