63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
DEx- #1427 Én AMD párti vagyok.
Celeron 850-em volt, lecseréletem egy AMD XP 1800+(1533Mhz)-re, és 3x gyorsabban renderelt. -
frank3d #1426 András: Az volt! -
frank3d #1425 Szia!
Én is lerendereltem a képet!
Igazából az enyém is nagyon sötét és nem igazán hasonlít az általad berakott képhez!
-
Nyiri #1422 Aladryn: Nekem is nagy feketeseget szamol a phonton helyett a brazil a szobai kepnel :(
valami nagyon nem stim
mikor lesz mukodokepes a honlapod
??? -
K.András #1420 Hát ha tölem kérded én intel párti vagyok...
Gondolom tualatin procid volt nemdebár??? -
frank3d #1418 Sziasztok!
A véleményetekre vagyok kiváncsi!
Melyik processzor ideálisabb a rendereléshez, AMD vagy Intel!
Azért merült fel bennem a kérdés, mert eddig egy 1200@1340 Celeronom volt, de technika okok miatt le kellett cserélnem egy 1000-es Athlon-ra (celeronom alaplapja nem szerette a radeon 8500-ömet).
Tegnap este rendereltem vele először és lassúnak tűnik!
Lassabnak mint az előző konfig!
Előre is köszönöm!
Frank -
frank3d #1417 Sziasztok!
A véleményetekre vagyok kiváncsi!
Melyik processzor ideálisabb a rendereléshez, AMD vagy Intel!
Azért merült fel bennem a kérdés, mert eddig egy 1200@1340 Celeronom volt, de technika okok miatt le kellett cserélnem egy 1000-es Athlon-ra (celeronom alaplapja nem szerette a radeon 8500-ömet).
Tegnap este rendereltem vele először és lassúnak tűnik!
Lassabnak mint az előző konfig!
Előre is köszönöm!
Frank -
DEx- #1416 Aldaryn:
Szép kép! Csak teszt? -
#1415 Ja, szerencsés vagy... -
#1414 Aaa! Nálam most kezdett el nyavajogni... Itt az alábbi kép:
Egy Brazil tanulmány része HDRI-ről, meg csonkítatlan színskálákról, stb...
A probléma: Egyszercsak, minden bejelentés nélkül, eltűnt a photon map. Semmi. Tök sötét marad minden! Pedig nem is csináltam semmit, csak renderelgettem a kész beállítást! Ez kész...
Itt a max, ha valaki tud vele valamit kezdeni:
room.max -
#1413 Azt hizsem, talán a max beépített dinamikai vacakjával próbálkozhattál. Az egy olyan förtelem (ha nem Teljesen profin állítod be!), hogy "áteséseket" produkál!
A megoldás a Reactor, ami a 4-es maxban még plugin (De alapból telepíti, csak regggelni kell), az 5-ösben pedig már a "csomag része". Ezt is a Utilok között lehet elérni, és egész pofás pdf doksit mellékelnek hozzá a helpek közt!
(Ha pedig a reactorral történt mindez, akkor az ütközési küszöb értékét vedd alacsonyabbra, és több substep is jól jöhet. Amúgy meg doksi olvasás mindenek előtt...) -
Nyiri #1412 frank: ja lejott -
frank3d #1410 Nyiri: Végeztél? -
#1409 nálam 1.0-s brazillal eddig semmi gond nincs (se a bucketek-kel, se a textúrákkal), lehet szerencsés vagyok -
#1407 Azt hiszem az un. "caustics" effektre gondolsz.
Ez nem textúra, nem is material,vannak progik, amik azzal csinálják, és egyszerűbb formáknál te magad is fake-elhetsz causticsot. (erre van is egy Max példafájl)
Brazilban készült a kép, de sok más renderer is tud causticsot (Pl Mental Ray, Final Render stb...) Ide most nem írok. Itt van a Brazilos causticsról néhány szó... -
frank3d #1406 Nyiri: Valami gáz volt, hogy megszakítottad? -
K.András #1405 Hát sorry, de ebben én nem fogok tudni segiteni asszem. -
K.András #1403 Ezt nem értem.
