63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Aldaryn
    Hmm, a mai nap is viszonylag kevés D21-el indult. Pedig én próbáltam. Valaki tudja mi van velük? A D21 userbázis addig nem nyilatkozik meg más terepen, míg újra vissza nem építik a házukat föléjük? Csak fura. Bár, magyar mentalitás.
  • Aldaryn
    Környezet, fények, emberek, űrhajók, és tökéletes lesz. :D
  • KILLER2
    Ime első nem tesztnek szánt maxos képem:

A fénylő valami (elvileg kristály) tutor alapján készült a fényeit leszámítva.
  • Free
    fejlődőképes vagy :c)))
  • zenoka
    gyaa jo kis melo lesz ez!
    eddig jol nez ki;)
    Tetejet megneznem kozelebrol:D
    szabad tudni milyen kornyezetett szansz neki...ugyertem templom fenykoraban vagy napjainkban?:)
  • 4D
    Free, ahogy ígértem, használom az iaro-t.

Meg hosszú szünet után a maxot, mert a Brush, az nem ilyesmire való.
    Ez egy még igen WIP. shot. Meló, tőlünk nyugatabbra.
    Nagyon tetszik az eredeti épület.Itt van nagyban,

TempleWIP-big

ha ez az épület megvan, jön a komplett scene, összerakás, ami logikus, külső.
  • Free
    Köszönöm :c) Jópofa dolog.
  • Free
    http://www.cguu.com/ ajánlom mindenkinek aki nem talál tutort, vagy nics meg a help fileja :c)
  • vaczak
    kafa.
    ezt tedd be az IL-2es topikba is, mert ott is csipázzák az ilyet.
  • repvez
    Ezt
    láttátok?Kicsit lassan tölt be, de egész jol megcsinálták.Jo lenne ha több ilyen jellegü film készülne
  • vaczak
    aha. csak kár hogy nem én csinálom.
    ez valami fizetős cucc járműdinamikához egyébként, csak gondoltam belinkelem. Free-nek kellett volna valami tutor a masinájához, de azt én nem tudok.
  • zsolesz92
    aranyos lesz
  • vaczak
    http://www.youtube.com/watch?v=Yr4fIVkHtQ8
  • zsolesz92
    KÖsz, holnap, vagyis ma megnézem. majd délután ;)
  • KILLER2
    Szerintem a Customize>Configure User Paths kell neked. Átírod a Project Foldert vagy csak a Materialst és jó lesz.
  • KILLER2
    Akkor ez lesz a baj. Nem szedtem le semmi féle vray-t. Köszi a segítséget. Megyek is, azt megveszem vaalmi jó kis warez oldalon.
  • zsolesz92
    Nekem meg egy olyan segítség kéne hogy nemrég telepítwettem a 9es maxot. furcsa módon de lényeg h minden müxik. a gond az hogy amikor meg akarok nyitni egy materialt az előzőleg leirtak szerint akkor nem a C:\Program Files\Autodesk\3D s Max 9\materiallibratriest, hanem a Ducomentumok\3Ds Max 9\....... ot nyitja meg, pedig az első helyen vannak a materialjaim. meg tudom oldani hogy nekem rögötön a C:\-t adja be amikor tallózok?
    Bocs a 3 postért
  • zsolesz92
    ez meg a v-ray amit meg fox vásárolni egy warez oldalon: v-ray hivatalos oldal
    enélkül nem lehet megnyitni.
  • zsolesz92
    Mindenekelőtt rendelkezned kell egy vray-jel
    van a material editor (m).
    megnyitod. kiad pár gömböt fent egyikre rákattintasz(feltételezem idáig eljuttottál már).
    ott a standard gomb amire ráklattnitasz. most bal oldalo kiad pár radiogombot itt a material libraryt kijelölöd majd az open gombra kattinasz.
    És itt tudod kitallózni azt a fájlt amit letöltöttél.
    Kész
  • KILLER2
    De hogy nyitom meg? Konkrétan erről van szó. Szóval ezzel mit kéne csinálnom?
  • zsolesz92
    material editorban megnyitod a file-t.
    Ha v-ray akkor megfelelő verzióju vrayel kell rendelkezned, aztán ha meggvan akkor rákattintasz material editorban a standard gombra ott bal oldalon a mat libraryra és már keresheted is.
    utána pedig a tárgyra teszel egy UVV Map módosítót amire találsz tutorialt.
  • KILLER2
    Lenne egy hülye kérdésem. Lehet, hogy benne van a max helpjében, de se ott, se neten nem találtam még megoldást. Lehet, hogy ez az én hibám, de egy válasszal sokat segtenétek.
    leszedtem a linkekben lévő egyik oldalról néhány shadert, de nem tudom, hogy hogyan tudnám őket használni. Ebben kéne segítség.
  • Met
    Ahham, autót rajzolgattam körbe de hiába kattintottam nem történt semmi, most rajzoltam egy vonalat egy új doksiban és most rakott vertexet
    thx
  • Malakai
    Refine alatt a splineban lévő refinera gondolsz?
    Pedig elég látványos, kattintasz egy szegmensen és odarak egy vertexet. :)
  • Met
    Ez a Refine hogy működik? A vonal fölé viszem az egeret, átvált a mutató de nem jöttem rá, hogy hova kell kattintani, hogy jó legyen, nem nagyon látok változást a vonalakon
  • zenoka
    irany a sarkoba polygonkukorican terdepelni...
  • ThomasGins
    pszt:)
  • oryon
    xsi :)
  • ThomasGins
    de hogyan tovább?:)
  • nenad
    kezdo vagy meg... :D
  • ThomasGins
    2.hét max nélkül:)
  • Free
    jo akko rjelen esetzre tud valaki valami hasznos tutort? máér agyon kerestem a googlét.. már úgy nyílik meg a ggole.com hogy "megint itt vagy vaze..."
  • Malakai
    Jah, azt akartam mondani én is, hogy nem biztos, hogy csontokkal kéne, hanem controllerek, meg constraintek.
  • vaczak
    hierarchical links, constraints, wired parameters, expression(script) controller

