34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • LSC
    Minden bejárható mint az operation flashpoint-ban ha ismered. Na persze nem az alpha-ban nnak láthatatlan falak.
  • toMpEr
    ha ennyire nemertesz hozza, akkor inkabb ne probalkozz vele szerintem :)
  • grebber
    Minnél kisebb a szám annál jobb?Ez mennyit ad hozzá a videokártya memoriájához vagy hofy van ez?
  • toMpEr
    nemhiszem,hogy olyan sok idore terveznenek egy mai cuccot
  • hykao #2041
    ja, húzás miatt, nem 100 évig, hanem csak 50-ig bírja a cucc a megnövekedett hő miatt...
  • fm
    az szép..thx
  • hykao #2039
    Nézd meg a RAM-ot, általában rá van írva, hogy hány nanosecundum-os. Ha rá van írva, akkor ált. az utolsó kötőjel utáni szám. Pl: -5, ebben az esetben a ram 200mhz-ig megy stabilan, ha -3, akkor 330 körül.
    Tehát amit látsz számot, azzal osztod az ezret.
  • toMpEr
    az egyik palya valamivel kisebb, mint egy cs palya, a masik legyen olyan 6x nagyobb
  • fm
    ja..oké. mekkora a bejárható terület kb? hány counterstrike pályányi?
  • toMpEr
    ez igynemigaz, csak esetleg elobb avul el, mint hogy elegne
  • toMpEr
    mert masik palya
  • hykao #2034
    elméletileg igen, de még így is hosszabb életű lehet mint te, normális esetben
  • fm
    de néhány képen esik,máshol süt..akkor ez helyszínfüggő gondolom
  • toMpEr
    hat a memoria tipusatol fugg,hogy mennyire tudod felhuzni, meg nekem extra hutes is van a videokartyan, mert az alap feladta
  • toMpEr
    csak nehany epuletbe lehet bemenni, az idojaras nemvaltozik (ezek a alfasága miatt vannak)
  • grebber
    Meg ne haragudjatok hogy a rákba huzzátok ennyire a VGA-kártyán a memoriát?
    Mitől függ hogy fel tudod-e huzni vagy sem?
    Ha felhuzom kisebb élettartamú lesz a videokártya??
  • fm
    huhh, hát ez nagyon durván jó! thx érte..alig bírom ki,hogy ne szedjem le. az eső néhol esik, néhol nem? az épületek bejárhatóak?
  • toMpEr
    kep
  • fm
    peace de akkor nem szúrna be vki néhány képet? thx..
  • reaper4
    semmi gáz. peace.
  • fm
    JA! bocs,korán van félreértés történt..nem láttam hogy "együtt"
  • reaper4
    a hdc-n fent van a painkiller alpha-val együtt. ezt írtam, hogy megtalálja a stalker-t és ha esetleg nem csak ez érdekli akkor a másik game is ott van. ennyi.
  • fm
    csak fura volt nekem,hogy a stalkerből akar a srác képeket,mert nem tudja megszerezni,erre ajánlassz neki egy warezt,ahol fenn van a painkiller..ennyi
  • reaper4
    jajj, de érzékenyek vagyunk.... elsősorban a s.t.a.l.k.e.r. miatt írtam különben.
    ja és nem emlékszem, hogy minősítettem volna ezt vagy azt a gamét.
  • fm
  • LSC
  • fm
    az sg-n meg fenn van egy painkiller topic!
  • reaper4
    a hdc-n fent van a painkiller alpha-val együtt.
  • fm
    nézz el a #1979ben írt bencsmárk oldalra,ott van néhány kép. persze sztem is jöjjenek a screenshotok!! előre is köszönjük..
  • KM
    Várjuk ki a végét!
  • BaLeeX
    Ok, azt fogom tenni ha hazaérek és úgy is futtatok egyet.
    Még1 kérdés: másnak is beakadt már a hang a benchmark alatt?
    Először lefutott faszán, majd utána netkapcsolat volt, hogy a végén fel tudjon töltődni az eredmény és onnantól az elején az a hang akad be, amikor előveszi a pisztolyt és végig az megy, elég idegesítő és gondolom még be is lassítja valamennyire a tesztet.

Amúgy eszméletlenül szép és kidolgozott a játék és ami nagy szó, hogy nem is lassú.
  • hykao #2013
    Neked kell átírni 1024x768-ra, és 32bit-re a színmélységet!!!
    A user.lxt fájl végén...
  • LSC
    Jah hogy más az exe. Írd már be légyszi nincs kedvem mégegyszer futtatni.
  • LSC
    aha. Valamiért nem kérte a gépadataim. Írd már oda légyszi hogy AMD 2500+ Barton , Radeon 9700
  • BaLeeX
    Na lefutott a teszt fel is iratott a progi a benchmark oldalra. Mondjuk azt az egyet nem értem miért 800x600-ban csinálta a tesztet nem pedig 1024x768-ban de mindegy. 79fps-t kaptam rá szerintem nemrossz. Ennyivel fog menni ezen a konfigon a progi (na jó, elég lesz 50 is) az már bőven király lesz. Bár addigra mire megjelenik egy vidikártya beújítás biztos lesz, mivel nem mostanában jön a game.
  • toMpEr
    az nemolyanegyszeru, mert a keprol azt nem lehet lekerdezni, mindenfelekeppen 24 biteset keszit a stalker
  • LSC
    Még azt kellene írnia hogy 16bit vagy 32 e.
  • grebber
    HÁT MÉG ÉN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-----------> S.T.A.L.K.E.R <----------
  • grebber
    De ha vetted volna a fáradtságot és visszaolvastál volna már rég tudhattad volna!
  • BaLeeX
    Oké.