34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#2417 Na lejött (fm : fizetös szerverröl)
Csak épp nem indul.
Bármelyik bat-ot inditom, bejön a kép, Starting server, aztán visszavág windowsba (XP).
A log végén ez áll :
SERVER: Starting...
CLIENT: Connecting to 'localhost'...
Assertion failed in file C:\Projects\xr3DA\NET_Client.cpp, line 110.
Expression was 'DPNERR_ALREADYINITIALIZED'
Az a szép, hogy nemis a C-n van a cucc, és nincs is Projects könyvtár, se a RIP-ben, se a c-n.
Nálatok is jelentkezett a dolog?
(A cpp miatt kód hibának itélem, valami net-connect osztály hiányzik neki? nem forditották bele a kódba? nemtom' :( ) -
#2416 honnan lehet lenyúzni az alfát? csak fizetős warezen van fenn? segítsetek légyszi,nagyon fontos lenne,nem bírom tovább nélküle.. -
#2415 dikki*yysw
Mihez? Nehezedre esett volna beirni az infót?
Énis grat. a helyesírásodhoz.
Cifu thx, akkor még várunk rá.
Az alfa lejön 25 perc múlva, megsasoljuk. -
#2414 "Az idő soha-soha meg nem áll,
az órák róják szüntelen az útjukat,
s a pillanat, mely illan tovaszáll..."
vagy hogy is volt... -
#2413 Aki nem ismerné:
Stirlitz Berlin főutcáján sétál, miközben a járókelők gyanakodva figyelik.
- Úgy látszik, lebuktam - gondolja Stirlitz. - Most vagy az oroszos pofám az oka, vagy ez az ejtőernyő a hátamon.
ÉS még három, hogy szinten maradjunk:
Letartóztatom - gondolta Müller.
Lelövöm - gondolta Stirlitz.
Csütörtök - gondolta a pisztoly.
Stirlitz megitatta a macskát benzinnel, az ment öt lépést, és összeesett.
- Biztosan kifogyott a benzin - gondolta Stirlitz. -
#2412 :-))
"Jé rajtam maradt az ejtőernyő!"
-
#2411 Ez olyan Stirliczes volt :))) -
#2410 Jé azt ahittem valaki írt dee nem csak én+! -
#2409 HLPO! ŐPLS?Ú -
#2408 LoL -
#2407 Meg mindig jobb, mintha azt kerdezte volna, hogy: "eztet a gamet honnan tudnam levenni. surgoog. pliiiz!" -
#2406 Grautlá lok ! ügyes! -
#2405 A hivatalos oldal FAQ-jában még mindig 2003 Q4 van, de a lényeg az, hogy késik. Pontos időpontot nem tudni, de az egyik fanpage fórumán jólértesültek szerint 2004 Q3/Q4-ig csúszik a game... -
#2404 Mikorra várható a game? (vagy már kintvan? :) -
#2403 nagyon várom..a fő sztem is hogy változatos legyen,mint a fallout. azt sem lehetett kétszer ugyanúgy végigtolni.. -
#2402 stalker q&a -
#2401 ugy meg lehetett volna oldani, ha egy olyan billentyure tudtam volna adbindelni a konzolt ami minden billentyuzeten ugyanott van (pl F1), de nem talaltam meg,hogy hol lehetne beallitani a konzollehibo gombot -
#2400 vagy mittudomenmar hogycsinaltam, de valoszinu a billentyukiosztas miatt nemindul el neked magatol. -
#2399 ja, igaz lehet,hogy kezzel inditottak, de az elso inditas utan par masodpercel ujrakezdi a benchmarkot es onnan kezd szamolni ezert szinkronizacios hiba emiatt nem lehet (es ezert van,hogy az elso kep szinte ugyanott van mindenkinek) -
Inquisitor #2398 "a fentlevo eredmenyek kozul senki nem inditotta kezzel. Az elsokepekrol egyertelmuen levonhato."