ezekkel össze lehet bütykölni az ilyesmiket. nincs kifejezetten bevett módszer, mert elég esetfüggő.

• Ronin666
    Én nem értettelek félre akkor :)
  • Free
    Félre lettem értve mert félre írtam a videón lévőő mozgást hogy lehet maxban kivitelezni . r-go hogyan kell össze ik zn i a dolgokat meg sössze micsodázni hogy olyamn mozgást érjek el mint a videóban. :c)))))
  • GixEr
    Meg meg egy tucat masra... ProE, Alibre, Catia stb...
    Amugy Autodek termek, igy felfoghato nagytesonak is :), elmeletileg van Max-hoz import plugin amivel be lehet olvasni az inventor fajlokat kozvetlenul, 1x mar sikerult(soha tobbet nem jott ossze). Szep szabalyos NURBS modell lesz belole. Csak ne kelljen belenyulni...
  • Atika :o)
    Igen az inventor az mernoki szoftver hasonlit a solid worksre :)
  • Bucser
    Az inventor az véletlenül nem mérnöki szoftver? Ott dolgoznak tudtommal anyagszilárdsággal és anyagminőséggel is tervezésnél és túlképp az animációs rész arra szolgál, hogy megmutassa, hogy amit alkottál hogyan fog működni. Azaz nem preset animáció hanem dinamikus. Láttam egy videot szintén youtube-on hogy 11-es inventorban srác csinált egy rugós kart és elkezdte baszkurálni a kart az meg a rugó beállított ellenállásának megfelelően ugrált.
  • nenad
    Siman egy kis domborulatba tedd be a kereket.
    kettot hatra egyet elore.