34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • hykao #2292
    Hát igen, az ember azt látja, amit látni szeretne...
  • [NST]Cifu
    A Radeon 9500Pro-s havernak úgy tünt fel, hogy a Maya egyre lassabban fejezte be a képkockát renderelését :)
  • [NST]Cifu
    Olvastam, sőt, anno volt egy hasonló a HL2 topicban is és röhögtem egy jót azokon, akik folyton a Q3-at hozzák fel példának, meg jönnek az "én látom a különbséget a 60FPS és 160FPS között" szöveggel...
  • 0ppika
    Hát biztoss...
    Különben nem halt meg a kártya, ment a win vele, csak a játékokból dobott ki állandóan, nem tudtam hogy mi a franc baj lehet a géppel, akkor lett gyanus minkor a 3D Markot nem csinálta meg. Tehát a hűtő totál beszarása előtt is már akadozhatott.
  • hykao #2288
    Mondjuk szerencsés eset, mert előfordul, hogy nem veszik vissza a külsérelmi nyomokat (szerintük az leégés is az) mutató cuccokat...
    ...mondjuk procit biztos nem cserélnek így vissza...
  • hykao #2287
    Egyébként a #2281-ről lemaradt a szmájli...
  • 0ppika
    Persze hogy az számít mit tud, és nem az, hogy hogy néz ki...
    2003 szept. 1-én vettem az Inno 3D GF4 Ti 4200-t, bírt kb. másfél hónapot (egyszer nemindult el a hűtő és kicsit megégett :) ).
    Ugye az ilyen új kártyák még garanciálisak, -> ki is cserélték 2003 okt. 25-én.
  • hykao #2285
    Jaaaaaa!!!
    Hogy a boltban cserélték ki...
    Pedig már kezdtem örülni, hogy madarat fogtunk...
  • hykao #2284
    Nem erre írtam, hogy parázs vitát váltott ki, hanem:
    a sok FPS szarabb kinézet vs. kevesebb FPS gyönyörű kinézet
    vitára, ami korábban lezajlott ebben a topic-ban...
  • [NST]Cifu
    Ez bevett dolog, ha a videókarid behal. Egy ismerősnek megfőtt a 9500Pro-ja (konkrétan feketére sült a GPU, miután a hűtő leállt), visszavitte, adtak neki (no nem azonnal, hanem egy hónap múlva) egy 9600Pro-t ráfizu nélkül...
  • [NST]Cifu
    Tudom, hogy e téren vagy egy rossz beidegződésem, de tény, hogy én marha 1x ajánlottam az FX5600-ot (még tavaly nyár elején) egy ismerősnek, akit nem sikerült rábeszélnem az ATi-ra. De miután megvette és beraktam majd megnéztem mit tud, legszivesebben elsülyedtem volna szégyenemben.
  • hykao #2281
    Ki volt az a madár??? Kell nekem is!!! Ezentúl vele fogom bővíttetni a gépem!!!

Szóval egy rossz 4200-as titaniumért meg 3eFt-ért, adott egy FX5600-at...hmmm....remélem az illető ATI kártyákkal is foglalkozik, és akkor elcseréli a 9500-asomat egy 9800-ra, még rádobok neki 10eFt-ot is!!!
  • [NST]Cifu
    1.: Az attól függ mikor vetted :) - tudnillik 2003.nyarán még 2x annyi volt, csak aztán kiderült ez-az közben :)
    2.: Nem vitás, hogy jól néz ki, de én egy VGA-kártya esetén inkább a játékban mutatott teljesítményére és képminőségére vagyok, és nem a kinézetére - persze lehet, hogy csak rosszul állok a kérdéshez :))
  • hykao #2279
    Huh, ez már alább parázs vitát váltott ki egyszer...
  • toMpEr
    eleg tag fogalmaid lehetnek akkor a sportszeru kifejezesrol :)
  • [NST]Cifu
    Nem teljesen világos mondjuk, hogy minek a 205FPS, értelme nem sok :)
    Persze lehet, hogy nekem is lenne annyi, de én inkább a 6xAA és 16xAF bekapcsolása mellett döntök :)
  • 0ppika
    Na ne má hogy 2szer annyi. Nekem Ti4200-m volt, csak elromlott és cserébe kaptam 3000 HUF ráfizetéssel ezt az FX 5600-ot. És cseppet sem hangos a hűtője, ráadásul kurva jól néz ki.

• Grave Digger
    lol, kimoderálták a 205 pontomat a benchmarkból, pedig sportszerű körülmények között értem el:D Tomper DIEEEEE:DDDDDDD
  • Cat #2274
    és még van rajta egy iszonyat hangos ventilátor is :)
  • [NST]Cifu
    A tévedések elkerülése érdekében: az FX5600 azért gyorsabb, mint a Ti4200. Ami miatt mégis szídják az 5600-at, hogy durván 2x annyi pénzért ad kemény 10%-ot pluszba sebességben.
  • 0ppika
    Az hogy lehet hogy a lista végén szereplő "jószargépem" kevesebbet kapott, mint én? Igaz hogy csak 2 fps, de akkor is. Pedig nagyobb a procija, és kisebb felbontása is. Ja és ugyebár a sokat szidott FX5600 sokkal szarabb, lassabb, mint a Ti4200.
  • Zsoltee_a_bator
    nem az a lenyeg milyen regi. 2 eve nem nagyon volt ilyen gfx
  • toMpEr
    szepen futtasd le a tesztet, nem szeretjuk a valotlan eredmenyeket
  • Kandurex
    Egyébként meg az user.*. file-ba megtalálod a probléma megoldását
  • Kandurex
    2-éves motortól mit vártál?
  • SoDI---
    Hogyan lehet ez ilyen szép gyors régebbi gépeken is? :-))
  • SoDI---
    Tök jó, sokkal gyorsabb, mint gondoltam, pedig csak egy mezei 2000+, és 300/600-on hajtott 64 megás Gf4-gyel nyomom :)

Kérdés: a képernyő bal feléről azt a sok számot, amit kiír hogyan lehet játék közben eltüntetni?
  • Grave Digger
    205 pont:DDD
  • Seth
    Gondolom az ATI, de mondom hogy nem azért mondtam...nem éreztétek a hangsúlyt?
  • hykao #2263
    Akkor nézd meg a Benchmark Táblázatot, milyen kártyások vezetik a listát!!!
  • Seth
    Ha ezt rám értetted, akkor elmondanám, hogy nem sértésnek szántam, hanem mert a Stalkert ugye az Nvidia támogatja. Na csak ezért mondtam...na
  • Inquisitor
    Tudom divat M.O.-on bunkónak lenni, de élvezném ha nem követné senki azt a "példát".
  • Seth
    Jajj, mert ATI
  • DOGMAN
    <i>"Nem teszem be mert túl nagy, de ami szép az szép!
    http://www.extra.hu/sabe/stalker_morning0107.jpg"</i>

EXIF infó:

Höhhöööhh

DOGMAN
  • hykao #2257
    ...dehogynem érted...

ON
  • Seth
    Nem folytatjuk ezt a Max Payne 2 topicban?
  • IMYke2.0.0.0
    Már miért ne
    Egyébként én nem értem az embereket, mi olyan jó abban, ha mona meztelenül rohangál...

-----------------------------------------
    Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

------------------------------------------
  • Seth
  • hykao #2253
    ...akkor most lesz Mona Suck mod???
  • hykao #2252
    ...de inkább az a modell, akiről mintázták...