34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#2337 Tehat ez normalis, nincs semmi zur. -
#2336 A C++ a hibakra mindig ugy hivatkozik, ahol a leforditaskor voltak (a feljeszto gepen) -
#2335 Hihi, most tünt fel, hogy itt valami zűr van...
Ugyebár nekem azt írta a LOG-ba, hogy Assertion failed in file C:\Projects\xr3DA\NET_Client.cpp, line 110.. Namost ezzel az a baj, hogy a STALKER könyvtár nekem az E: meghajtómon van, és a C:-nincs is semmi ilyesmi...
Na ennek most utánajárok... -
#2334 1 oldallal ezelott Bukta is hasonlo problemakra panaszkodott (#2201), nemhiszem,hogy neki is athlon64-e van, de majd korulnezek kulfoldi forumokon, hatha van valami megoldas a hibara. -
#2333 Nem, a #2332-ben látható, mit ír ilyenkor a LOG-ba. -
#2332 Látatlanban arra gyanakszom, hogy a hálózat van valahogy megkavarva, de ez eléggé zűrös ügy, pláne így látatlanban (LAN-on mennyit lehet szívni a különféle beállításokkal, istenem... és van amikor az égre nem jövűnk rá, mi miatt nem látja két gép egymást...).
Na, közben megpróbáltam, mi van akkor, ha a tűzfal a probléma, nos ekkor ez van a LOG-ban:
SERVER: Starting...
CLIENT: Connecting to 'localhost'...
Assertion failed in file C:\Projects\xr3DA\NET_Client.cpp, line 110.
Expression was 'DPNERR_NORESPONSE'
Szóval úgy tünik, hogy nem itt van a probléma...
Esetleg a külföldi oldalakon kell körülnézni, hogy van-e tapasztalat a prealfa futtatásáról A64-es környezetben... -
#2331 amugy neked ugyanezt a hibat irta, amikor be volt kapcsolva a tuzfalad? -
#2330 ja a radeon nem 9800+ hanem 9800 XT, de ez nemhiszem,hogy szamit.
A net nem halokartyas, hanem USB-s, tehat igy tunt a legegyszerubbnek, tuzfalat lelottuk es sehogysement (98-as modeban futtatast nem probaltuk) -
#2329 Hijnye, szép kis gép :)))
A hálózata hogy néz ki? Sima hálókártya -> Kábelmodem vagy mi? -
#2328 ja, specifikacio:
AMD Athlon64 3200+, Radeon9800+, 1gbram, windowsxp sp1... -
#2327 Azt lehet tudni, hogy milyen Hardware/Szoftware környezetben történt mindez?
Mind említettem, nekem akkor volt ilyen gondom, amikor a tűzfalam állt (ZoneAlarm). Ötletem van pár, de ezek aligha újdonságok, és már valószinüleg próbáltátok őket, de azért leírok párat:
-Hálókártya letiltása (egyszerűbb, mint kihúzni a kábelt :))
-Az EXE Win98 módban való futtatása (vannak még csodák)
-Net bekapcsolva, de tűzfal(ak) lelőve
Mivel ugye normális esetben ez van a LOG-ban:
CLIENT: Connecting to 'localhost'...
Gondolom, hogy valami hálózati mizéria lehet... -
Valakinek sikerult mar megoldania az alabbi problemat?
Stack dump:
IPureServer::Connect()
<Unknown Function>
<Unknown Function>
Netet kihuztuk, tuzfalat lekapcsoltuk, stb, de nem sikerult. :(( -
#2325 Hö? -
Zsoltee_a_bator #2324 munkam van szamodra sherlock ;) -
#2323 ...de ahogy látom beírtad oda is, meg még néhány topicba... -
#2322 A saját topicjában, lehet több segítséget kapnál... -
#2321 rs_stats 0 -
#2320 -
#2318 -
#2317 http://totalcar.hu/tukor/palik/
-
#2316 Palik László? -
Zsoltee_a_bator #2315 hogy is hivtak azt a fickot akinek a grave digger volt a kocsija? :) -
#2314 Nem egészen vágom, hogy mi a problémád, a felbontást én 1600x1200 -ig simán fel tudtam emelni... -
#2312 Már itt is csalsz -
#2311 hihi:DDD -
#2308 jah:DD -
#2307 ugyanilyen procim van és gond nélkül megy 1900Mhz felett is. vagy Te nem akarod húzni? sztem lazán elszaladna azon a konfigon ez a game,a bencsmárk eredmények alapján.. -
#2306 nincs mit, remélem a moderátorok is így gondolják -
#2305 Értem. Majd egyszer, újra lekapom. Tesztelem, feltöltöm, és majd sírok...
-----------------------------------------
Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!
>> Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a honlapomon! <<
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
------------------------------------------ -
#2304 Nem hinném, hogy nagyon szégyenkezne, olyan 50-60 FPS-t gond nélkül kipumpálna szvsz, és még 4xAA/16xAF mellett is 30+ lehet... -
#2303 Hykao:
Remek ötlet az a banner alá link beszúrás (Max Payne 2). Köszönöm szépen!
Más: Ahogy látom, megint előjött az FPS vs. Látvány téma ... Szerintem akik a látványra szavaznak sokkal jobban járnak. Még ha kicsit kompromisszumokra is kénytelenek néhány poligondúsabb helyen.
Nálam még nem volt ilyen, de a jövő Játékaiban ugye egyre sűrűbben elő fog fordulni.
aPrOPÓ: Én is akartam ilyen "bencsmárk" eredményt csinálni, de kiderült, hogy időközben letöröltem az alfát... sokáig ugyanis ott porosodott a vinyómon, most meg, amikor kitömörítettem volna már nem találtam meg
De sebaj, mert látom, az én szegény gépem igencsak szégyenkezett volna:
AMD XP 1700+ (1466), 512DDR (266), ATi Radeon 9500 Pro (128MB, 270/275)
-----------------------------------------
Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a
HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!
>> Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a honlapomon! <<
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
------------------------------------------ -
Dns5000 #2302 na rajotem g_god on
nagyon jol nez ki, csak a mozgasok szarok de majd jo lesz az is.
Meg a fegyverek visszarugasa nem tetszik, nincs is :(. A COD fegyver realitasat kellene alapul venni es nagyon allat lenne. -
#2301 nincs mit -
Dns5000 #2300 koszi -
#2299 god on a user.lxt fájlban, vagy játék közben a konzolba beírva.
konzol előhívása magyar billentyűzeten: "0" gombbal. -
Dns5000 #2298 hogy van a god mode?
vagy hogy inditom ujra a palyat? -
#2297 Vagy a HDC-ről, vagy egyéb alternatívákért írj privátot Tomper-nek. -
#2296 A gamet? Azt sehonnan, mert még nem jött ki...
Ha az 2002-es Alfa verziót akarod leszedni, akkor próbálkozz: egy p2p program keresőjébe írd be hogy STALKER. Én az E-Donkey hálózaton akadtam rá. -
#2294 Na igen :))
De ez csak dobogós lehet az után, hogy anno, a régi szép időkban voltak olyanok, akik azt állították, hogy az ő gépükön 130-140 FPS-el fut a Counter-Strike :))) -
#2293 Ezt a Quake-es baromságot olvastam én is. Valasmi olyat is írt a csávó hogy ha nálam sokkal kevesebb, mint nála az fps, akkor míg én megmozdulok ő háromszor megkerül...