34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Andie
    Na lejött (fm : fizetös szerverröl)
    Csak épp nem indul.
    Bármelyik bat-ot inditom, bejön a kép, Starting server, aztán visszavág windowsba (XP).
    A log végén ez áll :

SERVER: Starting...
    CLIENT: Connecting to 'localhost'...
    Assertion failed in file C:\Projects\xr3DA\NET_Client.cpp, line 110.
    Expression was 'DPNERR_ALREADYINITIALIZED'

Az a szép, hogy nemis a C-n van a cucc, és nincs is Projects könyvtár, se a RIP-ben, se a c-n.
    Nálatok is jelentkezett a dolog?
    (A cpp miatt kód hibának itélem, valami net-connect osztály hiányzik neki? nem forditották bele a kódba? nemtom' :( )
  • fm
    honnan lehet lenyúzni az alfát? csak fizetős warezen van fenn? segítsetek légyszi,nagyon fontos lenne,nem bírom tovább nélküle..
  • Andie
    dikki*yysw
    Mihez? Nehezedre esett volna beirni az infót?
    Énis grat. a helyesírásodhoz.

Cifu thx, akkor még várunk rá.
    Az alfa lejön 25 perc múlva, megsasoljuk.
  • hykao #2414
    "Az idő soha-soha meg nem áll,
    az órák róják szüntelen az útjukat,
    s a pillanat, mely illan tovaszáll..."

vagy hogy is volt...
  • [NST]Cifu
    Aki nem ismerné:

Stirlitz Berlin főutcáján sétál, miközben a járókelők gyanakodva figyelik.
    - Úgy látszik, lebuktam - gondolja Stirlitz. - Most vagy az oroszos pofám az oka, vagy ez az ejtőernyő a hátamon.

ÉS még három, hogy szinten maradjunk:

Letartóztatom - gondolta Müller.
    Lelövöm - gondolta Stirlitz.
    Csütörtök - gondolta a pisztoly.

Stirlitzet hétfő hajnalban viszik agyonlőni.
    - Az előttem álló hét valóban nem ígérkezik könnyűnek. -gondolja.

Stirlitz megitatta a macskát benzinnel, az ment öt lépést, és összeesett.
    - Biztosan kifogyott a benzin - gondolta Stirlitz.
  • Rosco
    :-))
    "Jé rajtam maradt az ejtőernyő!"
  • [NST]Cifu
    Ez olyan Stirliczes volt :)))
  • dikki*yysw
    Jé azt ahittem valaki írt dee nem csak én+!
  • dikki*yysw
    HLPO! ŐPLS?Ú
  • [NST]Cifu
    LoL
  • Alexease
    Meg mindig jobb, mintha azt kerdezte volna, hogy: "eztet a gamet honnan tudnam levenni. surgoog. pliiiz!"
  • dikki*yysw
    Grautlá lok ! ügyes!
  • [NST]Cifu
    A hivatalos oldal FAQ-jában még mindig 2003 Q4 van, de a lényeg az, hogy késik. Pontos időpontot nem tudni, de az egyik fanpage fórumán jólértesültek szerint 2004 Q3/Q4-ig csúszik a game...
  • Andie
    Mikorra várható a game? (vagy már kintvan? :)
  • fm
    nagyon várom..a fő sztem is hogy változatos legyen,mint a fallout. azt sem lehetett kétszer ugyanúgy végigtolni..
  • Dikkma
    stalker q&a
  • toMpEr
    ugy meg lehetett volna oldani, ha egy olyan billentyure tudtam volna adbindelni a konzolt ami minden billentyuzeten ugyanott van (pl F1), de nem talaltam meg,hogy hol lehetne beallitani a konzollehibo gombot
  • toMpEr
    vagy mittudomenmar hogycsinaltam, de valoszinu a billentyukiosztas miatt nemindul el neked magatol.
  • toMpEr
    ja, igaz lehet,hogy kezzel inditottak, de az elso inditas utan par masodpercel ujrakezdi a benchmarkot es onnan kezd szamolni ezert szinkronizacios hiba emiatt nem lehet (es ezert van,hogy az elso kep szinte ugyanott van mindenkinek)
  • Inquisitor
    "a fentlevo eredmenyek kozul senki nem inditotta kezzel. Az elsokepekrol egyertelmuen levonhato."
    Csak én? :)
  • insp
    Dehogynem, csak láttam, hogy ebben a topicban is megy a nagy "hardver-fetisizmus", gondoltam teszek egy próbát. Amúgy 40-ért is adom, annyi az utolsó ára.
  • toMpEr
    talan ide kene beirni, nem?
  • insp
    ???2385???Valaki???
  • [NST]Cifu
    Egyébként tudja valaki, miért szerepel a hivatalos oldalon a fegyverek között még mindig az M134 Minigun?
  • [NST]Cifu
    Jogos, pofát befogni, orrokat súlyba, lépéééés iiiindul...
  • toMpEr
    jo, nemertem minek kell ezzel ennyit foglakozni, nem a ti gepetek/vgatok :)
  • [NST]Cifu
    Nos én arról beszélek, hogy a különféle fórumokon mit olvastam. És amit én eddig tuningcsúcsként olvastam 9800XT esetén, az egy Sapphire Radeon 9800XT volt, melyet 558/852 MHz-en kergettek meg. Viszont itt házi készítésű vízhűtésről van szó. Ha marco tuningmester, akkor viszont miért nem tépi a Core frekit? Ezt magyarázza el valaki...
  • IMYke2.0.0.0
    insp: Nem nagyon merném... - Nekem is 2 db 256-os (266MHz) Samsung-om van.