Minek az üveghez textura, ha nem mintás???
2.Azt hogy érted hogy az árnyáka az üvegtárgy fokuszában világitani fog? -
Nyiri #1402 okthx -
frank3d #1400 Nyiri: Már megy az ftp. -
#1399 Mondtam. Próbáld ki az 1.03-at. A hardver meg teljesen lényegtelen!
Nyiri: Folyamatban... A 3d-hez sem értek igazán, ehhez meg Főleg! (Itthon megy... felrakom: nemmegy... bah!) -
Nyiri #1398 aldaryn: mikor csinalod meg az oldalt? -
Nyiri #1397 nekem xp van es amd proci, es rendesen szamol a brazil -
DEx- #1396 nemhiszem.
próbáld meg rendes materiallal, ne a brazil materiallal. -
#1394 ...Sőt, ráadásul egy osztályba járunk... De gondolom, már ezt tudod. -
#1393 Aaaaa! Ne. Megint kezdődik. NEm érdekel. Egyszer leülök, és időt szánok alapvető honlaptervezés megtanulására... :(( Sorry. EZ téynleg nem akar menni. Pedig fennt van, és a jogok is rendben vannak. (Azt állítja a server) -
Nyiri #1392 ok -
frank3d #1391 Szia!
Neked is jó8!
Rendben, délelőtt nem ígérem, hogy fent leszek, de délután és este mindenképp menni fog a gépem!
Ha kell még valami, akkor szólj és kapsz saját username-t!
Frank -
Nyiri #1390 Frank: majd holnap (ma) letoltom a maradekot, mert en is fekszek lefele, jo8!!!
sok sikert a vizsgahoz, en szerdan megyek, az az utolso :D -
frank3d #1389 Ekkora vak egy állatot, mint Én, itt van elöttem és nem tőle kérdezem meg...
Pf... -
frank3d #1388 A honlapodról jutottam vissza a Révai honlapjára, azért gondoltam, hogy győri vagy, mivel győri a suli!
Azt nem tudtam, hogy Lion győri!
Azt nem tudod, hogy ő hova jár suliba?
Bocs, hogy így érdeklődöm, csak kiváncsi vagyok! -
#1387 Hat ez telleg nem muxik Aldaryn. Kiosztottad rendesen a jogokat? -
#1386 Es persze ne felejtsuk ki a legeslegidegesitobb hibat, amit kizarolag az en idegeim tepesere talalt ki a brazil (masnal uis nem csinal ilyet): fotnok "mellelovese", ami iszonyuan undorito szemeteket general a kepbe! -
Nyiri #1385 Aldaryn:
Not Found
The requested URL /~mcdodee/tanulmanyok/brazil_hdri.html was not found on this server.
--------------------------------------------------------------------------------
Apache/1.3.23 Server at www.revai.hu Port 80
Az osszes linkre ezt irja :[ -
#1384 Hehe...Úgy tűnik valahol elhagytam a logikámat... :( Hmmm. Biztos kiesett valahol.
Lion győri. Ha nem tudtad volna... :) -
frank3d #1383 Azt láttam, hogy Révais vagy!
Azért kérdeztem!
Én győri vagyok. -
#1382 Nem. Csak oda járok suliba (Révai) (Mellesleg komáromi vagyok) -
frank3d #1381 Szia!
Bocs, hogy így érdeklődöm, de győri vagy?
Frank -
frank3d #1380 Bart: Amit kértél leszedtem és felraktam egy tárhelyre, azt nem mondtad, hogy az 1-hez vagy a 2-höz kell! Így leszedtem mindkettőt! Ki nem próbáltam, szóval felelőséget nem vállalok érte!
combustion v1 crack
combustion v2 crack -
#1379 Fennt van.