Csak én? :) -
#2397 Dehogynem, csak láttam, hogy ebben a topicban is megy a nagy "hardver-fetisizmus", gondoltam teszek egy próbát. Amúgy 40-ért is adom, annyi az utolsó ára. -
#2396 talan ide kene beirni, nem? -
#2395 ???2385???Valaki??? -
#2394 Egyébként tudja valaki, miért szerepel a hivatalos oldalon a fegyverek között még mindig az M134 Minigun? -
#2393 Jogos, pofát befogni, orrokat súlyba, lépéééés iiiindul... -
#2392 jo, nemertem minek kell ezzel ennyit foglakozni, nem a ti gepetek/vgatok :) -
#2391 Nos én arról beszélek, hogy a különféle fórumokon mit olvastam. És amit én eddig tuningcsúcsként olvastam 9800XT esetén, az egy Sapphire Radeon 9800XT volt, melyet 558/852 MHz-en kergettek meg. Viszont itt házi készítésű vízhűtésről van szó. Ha marco tuningmester, akkor viszont miért nem tépi a Core frekit? Ezt magyarázza el valaki... -
#2390 insp: Nem nagyon merném... - Nekem is 2 db 256-os (266MHz) Samsung-om van.
Cifu: Hát ja, a srác mindent bevetett... sztem ő is egy mániákus FPS-számgyűjtő... mindent az eredményért...
"Hagy égjen szét a 2.0 GHz-es prockó (apu gépe?), meg menjen tönkre a 130 ezer Ft-os VGA, de én legyek az első..."
Ehhh...
-----------------------------------------
Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!
>> Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a honlapomon! <<
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
------------------------------------------ -
Zsoltee_a_bator #2389 gyarilag 365, az elmeleti maximum 400. o felhuzta 424 -re, ami ennel kb 5 szazalekkal magasabb ertek.
az en 8500-os kartyam 3.6 nanos, gyarilag 230 mhz-es memoriaval rendelkezik. az elmeleti maximuma a keplet szerint 277 mhz. Ehhez kepest az enyem 290 mhz-en uzemel szepen biztosan (valamivel efelett is ok, de gondolok a nyari napokra), ami szinten hasonlo merteku huzas.
magyarul az 1000/nanosec = max mhz nem szentiras, es baratunk tuningja egyaltalan nem brutalis. -
#2388 333 Samsung, frankó időzítésekkel (bár lefelé "kompatibilis" a RAM,berakhatod mellé a 266-ost is) -
#2387 Kezdem sejteni, marco69-nek miért olyan a 2.-es képe...
Emberünk szénné hajtotta a videókártya memóriasebességét, mivel ugye a 9800XT-k gyárilag 412/730 Mhz-en futnak (a teszteredményeknél mader gépében is ilyen kártya van, az ezen a frekin fut). marco69 videókártyája viszont 413/848 Mhz-en fut! Igen szép eredmény, lévén, hogy a legtöbb 9800XT-n 2,5ns-s ramok vannak, amelyek (elméletileg) 800Mhz-ig húzhatóak. Látható, hogy emberünk nem kicsit húzza a kártyáját, de ne kérdezd, hogy miért csak a ramot tunungolta, nem tudom, ahogy azt sem, miért ilyen brutális mértékben. Feltehetően szépen szemetelhet már a kártya ilyen mértékű tuningnál, és a 2. kép az egyik ilyen szemetelést kapta el... -
#2386 512 DDR RM... hm, milyen (ha 266 MHz-es, akkor dörzsölöm a kezem), bár még pénzem nem sok.
-----------------------------------------
Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!
>> Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a honlapomon! <<
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
------------------------------------------ -
#2385 OFF:
Sürgősen eladó a konfigom:
Abit BD7II + 512MB RAM + P4 1,6A@ 2,66 (alapfeszültségen!)
Irányár: 45000
ON -
#2384 Én se igazán értem, mi ez a kézzel indítás, csak ma kb. tucatszor futattam le a benchmarkot, és a dupplaklikk-az-benchmark.exe-n után hozzá sem nyúltam :) -
#2383 a fentlevo eredmenyek kozul senki nem inditotta kezzel. Az elsokepekrol egyertelmuen levonhato -
#2382 akkor sietnie kene a kepnek, de egyik kep se siet, mind kesik. -
Inquisitor #2381 Másrészt a gépek jó részén a benchmark nem indítja el a demo_play-t ... Itt tehát kézzel kell elindítani, ezért csúszik összes kép :) -
#2380 ido alapjan, de sajna minden gepnel mashol jar a kamera azonos ido eltelte utan. -
#2379 Na, csak nem fejeztem be a mondatot, tehát LSC és Hooligan 3. képe tér el az "átlagtól". -
#2378 Uhh... Nem kicsit...
Tényleg, a screenshot mi alapján készül? Csak azért, mert néhány esetben eltérnek egymástól (pl.: LSC vagy Hooligan).