Cifu: Hát ja, a srác mindent bevetett... sztem ő is egy mániákus FPS-számgyűjtő... mindent az eredményért...
    "Hagy égjen szét a 2.0 GHz-es prockó (apu gépe?), meg menjen tönkre a 130 ezer Ft-os VGA, de én legyek az első..."

Ehhh...

-----------------------------------------
    Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!
    >> Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a honlapomon! <<
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

------------------------------------------
  • Zsoltee_a_bator
    gyarilag 365, az elmeleti maximum 400. o felhuzta 424 -re, ami ennel kb 5 szazalekkal magasabb ertek.

az en 8500-os kartyam 3.6 nanos, gyarilag 230 mhz-es memoriaval rendelkezik. az elmeleti maximuma a keplet szerint 277 mhz. Ehhez kepest az enyem 290 mhz-en uzemel szepen biztosan (valamivel efelett is ok, de gondolok a nyari napokra), ami szinten hasonlo merteku huzas.

magyarul az 1000/nanosec = max mhz nem szentiras, es baratunk tuningja egyaltalan nem brutalis.
  • insp
    333 Samsung, frankó időzítésekkel (bár lefelé "kompatibilis" a RAM,berakhatod mellé a 266-ost is)
  • [NST]Cifu
    Kezdem sejteni, marco69-nek miért olyan a 2.-es képe...

Emberünk szénné hajtotta a videókártya memóriasebességét, mivel ugye a 9800XT-k gyárilag 412/730 Mhz-en futnak (a teszteredményeknél mader gépében is ilyen kártya van, az ezen a frekin fut). marco69 videókártyája viszont 413/848 Mhz-en fut! Igen szép eredmény, lévén, hogy a legtöbb 9800XT-n 2,5ns-s ramok vannak, amelyek (elméletileg) 800Mhz-ig húzhatóak. Látható, hogy emberünk nem kicsit húzza a kártyáját, de ne kérdezd, hogy miért csak a ramot tunungolta, nem tudom, ahogy azt sem, miért ilyen brutális mértékben. Feltehetően szépen szemetelhet már a kártya ilyen mértékű tuningnál, és a 2. kép az egyik ilyen szemetelést kapta el...
  • IMYke2.0.0.0
    512 DDR RM... hm, milyen (ha 266 MHz-es, akkor dörzsölöm a kezem), bár még pénzem nem sok.

-----------------------------------------
    Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!
    >> Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a honlapomon! <<
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

------------------------------------------
  • insp
    OFF:

Sürgősen eladó a konfigom:
    Abit BD7II + 512MB RAM + P4 1,6A@ 2,66 (alapfeszültségen!)
    Irányár: 45000

ON
  • [NST]Cifu
    Én se igazán értem, mi ez a kézzel indítás, csak ma kb. tucatszor futattam le a benchmarkot, és a dupplaklikk-az-benchmark.exe-n után hozzá sem nyúltam :)
  • toMpEr
    a fentlevo eredmenyek kozul senki nem inditotta kezzel. Az elsokepekrol egyertelmuen levonhato
  • toMpEr
    akkor sietnie kene a kepnek, de egyik kep se siet, mind kesik.
  • Inquisitor
    Másrészt a gépek jó részén a benchmark nem indítja el a demo_play-t ... Itt tehát kézzel kell elindítani, ezért csúszik összes kép :)
  • toMpEr
    ido alapjan, de sajna minden gepnel mashol jar a kamera azonos ido eltelte utan.
  • [NST]Cifu
    Na, csak nem fejeztem be a mondatot, tehát LSC és Hooligan 3. képe tér el az "átlagtól".
  • [NST]Cifu
    Uhh... Nem kicsit...

Tényleg, a screenshot mi alapján készül? Csak azért, mert néhány esetben eltérnek egymástól (pl.: LSC vagy Hooligan).