34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • grebber
    A procim jó!CSAK AZ aida program okádék minden elinditáskor mást ir ki a procira már volt 2000+ és 2100+-os is!
  • toMpEr
    biosban allitsd 166x11 -re azthiszem az a szabvanyos a 2500-os bartonoknal
  • toMpEr
    akkor ott valami nagyon el van allitva 1900 mhz korul kene lennie
  • grebber
    Jó nyomja ez az Aida minden elinditáskor más a procim!
  • grebber
    AZ miért van (elsősorban láttátok hogy Unkown CPU)hogy az Aida program azt irja ki nekem a 2500+ Bartonra hogy :
    1483 Mhz (5.5x270)1900+?
  • toMpEr
    pff ferde a horizont!
  • hykao #2204
    Ha nincs összekötve a géped egy másikkal, vagy letiltottad az összes hálózati kapcsolatot (netet is), akkor mennie kell.

START -> Beállítások -> Hálózati kapcsolatok útvonalon találod...
  • Nyers
    Nem teszem be mert túl nagy, de ami szép az szép!
    http://www.extra.hu/sabe/stalker_morning0107.jpg
  • toMpEr
    húzd ki a drótot
  • a.carkey
    Köszi! :)
  • hykao #2197
    Nem a tűzfal a lényeg!
    Tilts le minden hálózati kapcsolatot, és menni fog!
  • a.carkey
    Kilőve. Ugyanúgy stopi. Megjegyzés: nem Radeonom van, hanem közönséges NVidia GF4 TI 4200. :(
  • cifuatwork
    Egy ötlet: lődd le a tűzfalad - nekem a "create: server" szövegnél halt le folyton, aztán miután lelőttem a ZonaAlarmot már működött...
  • hykao #2194
    detto
  • hykao #2193
    "Mert az istenért sem megy ... :("
    Kicsit pontosabban...
    nézd meg a stalker könyvtárában lévő engine nevű fájlban, hogy mi történt.
  • a.carkey
    Tud vki segíteni? Mi kell ennek az elindításához?

Mert az istenért sem megy ... :(

STALKER: Oblivion Lost

=============================

Version| Pre-Alpha Build 1096

Size | 09x15 MB
  • hykao #2190
    Nézd meg, még én is megelőzlek a 2000+, 9500, 6xAA, 16xAF mellett.
    Jó mondjuk mod-olva van a 9500-öm, de akkor is nagyon kevésnek tűnik a 60FPS-ed!
  • hykao #2189
    Valami nem kóser nálad, ha 2500+ Bartonnal, meg 9600-as ATI-val (feltéve, hogy tényleg 0AA, meg 0AF) csak 60FPS-t nyom!!!
  • grebber
    Egyenlőre mert olyanokat csinál ha LÁTNÁD!
  • hykao #2187
    Felhúztad végül is 230-ra a ramot???
  • grebber
    Az én lennék az Unkown CPU !!!Azt szeretném kérdezni miért nem ismeri fel az alaplap?
    Kiirja a valos órajelet de a márkát nem!Miért?
    Egyébként AMD Barton 2500+!
  • hykao #2185
    Jaaaa, nem is néztem...
  • toMpEr
    ja, amugy szedd le az ujabb benchmarkot az oldalrol, azert nem jelenik meg az eredmenyed, mert a regi verziot hasznalod.
  • hykao #2183
    Nem, csak simán STALKER volt a címe és egy fiktív "A Zóna" nevű helyen játszódott.
  • hykao #2182
    Asszem Tarkovszky rendezte.
  • hykao #2181
    Sztalker, oroszul: kb. guberáló.
    De volt a 70-es években egy ilyen orosz film is: Stalker a tiltott zóna, v. valami ilyesmi volt a címe...
  • toMpEr
    nem, honnan?
  • toMpEr
    hat ha lementek a feltoltesek, akkor tudok adni (3-4 ora)
  • Tibre
    painkillerhez nincs ftp-d?
  • toMpEr
    hmm most latom,hogy a benchmarkban van egy "Unknown CPU Type", az vajon milyen proci lehetett? :)
  • toMpEr
    holnap megnezzuk mittud ez a stalker egy athlon64 3200+-on radeon9800pro-val :)
  • toMpEr
    ha kellmeg en tudok adni ftp-t
  • 0ppika
    HDC
  • Sanca
    Sry hogy ilyet kerdezek, de nem tudja vki honnan lehetne lehuzni a gamet? A regi ftp-mrol kezdtem el, de az megszunt, es nem nagyon vagyok jaratos warez oldalakban. Kosz.
  • LSC
    Nálam akkor is etalon:) és a 2-ig az is lessz.
  • [NST]Cifu
    Naja, csak az meg szegény egyfelől nem túl szép, másfelől ugye a sokat szídott ütközésszimulációóóóó....
  • LSC
    Ezért jó az OFP:) Abban olyan fegyver van amilyet csak akarok:)
  • LSC
    Nem ma. Kb 1 éve.
  • [NST]Cifu
    ...kísérleti stádiumban lévő AN94 Abakan...

Mikor készült a cikk, a '90-es évek közepén? :)))
    Az AN-94 rendszerben van évek óta az elitebb katonai és rendőri egységeknél, valamint a belügyminisztérium egyes egységeinél. Szélesebb körben a sereg nem tervezi lecserélni az AK-74-es szériát - anyagi okok miatt :)))
  • [NST]Cifu
    Az OICW és az F2000 két külön utat jár be.

F2000: könnyű, nagyon ergonómikus, a gránátvetője "szabvány", tehát viszonylag rövid távú fegyver, de nagyon hatékony, mégha csak egylövetű is. A célzószámítógépe csak a távolságból eredő célkorrekcióra képes. Egyértelműen a könnyű kezelhetőségre készítették a fegyvert.

OICW: nehéz, nagy, kevésbé ergonómikus kidolgozás, a legnagyobb dobása a "Target Acquisition / Fire Control System" (TA/FCS), amely célbefogás képességével is rendelkezik, nem úgy, mint az F2000. A TA/FCS igazi erénye azonban csak a 20mm-es gránátvetővel eggyüt mutatkozik meg, amely sokkal laposabb pályán repül, mint a 40mm-es gránát, viszont kevésbé hatékony is. Igazából nagy távolságból hatásos a gránátvetője, mivel elméletileg akár 1000 méterre lévő cél ellen is hatásos (40mm-es gránátvető: ~300m). Ugyanakkor a fegyver kezelése sokkal bonyolultabb mint bármely korábbi kézifegyveré...

Ehez még hozzájön az a tény, hogy az OICW ára várhatóan 20.000$ felett lesz, az F2000 gránátvetővel és célzókompjuterrel ~2500$, miközben egy M-16A2 olyan 450$, egy AKM-47 pedig ~150$.